*Kaupallinen yhteistyö, Viinilinna & Asennemedia

Olen niin pitkään haaveillut kutsuvani ystävät kokoon avantouinnin sekä saunomisen merkeissä. Viime perjantaina saimme tyttöjen kanssa järjestettyä yhteistä aikaa ja pääsin toteuttamaan haaveeni.

Joku teistä kyselikin konkreettista vinkkiä, että mitä ihanaa ystävien kanssa voisi tehdä tai miten ilahduttaa ystävää? Vaihtoehtoja on varmasti paljon, mutta mun vastaus on; lähtekää yhdessä töiden jälkeen saunomaan ja testaamaan talviuintia. Jos teette sen maanantaina, niin viikko alkaa paremmin tai jos teette sen perjantaina, niin saatte välittömästi mukavan viikonloppufiiliksen.

ystävänpäivä1ystävänpäivä2

Me varastettiin Emmin, Nuuran ja Repekan kanssa iltapäivä ihan vain itsellemme ja niin siis tietysti toisillemme. Juhlistimme ystävänpäivää etukäteen. Olemme kaikki äitejä ja tietysti jokaisella on työt sekä muut omat arkiset kiireet, joten todella ihanaa, kun saatiin aikataulut sopimaan yhteen. Uskon kyllä siihen, että aina on aikaa –  kunhan sitä vain järjestää. 

Varasin meille Saunaravintola Kuumasta loungen, jossa saatiin istuskella omassa rauhassa. Loungesta on käynti suoraan saunoihin sekä terassille, jonka kautta pääsee avannolle. Saunat ovat toki yleiset, joten niihin pääsee vain saapumalla paikalle. Kaikki rohkaistuvat järveen, Emmi ilman saunaa ja Nuurakin uskaltautui pienen pohtimisen ja lämmittelyn jälkeen pulahtamaan.

ystävänpäivä9veuve du vernay

Leidien laseista löytyy vaaleanpunaista kuplivaa, Veuve du Vernay Ice Rosé sopii ihanasti ystävänpäivään. Kuoharin makua kuvaillaan maahantuojan sivuilla näin; keskihapokas, mansikkainen, kevyen vadelmainen ja mausteinen. Ranskalainen Veuve du Vernay Ice Rosé sopii nautittavaksi aperitiivinä tai jälkiruokien kaveriksi – ja se toimisi myös varmasti brunssijuomana loistavasti. Sanoisin sen olevan täydellinen terassijuoma, niin kesällä kuin talvellakin, heh!

Pidän itse mielummin kuivista kuin liian makeista kuohareista ja vaikka Veuve du Vernay on marjainen ja siinä on makeuttakin, niin se ei missään nimessä ole imelä tai liian makea, vaan raikas. Voinkin ylpeänä kertoa, että toimin tämän vuoden ajan Veuve du Vernayn brändilähettiläänä.

veuve du vernay

Vaaleanpunainen kuohuviini on suunniteltu tarjoiltavaksi jäiden kera viinilasista – meillä oli terassilla tällä kertaa sen verran vilpoista, joten jätettiin tällä kertaa jäät välistä.  Suosittelen todellakin testaamaan kuplivaa jäiden kanssa, sillä kuoharin makeus taittuu hiukan jäiden ansioista.

Kaunis pullo on kiva antaa lahjaksi tai jos mielessä on jotain spessumpaa, niin esimerkiksi kaksi piccolo-pulloa ja kauniit lasit on mun mielestä aika täydellinen lahjapaketti. Itse hemmottelin tyttöjä pulloilla sekä Sidosteelta saamillani pehmoisilla avantopipoilla.

ystävänpäivä8ystävänpäivä11ystävänpäivä10ystävänpäiväMOI

Katsokaa nyt näitä mimmejä mun vasemmalla puolella, huh! Miten upeita ja inspiroivia naisia. Tiedostan olevani onnekkaassa asemassa, kun ne tietää, kuinka hullu mä oon ja ne tykkää musta silti. Olen onnekas, kun mulla on ihania ystäviä, joihin voin luottaa. Ystäviä, joiden kanssa voin jakaa kaikenlaisia juttuja; arkisia hetkiä, onnellisia hetkiä ja niitä kurjempiakin hetkiä. On helppoa olla ystävä, kun kaikki on hyvin, mutta oikeat ystävät kulkee rinnalla silloinkin, kun menee vähän heikommin. Mun mielestä ystävyys on yksi arvokkaimmista asioista maailmassa. Kiitos, kun olette <3

ystäväpäivä13Veuve Du Vernay

Muistuttelisin vielä, että Valviran ohjeistuksen mukaisesti alkoholia ei saa kommentoida, mutta kaikki muut kommentit ovat tietenkin tervetulleita!

Oikein ihanaa ystävänpäivää jo etukäteen kaikille,
Maj

 

 

7 Comments

  1. Pivi 11.2.2019

    Kiva lahjavinkki! Ystävänpäivä on hyvä juttu❤️

    Vastaa
    • Maj 12.2.2019

      No jep, munkin mielestä – mutta ajattelen kyllä, että ystäviä voi muistaa tai piristää ihan minä tahansa päivänä :)

      Vastaa
  2. Rena 11.2.2019

    I see you really had fun!
    xx Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa
    • Maj 12.2.2019

      Hi Rena and true that – it was lovely day with the girls <3

      Vastaa
  3. Amanda 4.3.2019

    Millaset on Kuuman vuokrauikkarit? Saiko nämä neuleet myös sieltä? :)

    Vastaa
  4. Jaana 4.3.2019

    Kiva tunnelma kuvissa! Millaset on Kuuman vuokrauikkarit? Saiko nämä neuleet myös vuokrattua sieltä? :)

    Vastaa
    • Maj 4.3.2019

      Moikka Jaana! Mulla ei kyllä oo aavistustakaan miltä vuokrauikkarit näyttää – ja ei, nämä neuleet ei oo Kuumasta, valkoiset pyyhkeet kylläkin on!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *