On se vain niin herkkää ja kaunista, uusi elämä. Kävimme lasten kanssa ihastelemassa ystäväni vastasyntynyttä pikkuista. Päästiin vauvakuplaan, koko talo tuoksui suloiselle vauvalle. Miten kukaan voi olla edes niin pieni ja hauras? Onhan ne omatkin  joskus olleet, mutta niin se vain unohtuu vuosien mittaan, eikä nykyään meinaa edes osata pidellä ihan pientä sylissä.

Tämä uusi tulokas syntyi samaan aikaan, kun olin matkustamassa Helsingistä Tampereelle. Olin missannut edellisen junan ja se mihin lopulta ehdin, mateli hitaasti kohti Tamperetta. Itselläni oli vähän surullinen fiilis, mutta sitten ystäväni viestitti, että vauva syntyy ihan jos ei näillä minuuteilla, niin tunneilla. Teki mieli lähteä doulan hommiin suoraan juna-asemalta, mutta siellä varmasti pärjättiin paremmin ilman meikäläistä. Jotenkin mulla on ollut koko ajan sellainen fiilis, että mulla ja vauvalla on jo valmiiksi taianomainen connection. Jätän nyt universumijutut kuitenkin tällä kertaa tähän.

vastasyntyneen kuvaus1vastasyntyneen kuvaus2vastasyntyneen kuvaus3vastasyntyneen kuvaus4vastasyntyneen kuvaus5vastasyntyneen kuvaus9vastasyntyneen kuvaus6vastasyntyneen kuvaus7vastasyntyneen kuvaus8vastasyntyneen kuvaus10

Nappasin Evelle muutamat kuvat muistoksi ja muistin taas miten vaikeaa vauvoja on kuvata. Onneksi sain silti parit ihan kelvolliset kuvat, vähän samanlaiset kuin pari vuotta sitten otin tuosta isosiskostakin :)

Sanoinhan jo, että vauva oli tai siis on ihana – ja aina noin pientä katsellessa sitä tajuaa, kuinka nopeasti aika on kulunut ja kuinka isoja nuo omat lapset jo ovatkaan. En ehkä koskaan enää tule pitämään omaa pikkuista sylissä. Toki, ei kai ikinä kannattaisi sanoa ”ei koskaan”, mutta niin se taitaa olla.

-Maj

 

Suositellut postaukset

10 Comments

 1. inkkari 10.8.2017

  Aivan mahdottoman ihania kuvia!

  Vastaa
  • Maj 15.8.2017

   Kiitos, vauvat on niiiin ihania <3

   Vastaa
 2. Rena 10.8.2017

  Love the cute pictures!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 3. siiri 10.8.2017

  Tehkää te tommonen <3

  Vastaa
  • Maj 15.8.2017

   Ei me kyllä tehdä <3

   Vastaa
 4. Leena-mummi 12.8.2017

  Hei, isovanhempana sitten💛
  Ihania kuvii. Edelle terveisii🤗

  Vastaa
  • Maj 15.8.2017

   Just niin Leena, sä oot best! Kiitos, mä sanon <3

   Vastaa
 5. Handela 15.8.2017

  Ihania kuvia ja vauva! Maj, sulla on kuule 20v. vauvantekovaihetta vielä edessä, siitä vaan. Nyt itse suren, että meillä ei sitä kolmatta ❤, olisi ollut tilaa ❤

  Vastaa
  • Maj 15.8.2017

   Niin, eihän sitä elämästä ikinä tiedä. <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *