Flow Festival -viikonloppu meni ihan silmänräpäyksessä, ainakin näin jälkikäteen tarkasteltuna. Aika menee niin nopsasti kun on kivaa, eikä niitä parhaita hetkiä tietenkään muista silloin taltioida. Ensimmäinen festaripäivä meni kokonaan fiilistellessä ja lauantaiaamuna havahduttiin Idan kanssa siihen, että meillä ei ollut yhtään kuvaa, mutta sen jälkeen tsempattiin, ainakin yritettiin!

Tämä oli kolmas kertani Flowssa  ja olen edelleen ihmeissäni festareiden upeasta visuaalisesta ilmeestä; koristelut ja valaistus ovat Suvilahdessa ihan omaa luokkaansa. Tänä vuonna säästyttiin myrskyiltä ja itseasiassa olin vain tyytyväinen kun viikonloppu ei ollutkaan niin helteinen kuin alunperin oli ennustettu.

flow 2018flow2

Aurikolasit – Ray-Ban
Nahkatakki – Minimum
Mekko – & Other Stories (Jonnalta lainassa)
Kengät – Won Hundred
Laukku – Balenciaga

flow asut

Aurinkolasit – Le Specs
Korvikset – H&M
Neule – Monki
Mekko – & Other Stories
Tennarit – Superga *saatu
Laukku – Balenciaga

flow4

Massaman curry annokset Lie Mi:n kojusta! Festarialueella oli 40 ravintolaa, joten valinnanvaraa ainakin riitti. Olisin voinut olla syömässä koko ajan. Kuulin, että Grönin vegehodareissa oli ollut nakin tilalla porkkana (!!) ja olisin ehdottomasti halunnut maistaa. Grönin kojulle päästessäni vegehodarit olivat jo ehtineet loppumaan, ensi vuonna sitten.

flow5

Festareiden parhaat drinkit sai Bulleit Cocktail Barista, joka oli Lapin Kulta Red Arenan välisellä baarialueella. Kävittekö testaamassa? Bongattiin jonosta janoinen Esko, joka jakoi meille cocktail-suosituksia!

flow6flow7flow8flow9flow10

Balenciagan laukussa roikkuva kukallinen huivi toimi Bik Bok x festival -etkojen ”laivalippuna”. Lauantaina Halkolaiturilla järjestettyjen etkojen jälkeen matka jatkui Suvilahteen kätevästi Kuunari Kathrinan kyydissä. Tietty onnistuin festarifiiliksissäni kadottamaan tuon söpön huivin jonnekin, höh!

flow11flow12flow13flow14

En osaa nimetä mitään yhtä tiettyä kohokohtaa tai parasta keikkaa, mutta Lykke Li:tä olin odottanut ja keikka oli kyllä hyvä, samoin kuin Layryn Hill ja Kendrick Lamar. Suunnittelin sunnuntaina meneväni katsomaan Ruusut, mutta eipä sitten jaksettukaan kömpiä festarialueelle ihan niin aikaisin.

Ruusut muuten julkaisi (muistaakseni perjantaina?) uuden biisin 555, jossa on mukana Paperi T. Kuunnelkaapa 555, se on ihan mielettömän ihana.

 

Olitteko Flowssa?
Ainakin muutamat teistä oli, kiva kun tulitte moikkaamaan:*

-Maj

1 Comment

  1. Heidi J. 14.8.2018

    Kyllä! Oli niin parasta taas kaikki kolme päivää. Tosin pakko olla eri mieltä Hillistä, 30min odotuttaminen ja 45 soittoaika ei vaan ollut ok yleisöä kohtaan :( Odotukset oli kovat sillä teininä hänen albuminsa oli supertärkeä, mutta tämä esitys oli ihan pannukakku. Onneksi monet monet muut keikat pelasti! Joista nyt ainakin Pyhimys (vähän romahin), View ja tietty Lamar oli ihan omaa luokkaansa. Ens vuotta odotellessa <3 Niin ja Red Gardenissa vuos toisensa jälkeen parhaat tanssibileet varsinkin sunnarit festien päätteeksi :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *