Arvatkaa mitä olen tehnyt viimeiset kaksi tuntia? Etsinyt kadonnutta palikkaa Brion lelusta, pellen naamaa nimittäin! Raportoikaa heti, jos satutte törmäämään kujeilevaan karkulaiseen tai jos omistatte ylimääräisen sellaisen, jonka välttämättä haluatte lahjoittaa minulle. Niin, tänään meillä kävi vieraita kahvittelemassa, heillä on saman ikäinen vauveli, kuin Rebekka. Kahvittelun jälkeen koko porukka köllötteli lattialla lelujen keskellä, höpöteltiin niitä näitä ja katseltiin kun vauvat puuhasivat kaikenlaista tohkeissaan.

r1 r3 r4 r2 r6 r7 r8 r5 r9

Maj miettii kadonnutta palikkaa sotkun keskellä. Olen muuten ihan hysteerinen, jos minulla on hukassa jotain. Etsin kadonnutta tavaraa (oli se sitten mikä hyvänsä) tuntikausia, enkä voi keksittyä mihinkään ennen kuin löydän etsimäni. Kuluuhan se ilta näinkin… Olenkohan ihan normaali, kun tunnen ahdistusta kadonneesta lasten lelun osasta, oli miten oli, mutta se on Pepen ostama…

Pitäsköhän tässä jaksaa vielä lähteä vähän kuntoilemaan… Työpäivä, vieraat, etsinnät… EN JAKSAIS millään! Huomenna lähden työnpuolesta Lahteen ja palailen vasta illalla, joten haluaisin vain köllötellä kotisohvalla, mitenhän tässä käy?

-Maj

0 Comments

 1. petra 27.1.2011

  EI voi olla — meilläkin on ollut nimenomaan se naamapalanen hukassa jo monta kuukautta ! Onkohan jossain Brion Pellenaamojen luvattu maa, johon ne karkaa kun eivät enää jaksa edestakaisin paiskomista keppiin ja lattialle, keppiin ja lattialle , ja hymyilläkin pitäis kokoajan :)) .

  Niin että mäkin voisin ottaa sellaisen jos jollakulla on niitä ylimääräisiä päässyt kerääntymään ..

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Ihana ajatus :D Olen luopunut jo toivosta, palikka on kadoksissa edelleen!

   Vastaa
 2. nata 27.1.2011

  moi mari!

  oli kans iha nuutunu olo koulun jälkee ku nukuin viime yönä liian vähän, mut potkin persukseni salille enivei. oli ehkä yks parhaimmista reeneistä elixialla ever! tunti pyöräilyy ja oli soija, voin kertoo! mut joskus ei vaa millää jaksais. mut oli iha asiaaki, kai, liitys hei sinäkin sinne heiaheiaan. sosiaalinen paine tuo iha semisti lisää motivaatioo (jaha toi kaverini kävi tänää salilla ja mä en, huomenna mä sille näytän :DD) että jatkuu tää kuntokuuri tammikuunkin jälkeen, myös allekirjottaneella.. terkut jarskilta!

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   HAHA, kyl mäki sitten raahaudun ton jälkeen kuntoilemaan ;) Saapas nähdä, et miten kauan tää mun innostus kestää tällä kertaa! Terkkuja takas <3

   Vastaa
 3. mizyéna 27.1.2011

  Voi että. Kyllä se pää varmasti löytyy sitten kun vähiten odotat :D

  Mä en tiedä mitään niin raivostuttavaa kun etsiä jotakin hukassa olevaa. Mua ei ahdista vaan raivostuttaa kun ei löydy :D

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   No sama… EI SE löydy :(

   Vastaa
 4. Ansku 27.1.2011

  Hei.

  Mistähän mahtaa olla tuo alimman kuvan iso musta kori hankittu. Juuri tuollaista olen itsekin vailla :)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Kodinykkösestä :)

   Vastaa
 5. shhee 27.1.2011

  hihi lahti rakas kotikaupunkini! :)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Just tulin sieltä, terkkuja vaan :)

   Vastaa
 6. iuhin 27.1.2011

  Ihanat vaatteet tolla toisella toukalla. :)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Niin on, noi shortsit on niiin suloiset :)

   Vastaa
 7. Kärty 27.1.2011

  Mulla ei oikeen ymmärrys riitä että mikä ihmeen pelle ja eikö niitä leluja oo aina kumminkin liikaa? :D Mutta BRIO on aina BRIO ja lelulla on tunnearvoa, niin ei siinä auta ko pistää päätä sohvan alle :(

  Älkää nyt kaikki vakiobloggarit uuvuttako itteenne, ei jää luettavaa pian! :)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Menin kokonaan sohvan alle, katsoin kenkiin, tutkin alusvaatteet, etsin hyllyjen takaa, tongin laatikot MUTTA EI! Oon vähän tämmönen aina kun joku on hukassa, ei sen väliä kuinka tärkeä juttu se on. :D

   Vastaa
 8. mirris 27.1.2011

  muistan ku mun pikkusiskolla oli kans aina just se palikka hukassa :D

  Vastaa
 9. Jaana 27.1.2011

  Ihana ”mökömökö” Maj viimeisessä kuvassa :) <3

  Ja hania pikku piiperöisiä näkyy kuvissa!

  Mä olen kyllä ihan samanlainen…en saa rauhaa ennekuin kadonnut tavara löytyy. Viimeksi etsin joka paikasta poikani yhtä autoa joka on kaikki kaikessa.Löytyi sitten autosta jonne pikkuveikka oli sen salakuljettanut.

  Vastaa
 10. Mamaaa 28.1.2011

  Heissan!

  Lueskelin tossa sun vanhoja postauksia ja spottasin kolmipyöräiset rattaat? :D Oon etsiskelly meille kolmipyöräisiä rattaita matkakäyttöön eli pitäis saada kätevästi kasaan jne. Mistä noi teidän yksilöt ovat kotoisin ja mitä oot niistä tykännyt? :)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Apua, me saatiin ne ja en oikein osaa sanoa niistä mitään. Ihan okt, toimii, mutta ei mitkään superit :D

   Vastaa
 11. mimma 28.1.2011

  Ihania kuvia :)

  Mä olen kans samanlainen jos jotain hukassa, käännän koko kämpän ympäri ennen kun luovutan.. se on sitten ärsyttävää varsinkin kun tietää että se jokin on kotona hukassa ja sitten sitä ei muka löydä millään… puuh!

  Teillä näyttää kyllä niin kivalta ja kotoisalta, saisikohan sulta pyydellä kotikuvia tänne blogin puolelle, miten vavveli on vaikuttanut teidän kotiin ja sisustamiseen? Muistaakseni vanhan blogin puolella esittelit kotiasi isommassa mittakaavassa… :)

  Ihanaa loppuviikkoa Maj!

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   On täälläkin kotipostaus muuten, ellei parikin, tsekkaappa!

   Vastaa
 12. mia 28.1.2011

  Meille tuli joululahjaksi tuo samanlainen Brion pelle kuopukselle ja mä kans ”nipotan” niiden palikoiden kanssa… Toistaiseksi kaikki tallessa. Toivottavasti teidänkin naama löytyy!

  Mun blogissa on sulle tunnustus, käytkö nappaamassa mukaasi? =)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Jeba! Kiits <3

   Vastaa
 13. Åsa-Maria 28.1.2011

  Teppo piilottanut palikan???!?!?!? :)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Syytätkö Teppoa tästä? :D

   Vastaa
 14. tanja 28.1.2011

  meillä taas on ollut brion koirasta (samanlainen joka teillä on) kaksi palikkaa kadoksissa jo muutaman kuukauden ajan. olen etsinyt joka paikasta, sängyn ja sohvan alta, joka paikka on kulottu mutta ne palikat ei oo tullu vastaan.:D pitää varmaan kohta luovuttaa ja ostaa uusi.

  mutta toivottavasti pellen naama löytyy!:)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   En kyllä osta uutta, perhana!

   Vastaa
 15. janina 28.1.2011

  mäki jäin ihastelemaan niitä toisen vauva shortseja. tahtoooo! mutta mistä sellaiset vois löytää? osaatkos sanoa?

  Vastaa
  • Maj 28.1.2011

   Luulen, että niitä löytyis H&M:ltä :)

   Vastaa
 16. katy 28.1.2011

  Näin sut Sokoksella tässä yks päivä ja täytyy sanoo että oot kyllä luonnossakin tosi kaunis! :)

  Vastaa
 17. Anne 29.1.2011

  Ekaa kertaa vierailen blogissasi! Mielenkiintoinen, varmasti tulen uusiksi! :) Ja tuo lelujen etsiminen vaikka tappiin asti kuulostaa NIIN tutulta, onneks en oo ainoo!

  Vastaa
 18. Maisakaisa 29.1.2011

  Mun oli pakko tulla kommentoimaan, koska tää on musta niin uskomatonta ! Meilläkin on se AIVAN SAMA PELLENNAAMA kateissa !!! Ollut jo muutaman kuukauden !!!

  Ei löydy ei vaikka kaikki paikat on käännetty. Todellakin niillä on joku oma luvattu maa mihin ne karkaa.Tai sit Brio on ohjelmoinut palikat katoamaan, että joutuisi ostamaan uuden, hih! Mä oon myös vähän hysteerinen jos joku tuollainen esine katoaa, joten sympatiat sinne.Mut onhan tää nyt merkillistä, et ainakin kolmelta on kadonnut samainen palikka:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *