Naistenhuone tai minikylppäri kuulostaa vähän kauniimmalta kuin pieni vessa, mutta sehän se virallisesti on. Kutsun meidän pikkuvessaa ”mun vessaksi” koska siellä on peilikaapit, vetolaatikot ja boksit täynnä kauneuden- ja hiustenhoitotuotteita + hiushärveleitä. Meidän toisessa, saunallisessa kylppärissä on pesutornit ja toki sielläkin on kosmetiikkaa, mutta ei mitään meikkejä tms.

pikkukylppäri2

Tein rakennusvaiheessa pelkästään käytännöllisiä muutostöitä vessaan: vaihdoin tavalliset peilit kaapillisiin ja tasoa jatkettiin seinään asti. Vetolaatikot oli tarkoitus tehdä tuplana, mutta ne eivät mahtuneet aukeamaan, niin se siitä sitten. Huomaan meneväni usein sisustusjutuissa käytännöllisyys edellä kuten nyt tässäkin, tavaroille on oltava rittävästi säilytystilaa ja näkee paremmin laittaa hiukset, kun peilit kääntyy vastakkain. En pärjäisi ilman peilikaappeja, vaikka ne ei olekaan erityisen kauniit.

Jälkikäteen harmittaa, etten valinnut mitään minivessaan persoonallisempia laattoja seinään ja lattiaan, mutta siinä vaiheessa kaikki ylimääräiset lisäkustannukset kauhistuttivat, kun olin ostamassa asuntoa yksin. Tila on kuitenkin niin pieni, että olisin ihan hyvin voinut valita erilailla, ei se nyt niin kalliiksi olisi tullut – no, aina on helppoa olla näin jälkiviisas.

koukut

Ostin kultaiset pyyhekoukut K-raudasta ja ne porattiin seinään kiinni, samoin kuin Ikean polaroid-hässäkkä. Ajattelin vielä vaihtaa wc-paperitelineen kokonaisuuteen sopivaksi. Marmoriset seinälaatat oisivat kyllä olleet aika ihanat vai mitä?

pikkukylppäri1

kylppäri

Kuvakokoelmasta puuttuu monien rakkaiden kuvat, mutta en omista polaroid-kameraa, joten en ole saanut asiaa vielä korjattua. Lisäksi tuohon avohyllylle pitäisi keksiä joku kätevämpi ja kauniimpi ratkaisu, tällä hetkellä hyllyllä on siis & Other Storiesin kenkälaatikoita.

kylll

Hanat on toteutettu yhteistyössä Oraksen kanssa ja tiedän, että ne ovat melkeimpä ikuiset ja toimivat moiteettomasti. Muutamilla kavereilla on muuten lähiaikoina ollut erikoisempien hanojen kanssa ongelmia, olen itse kyllä supertyytyväinen kaikkiin hanoihin sekä suihkusysteemiin.

pikkukylppäri5

pikkukylppäri4

Jos teillä on jotain helposti toteutettavia sisustusidiksiä tähän tilaan, niin mielellään kuulisin. Mitä keksisin tuohon boksien tilalle?

-Maj

 

15 Comments

 1. Katri 2.10.2020

  Ihania yksityiskohtia!

  Vastaa
  • Maj 9.10.2020

   No kiitos, harmittaa vieläkin vähän etten panostanut enempää! :)

   Vastaa
 2. Lissu 2.10.2020

  Moi!
  Jos haluat marmoripintaa, voisiko nuo kenkälaatikot tai muut sopivankokoiset laatikot päällystää marmorikuvioisella dc fix:llä? (Saa esim. Prismasta ja Bauhausista). Hintaakaan ei tulisi montaa euroa.
  Ja jos kaipaat kuvagalleriaasi täydennystä, ainakin ifolorilla voi teettää kännykkäkuvista tai muista valokuvista polaroid-kuvien näköisiä retrokuvia.

  Vastaa
 3. Esteri 5.10.2020

  Just on oman pikkuvessan remppa suunnitteilla niin kiinnostaa tuo peilikaappi ja etenkin valaistuspuoli, minkälaiset valot on ja onko ne hyvät meikkaamiseen?

  Vastaa
  • Maj 9.10.2020

   Moikka! Katossa on jotkut perusvalot ja sitten peilin yläpuolella on kirkas ”meikkivalo” – näistä pitäis kyllä olla kuva, että ymmärtäisit mun selityksestä edes vähän :)

   Vastaa
 4. Mermar 7.10.2020

  Hei, Ikeasta löytyy mitä vaan säilytysrintamalla. Valkoinen on aina hyvä, ei ainakaan tila näytä pienemmältä kuin se on, sisustaa sitten muilla tuotteilla.

  Vastaa
  • Maj 9.10.2020

   Täytyy käydä kierroksella :)

   Vastaa
 5. qqqq 13.10.2020

  koruja ei veskissä kannata pitää. Aika halpiksen näköinen tuo rautainen häkkyrä. Näyttää vähän Tiger-kamalta

  Vastaa
  • Maj 19.10.2020

   No niin, kiitos vinkeistä ja olipas kivasti sanottu :D

   Vastaa
 6. P 19.10.2020

  Kaunis pieni vessa tuo on :) Lapsiperheessä käytäntö ja raha laittavat aika paljon raameja sisustusratkaisuihin, joten kyllä voit olla omiin valintoihisi tyytyväinen. Mielestäni tässä vessassa on kaikki tarvittava ja se on siisti. Pienet yksityiskohdat löytävät kyllä paikkansa ajan kanssa.

  Vastaa
 7. - anonyymi - 30.10.2020

  Sekö on vasta ”oikeaa” sisustamista, kun näyttää kalliilta? Vaikka ei olisikaan kallis – kunhan vaan näyttää?

  Vastaa
 8. Annika 14.12.2020

  Vessassa on nyt tosi paljon valkoista, niin tasapainottamaan voisi valkoiset laatikot vaihtaa esim luonnollisiin koreihin. Eli ns tuoda jotain luonnollista kylppäri in. Toinen vaihtoehto voisi olla viherkasvi, mutta pärjäävät huonosti ilman luonnonvaloa, eli ilman ikkunaa hankalaa. taulu voisi myös piristää.

  Vastaa
 9. Aira 17.6.2021

  Moi, mites tämä sun blogi, jatkuuko vielä? Sivun reunassa näkyy vielä olevan yhteistyötä Mehiläisen kanssa.

  Vastaa
 10. Sarppa 29.7.2021

  Hei, oletko lopettanut bloggaamisen kokonaan? Ymmärrän, että ”kaikki” tapahtuu nykyään instassa, mutta itse olen sitä vanhaa koulukuntaa, joka tykkää lukea vielä ihan blogejakin :). Harmi, jos olet lopettanut….olen lukenut sun blogia siitä asti kun odotit sun ensimmäistä lasta :). Ihanaa tulevaa elokuuta, toivottavasti se on täynnä onnea, iloa ja universumin tähtipölyä <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *