Viikonloppuna olen kurvaillut paikasta toiseen, enkä ole ehtinyt ajatella yhtään bloggaamista. Sääli, koska kerrankin olisin saanut kivoja kuvia ihmisistä ja muuta, mutta eipä voi nyt mitään. Ensi kerralla sitten…

Pääsin ulkoiluttamaan mun taitoluistelija asua:D

Sapekin ehti oleen meillä pari yötä.

Jätin Miikan ja Sapen Repsukan vahdiksi ja lähdin itse liikenteeseen. Oltiin City-lehden pileissä ja oli tositositosi ihana nähdä tuttuja ja tavata uusia kivoja ihmisiä. No, kuitenkin kun tulin takaisin kotiin löysin ne kaksi ihan samasta paikasta sohvalta, pleikkarin ohjaimet tiukasti hanskoissa. Army of two (tai jotain vastaavaa) oli kai aika koukuttava? Sape on ainut naispuolinen ystäväni, joka pelaa pleikkaria :D

Tehtiin me toki muutakin…


Repsukkakin pääsi pitkästä aikaa leikkimään kummitädin kanssa.

Eilen olin moikkaamassa työkavereita ”sauna-iltamissa”, joten kiirettä on pitänyt. Vaikka olin kumpanakin iltana erittäin ajoissa kotona, en vaihteeksi ole saanut nukuttua kovinkaan paljoa. Meillä on edelleen yökukkuja, joka kiipeilee pinnoja pitkin ylös sängystä ja valvoo tunteja putkeen yöllä… Huokaus. Tällä hetkellä kokeilussa huudatus-menetelmät… Mitähän tästäkin tulee?

Olen siis hiukan puhki TAAS, vai aina? :D
Mutta, hei Sape tuunasi mulle uuden, hiukan tummemman ja lyhemmän tukan…
Niin paljon parempi.

Ja sorry, meikkivoide-kisan voittaja julkaistaan myöhemmin.
En kykene enää tänään lueskelemaan vastauksia.
Haluan vain katsella Dancea nauhalta ja chillata,
onko ihan ok kaverit?

-M

0 Comments

  1. Anonymous 10.10.2010

    on sulla vaan kyllä ihan saatanan kauniit silmä!

    -ipe

    Vastaa
  2. Anonymous 10.10.2010

    Huudatusunikoulu pitäis kieltää lailla :( Tämä on minun mielipide. Suosittelen lukemaan Elisabeth Pantleyn kirjan: Pehmeä matka höyhensaarille. Siinä on hyviä unikouluvinkkejä ilman huudatusta. Lapsen itku on lapsen tapa kommunikoida ja jos siihen ei vastata se horjuttaa lapsen turvallisuuden tunnetta. Tarkoitukseni ei ole moralisoida.

    Vastaa
  3. Maj 10.10.2010

    Ipe: Jeh, kiitos <3

    Anonyymi: Ymmärrän mitä tarkoitat, ei meillä ihan sellaista unikoulua ole, syyliin otetaan ja paijataan hellästi, mutta maitoa ei tipu enää jatkuvalla syötöllä :) Tähän mennessä (22:32) täällä ollaan heräilty noin 10 kertaa…

    Vastaa
  4. Anonymous 10.10.2010

    Kiitos Maj kun selvensit asiaa :) Mulle huudatusunikoulu on sitä että lapsi itkee yksin sängyssään. Onneksi teillä ei toimita niin. Oikeasti helpotti kuulla tuo :) Jaksamista.

    Vastaa
  5. Maj 10.10.2010

    Anonyymi: Niin, ei me kestettäis toista huudattaa yksinään, joka vinkasusta tosin ei napata syliin mutta… Huutoa tulee, eikä se meinaa loppua, kun maitohanat pysyy kiinni, huoh. Mutta jatkuva maidon lipittäminen tietää vaan masuvaivoihin heräilyä entistäkin useammin. Ilkeä äiti antaa vaan tutin ja kanniskelee kiljuvaa pikkuista, vaikka tietää, että maitopullo auttaisi samantien…

    Vastaa
  6. Anonymous 10.10.2010

    Heips!

    Mistä oot tuon iki-ihanan Aappa makuupussin löytänyt? tahtooooooooo myös!

    terkuin
    jossu

    Vastaa
  7. Anonymous 10.10.2010

    Näytät ihan (nuorelta) Maria Jungerilta tossa vikassa kuvassa. :)

    Millaiset hiukset sulle laitettiin ja millä tekniikalla? Tosi hyvältä näyttää… Entä tekeekö sun henkilökohtainen kampaaja tuuhennoksia jossain stadissa?

    Vastaa
  8. Heini 10.10.2010

    Ei mulla muuta kuin, että tahdoin vaan toivottaa paljon, paljon voimia yöheräilyjen ja -itkujen kanssa!

    Meillä on heräilyä jatkunut viikon verran ja tuntuu että aamuisin on ihan puhki. Teillä heräilyt on jatkunu jo pitempään, voin vaan kuvitella miten sua väsyttää.

    Voimia! :)

    Vastaa
  9. tiinanen 11.10.2010

    Aivan käsittämättömän söpö tuo teidän vauva. Et ehkä halua kuulla tätä jos oot just tosi tosi väsynyt, mutta sanon silti: oon salaa vähän kateellinen siitä että teillä on tuollainen vauva. :)

    Tsemppiä sinne! Ihanaa että jaksat ilahduttaa meitä blogillas. :)

    Vastaa
  10. Nanna 11.10.2010

    Vähän söpö Repsukka noissa vaunuissa, vaikka on se aina sitä! :) Hassua kun en pahemmin edes vauvoista tai lapsista muuten välitäkään. :D

    Vastaa
  11. Anonymous 11.10.2010

    Meillä alettiin aikanaan nukkua, kun vaihdoin maitopullon vesipulloon. Tyttö oli silloin 8 kk… Aika kurjasti tehty, mutta tepsi!

    Tsemppiä :)

    -Maisa-

    Vastaa
  12. Anonymous 11.10.2010

    Moi Maj!

    Mäkin oon kiinnostunut sun hiuksista. Ihanan tuuheen näköset. Itse imetän vielä ja tuntuu että hiuksia vaan lähtee ja lähtee. Lähtikö sulla paljon?

    Mukavaa syksyn jatkoa!

    Vastaa
  13. Anonymous 11.10.2010

    Hei, ootteko kokeilleet antaa maidon sijaan vettä? Jos vaikka siihen tyytyisi, kun saa vähän jotain juoda.

    kahden äiti

    Vastaa
  14. Anonymous 11.10.2010

    Heipsun!

    Tuo yöheräily on niin ikävää… meillä sitä tuli aina kausittain! Välillä saatettiin huutaa parikin tuntia ilman syytä. Tuota vesipulloa kannattaa koittaa, meillä tosin siitäkään ei paljoa ollut apua :/

    Nyt esikoinen on nyt 2-vuotias ja vielä viime keväänä käytiin hirveetä väsytystaistelua öisin ja se ei raskaana ollessa ollut mitään hirmu kivaa! Nyt vähäunisista öistä pitää huolen tuo kuukauden ikäinen pikkuveli joka ei taas nuku muuta kuin tissillä ja äiskä ei osaa nukkua kuin koiran unta… Kunnon yöunia on siis IKÄVÄ täälläkin! Voisin melkeen antaa jo mitä vain, yksistä pitkistä katkeamattomista yöunista!!! päivälläkään kun ei saa kurottua tuota univelkaa pois, kun muksut nukkuu ihan eri aikaa.

    Voi mitä tilitystä tuli, mutta tsemppiä ja jaksuja sulle oikein kovasti! <3

    -johanna-

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *