Viikonloppu meni ohi taas yhdessä hujauksessa! Eilen oltiin Idan ja lasten kanssa koko päivä kaupungilla, ilman mitään sen erityisempää ohjelmaa. Poikettiin syömässä ja suunnattiin sen jälkeen spontaanisti leffaan. Alustavasti oltiin mietitty Särkänniemeen menemistä, mutta kurja keli vesitti ne suunnitelmat.

ida_1

– Yritettiin päästä Zeytuuniin syömään, mutta se oli aivan täynnä. Kierrettiin kortteli ja onneksi Roka Sushi & Robatassa oli vielä tilaa. Lapset alkavat pikkuhiljaa lämpenemään sushille ja Samuel söi osan mun safkoista, syötyään siis ensin omansa.

– Käytiin katsomassa Emoji-elokuva. Samuel on niin pieni vielä, että penkki ei meinannut pysyä alhaalla. Idalle tuhat pistettä uhrautumisesta, sillä leffa oli oikeesti todella huono :D

– Tehtiin munakoisopizzoja yöllä. Oli ihan sairaan hyviä.

– Ei jaksettu mennä saunaan suurista suunnitelmista huolimatta.

– Suunniteltiin meidän perinteeksi muodostunutta syyslomaa, mutta toistaiseksi se jäi vielä suunnitteluasteelle. Idiksiä kyllä on!

– Aamulla tytöt vertailivat jumppa- ja joogaliikkeitä, Rebekalle monet joogaliikkeet ovat tuttuja jumpasta, nimet ovat vaan vähän erilaisia. Näin muuten vasta tänä kesänä ensimmäistä kertaa, kun Ida pompsahti ketterästi käsilläseisontaa seinää vasten. Miten on mahdollista, että hän on pystynyt pimittämään tuon taidon kaikki nämä vuodet? Laiton kalenteriin itselleni muistutuksen; ilmottaudu ilmajoogaan!

– Tein meille aamupalaksi banskupannareita ja kerrankin oli Idan vuoro tassutella suoraan sängystä valmiiseen pöytään. Aamupalahetki venyi naurettavan pitkäksi, jumituttiin pöydän ääreen pariksi tunniksi.

 

ida_2
ida_3
ida_4
ida_5
ida_6

 

Eilinen oli kyllä kaikinpuolin niin onnistunut päivä, jäi tosi hyvä fiilis. Viikonloppu piti muutenkin sisällään juuri kaikkea sellaista, mitä mä juuri nyt tarvitsin eniten. Olen kyllä niin onnekas, kun elämässäni on just nää tyypit.

ps. Kuinka monta kertaa yhdessä postauksessa voi lukea sana suunnitella tai suunnitelma? 

Superihanaa sunnuntaita kaikille,
Maj

 

2 Comments

  1. ida 27.8.2017

    Kuulostipas ihanalta viikonlopulta! Onnekas olet :)

    Vastaa
  2. Mietin vaan 27.8.2017

    Oletko eronnut?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *