Ikkunasta näkyy 100% masentava näky, harmaata loskaa maassa ja taivaalta tihuttaa vettä. Loskakeleillä tekee todellakin mieli pukeutua vaan niihin turvallisiin mustiin ja harmaisiin luottovaatteisiin, muu ei oikein inspiroi. Toki värikäs neule tai ehkä se edellisen postauksen aamutakki(?) voisi juuri piristää lookkia, mutta ei nappaa. Käytiin aamupäivällä kaupungilla ja jotenkin haikeana katselin vanhoja kotikulmia, kuvat on napattu Tampereen pääkirjaston, Metson edessä. Olin pukeutunut verhoutunut juurikin mustaan ja harmaaseen  eli päivän väreihin.

metso_asu1Samuelilla sentään oli vähän värikkäämpää päällä, eikös hän olekin paljon pirtsakamman näköinen mitä me tytöt :)

metso_asu2 metso_asu3 metso_asu4Takki/H&M
farkut/JC
Kengät/DinSko
Laukku/Marc O’ Polo
Huivi/Vero Moda

metos_asu5Samuelin takki ja pipo Mini Rodini, housut on saatu Polarn O. Pyretiltä, kengät ovat M Kids-merkkiset  (Stockalta) ja suloiset siililapaset on siskolta lainattu.

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. Miia 23.2.2014

    Suloisia ootte, kaikki kolme! :) Mistä noita ihania pantoja voisi löytää (tyttäresi päässä)?

    Vastaa
    • Maj 23.2.2014

      Tuo panta on ihan supervanha, se on ollut mulla jo ennen Rebekkaa… Jos siis JOS olisi kätevä käsistään niin sellaisen voisi varmasti suht helposti kutoa itse, mutta googlaamalla löysin tämän -> http://www.oliviarougeshop.com/neulepanta-p-1150.html

      Vastaa
      • Miia 23.2.2014

        Kiitos Maj vastauksesta :)

        Vastaa
  2. Helena 23.2.2014

    Farkut JC – Mikä on tämän yrityksen?)

    Vastaa
  3. Jonna 23.2.2014

    Ihana tuo huivi! :O Onko sitä vielä saatavana?

    Vastaa
    • Maj 23.2.2014

      Ostin sen viime viikolla, joten varmasti on! :)

      Vastaa
  4. piia 23.2.2014

    Hirmuisen söpöt lapset sinulla :) Mullakin on tyttö ja poika, suunnilleen samalla ikäerolla. Myös meiän pojalle sopii kirkkaat perusvärit. Mun suosikki on tällä hetkellä keltainen.

    Vastaa
    • Maj 23.2.2014

      Keltainen on kyllä kaunis väri – jotenkin keväällä se miellyttää erityisesti :)

      Vastaa
  5. ninnu 23.2.2014

    Juu,samoja fiilareita välillä keskustan suhteen! Hirmu tyylikkäitä olette! Nauti sunnuntaista! T.vakkarilukija

    Vastaa
    • Maj 23.2.2014

      Kiitos Ninnu! Tämä sunnuntai oli kyllä aika jeba ^__^

      Vastaa
  6. Elina 24.2.2014

    Hih, mulla on samanlaiset (joskin vähän isommat) siililapaset, piristävät kyllä niin omaa kuin muidenkin päivää. :) T: 25-v.

    Vastaa
  7. Hertta 24.2.2014

    Oi että ootte söpöt. Mulle iskee myös toisinaan tosi kova ”kotikaipuu” entisille pitkäaikaisille nurkille Kruununhakaan :)

    Vastaa
  8. Ihana väripilkku nuo Samuelin housut, olen sitä mieltä että nyt jos koskaan niitä väripilkkuja tarvitaankin! :) (vaikka itsekin pukeudun nyt kyllä jotenkin tosi tummiin sävyihin) Ja voi kun olen kade tuosta rusketuksestasi, näytät tosi freesiltä tästä kaikesta harmaudesta huolimatta. Itse näytän lähinnä kalkkilaivan kapteenilta ja sulaudun tosi hyvin tähän harmauteen. :D
    Äh minullakin on jo nyt valmiiksi vähän haikea olo, kun asutaan viimeisiä viikkoja täällä Treen keskustassa. Vaikka muutto ja lisäneliöt todella tervetulleita ovatkin, niin kyllähän nämä kulmat ovat vuosien varrella muuttuneet täysin kotikulmiksi. Kivaa viikkoa sinne!

    Vastaa
  9. Born Grown 10.3.2014

    Meillä myös vastaavat siililapaset. Mamin=mummun kutomat! :D Ne on kyllä herättänyt hilpeyttä ja avannut monta keskustelua! ;)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *