Keskiviikkona ovikello kilahti ja ovella odotti upouusi HP:n Photosmart Premium ePrint-monitoimilaite. Laitteessa on samassa paketissa tulostin, kopiokone ja skanneri, eikä se tietenkään itsekseen meille saapunut, vaan mukana tuli myös Felix asentamaan sitä :)

eprint1

Rebekka näyttää, miten homma toimii ;)

Kaikessa lyhykäisyydessään laite on aikas huippu keksintö, sillä voi tulostaa mistä tahansa Android-kännykästä, iPhonesta tai laitteesta, josta löytyy nettiyhteys.

HP on luonut jokaiselle ePrint-tulostimelle oman sähköpostiosoitteen. Oletpa kotona Tampereella, työmatkalla New Yorkissa tai lomalla Thaimaassa, sinun tarvitsee vain lähettää tulostettavat asiakirjat tai valokuvat sähköpostilla valitsemaasi ePrint-tulostimeen ja tulosteesi ovat valmiina odottamassa kun niitä tarvitset. Todella helppoa, ainoa asia mikä sinun tarvitsee muistaa on oman tulostimesi ”sähköpostiosoite”!

eprint5

Ollaan muutamaan otteeseen lähetelty puhelimella kuvia printteriin, toimii!

eprin2

Laitteen etupaneelissa on Touch Smart -kosketusnäyttö, jolla on helppo hallita laitetta ja sen toimintoja. HP:n ePrint-laitteesta löytyi myös hauskoja tulostettavia Disney-värityskuvia lapsille sekä hyödyllinen karttatulostus niille, jotka aina eksyvät autoillessaan ;) (LUE: meille) Enempää emme ole vielä ehtineet laitteen toimintoja tutkiskelemaan…

eprint4 eprint3

Ajattelin askarella tulostimen avulla synttärikortteja tai vaikka synttärikutsutkin. Itseasiassa meillä on tulossa kesällä ainakin yhdet häät ja ylioppilasjuhlat, joten voipi olla, että pääsen pian tulostelemaan niitä kortteja tai tekemään kuvakollaaseja ;)

Nyt tulee se paras osuus kuulkaas! Teillä, hyvät lukijani, on nyt mahdollisuus voittaa  itsellenne HP:n Photosmart Premium e-All-in-One-tulostin, jossa on ePrint-ominaisuus. Vastaa kommenttiboksissa vain kysymykseen:

Millaisessa tilanteessa olet eniten kaivannut HP:n ePrint-teknologian

tarjoamia tulostusmahdollisuuksia?

Kiiltävän musta HP PhotoSmart Premium e-All-in-One (199 €) on yksi HP:n uusimmista ePrint-ominaisuudella ja

verkkopohjaisilla tulostussovelluksilla varustetuista all-in-one-tulostimista. Laitteen erikoisuus on säädettävään

etupaneeliin sijoitettu upea 4,3 tuuman TouchSmart-näyttö. Kosketusnäytön kautta voit hallinnoida tulostus-,

kopiointi- ja skannaustoimintoja ja käyttää HP:n tulostussovelluksia, jotka ovat kätevästi saatavilla näytön

yläosassa sijaitsevassa karusellivalikossa.

Voittajan eli parhaan kommentin valitsemme yhdessä Felixin kanssa ja julkaisen voittajan sekä hänen kommentinsa täällä blogissani toukokuun aikana! Kilpailu päättyy ensi sunnuntaina 29.5 klo: 12:00.

-Maj

0 Comments

 1. bikbok 23.5.2011

  Eniten tuollaista mahdollisuutta olisin tarvinnut kaksi vuotta sitten kun tein ylioppilasjuhliini kutsukortteja! :) Muutaman kerran olisi myös tuollaista tarvittu, kun olen tehny valkokuva-albumeja tai synttärikortteja kavereille.

  Vastaa
 2. SiniS 23.5.2011

  Oi, tuo olis niin mahtava! Asun itse Helsingissä ja vanhempani Oulussa ja antaisin tuon ehdottomasti vanhemmilleni, joille voisin sitten lähettää reaaliajassa tilannekuvia (molemminpuolisen) ikävän yllättäessä :) Vanhemmat ihmiset eivät niin arvosta sähköpostikuvia, joten olisi ihan mieletöntä pystyä lähettämään oikeita kädessä pidettäviä kuvia heille vaikka iPhonestani <3

  Vastaa
 3. Eve 23.5.2011

  Kun veljeni joutui sairaalaan, olisi tälläinen tulostin ollut näppärä. Halusin piristää veljeäni koristelemalla sairaalahuoneen läheisten kuvilla, mutta ongelmaksi muodostui se että teetettyjä kuvia on vain lapsuudesta ja nekin ovat vanhemmilla. Äiti laittoi muutamia kuvia tulemaan postitse, itse kipaisin kännykkäni kanssa valokuvausliikkeeseen. Pienen säädön ja muutaman päivän viiveellä saatiin kuitenkin huone onneksi potilasystävällisemmäksi :)

  Vastaa
 4. Iina 23.5.2011

  Missä toi on 199e? Meillä liikkeessä tota on myyty 179e :) Niin ja tosiaan on testailtukki töissä, et osaa sit myydä tollasia:)

  Vastaa
 5. BabyZBR 23.5.2011

  Oma tulostimemme ei enää toimi, koska piuha ei enää sovi tietokoneisiimme. On turhauttavaa aina juosta ympäri kaupunkia tulostamassa tärkeitä papereita. HP:n laite olisi erityisen kätevä nopeaan toimintaan, varsinkin kun kuva tarvitsee tulostaa nopeasti. Itselleni tärkeintä tulisi kyllä selvästi olemaan sähläämisen väheneminen! :)

  Vastaa
 6. Mada 23.5.2011

  OIIII!!! <3 ihanaa että sinulla on mahdollisuus järjestää tällainen skapa! Tilanteita on monia jolloin tuommoista hienoa vehjettä olisi tarvinnut! Mutta nyt parin kuukauden päästä tarve olisi vielä kovempi, kun lähden armeijaan! Saisin sieltä sitten lähetellä poikaystävälle ja pikkusiskolleni tilannekuvia tapahtumista, kun ikävä on pahin. :/ Ja saisin sitten myös itse ottaa kotiväestä kuvia mukaan!

  Ah, tämä olisi pelastus ikävän iskiessä.

  Vastaa
 7. Mari 23.5.2011

  Voi, miten loistava laite! Itse olisin kaivannut tulostinta viime vuoden aikana, kun asuin ulkomailla poissa perheeni ja läheisteni luota. Olisi ollut niin mahtavaa pystyä välittämään heille kuulumisia kuvien muodossa, ja mitä parhainta, samantien ja välittömästi siinä tilanteessa kun kuva on tullut otettua! Siinä olisi niin kätevästi voinut lievittää vanhempien ja sisarusten huoltakin omasta pärjäämisestä ja viihtymisestä, ja saanut heidät ikäänkuin mukaan ja osalliseksi omia ainutlaatuisia elämyksiä ja kokemuksia ulkomailla vietetyn vuoden aikana :)

  Vastaa
 8. Laura 23.5.2011

  Tuollaiselle tulostimelle olisi tarvetta ehdottomasti nyt kun vanha tulostimeni sanoi yhteistyösopimuksensa irti.. :b Olisi myös mahtava saada tulostettua kuvia ystävistä ja hauskoista tilanteista sekä saada ne konkreettisesti heti käteensä eikä tarvisi pelkästään koneen ruudun kautta katsella..:)

  Vastaa
 9. Anni 23.5.2011

  Tuommoinen laite saisi meiltä kyllä erittäin hyvän kodin! Olen tulevana syksynä rakkaan serkkuni häissä kaasona, ennen sitä saisi polttari- sun muut kuvat kätevästi muiden kiireiden keskellä suoraan käteen, ja häissä morsiammen ja juhlaväen näkyville :)

  Vastaa
 10. Mia 23.5.2011

  Useampaan otteeseen olisi ollut tarvetta kutsu- ja kiitoskorttien muodossa. Erilaisiin työ (niin omiin kuin puolisonkin) sekä koulu juttuihin olisin kovasti tarvinnut tuota ”sähköposti” mahdollisuutta. Tulisi myös halvemmaksi ja helpommaksi lähetellä matkoilta kuvat suoraan tulostimelle, kun niitä kuitenkin teettää seinälle koristeeksi. Ei sitä viitsisi alle kymmentä kuvaa mennä liikkeeseen teettämään. Tällä hetkellä tosin taloudesta ei löydy edes perustulostinta, jota sitäkin on monta kertaa kaivattu melkein itku silmässä. Olisi siis enemmän kuin tarpeellinen lisä meille!

  Vastaa
 11. Anna-Maria 23.5.2011

  Ihan huippulaite olisi kyllä. Valokuvia meillä teetetään vielä perinteisesti liikkeessä. Joten siihen olisi kyllä kätevä :)

  Vastaa
 12. Petra 23.5.2011

  Oi vitsi miten magee tulostin! Lukemattomia kertoja tollaiselle olisi kyllä ollut käyttöä! Kaiken maailman synttärit, riennot, ynnä muut. Mut täytyy sanoa, et tollanen olis ihan super mainio, kun töissä tai muualla ollessa tekee mieli järjestää kunnon ylläri omalle rakkaalle. Ois mahtavaa saada nopeasti kasattua pieni albumi tai vaikka valokuvilla tehdä vihjeitä, jotka johtavat yllätyksen luokse! <3

  Vastaa
 13. sssenni 23.5.2011

  Valokuvien innokkaana ottajana olisi ihanaa päästä tulostelemaan itse otettuja kuvia, unelmana kun olisi valokuvilla täytetty seinä tai jättitaulu.Olisi ihanaa myös saada kasapäin valokuva-albumeita, sillä mielestäni valokuvista välittyy hyvä fiilis paljon paremmin, kun ne ovat paperisia. Ulkomaan matkan jälkeenkin on ihana näyttää ystäville reissukuvia hienosti koristellusta albumista, kuin tietokoneelta. Ainut ongelma on, että harvoin tulee lähdettyä liikkeeseen teettämään kuvia ja sen takia noinkin pienet ”haaveet” on jäänyt toteuttamatta. Hyvästä tulostimesta olisi myös hirmuisesti hyötyä kouluhommia tehdessä, tuolla nykyisellä romulla kun ei kauhean imartelevaa jälkeä aikaiseksi saa :)

  Vastaa
 14. Itu 23.5.2011

  Meillä tuommosta tarvitaan useita kertoja kuukaudessa. Asun itse isommassa kaupungissa kuin pikkusiskoni ja perheeni, jolloin toimin usein heidän hovishoppailijanaan. Ollaan siskojen kanssa samankokoisia, joten koon valitseminen on helppoa, mutta auta armias kuinka hankala onkaan kertoa tyylistä/yksityiskohdista. Onneksi on kamerakännykät, mutta tuo tulostinhan on ihan huippu keksintö! Kuinka kätevä oliski lähettää suoraan tulostimeen kuvat vaihtoehdoista, suuremmissa kuvissa kun esim. kenkien yksityiskohdat näkyy paremmin kuin pienissä kännykän näytöltä tiirailtavissa kuvissa!

  Olen seurannu sinun blogia varmaan jo puolisen vuotta, kiitos kiinnostavista ja monipuolisista teksteistä! Jos juttutoiveen vielä tähän loppuun sais laittaa, niin voisitko kertoilla perusihonpuhdistusjutuista ja mitä asioita pitäisi muistaa huomioida ihan aamuin ja illoin. :)

  Vastaa
 15. Lellu 23.5.2011

  Eniten varmasti noita ominaisuuksia olisi kaivannut viime vuonna ylioppilasjuhlakuvia, -kiitoskortteja yms. suunnitellessa ja tehdessä sekä tietysti silloin kun itse on ollut jossakin matkalla niin olisi ollut huippua lähettää kotiin tulostimeen sähköpostia, jolloin äiti olisi sitten saanut oikein kunnon paperikuvan tyttären seikkailuista. J

  Silti jatkuvastihan tuollaiselle laitteelle tulisi käyttöä, sillä olen innokas valokuvaaja ja esimerkiksi rakkaista kissoistamme olisi mahtava tehdä kollaaseja tai tulostaa isompiakin kuvia sekä kehystää niitä. Tietysti olisi myös hienoa jos voisi skannata kaikkia ihania lapsuuskuvia ja muistoja talteen koneelle.

  Vastaa
 16. Viviente 23.5.2011

  Enpä ole ennen kuullutkaan, että tulostimellakin voi olla sähköpostiosoite! Kyseinen laite olisi ratkaissut aika monta ongelmaa menneisyydessä, jos olisin tiennyt sellaisesta. Ja että kuvat voi lähettää omasta puhelimesta, vau.. Oi jos olisin ollut viisaampi ja sellaisen omistanut. :)

  Viime aikoina suurin tarve tulostamiselle oli opiskelujeni loppusuoralla, kun tein opinnäytetyötäni. Luovalla alalla ideointia varten piti ottaa paljon kuvia. Koska kuvia oli sekä kamerassa että kännykässä, oli tympeää siirtää niitä molemmista ensin koneelle ja sen jälkeen tulostaa. Kännykästä suoraan tulostimeen lähettäminen olisi ollut huippua, sillä siellä niitä kuvia oli paaaljon.. Kyseinen laite olisi ollut huippu, sillä sen sähköpostiosoitteeseen olisin samantien voinut lähettää parhaimmat kuvat, olin missä vain. Minulle nimittäin kävi usein niin, etten enää satojen kuvien tulvasta muistanut mikä oli juuri se paras, mikä herätti ajatuksia.. Koneen edessä istuessani oli turhauttavaa selata kaikki kuvat läpi.

  Joten vastaisuuden varalle, uusiin suunnitteluprojekteihin, tämä tulostin olisi aika kova sana!

  Vastaa
 17. Nannah 23.5.2011

  Olen valokuvannut 10-vuotiaasta lähtien ahkerasti, ja nyt olen jo 25v. Parhaat kuvat ovat hukkuneet johonkin

  bittimereen. Kunpa olisin voinut tulostaa ne heti kun oivalsin kuinka hieno hetki ja kuva on kyseessä. :)

  Vastaa
 18. Suvi 23.5.2011

  Tähän on helppo vastata! Puhelimella on kiva ottaa kuvia tärkeistä hetkistä tärkeiden ihmisten kanssa eikä ole montaakaan päivää siitä, kun puhelimen muistikortti oli niin täynnä, etten saanut otettua enää kuvia – ja kaikki tilan täyttävät kuvat olivat niin täynnä muistoja, etten raaskinut yhtäkään poistaa. Tuollaisina hetkinä olisi kätevää, kun kuvat voisi lähettää suoraan omaan tulostimeen ja sitten olisi taas tilaa ikuistaa uusia ihania hetkiä <3

  Vastaa
 19. marlene 23.5.2011

  Tulostinta olisi ehdottomasti kaivattu pari viikkoa sitten äitienpäivänä. Kaupat ei olleet vielä auenneet, kun hätäisesti alettiin miettimään, mitä viedään mummille ja äidille tuliaisiksi. Aamukävelyllä otettiin kännykällä kuvia lapsista kukkaniityllä ja harmiteltiin, kun ei ole aikaa teettää kuvia viemisiksi. Tulostimen avulla oltaisiin saatu ilahdutettua sekä äitiä että mummoa!!! Tätä tarvitaan ehdottomasti, jotta lastenlasten kuvat päätyisivät ajallaan seinälle ja kirjahyllyihin…

  Vastaa
 20. MoniQ 23.5.2011

  omaan kotiin pian muuttamassa ja tolle olisi paljon käyttöä saisin puhelimestani tulostettua helposti veljeni ja koirani kuvia. ja muutamat juhlatkin kesällä mihin ois helppo väsäillä onnittelu kortit ja sun muut. ja tärkein saisin nopeasti kuvia tulostettua, harrastan valokuvaamista. unelma ois tollanen!

  Vastaa
 21. Murmeli 23.5.2011

  Täällä on kaikilla niin hyviä perusteluja, etten taida kyetä samaan. Vastaankin siis vaan hieman tylsästi, että kaipaan valokuvia, joita hypistellä ja jotka säilyvät. Meillä kävi kotona murtovarkaita marraskuussa työpäivän aikana ja veivät mm. mun läppärin, johon olin juuri siirtänyt kamerasta mulle superrakkaat kuvat, jäljelle ei jääny mitään. Itku meinaa tulla vieläkin, kun niitä kuvia ajattelen, mm. kaikki rakkaat Etelä-Afrikan kuvat meni läppärin mukana. Olisinpa niitä kehityttänyt! Että voi tätä digiaikaa, on niillä kehitetyillä kuvilla puolensa…

  Vastaa
 22. Hilma 23.5.2011

  Olimme tänä vuonna Intiassa ja jostain kumman syystä unohdimme kameran kotiin!! Siellä sitten iha tuskassa yritettiin saada puhelimen muistiin mahtumaan edes muutama paras kuva, jotta jäi edes jotain muistoja. Voikun tollainen laite olisi ollut kätevä, kun olisi voinut lähettää aina kuvia siihen ja sitten poistaa ne puhelimesta ja ottaa lisää! Ja tietysti valokuvausta harrastavana tuollainen olisi kätevä :)

  Vastaa
 23. Appleblossom 23.5.2011

  Printterillämme ei oikein saa hyvää tulosta kuvia tulostaessa. Viimeksi sain valokuvapaperille aikaiseksi vain haljunhaaleita värejä. Niinpä kuvat ovat enimmäkseen koneella ja muistikorteilla varmassa tallessa. Äskettäin halusin kuitenkin tulostaa meistä valokuvan mummolleni. Tavalliselle tulostuspaperille loppujen lopuksi tulostin ja ärsytti ihan hirveästi…joten hyvä tulostin tulisi tarpeeseen. Tuo sähköpostiominaisuus kuulostaa oikein loistavalta:)

  Vastaa
 24. Veera 23.5.2011

  Tuollaiselle olisi ehdottomasti tarve tänä kesänä, kun on viidet häät edessä! Jokaisiin häihin kun ei huvittaisi viedä sitä samaa kaupan ruusukorttia, niin olisi ihana tehdä kaikille spesiaalit ja hääparin näköiset kortit, =) Niin ja koska lähes kaikkien parien lahjatoiveena on rahaa häämatkalle, niin siinä ei kovin persoonallisuudella ainakaan sen lahjavalinnan kanssa pääse loistamaan! :) ja tietysti uuden kodin valkoiset seinät sais noilla ihanan ilmeen!

  Hyvää alkavaa kesää lempibloggaajalleni!

  Vastaa
 25. hanskubansku 23.5.2011

  Vau, mikä keksintö! Enpä ole tuollaisesta kuullutkaan aiemmin, kiitos siis paljon tästä informaatiosta!:) Tilanne, jossa olisin eniten kaivannut HP:n Photosmart Premium ePrint-monitoimilaitetta, oli aika, jolloin avopuolisoni oli armeijassa. Hänellä on iPhone, joten hän olisi voinut lähetellä minulle tilannekuvia päivittäin ikävääni helpottamaan! Tämä olisi ollut apuna myös monessa tilanteessa, jossa olisin halunnut tehdä laadukkaita onnittelukortteja läheisilleni! Olisi suuri ilo, jos tämän voittaisin!:)

  Vastaa
 26. mallu 23.5.2011

  Hei ! Oijoi.. tuo ois ihan super vekotin! :) Kuvat jää harmikseni aina koneelle ja tuolla laitteella ne sais kätevästi heti albumiin, varsinki ku meijän tytsy kasvaa niin vauhilla et jälkeen päin ei voi muistaa minkä ikänen napero on missäkin kuvassa, tämä laite mahdollistais senkin :D Koulu töihinkin tuo olisi paras ja voi.. melkeempä kaikkeen :)

  Vastaa
 27. Sadusi 23.5.2011

  Itsellä ollut tarve tuollaiselle useastikin . Kutsu kortit on joutunut tulostamaan huonolla ja sotkuista jälkeä antavalla tulostimella , kuvat joita kehyksiin haluaisi laittaa ovat raidallisia ja todella epätarkkoja , vaikka koneella näyttää hyvältä . Nyt olen luopunut huonosta tulostimestani ja juoksin pitkin pääkaupunki seutua tulostelemassa tärkeitä papereita ! ei kiva juttu lainkaan .. =(

  Vastaa
 28. Katrir 23.5.2011

  Uutta tulostinta kaipaisin kun nykyiseni tökkii ja tökkii. Säädän, suljen ja asennan tulostinta, että saisin edes ne muutamat pakolliset tulosteet ulos. Toisekseen olisi ihanaa saada reissaavalta puolisolta kuvia kotiin lasten ikävää helpottaakseen ja nähdäkseen missä isi menee.

  Vastaa
 29. Saila 23.5.2011

  Wautsiwau mikä kapistus! Pesee mun vanhan puoliksi rikkinäisen hp:n monitoimirakkineen mennen tullen ja palatessa! Ja ekaa kertaa jokin tekninen vempain näyttää mun silmään kauniilta (musta ja kiiltävä)! Tässä siis kaksi syytä jo: vanha on rikki, vaatii jotain päivityksiä ja kun ne tekee ni edelleenkää ei skannaa. Ja tuo mihin sitä skannausominaisuutta tarttisin on työt. Ois kauheena kaikkea matskua piirtoheitinkalvona ja paperiversiona ja tarttis saada ne sähköiseen muotoon Smartboardia varten. Ja se toinen ”syy” on tuo, että se sopis jopa mun sisustukseen ja tietokoneen viereen! ;) Valitettavan vähän tulee nykyään muutenki teetettyä kuvia, tulostimella aikanaan (sen toimiessa) tein muutamia mutta nyt on sekin jäänyt. Yks mihin tuota uutta tulostinta tarvitsisin myös ois hääkutsujen valmistamiseen (toivottavasti kukaan tuttu ei nyt lue tätä blogia, etten paljastu ;))! Kiitos muuten ihanasta blogistasi, taitaa olla eka kerta kun kommentoin, mutta tykkään ihan kamalasti. Varsinkin Pohjanmaalaisuus iskee! ;)

  Vastaa
 30. Farre 23.5.2011

  Oijoi! Oon pitkään harkinnut, että pitäisikö ostaa tulostin. Koulujuttuja tehdessä kaipaa tulostinta kipeästi kun haluaisi tulostaa luentokalvot, että voisi tehdä niihin merkintöjä käsin. Silloin joutuu aina kiroamaan ja raahautumaan kirjastoon. Meillä on myös ison kaveriporukan (9 tyttöä) kanssa tänä vuonna sellainen sopimus, että aina vuorotellen jokaisen syntymäpäivän kunniaksi me väsätään vihkonen, johon jokainen tekee yhden sivun. Sivuun kuuluu yhteiskuva synttärisankarin kanssa ja tekstinpätkä yhteisistä hetkistä ja vaikka sankarin parhaista puolista. Tässä kuussa on ollut jo kahet synttärit, ja tällä viikolla taas seuraavat (ja kirjastoon käy meikän tie). Mulla on myös innostusta valokuvaukseen, ja pari kertaa vuodessa tulee lähetettyä iso tilaus kuvia teetetykseen. Olisihan se aina helpompaa vaan kotona tulostaaplöräyttää koko satsi vaan menemään ja koristaa jääkaapin ovi parhailla muistoilla!

  Vastaa
 31. hheidi 23.5.2011

  Tuota tarvittais erityisesti tällä viikolla, ku mies on 800 kilometrin päässä ja käy katsomassa meille uutta asuntoa. Tämä viikko vielä töitä tällä paikkakunnalla, eli en päässy mukaan. Vois kysyä minunki mielipiteen, ku ottais vaan kuvan ja lähettäis mulle tulostimeen. Ja tietysti jatkossa sisustusostoksilla tms. kun toinen on kotona, ois tosi kätevä! Lisäksi sekotin vanhan tulostimen niin ettei se enää toimi, nii tulis tarpeeseen. :D

  Vastaa
 32. Peppa 23.5.2011

  Ite tuppaan unohtamaan ja jättämään asioita viime tinkaan.Ei kerkee kehittää kuvia tai hakea askartelutarvikkeita.Sillon varmasti pelastus tilanne kyseisellä laitteella!Ja ai niin, nykyinen tulostin ei oikein enää toimi, kun rakas kummipoika kävi vähän sorkkimassa sitä :D nyt sitten tulostellaan opiskelumateriaalit koululla, tylsää!

  Vastaa
 33. anskubansku 23.5.2011

  Laitteelle olisi käyttöä ihan tavallisten kuvien tulostusta varten :) Kuvien teettäminen kun tuntuu jotenkin ylivoimaiselta ja siitä saimmekin kärsiä talvella, kun tietokoneelta siirrettiin kuvia uudelle ulkoiselle kovalevylle, mutta kovalevy meni melkein heti rikki ja yllätysyllätys kaikki kuvat sen mukana… Suurin osa kuvista oli vielä teettämättömiä. Tätä en halua kokea toista kertaa!!

  Vastaa
 34. jjansku 23.5.2011

  eniten tuota laitetta tarvitsisin erilaisten synttäri-ja kutsukorttien kanssa! Itseasiassa, juhlien järjestäminen tulee luultavasti ajankohtaiseksi minulle tänäkin kesänä ja ensi keväänä myös joten olisi ihana saada tehdä itse kunnon kortit omista valokuvista! :) Vaikuttaa todella mukavalta kapistukselta Eniten kuitenkin tarvitsisin laitetta kutsukorttien tekemisen HARJOITTELUUN. Olen jo kauan haaveillut hääsuunnittelijan urasta, ja olisi mukava auttaa asiakkaita korttien teossa tai tehdä ne jopa itse kokonaan. Ehkäpä korttien teosta tulisi ihan osa työtäkin? Who knows?

  Vastaa
 35. Anne-Mari 23.5.2011

  Tulisi tarpeeseen! Meillä on kaikki kuvat rinsessoista koneella ja teettäminen on yhtä tuskaa (ollaan 5 vuoden aikana teetetty yksi setti) ja pidämme peukkuja pystyssä, että kuvat säilyvät! Lisäksi olen itse todella ”käsi” tietokoneasioiden kanssa ja jotenkin nyt uudessa työpaikassa ollessa, olisi kiva hieman harjoitella hommia kotona (kun se on kerta mahdollista), niin tuosta vempaimesta olisi suuri apu.

  Vastaa
 36. Petra 23.5.2011

  No nyt tulee mieleen että viime kesänä YO-kutsuja käsin tuntitolkulla näpertäessäni olisin voinut moista laitetta kaivata! :-D Valokuviakin tietty varmasti paljon tulostelisin.

  Vastaa
 37. Jenni 23.5.2011

  Hei Maj,

  Tuo laite tulisi meidän perheeseen todelliseen tarpeeseen. Olemme lähdössä kesällä pienelle reissulle ympäri Suomea, joten mikä olisi parempaa, kuin saada lomakuvat tulostettuna kehyksiin muistoiksi. Myös valokuvat rakkaista ihmistä olisi ihana saada kehyksiin seinälle. Meidän vanhalla tulostimella kun ei saa tulostettua sellaista kuvia, joita viitsisi laittaa esille. Perheessä kun on muitakin menoja, joten aina ei voi hankkia sitä mitä tarvisi. Mielestäni valokuvat ovat kallisarvoinen muisto rakkaimmistamme. -jenni

  Vastaa
 38. Jules 23.5.2011

  ePrint-ominaisuus olisi ollut hyvinkin passeli äskettäisellä Kreetan lomallamme, kun totesimme molempien luulleen toisen pakanneen digikameran mukaan. No, kamerahan oli luonnollisesti kotona eteisen pöydällä ja ainoa vaihtoehto oli kuvata lomakuvat avopuolison kännykällä. Homma toimi ihan hyvin siihen asti, kunnes kännykän muistikortti tuli täyteen ja lomaa oli vaikka kuinka monta päivää jäljellä! Eipä auttanut muu kuin poistella kuvia, jotta uusiakin mahtuisi. Silloin olisi ollut kätevää, jos kuvat olisi voinut aina päivän jälkeen lähettää suoraan tulostimeen eikä olisi tarvinnut aina uusia ottaessa ihmetellä, mitkä edellisistä pitäisi poistaa tilan saamiseksi…

  Vastaa
 39. Niinae 23.5.2011

  Tulostin olisi ollut monesti tarpeen junalippua tulostaessa! Itselläni tulostinta ei ole ja vanhempien luona (asuvat 600 km pohjoisessa luotani) tulostin on iän ikuinen ja muste on aina loppu! Olenkin joutunut tyytymään tulosteisiin koulun mustavalkotulostimista. Ihania muistoja olisi myös mahtava tulostaa. Tehdä oikein ihana kuvakollaasi parhaimmista kavereistani <3

  Vastaa
 40. Rii 23.5.2011

  Oi että mikä vehje :P Pakko sanoa, että tällä hetkellä tarvitsisin tulostinta enemmän kuin koskaan! Asun ulkomailla, ja yhteydenpito perheeseen ja sukulaisiin on lähinnä skype/facebook-linjaa. Valitettavasti vanhat isovanhempani ja suurin osa suvusta ei ole mitään tietotekniikan ihmeitä, ja siksi heihin ei tule pidettyä niin paljoa yhteyttä. Kortit ja kirjeet menevät puolin ja toisin, mutta mitään pikaterveisiä tai kuvia ei pysty lähettämään kuin suuren vaivan kanssa. Eli jos tämän saisin, sen iskisisin heidän kotiinsa, ja he saisivat sitten huuli pyöreänä ihmetellä, kun lapset ja lapsenlapset lähettelevät kuvia ja muita ihmeitä maailmalta :) Ja kun niin kovasti haluaisin jakaa heillekin sitä, että millaista täällä on, miltä täällä näyttää, missä pyöräilen joka päivä, mikä on lähikauppa, millainen kotikatu on… Pieniä arjen juttuja, joissa he Suomessa asuessani olivat hyvin kiinni.

  Myöskin pakko sanoa, että täällä asuinmaassani ei tunneta sanaa ’yleinen printteri’ yliopistoissa. Kaikki maksaa ihan hirmu määriä, ja sitten sitä veivataan edes takas ja käydään tulostamassa lentolippuja, ryhmätöitä, esseitä, ihan kaikkea kiskurihintaisissa ’Kopiokaupoissa’ jotka eivät ole auki normaalien ’virastoaikojen’ ulkopuolella… Sanonpahan vaan, että kyllä on tarvetta ja arvostusta nykyään tulostimelle, ja kyllä myöskin kaipaa sitä mahdollisuutta, että se tulostus ei ole sellaisen ison säädön takana :P

  Vastaa
 41. Tytti 23.5.2011

  Tämä teknologia ois tullut erittäin tarpeeseen sillon, kun poikakaveri paiskas kauan tehdyt siskon hääkutsut roskikseen ja tuikkas ne tuleen takapihalla luullen että polttaa turhanpäiväisiä roskia! Että näin… :)

  Vastaa
 42. Miis 23.5.2011

  Kaipaisin sitä vieläkin, kun jo kolmisen vuotta sitten Tukholman Granitista ostettu valokuvavaijeri odottaa asentamattomana kaapissa vielä koneella makaavia kuvia. Olisipa kiva saada se käyttöön!

  Vastaa
 43. Greu 23.5.2011

  Haluaisin kovasti harrastaa skräppäystä, mutta jotenkin se kaatuu aina siihen, että kuvien kehittäminen on niin hankalaa, eikä niistä saa sen kokoisia ja muotoisia kun haluaisi. Oma valokuvaprintteri olisikin sitten ratkaisu siihen, ja pääsisin aloittamaan jotain omaa näin 1v:n hoidon ohella! Sä varmaan jos joku tiedät, että se voi joskus olla aika puuduttavaa.. Vaikka toki antoisaa!

  Vastaa
 44. Anu 23.5.2011

  Oi! Tämä laite olisi NIIN unelma hääkutsujen tekemiseen ensi talveksi! Olemme miehen kanssa menossa tosiaan naimisiin eikä hirvittävän kalliisiin kutsuihin ole varaa tai monien kuvien teettämiseen. Tällä tavalla kutsuihin saisi omaperäisyyttä ja käsintehdyn tunnelman.

  Vastaa
 45. lotta 23.5.2011

  meillä ei ole tulostinta ja sille on jo moneen otteeseen ollut tarvetta. aina joutuu jomman kumman töissä tulostamaan papereita tai lippuja. mä harrastan ”vanhanaikasia” valokuva albumeja, jotka vaan valitettavasti on viime aikoina ammottanut tyhjyyttään, sillä valokuvaliikkeeseen kannattaa viedä kerrallaan aina useampi kuva tulostettavaksi, jotta tulee halvemmaksi. sitten se kasa aina odottaa, että ois aikaa laittaa ne kaikki miljoona kuvaa albumiin ja sitten vielä muistella, että missä ne on otettu, koska ja mitä kivaa silloin tapahtu. kotoota löytyy iso laatikollinen piuhoja, latureita ja kuulokkeita, joista yhetkään ei koskaan käy mihkään ja ikinä ei löydy sitä piuhaa jota tarvisi. ton tulostimen kanssa sais ilmeisesti piuhat unohtaa. esittelen tän postauksen kyllä meijän perheen tekniikan rakastajalle ja ehkä meillekin viimeinkin ostetaan tulostin! eikä siitä kopiokoneestakaan tulevaisuudessa ois haittaa ois ainakin yhet hääkutsut tehtävänä. ”sähköpostiosotteen” vois myös antaa herran veljelle joka asustelee australiassa, ehkä saataisiin sieltäkin kuvia ja kuulumisia vähän useammin nähtäväksi.

  Vastaa
 46. Mary 23.5.2011

  Minulla on kaikki kuvat tietokoneella, viimeisin paperinen kuva on vuodelta 2002…joten haluaisin päivittää valokuva-albumiani :) Lisäksi uudelle tulostimelle olisi tarvetta ettei tarvitsisi odottaa montaa minuuttia kun yksi paperi tulostuu. Ehkä olisi aika siirtyä nykypäivään tulostimen/monitoimilaitteen osalta!

  Vastaa
 47. Martina 23.5.2011

  No vau, tuollaisellehan olis käyttöä useastikin! Karttatulostus, check. Skanneri työpapereille, check. Tulostin työpapereille, extra-iso check! Ja valokuvatulostin tärkeille ja rakkaille valokuville :) Varsinkin kun on semmonen sähläri kuin minä, joka uusii koneensa Windownsin eikä muista tallentaa kaikkia tärkeitä kansioita.. puff, sinne meni about 3 vuoden valokuvat.. Olis ihanaa kun ne olis ”oikeina kuvina” jossain kansiossa :)

  Vastaa
 48. Maiju 23.5.2011

  Hei,

  Ihana monitoimilaite! Oikeastaan inhoan kaikkia laitteita johtoineen, mutta ei ole kuukautta, jolloin en kiroaisi sitä, kun aina saa lainailla muiden tulostimia, kopiokoneita tai skannereita.

  Hmm.. Tilanne, jossa eniten olen kaivannut laitteen mahdollisuuksia on silloin, kun koulutehtävä täytyisi saada tulostettua ja skannattua vanhoja valokuvia tietokoneelle. Myös eräänkin kerran olen haaveillut saavani tulostaa päin vastoin tietokoneelta valokuvia kehyksiin ihasteltaviksi!

  Maiju

  Vastaa
 49. Ida 23.5.2011

  Oijoi!! Mikä superihanuuslaite!

  Ensi syksynä valmistuvana muotoilun (ja vähän graafisen suunnittelunkin) opiskelijana laitteelle kyllä löytyisi käyttöä. Ei opiskelijalla ole varaa tuollaisiin, ja pian kun ei enää koulullakaan voi tulostella eikä skannailla, on tämä designeri ainakin hieman ”pahassa pullassa”..Eikä varmasti tulevassa (kunpa lykästäisi) työpaikassa voi ihan valtavasti omia juttuja tulostella. Tietysti työnhakuunkin tulostin ja varsinkin skanneri olisivat tarpeen, portfoliota kootessa ja hakemuksia lähetellessä.

  Niin ja tietysti oman vastaperustetun blogin kehittämisessä skanneri olisi myös paikallaan. Siispä opiskeluun, töihin ja harrastuksiin! :)

  Ja niin, olen tykästynyt kovasti blogiisi, Maj. Kiitos siitä :)

  Vastaa
 50. neitiR 23.5.2011

  Ah mikä vehje! Täällä vedellään 4v.vanhalla epsonilla joka tulostaa kyllä mikäli ei mistään tärkeästä/julkaisukelpoisesta ole kysymys.. jälki on mustaa viivaa josta olen kyllä oppinut lukemaan(arvaamaan) mitä paperilla mahtaakaan lukea. kuvista puhumattakaan :D

  Viime kuussa keksin hauskan idean väsätä rakkaalle ystävälle synttärikortin tulostamalla vanhoja yhteiskuvia ja askarella niistä suuren kortin. Idea kuitenkin jäi vain ajatuksen tasolle, sillä rakas printterini tulosti haaleaa viivaa valkoiselle paperille. Olisi ollut edes aikaa lähettää kuvia sähköpostiin ja tulostaa vaikka töissä, mutta ilta tuli vastaan.. Edes uudet musteet ei auta, kokeiltu on!

  Sama homma toistui tässä kuussa kun tavoite oli tulostaa vanhoja pääsykokeita omia lukemisia edesauttamaan. Siinä vaiheessa kun tekstistä näkyy puolet (haalealla) ei paljoa naurata aikatauluongelmissa ruveta veikkailemaan korvan latinankielisiä nimiä :D

  Tietysti arki ylipäätään helpottuisi jos saisi itse printata lomakuvansa eikä tarvitsisi juosta liikeestä niitä hakemaan.. Saisi tästäkin kesästä konkreettisia muistoja eikä kaikki jäisi vain koneen syövereihin.. Dear Eki, I need this!

  Vastaa
 51. Karolina 23.5.2011

  Nyt tulisi todella tarpeeseen kun minusta ja avomiehestä tuli viime sunnuntaina pienen pojan kummeja. Poika syntyi siis sunnuntaina ja on vielä aivan pikkuruinen. <3 Nyt olisi siis ihana ottaa pojasta paljon kuvia ja tuolla laitteellahan saisi kivasti kaikki kuvat myös valokuvamuotoon. Parastahan tässä on se, että kummipoika asuu kerrosta ylempänä kuin me, joten pääsemme usein kylään. Siksi saa nappailtua ihanan paljon kuvia!! :))

  Olisi nimittäin mukava antaa pojalle kirjanen, jossa olisi paljon hänen kuviaan tarinoiden kera. Tämä voisi olla kiva lahja vaikka sitten kun hän täyttää 18. :))

  Vastaa
 52. cheririe 23.5.2011

  Kyseinen laitos olisi kyllä aivan huippu omistaa! Esimerkiksi kun lapsen kummit tulevat käymään olisi kiva printata heille mukaan lapsen itse valitsema kuva (koska valokuvia ei valitettavasti tule enään juuri koskaan kehitettyä) Sillätavoin kummitkin saisivat aina tuoreen kuvan kivemmin entä aina vain sähköpostin välityksellä :)

  Vastaa
 53. Iiidaa 23.5.2011

  Kuulostipa kivalta laitteelta! :)

  varmasti tulis itsellänikin tarpeeseen,tuli ensimmäisenä mieleen muistikuva ku viime keväänä yritin tehdä kavereilleni kivoja ylioppilaskortteja ja tein monen tunnin työn koneella ku etsin kuvia ja tein niistä kivoja kollaaseja jne,mutta sitten tulostin ei kuitenkaan suostunut pelittämään millään,joten voitte uskoa kuinka harmitti! Kaikki työ oli aivan turhaa ja piti tyytyä tavallisiin kaupan valmiisiin kortteihin. Eikä tämä todellakaan ole ensimmäinen kerta ku tulostin juuri sopivalla hetkellä sanoo ”sopimuksensa irti”

  Samoin olisi kiva tulostaa mukavista hetkistä ikimuistoisia kuvia. Itse olen kuukauden päästä saamassa kotiin pienen pehmoisen koiranpennun,josta olisi mahtavaa tulostella kivoja kuvia. Sekä tietenkin perheenjäsenistä ja ystävien kivoista tapahtumista!

  Vastaa
 54. Terhi 23.5.2011

  Hei Maj ja Felix!

  Harrastan valokuvausta ja rakastan valokuvien välittämää tunnelmaa. Annan kuvia lahjaksi, mutta erityisesti toivoisin, että minulla olisi mahdollisuus tulostaa kuvia omaan kotiini. Kuvat kertovat elämästä ja tekevät kodista juuri oman näköisen. Minulla on lähiaikoina edessä muutto uuteen asuntoon ja olisi ihanaa, jos uuteen kotiin saisi pian laitettua seinälle kuvakollaasin rakkaista ihmisistä ja tärkeistä tapahtumista. :)

  Vastaa
 55. hanna 23.5.2011

  Minä, mies ja koira asutaan Tampereella.. Mun vanhemmat, siskot, isovanhemmat ja kummityttö 1v Oulussa. Aina (n. 3krt/vuosi) kun Oulussa käydään, haluaisin heille viedä jonkinlaista kuvaa meistä ja kotoa haluaisin paperiversiona kuvia sieltä tänne…

  Aina kun ei noihin nettikuviin voi luottaa.. Jo kahteen otteeseen olen menettänyt koneeltani satoja kuvia sen hajotessa..

  Mulla on tavoitteena saada lukiokin vuoden sisään VIHDOINKIN loppuun (sen aloittamisesta varmaan jo 8 vuotta, aikoinaan sen lopetin ja nyt olen päättänyt tsempata viimeiset kurssit loppuun kun tässä välissä on tehty jo niin paljon muuta..) joten jos se lakki suodaan mulle vihdoin saa ainakin sukulaiset hienot kutsukortit! :)

  Vastaa
 56. Minna 23.5.2011

  Eniten tällaista vempainta kaipaisi esimerkiksi silloin, jos jostain syystä olisimme poikani kanssa poissa kotoa ja mieheni esimerkiksi kotona töiden tai muiden asioiden vuoksi. Puhelimella voisi tallentaa hauskat tapahtumat reissusta (niitä sattuu 2v pojan kanssa) ja tulostuttaa ne kotiin miehelle katseltavaksi. Ehkä ikävä laantuisi himppaisen näin perheen ollessa erossa toisistaan, kun kuvat saisi tulostettua kotiin lähes reaaliaikaisesti :)

  Kyllä tuolla nykyteknologialla vaa vaikka mitä aikaan!

  Vastaa
 57. Puu 23.5.2011

  Aa, tuo tulisi tarpeeseen, ihan jo senkin takia, etten tulostinta tällä hetkellä omista. Koulu, kun alkaa syksyllä, niin tarttis taas kaikenlaisia esseitä sun muita saada ulos koneelta.

  Tietty sit ois kans kiva valokuvia tulostella, niin sais digikuvatkit joskus albumiin :)

  Vastaa
 58. Maria 23.5.2011

  Voi miten huipulta tuo kuulostaa! Itse olen ahkera kuvaaja ja kuvailenkin paljon niin ystäviäni, lemmikkejäni kuin luontoakin, mutta valitettavasti kuvat jäävät aina koneelle pyörimään. Olen muutama vuosi sitten teettänyt ifillä kuvia, mutta se on melko työlästä ja aikaavievää puuhaa, minkä vuoksi en ole jaksanut siihen ruveta. Siksi unelmissa onkin juuri tuommoisilla ominaisuuksilla varustettu huippuvekotin :) Nyt minulla ei ole edes tavallista tulostinta, mitä opiskeluissani esimerkiksi tarvitsisin, joten tulisi kyllä todella aktiiviseen käyttöön!

  Vastaa
 59. Iida 23.5.2011

  Mä olisin niin tarvinnut tuota tulostinta toissa iltana, kun mun kauan haluamani ihastus oli luonani käymässä pitkästä aikaa ja hänen äitinsä soitti, ettei saanut tulostettua ihastukselleni junalippua seuraavan aamun junaan. Ihastukseni pääsi puhelimellaan nettiin, mutta meillä ei ollut tulostinta… Olisin saanut niiiiiiiin paljon pointseja kun olisin sanonut, että laitappa lippu tulostumaan minun HP PhotoSmart Premium e-All-in-One tulostimeen.. :D

  Vastaa
 60. Emilia 23.5.2011

  Oih, onpa näppärän oloinen laite!

  Milloin tuollaista sitten tarvitsisin?

  No tietysti silloin, kun haluan kauniit auringonlaskut heti seinälleni, kun kesä loppuu (mikä pessimisti, vastahan se on alkamassa!) tai silloin, kun olen koirastani saanut vangittua maailman parhaimman pusukuvan tai vaikka silloin, kun minulla tulee ikävä ystävääni ja voisin halata edes hänen kuvaansa.

  Tai sitten ihan vain jatkaakseni albumin täyttöä, joka jäi kesken, kun meillä oli millenium ja siirryttiin digiaikaan, eh.

  Vastaa
 61. Sinikka 23.5.2011

  Oho, onpas siinä kerrassaan upea laite! Ennen kuin olin ehtinyt lukea päivitystä loppuun olin jo ehtinyt hihkua miehelle, että tuu kattoon tolanen meille! Tuollainen laite kaikessa helppoudessaan (mikäli tosiaan on noin helppo käyttöinen) olisi juuri omiaan sellaiselle laiskalle kuin minä, joka enää nykyisin jaksa tulostaa valokuvia vaan ne jää koneelle. Kaikkein eniten tarvitsisin konetta tulostaakseni lapseni ja muitakin kuvia mummeille annettavaksi, että hekin saisivat lapsenlapsistaan kuvia kun eivät omaakaan kameraa omista. Lisäksi tietysti kaikki kortit ja muut esim. taulukollaasit ja varmaankin seinäkalenterin tekeminen onnistuisi tällä ”ihme laitteella”.

  Vastaa
 62. Maijakatariina 23.5.2011

  Wow, ei ole vaikea kysymys:

  Olen kaivannut tuota laitetta ne sadat kerrat, kun olen polkenut kaksi kilometriä koululleni tulostamaan Rovaniemen ”kevyissä” talviolosuhteissa ihan vain todetakseni, että

  … printteristä on muste loppu

  …printteristä on paperi loppu

  …printteriin on syrttäytynyt jonkun muun paperi

  …”ai niin, tällä ei saakaan väritulosteita”

  …printteri ei jostain käsittämättömästä syystä huolikaan paperiani

  Tai sitten tehnyt sen saman matkan (eri koneelle…) scannaamaan, mutta

  …scanneri ei toimi

  …scannerin lasi on likainen ja naarmuinen

  …joku (muutama kymmenen) muukin tahtoo scannata samana päivänä, jonotan ja odotan, kunnes

  …scanneri ylikuumenee.

  Tietenkin myös kopioimaan on sama iloinen matka. Tosin

  …taisin taas unohtaa kopiokortin kotiin

  …”ai tästä on paperi loppu?”

  …”siis eikö tämän asetuksia voikaan muokata?!?”

  Olen taide- ja valokuvauksenopiskelija – täydellinen koti monitoimitulostimelle!

  Vastaa
 63. Mirkku 23.5.2011

  Mies olisi hauska yllättää tekstiviestillä: ”Kurkkaappa tulostimeen!” mieluummin kuin kuvaviestillä, jossa kuva kuitenkin näkyy kovin pienenä :D

  Ja olisihan se hauskaa jos se alkaisi tuossa pöydällä yllättäen raksutella muidenkin lähettelemiä kuvia. Ilahduttava ajatus :)

  Vastaa
 64. -Johku- 23.5.2011

  Hei! Lapset kun ovat niin nykyaikaisia, että piirtelevät aina koneella, niin olisihan se kiva sitten tulostaa ulos hienot taideteokset! Toinen juttu olis se, että joskus olen ottanut lasten syntttäreillä yhteiskuvan juhlijoista ja jälkikäteen lähettänyt vieraille kiitokseksi, mutta tällähän se onnistuisi mainiosti samantien ja kaikilla pikkuvierailla olisi mukava muisto kotiin viemisenä :)

  Vastaa
 65. lion 23.5.2011

  Eniten varmaan tuollaista olen kaivannut ulkomaanmatkojen ja leirien yhteydessä. Mulla ei ole yhtäkään rippileirikuvaa, eikä kuvia leireiltä joilla olin isosena, tai kuvaa esim.Ranskasta paperisena :( Ja todellakin pitäisi, haluaisin kehyksiin, ja ettei tarvitsisi pelätä koneen posahtamista..

  Vastaa
 66. aa 23.5.2011

  siinä vaiheessa kun yritti tulostella yo-kutsuja viis tuntia ja meinas usko loppua huonon koneen kanssa :D ja kiitoskortit vielä edessä…

  Vastaa
 67. Mirris 23.5.2011

  Tulostin ois aivan ihana ikuistaa tärkeitä muistoja ja tapahtumia niin perheestä kuin ystävien seurastakin. Mun perhe asuu 500km päässä ja mulla on 6-vuotias pikkuveli, joka monesti itkee illalla tyynyn märäksi, kun on niin ikävä isosiskoa. Ois ihana lähettää sille kaikista hetkistä kuvia, joulupukinmaasta jne. Kun raukka ei vielä niin kirjeistä ymmärrä, mutta kuvathan kertoo paljonkin :) Oon huomannu teetettyjen kuvien tärkeyden, kun tulee monta enkeliystävää ja huomaa ettei oo muistanu ikuistaa tärkeitä muistoja. Tän avulla varmasti muistais ottaa kuvia ja sais ne helposti vielä suoraan albumiin ettei muistot häviäis ku tuhka tuuleen.

  Vastaa
 68. suss 23.5.2011

  Tämä olisi tullut tarpeeseen jo tänä kouluvuotena kun monistamista ja kuvia on pitänyt tulostella todella paljon sisustusalan opinnoissani. Voisin ottaa kuvia kauniista sisustuksista (kun sattuisin niitä näkemään) kännykälläni ja saisin ne sitten helposti myös paperille :) myös koulutyöt sujuisivat helpommin kuin tänä lukuvuotena..

  Vastaa
 69. LaRa 23.5.2011

  Voi että, nyt peukut ja varpaat pystyyn ;)

  Ihan kamalasti olis käyttöä tuolle vempeleelle! Mä oon tosi kova valokuvaamaan meidän kaksveetä, mutta kaikki yli vuodenkin takaiset kuvat on vielä teettämättä… Mä en saa ikinä aikaiseksi lähettää niitä teetettäväksi, koska hyviä kuvia on ihan liikaa! Miten kaikista suloisista kuvista muka vois valita ne parhaat??? Olis ihanaa jos vois vaikka kerran päivässä katsoa mitä on tullut kuvattua, ja sitten samalla tulostaa ne päivän parhaimmat otokset, tai vaikka kaikki ;) Aloitan myös kohta työt muutaman kotona vietetyn vuoden jälkeen, ja sittenhän sitä ylimääräistä aikaa vasta vähän jääkin. Olis huippua saada töihin mukaan oman lapsukaisen kuva, ihan vaikka eilistuoreena :)

  Vastaa
 70. Juuli 23.5.2011

  Niinä lukemattomina kertoina, kun itse en omista minkään valtakunnan tulostinta, ja edellisenä iltana kun tajuan, että aamulla täytyisi olla tulostettua nippu papereita. Ei muuta kuin iskän tulostimelle… :D

  Vastaa
 71. : ) Pirtsakka :) 23.5.2011

  Tiedän että laite on ihan mahtava mutta nyt ei ole varaa sitä ostaa.

  Olen himokuvaaja pikkuisista taaperoista ja isommistakin lapsukaisista olisi ihana tulostaa kuvia:)

  Mulla on vanha HP:n kirjoitin skanneri kopiokonen mutta surukseni en saa siihen enää uusia väripatruunoita niitä ei enää kertakaikkiaan saa , itkettää ;( nyyh nyyh.

  Onhan tuo laite jo antiikkia.

  Tein paljon kortteja ihan luonnon kukkasista prässäsin , skannasin koneelle ja tulostin sopivassa koossa nyt ihana rakas harrastuksenikin loppui ja olen niin surullinen.

  Otin myös prässätyistä kukkasista suoraan värikopioita mutta kaikki ihanuus on nyt loppu.

  Kahdet ylppärijuhlat yhdet 65 :set 50 :set ym juhlaa tulossa ja olisin halunnut valmistaa itse omin kätösin kauniit uniikit kortit.

  Tykkään näperellä kaikkea kaunista ja ihanaa voi kun niin toivoisin että arpaonni suosisi tällä kertaa minua saisimpa kerrankin olla onnettaren ottolapsi juuri tämä juttu tekisi minut suunnattoman iloiseksi syystä että olen tuskaillut ja harmitellut kun nämä rakkaat harrastukseni joista sain paljon iloa ja sisältöä päiviini eivät enää onnistu.

  Onnittelen sinua sait upean laitteen iloitsen puolestasi :)

  Vastaa
 72. Pinja 23.5.2011

  Aivan mieletön laite!

  Tulisi enemmän kuin tarpeeseen sillä aloitan koulun syksyllä ja olen juuri alkanut tutkiskelemaan millainen printteri olisi hyvä hankkia. Katsoin tuotakin mutta valitettavasti hinta oli minulle liikaa:(

  Tuo olisi kyllä ihan huippu printteri, sillä haluaisin printterin millä voi tulostaa valokuvia. Siskoni asuu perheensä kanssa Afrikassa ja yhteydenpito skypen lisäksi hoituu spostiin lähetetyillä valokuvilla.

  Vastaa
 73. Salla 23.5.2011

  no vau, mikä laite!! Emmä oo tiennykkään että näin mahtavan käytännöllisiä laitteita on keksitty :o (toiselta puolelta maailmaa lähettää tiedosto omaan tulostimeen, öm vähän niinkuin faksi.). Itseltä näitä tilanteita löytyy paljon jolloin käyttöä olisi ollut tuollaselle monitoimikoneelle(enhän omista edes tulostinta). Työni puolesta tarvitsen paljon tulostinta ja skanneria varsinkin. Useita lappuja ja tilauksia pitää kopioda paljon, mutta tähän asti asiat on joutunut lähteä hoitamaan työpaikalle. Mutta millaisissa tilanteissa olen eniten tarvinnut? -Minulla on kauhea tarve ikuistaa elämääni, puhelimella ja kameralla varsinkin kuvaan paljon ja kuukausittain tulee tilattua ne kuvat sitte kuvina kotiin, jotta saan seinille uusia kollaasia läheisistä, maisemista ja jopa itsestäni. Tämä laite olisi aivan mahtava, kun saisi puhelimesta suoraa lähettetty kuvat laitteeseen ja hetkessä seinälle!

  Ihanaa kevään jatkoa ja kesän alkua sinulle! :)

  Vastaa
 74. Neela 23.5.2011

  En ole aiemmin tiennyt kaipaavani tuollaista laitetta, mutta olisi siis kyllä uskomattoman kätevä! Mulla ei edes olisi vielä tarpeeksi modernia puhelinta tuohon, mutta jo kaikilta tietsikoilta onnistuva tulostus olisi niin <3<3<3!

  Tsemppiä blogillesi Maj!

  Vastaa
 75. indie 23.5.2011

  Jes! Kuulostaa ja näyttää oikein kätevältä vempaimelta.

  Jokatapauksessa olisin tarvinnut HP PhotoSmart Premium e-All-in-One -tulostimen kun pääsin ripiltä. Tuttuni otti minusta ammattivälineillä kuvat ja onnistuivatkin oikein hyvin. No, sitten tuli aika kun ne täytyi tulostaa ja laittaa kiitoskortteina eteenpäin. Minun täytyi tulostaa kuvat ikivanhasta tulostimestamme ns. valokuvapaperille ja voihan räkä! Niistähän tuli ihan kamalia. Siinä sitä katseltiin ja pähkäiltiin laitetaanko kuvia eteenpäin sukulaisille ja vieraille, vaiko ei? Vastauksen varmaan osaattekin arvata..

  Vastaa
 76. Mirva 23.5.2011

  Maj, tämä on kuin taivaanlahja!

  Tuommoista monitoimilaitetta olen tarvinut viimeiset VIISI vuotta!

  Kuvittele, ensin neljä vuotta opiskelijana… Sähköpostitse tehtäviä ei tietenkään voinut palauttaa, kaikki oli tulostettava. No, köyhänä opiskelijana tulostimeen ei ollut varaa. Tein tehtäviä valmiiksi koneella, ja lähetin usein ison pinon äidilleni joka tulosti nämä minulle työpaikallaan toimistolla. Deadlineja uhmaten odotin aina äitini näkemistä jolloin hän toi tulostukset minulle ja pääsin ne palauttamaan koululle. Usein jouduin perustelemaan myöhästyneet työt siksi, koska en saanut tehtäviä tulostettua ja koulullamme ei omia töitä saanut tulostettua kuin maksua vastaan.

  Opiskelujen loppupuolella.. Hain töitä. ”Kirjalliset hakemukset liitteineen pyydetään palauttamaan…” Noniin, taas sähköpostia äidille ja äiti tulostaa ja lähettää ne eteenpäin. Ikää oli tässävaiheessa reilusti yli parikymmentä. Tunsinpa itseni aikuiseksi. Töitä ei löytynyt.

  Joten, perustin oman yrityksen… Vuosi on mennyt yrittäjänä ja edelleenkään en ’köyhänä ja pihinä yrittäjänä’ omista tulostinta/skanneria/kopiokonetta. Viikoittain tarvitsisin moista laitetta, milloin täytyy kopioida laskuja kirjanpitäjälle, tulostaa tiliotteita ja kuukauden myyntejä, milloin tarvitsen kopioida flyereita tai mainoksia. Enää en pyydä apua äidiltäni, olen keksinyt että kirjastossa voi tulostaa maksua vastaan. 20 senttiä kappale. Tulosteita ja kopioita on kuussa ainakin 20 euron arvosta. Kirjanpitäjälle vein viime kuun tositteita ja kerroin tuovani tiliotteet myöhemmin, sillä kirjasto ei ollut auki aamuyhdeksältä. Kirjanpitäjä oikein parahti, että voi tyttökulta, osta nyt se monitoimilaite!

  Kotonakin tarvetta on ollut usein, minulla on makuuhuoneeni seinä täynnä valokuvia elämäni varrelta kehyksissä. Tärkeistä hetkistä ja ihmisistä. Nekin on tulostettu äitini työpaikalla ja kirjastossa. Joskus kuvaan iltalenkin varrella puhelimella koirani kierivän nurmikolla, ja lähetän sen samantien äidilleni, että tulostaisi töissä valokuvaseinälleni. Myös valmistujaiskutsut ja kiitoskortit on tulostettu äitini työpaikalla ja kirjastossa. Valokuvaseinälle olisi myös ihana skannata lapsuusajan kuvia, jotka ovat edelleen paperimuodossa odottamassa tietokoneelle pääsyä.

  I really need that PhotoSmart! :)

  Vastaa
 77. Satu 23.5.2011

  Tuohan on paras monitoimilaite mtä voi toivoa! Sitä ois tarvinnu ties kuin moneen tehtävään, korttiin ja kutsuun. huoh..:)

  Vastaa
 78. Metsänpoika 23.5.2011

  Upea kokonaisuus mahtavine ominaisuuksineen.

  Olen useinkin pikkusen vähän ”öksyssissä” juuri näissä tilanteissa olisin kaivannut noita karttajuttuja.

  Tarkoissa tulostettavissa laadukas jälki on tärkeää joten tuo laite on unelmieni täyttymys jos sen vielä voittaisi muutoin se jääkin saavuttamattomaksi unelmaksi.

  Valokuvaharrastuksessa aivan mahtava nykyinen tulostin aataminaikuinen ilman värejä.

  Kyllä tuo helpottaisi kummasti arkeani.

  Vastaa
 79. Mayo 23.5.2011

  Hihhii! Tällainen laite olisi meidän perheessä varmaan yhtä suosittu kuin Eiffel-torni Pariisin matkaajien keskuudessa :) Eikä edes vain perheelle, vaan oikeastaan koko suvulle! Meidän suvussa on tosi paljon valokuvauksesta ja photoshoppaamisesta ja kaikesta kivan taiteellisesta ja luovasta värppäyksestä innostunutta porukkaa, ja aina kierrellään toistemme luona tulostelemassa omia juttuja, kun itseltä on joko musteet loppu ( ja rahat siinä samassa, hih ;) tai piuhat hukassa. Vietetään muutenkin paljon aikaa yhdessä, syöden, matkustellen etc. ja olisi tosi kiva jos tilanteesta kuin tilanteesta voisi saman tien tallentaa/tulostaa kuvaa ja tunnelmaa talteen. Niitähän voisi jopa sitten antaa aina illanistujaisten jälkeen sukulaisille kotimatkalle jopa mukaan? Herranjestas, tässähän lähtee taas mielikuvitus lentoon, kun tällaisia teknisiä houkuttimia tuodaan markkinoille! :D Mutta oikeasti, erinomainen keksintö ja ennen kaikkea tarpeellinen :)

  Vastaa
 80. Pentti 23.5.2011

  Olen käynyt otattamassa kopioita 15 km päässä eikä ees julkisia yhteyksiä joten näissä tilanteissa oon kaivannut tollasta. No toisaalta siinäkin hyvät puolet kunto kohenee. Onni ois omistaa oma laite noilla kaikilla herkuilla varustettuna.

  Opiskelemaan lähtö eessä ja miten tuiki tarpeeseen toi tulisi.

  Tarttuis vaan mun koukkuuni mä laitan kunnon täyn jos nappais.

  Vastaa
 81. Inke 23.5.2011

  Hei Maj ja Felix!

  Tahtoisin niin kovin hyödyntää tuota ePrintin sähköpostitoimintoa. Minä ja puolisoni reissaamme paljon, mutta harmillisesti usein eri aikaan ja eri kaupunkeihin. Toinen siis joutuu painimaan ikävän kanssa yksin kotona. Kovan ikävän pelastus olisikin ePrint, johon voisi lähettä toiselle kotiin kuvia reissusta helpottamaan pahaa mieltä ja ikään kuin elämään matkan mukana, vaikka välillämme olisikin monia tuhansia kilometrejä…

  Aurinkoista kesää :)

  Vastaa
 82. Äitiliini 23.5.2011

  Älykäs on tuo laite ja ihanat ominaisuudet.

  Rakastan valokuvausta ja metsäretkiä valokuvia tulee napsittua sieltä samoin pikkupilteistä. Tosin nyt puhti on ollut poissa tovin kavalan ihosyövän myötä.

  Kevät ja lähestyvä kesä piristää kaikkinen ihanine juttuineen elämän pitää jatkua. Nyt pitää saada muuta miettimistä että ikävät asiat unohtuu.

  Dikikamera on mahtava ja nyt voisi tuolla laitteella saada siitäkin kaiken ilon ja hyödyn irti ties vaikka uusi ura urkenisi vielä. Olen sellainen tyyppi että kaikki uusi ja ihmeellinen tempaa mukaansa täysillä joten jotain kivaa mitä jännittää ja odottaa.

  Aurinkoisia ja lämpimiä päiviä :)

  Vastaa
 83. M 23.5.2011

  Heh, satuinpa sopivasti tyttöystävän koneelle! :-)

  Olisi aivan mahtavaa voittaa omalle murulle (ja toki osittain itsellenikin) kyseinen laite, sillä suuntaan heinäkuussa armeijan harmaisiin jättäen tyttöystäväni ikävästi inttileskeksi. Tulevaa ikävää varmasti lievittäisi kuitenkin se, että voisin lähettää kännykkäkuvia suoraan tulostimelle, joka tulostaisi laadukkaita otoksia sotapojasta sen sijaan kuin tyttöystäväni tarvitsisi tihrustaa niitä kännykän ruudulta. Mikäs sen kivempi yllätys kuin vastatulostunut valokuva odottamassa aamulla! :-)

  Vastaa
 84. riinam 23.5.2011

  Tämä on helppo. Silloin, kun kännykän muistikortti täyttyy, eikä ole mahdollista päästä tietokoneelle sitä tyhjentämään. Voisi vain lähettää kuvat sähköpostilla tulostimeen ja poistaa kuvat ja ottaa uusia, ihania muistoja tilalle! Tätä tapahtuu etenkin kaikilla ihanilla reissuilla, joilla olisi eniten kuvattavaa ja muistettavaa, kun tietokonekaan ei kulje mukana.

  Vastaa
 85. Riikka.S 23.5.2011

  Tällaiselle valokuvataiteilijalle valokuvan täytyy olla yhtä aikaa kaunis, upea, sykähdyttävä ja tunnelmallinen. Kuvaan suurimman osan vapaa-ajastani mm yhteen lehteenkin ja tämä on tosiaan tärkein harrastus ja tulevaisuudessa työ, mitä voin toivoa. Tuollaisella laitteella minun onneni olisi hekumoissaan. Värkkäisin sen päälle ja taikoisin paperille omia kuvauksiani. Sydän pamppailee innostuksesta jo pelkästä voittamisen mahdollisuudesta.

  Vastaa
 86. Elma 23.5.2011

  Minäkään en ole kuullut ennen moisesta. Olen niin kuivakka, harmaa ja pudonnut tapaus, ettei heti tule mieleeni muuta kuin hyödyntää sitä siinä kaikkein tärkeimmässä:

  Minä lisäisin laitteen avulla rakkautta ja romantiikkaa ihanaan perheeseeni.

  Valokuvassa kun voi kertoa enemmän kuin tuhannessa sanassa. Esimerkiksi päivinä niinä, jolloin sanat on pahasti hukassa tässä kohtalaisen kiristävässä pikkulapsiarjessa, saattaisin puistossa napsaista pienistä aarteista tai meistä kaikista kuvia ja lähettää lämpimät terveiset kotiin miehelleni.

  Rakkaimmat muistot valokuvina onkin meillä kollaasiseinällä aina esillä. Tällä tavoin näihin hetkiin voi koska tahansa palata. Näistä arjen ja elämän tähtihetkistä tulee päivittäin ammennettua voimaa. Kollaasiseinän päivittämiseen laite olisi tooooosi mainio.

  Mut ihanaa viikkoa teille Maj!

  Vastaa
 87. Pärpi 24.5.2011

  Tuollaista kaipaan jokapäiväiseen elämään. Rakastan kuvata ihmisiä (läheisiä sekä vähän vieraampiakin) ilon, yllätyksen ja kaikkien mahdollisten elämän eteen tuovien tunteiden keskellä ja tuo laite kruunaisi tuon rakkauden. Pystyisin antamaan esimerkiksi perheelle ja ystäville heti mukaan kotiin viemisiksi kuvia yhteisistä nauruista ja ilon hetkistä. Näin läheisilläkin pysyisi hymy huulilla kun ko. kuvat osuisivat silmään esimerkiksi jääkaapin ovesta. Tuollaiset arjen pienet muistelot ja hymyt kun ovat usein niitä suurimpia ja tärkeimpiä ;)

  Vastaa
 88. jossu 24.5.2011

  Voi kumpa tuollainen laite olisi ollut viime syksyllä, silloin kun pieni poikamme joutui heti syntymän jälkeen teholle ja sain nähdä hänet vasta seuraavana päivänä erittäin pikaisesti. Kolme päivää meni, että sain hänet vihdoin syliin. Itse makasin leikkuaksen jälkeen vuoteen omana ja vauveli oli teholla letkuissa kiinni. OIKEA valokuva pikkuiseta olisi silloin ollut maailman tärkein asia. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja nyt tuo iloinen pikkuvesseli on jo 8kk :)

  Mahtavalta kuulostaa laite ja enkä laittaisi yhtään vastaan vaikka meillekin tuollainen tupsahtaisi. Saisi ainakin kuvat ajallansa vauvakirjan väliin! Terkuin: ei yhtään valokuvaa vauva-albumeissa :D

  Vastaa
 89. P 24.5.2011

  Oma halppis tulostimeni jo meni aika päviää sitten jo rikki! Opiskelijana on ollut monta kertaa millon tulostin olisi ollut ihan must have juttu, mutta uutta ei ole oikein ollut varaa vielä ostaa kun välillä koulullakin pystyy tulostelemaan. Mutta olisihan se luksusta oma omistaa ettei tarvitsisi koululla aina rampata :) Syksyllä myös poikaystäväni aloittaa yliopiston ja minulla juhlat tulossa joihin tietenkin joudun koneella tekemään kutsun, joten tulostin olisi enemmän kuin tarpeellinen!

  Vastaa
 90. Jenni 24.5.2011

  Oltiin lähdetty Kreetan matkalle ja perillä tajuttiin että kamera jäi kotiin. Ei muuta kun puhelimella sitten kuvailemaan, joka tosin täyttyi aika nopeasti. Silloin olisi ollut hyvä lähettää kuvat kotiin ja poistaa ne, että saisi uusia kuvia.

  Vastaa
 91. emillia 24.5.2011

  Tää laite kuulostaa just täydelliseltä mulle!

  Rakastan valokuvaamista, mutta tuntuu tyhmältä vaan jättää kuvatut otokset tietokoneen kätköihin, koska en omista tulostinta, jonka avulla voisin tulostella kuviani ja tehdä niistä albumin ja ainainen kuvien teettäminen on kallista :(

  Minulla on tänäkesänä ylioppilasjuhlat, joten tällä olisi hyvä tehdä kiitos-kortteja ja olisi myös paras lahja ;)

  Syksyllä muutan omaan kotiin ja minulle saapuu supersuloinen koiranpentu, joten olisi ihanaa saada muistoja albumeihin koiran pentuajasta ja uudesta kodista :)

  Ihanaa kesää! :)

  Vastaa
 92. Heidi 24.5.2011

  Silloin, kun olen halunnut ikuistaa niitä elämän tähtihetkiä, joita ei yhteen elämään montaa mahdu. Tai silloin, kun olen toivonut voivani ikuistaa niitä hetkiä, jotka eivät koskaan enää toistu. Silloin, kun tietämättäni näen viimeistä kertaa rakkaan läheiseni olevan vierelläni ja silloin, kun aurinko nousee ja laskee riippumatta, missä tilanteessa elän ja olen.

  Vastaa
 93. Aarre 24.5.2011

  Meillä ei ole ollut yli kymmeneen vuoteen tulostinta kotona. Toisinaan sitä olisi tarvittu kiireisten tulostustöiden tulostamiseen. Myös skanneria olisi tarvittu vanhojen valokuvien skannaukseen.

  Vastaa
 94. Sanna 24.5.2011

  Olisin viime viikolla tarvinnut kartantulostus ominaisuutta, olin menossa viisaudenhampaan poistoon hammaslääkäriin, jossa en ollut aiemmin käynyt. Luotin puhelimeni navigaattoriin, että sen avulla löydän perille mutta eihän navigaattorini edes tunnistanut kyseistä katua, jonne olin menossa. Siinä kaiken jännityksen seassa sitten juoksin pitkin poikin ja lopulta löysin perille, viime tipassa, hengästyneenä ja hikisenä. Ja kun pääsin pois hammaslääkäriltä, olin hieman hukassa, että minnehän minä sen auton jätin. :D Jotta jatkossa löytäisin helpommin perille, olisi hyvä jos voisi tulostaa kartan mukaan, enää en luota navigaattoriini. :D

  Vastaa
 95. Anni 24.5.2011

  Kuuluisiko nyt sanoa ne kuuluisat sanat -ikinä en ole voittanut mitään! :)

  Haluaisin kokoa sen riemun tunteen, etenkin kun nyt ei ole tapaturmani vuoksi ollut varaa ostaa laitetta, vaikka tarve olisi todella suuri.

  Olen sairauslomalla, tiputtuani hevosen selästä ja sen kautta valokuvauksesta on tärkeä osa päivääni, sitä kautta myös kuntoutan kipeitä jalkojani samalla.

  Koen saavani kuvauksesta suurta iloa ja piristystä päivittäin, sillä muuhun en oikein pysty. Mutta tuntuu että koko juttu jää kesken, kun en pääse tulostamaan kuvia ja nauttimaan niistä sitä kautta :(

  En myöskään pääse liikuntarajoitteisuuteni vuoksi muuallekaan tulostamaan kuvia, joten olen jäänyt haaveilemaan tuollaisesta hienosta monitoimilaitteesta!

  Chihuistani on räpsitty kuvia edestä ja takaa…heh,heh mutta odottelen kummilapseni syntymää ja toivoisin että saisin hänestä tehdä hienoja tauluja jotka muistuttavat suloisuudesta, välimatkasta huolimatta. Ja olisihan se mielettömän hienoa saada vauvelista kuvia suoraan tulostimeen! …ja tietysti koirienkin kuvat voisi päivittää :D

  Kuva kuin kuva, kaikki yhtä tärkeitä elämän valopilkkuja!

  Hyvää ja turvallista kevättä koko teidän perheelle :)

  Vastaa
 96. Anni 24.5.2011

  Tilanne, jossa tarvitsisin juuri tätä laitetta… hmm.. täytyy sanoa, että hyvin usein. Olen kova askartelemaan esimerkiksi juuri kortteja, joihin olisi todella mukava saada kuvia joista saisi selvääkin ( omalla tulostimella kun tulee vain pelkkää sotku söherrystä mustavalkoisena ja kiitoskorttien tulostaminen pelottaa valtavasti.. onhan sekin tietysti kokemus nähdä omat kasvonsa sumeina ja mustavalkoisina, toivon, että vieraat muistavat miltä näytin oikeasti juhlissani :D). Oma aatamin aikainen tulostimeni ei siis todellakaan ole kovin toimiva ja ainaisia koulutehtäviäkin saa tulostella moneen otteeseen, että saan siistin version aikaiseksi.

  Teen myös leikekirjaa, jonne olisi kyseisen laitteen avulla helppo tulostella uusia kuvia ilman, että niitä tilailisi netin kautta. Elämäni ei vain helpottuisi vaan kone toisi paljon iloa ja uutta pontta askartelu harrastukseeni!

  Vastaa
 97. *M* 24.5.2011

  Ai että milloin olisin tarvinnut HP:n ePrint-teknologiaa? Juuri viime viikolla, kipeästi!

  Lopulta sain aikaiseksi mennä valokuvasliikkeeseen tarkoituksenani suurennuttaa valokuvia seinälle. Mukanani oli muistitikku ja siellä neljä ihanaa kuvaa omista lapsista. Odotettuani myyjän puhelun loppumista sain tylyn vastauksen käyttää itsenäisesti liikkeen ovensuussa olevaa konetta. Liikkeessä vallitsi remontti ja kone oli niin korkealle nakattu, että jouduin seisomaan varpailla (163 cm) nähdäkseni lukea näyttöä. Kysyessäni pientä ohjeistusta vastasi myyjä, lue näyttöä. Minä luin ja teetin kuvat. Neljästä tulostui kolme ja yksi tyhjä. Koska perässä oli jonoa päätin maksaa. Myyjä sanoi kassalla, että kai me voidaan hyvittää hinnassa se, että neljän sijaan tulostui kolme -Kiitos mielellään.

  Että ollappa tuollainen teknologian huippu omassa kodissa niin välttyy tylyiltä myyjiltä, epäkuntoisilta laitteilta ja mielipahalta siitä ettei tehtävä tullut täydellisesti suoritetuksi. Mielelläni tulostaisin sen yhden puuttuvan kuvan (ja monia muita) kotoa käsin. Olen valmis, valitkaa minut :)

  Aurinkoisin terveisin

  *M*

  Vastaa
 98. pikku myy 24.5.2011

  meille syntyy esikoinen kesäkuussa (LA), ja olisi ihan huippua jos meiltä löytyisi tämä monitoimilaite. Haluan ja aion ottaa vauvasta todella paljon kuvia muistoksi niin itselle, isovanhemmille, lapselle itselleen kuin kaikille muillekin, jotka ovat läsnä lapsen elämässä. Olisi tosi hienoa, jos kuvat voisi printata kotona heti ja antaa mukaan esim. kauempana asuville, kun he tulevat kylään. Yleensä kuvien kehittämisen kanssa tuppaa käymään myös niin, että asia vaan jää ja jää ja lopulta kuvia on jo niin paljon, että kun kuvat paperisina joskus saapuvat, on niiden lajitteleminen yhtä tuskaa. Tällä laitteella kuvat saisi printattua heti ja laitettua albumiin :)

  Vastaa
 99. Mimmu 24.5.2011

  Musta olis hauska yllättää kotiin jäänyt avomies lähettämällä kesken tyttöjen ulkomaanreissun muutama piristävä lomakuva tulostimeen… Voin vaan kuvitella sen ilmeen, kun tulostin alkaisi pukata ulos aurinkoisia reissukuvia meidän tyttöporukasta biitsillä kookospähkinätrinksuineen ;)

  Vastaa
 100. iida 24.5.2011

  Hei Maj! Hienon kisan olet saanut aikaiseksi! Vaikuttaa kyllä sellaiselta laitteelta että voi olla hankittava se vaikken arvonnassa nyt voittaisikaan. Olen 19-vuotias lounaskahvilayrittäjä ja pääsi juuri tänä keväänä ylioppilaaksi, joten osaatte varmaan kuvitella että tulostinta tulee käytettyä joka päivä. Tulostinta käytän työssäni enimmäkseen laskujen, mainosten, tilausten, ajo-ohjeiden, lahjakorttien, lounaspassien ym. tulostamiseen. Vapaa-ajalla saatan tarvita tulostinta itseasiassa vielä enemmän! Leffaliput, lentoliput, kartat, inspiraatiokuvat ja niin edelleen.. Yksi suurimmista ongelmista on kuitenkin ollut saada kuvia poikaystäväni Iphonesta koneelleni. Hän on armeijassa ja haluaisi toisinaan lähetellä kuvia tänne kotiin, se ei kuitenkaan onnistu sillä hän ei voi liittää puhelimellaan kuvia gmailiin sähköpostien liitteeksi (eikä kukaan tunnu saavan, outoa!) ja kuvaviestit ovat liian kalliita. Kuinka helppo olisi jos hän voisi lähettää kuvat suoraan tulostimeen. Näin tulisi erinäisiä muistoja tulosteltuakin enemmän kuin että kuvat pitäisi teetättää valokuviksi liikkeessä. Nykyään tuntuu että kaikki kuvat katoavat ajanmyötä tietokoneen syövereihin kun niitä ei tule teetätettyä!

  Tulipa tekstiä, pahoitteluni.

  Aurinkoisin kevätterveisin,

  Iida

  Vastaa
 101. Cea 24.5.2011

  Meillä ei tällä hetkellä ole ollenkaan tulostinta. Eniten ominaisuuksia kaipaisin, kun haluaisin tulostaa kuvia 1,5v tyttärestäni. Myös tuo iPhonen yhteensopivuus kiinnostaa! Wau:)

  Vastaa
 102. Ansku 24.5.2011

  Haluaisin päästä tulostamaan heti kaikki rakkaimmat kuvat, vaikka heti kuvanoton jälkeen. Liian usein kuvat vaan laitetaan koneen uumeniin, eikä niitä sieltä enää kaiveta ulos kehitettäviksi, ja tuskin edes vilkuillaan usein. Liian monet rakkaat muistot jäävät piiloon. Ja lisäksi en ole näköjään ainoa jolla on kadonnut kuvia… Silloin niistä tärkeimmistä hetkistä ainakin löytyisi myös paperiversiot.

  Vastaa
 103. Anni 24.5.2011

  Kuulostaa aivan huippulaitteelta :–)

  Olen kova ottamaan valokuvia ja olisi kiva tulostella niitä, kehittäminen on jotenkin liian hankalaa. Joten tuo laite olisi oiva siihen !

  Aurinkoista alkavaa kevättä:)

  Anni

  Vastaa
 104. rrrous 24.5.2011

  Heti tulee mieleen miten helppoa kiitoskortit olisi ollut tuollaisella tehdä! …No valmistunhan minä vielä ainakin tästä nykyisestä koulustani, että sitä silmällä pitäen ;D Rakastan valokuvia muutenkin, niin kynnys paperikuvien teettämiseen ei olisi niin suuri. …Tulostinta taas olisi tarvinnut monen monta kertaa esim. kouluhommia tehdessä. Ja skannerilla saisi kaikki tärkeät paperit ja kuitit talteen koneelle. Voi että miten hyvä olisi, että nuo kaikki toiminnot löytyisivät samasta koneesta. …ulkonäöstäkin pelkkää plussaa :)

  Vastaa
 105. Victoria 24.5.2011

  Tuollaisella laitteella olisi enemmän kuin paljon käyttöä meillä tällä hetkellä, nimittäin lapsuuden ystäväni häät pukkaavat ja kaason roolissa minun olisi helppo tehdä kutsukortit tuollaisella laitteella niihin häihin, sekä myös omiini sitten vähän ajan kuluttua. Olisi niin helppoa lähettää kaupoissa matkapuhelimesta kotiin kuvaa esimerkiksi värimaailma vaihtoehdoista, kukka-asetelmista yms. sieltä paikan päältä. Tosi tarpeeseen siis tulisi :)

  Vastaa
 106. Lotta 24.5.2011

  Paljonkohan tuhon maksaa väripatruunat ja paperit? Olen monesti miettinyt printterin hankkimista, mutten ole saanut aikaiseksi. Tuo kuulostaa kyllä ihan näppärältä vehkeeltä. Käyttäisin sitä lapsestani ottamien kuvien printtaamiseen, koska mummoille ja sukulaisille pitäisi lähetellä aika-ajoin kuvia, joita he voivat laittaa esim. esille jääkaapin oveen,). Nyt kuvien teettäminen on jotenkin vaivalloista, kun pitää joko viedä tikku johonkin liikeeseen tai hoitaa netissä, eikä silti tiedä minkälaatusia kuvista tulee.

  Vastaa
 107. Sikuriina 24.5.2011

  No voi vitsi mikä vempele! Kyllä ois vempeleelle käyttöä, luulen että mie tulostelisin kaiken maailman kuvia (esim rakkaan miehekkeen ”taideotoksia”; joissa näkyy esim omat varpaat, hammaskalusto, pöydän jalka, jääkaapin sisältö….) ja ripottelisin ympäri asuntoa ihan vaan ukkelin kiusaksi. Sais sitten vierahat kattella kuinka hienot varpaat meidän isännällä on, tai näkisivät jo jääkaapin ovessa olevasta kuvasta ettei siellä mitään ruokaa ole!

  No joo, ehkä sillä ois jotaki järkevää käyttöäkin, kuten ihanan muksun kuvien ulossaantia, tulevien opiskelujen paperihommia (tähän asti oon käyttänyt hyödykseni kirjastoa, kun omaa tulostinta ei ole ollut ikinä) ja noi värityskuvatkin kuulostaa aivan ihanilta!

  Joten kyllä – toivon arpaonnen suosivan =)

  Aurinkoista kevättä koko poppoolle!

  Vastaa
 108. Satu 24.5.2011

  Voi kun voittaisi tuollaisen. Ikinä ei olisi kyllä tuollaiseen varaan yksinhuoltajana ja koti-äitinä. Ikinä edes ollut tulostinta. Kivointa sillä olisi tulostella kahden lapseni kuvia. =) Se on niin aikaa vievää kehitellä niitä kuvaamossa. :(

  TErkuin.Satu

  Vastaa
 109. Eve 24.5.2011

  Sisustin juuri työhuoneeni uudelleen, mutta tulostin pitäisi vielä ostaa. Tulostin on modernin yksinkertaisen näköinen, ja sopisi siksi täydellisesti työpöydälleni. Lisäksi kuukausi sitten ostin iPhonen ja miten mahtavaa olisikaan tulostaa kännykällä otetut kuvat ilman mitään lisälaitteita!

  Vastaa
 110. Heidi K. 24.5.2011

  Empäs olekaan moisesta luksuksesta kuullut ennen. Itse kaipaan vastaavaa kouluhommia tehdessä ja isompia kopiointieriä tulostaessa. Nykyisessä tulostimessa ei oo skanneria, niin se olisi hyvin toivottu lisä tähän talouteen, kun koulukirjojen ostaminen tulee suht kalliiksi :/

  Vastaa
 111. Taru 24.5.2011

  Silloin kun tyttäreni syntyi ja jouduimme olemaan aika pitkään sairaalassa. Niin olisipa ollut silloin mahdollisuus lähettää noin kuvia meistä kotiin isille. Tosin eipä meillä ole kotona nyt lainkaa tulostinta.:(

  Vastaa
 112. Irma 24.5.2011

  Koko ajan uutta tekniikkaa pukkaa, joka tuutista. Hei mutta ei se negatiivista välttämättä oo, tässä tapauksessa ainakaan, koska tuohan on just kätevä. Reissaan just Euroopassa, tällä hetkellä Pariisissa, ja ehottomasti veisin ton ”kotokotiin” äitin, isän ja sisarusten iloksi. Oon ollu syksystä asti pois kotoa, ja ton avulla pystyisin lähettään niille terkut jokasesta ihanasta paikasta; Oli ne sitte isot terkut Eiffelin juurelta, tai ihan joku arkinen juttu, niinko yks päivä junan ikkunnaan oli liimattu pusuhuulet tarra ! Se ois kyllä pitäny saaha niille kuvana, ”pusuna”. Pystys joka päivä osottaan, kuinka niitä rakastaa ! <3

  Ihanaa alkukesää, Onhan se Suomessaki jo kesä, vaikka edellinen toivottiki kevälttä ! :))

  Vastaa
 113. Sanna 24.5.2011

  Minä EHDOTTOMASTI kaipaan tulostinta kotiin. Olen mm. ostellut hyviä diilejä CityDeal nimisestä palvelusta, enkä pääse lunastamaan ostamiani palveluja (mm. hierontaa ja jalkahoitoja) ilman tulostettua lahjakorttia…sandalikausi ei käynnisty ennen kuin olen jalat hoitanut kuntoon! Olen myös ajatellut lähettää meidän pikkumiehestä (pian 5kk) kuvia mummoille ja paapoille, jotka asuvat kauempana, mutta ilman tulostinta se ei ole niin näppärää.

  T: Sanna

  Vastaa
 114. Beipe 24.5.2011

  HP:n ePrint teknologia on niin mahtava ja tarpeellinen, että sitä kaipaa kaikissa elämäntilanteissa!

  Otan kannettavan tietokoneen mukaan ympäri suomea ja maailmaa ja monesti se suurin ongelma onkin tulostimen puute! Lomakuvat jäävät usein koneelle odottamaan tulostusta, mutta uuden HP:n ePrintin avulla kuvat voisi tulostaa vaikka maailman toisella puolella ja kotiin tultaessa kuvat olisivat valmiina odottamassa :) Miten ihanaa ja helppoa!

  HP:n ePrint sopii myös täydellisesti koti-ikävään. Sen avulla pystyy lähettämään rakkaammalle kuvia itsestä tai vaikka lomakohteesta jolloin toinen pystyy nopeasti näkemään päivän tapahtumat <3 Ja tämän avulla saisimme ulkomailta asuvilta sukulaisilta kuvat nopemman perille :)

  Ja mikä parasta, tämä on upea apu myös shoppailuun! On helppoa lähettää kuva ostettavasta tuotteesta kotiin jolloin muut voivat antaa mielipiteensä ja turhilta ostoksilta vältytään :)

  HP:n ePrint yhdistää perheen ja ystävät!

  HP:n ePrintillä kaikki on mahdollista <3

  Ihania tulostus hetkiä toivoo, Beipe

  Vastaa
 115. niina 24.5.2011

  olis tosi hauskaa tulostella heti mieluisat kuvat paperille.

  sopisi aika makeesti meidän työpöydälle=)

  aurinkoista toukokuuta!

  Vastaa
 116. Elina 24.5.2011

  Viime kesänä hääjärjestelyiden aikaan tämä olisi ollut kultaakin kalliimpi aarre avuksi järjestelyihin, mutta onneksi elämässä on tapana mennä etiäpäin ja nyt onkin sitten ihan muut järjestelyt meneillään. ;) Elämä on ihanaa kun sitä ei liiaksi suunnittele, Lennonia lainatakseni.

  Ihanaa kesää koko perheelle! Hipsis-hei!

  Vastaa
 117. Liina 24.5.2011

  Olin juuri viikon matkalla Kreikassa ja en läheskään joka päivä jaksanut kantaa isoa järkkäriäni mukana, vaan suurimman osan kuvistani napsin juuri iphonella ! En edes tiennyt että on olemassa tälläinen tulostusmahdollisuus! Pakko hankkia !

  Vastaa
 118. Neely 24.5.2011

  Varmaan eniten käyttöä olisi juuri niinä hetkinä, kun pitäisi saada äkkiä kuvia paperille, esim. kiitoskorttiin, synttärikutsuun, sukulaistädeille onnittelukortin väliin, piristykseksi itselle=)… Tulee niin harvoin teetettyä paperikuvia, että niitä on sitten vähintään puolelta vuodelta… ihan hirvee homma niitä aina käydä läpi koneelta.

  Vastaa
 119. Helinä 24.5.2011

  Hei Maj! Blogisi on aivan ihana, kirjoitat niin innostavasti ja vaikutat todella aidolta ja mukavalta ihmiseltä :) No mutta asiaan:

  Ihan ensimmäiseksi skannaisin lapseni ultrakuvat, jotta voisin kehittää/tulostaa niistä paperiversiot. Olen kuullut monelta taholta, että kuvat haalistuvat ajan myötä. Vaikka ultrakuvat ovatkin ihan epäselviä möykkyjä, eikä kukaan muu kuin minä tai mieheni saa niistä oikein selvää, ne pitävät silti sisällään paljon muistoja. Minusta on mukava katsella lapseni nykyisiä kuvia, mutta myös ultrakuvissa on sitä jotain. Tulee niin elävästi mieleen ne hetket, kun neuvolasta sai käteensä ensimmäiset kuvat ja sitä herneenkokoista katkarapua jaksoi katsella tippa linssissä tuntikausia. Sai sellaisen ensimmäisen yhteyden lapseensa :)

  Niin, ja täytyy vielä tähän loppuun sanoa, että meillä kyllä on ikivanha tulostin. Se vaan on rikki, eikä varmasti ehjäksi tule :D Kaapissa nököttää, kun ”kyllä sen varmaan vielä ehjäksi saa”.. Mieheni on kyllä meinannut yrittää korjata sen, mutta tämä tulostin on ollut työn alla jotain lähemmäs kolme vuotta ja kaiken huipuksi se on vielä kulkenut muutoissa mukana! Jos olisin fiksu ollut niin tämä kyseinen romu olisi voinut ihan hyvin ”kadota” matkan varrella.. :D

  Kaikkea hyvää teidän perheelle!

  Vastaa
 120. Kirde 24.5.2011

  Erosin juuri hiljattain pitkästä parisuhteesta ja muutto omilleen on tämän kuun lopussa. Kaikki suhteen aikana hankkimanne elektroniikka jäi miehelle ja joudun hankkimaan kaiken mahdollisen imurista televisioon. Ei ole halpaa puuhaa se, ei! Tuo monitoimilaite piristäisi huimasti jo ihan pelkästään mielialaa, mutta olisipa siitä hyötyä myös taloudellisesti kun olisi yksi laite vähemmän hankittavana!

  Kiitos mahtavasta blogista, joka on pystynyt kohottamaan fiiliksiä nyt hankalinakin aikoina! :)

  Vastaa
 121. ros 24.5.2011

  Meillä ei tulostinta ole, ja olisi vihdoinkin ihana saada tuon meidän koiravauvan parhaat hetket tulostettua kehyksiin :)

  Vastaa
 122. Susanna L 24.5.2011

  Tuohan on aivan mieletön monitoimilaite jokaisen kotiin! :)

  Varmasti jokainen henkilö löytää tuolle monia käyttötarkoituksia riippumatta elämäntilanteestaan. Itse tulostelisi kauniita digikuvia kuvapaperille. Täyttäisin niillä kuva-albumit tai kehystäisin parhaimmat kuvat seinälle. Yllättäisin ystäväni itsetekemilläni korteilla heidän juhlapäivinään ja jouluisin. Tuolla voisi vaikka tehdä lahjat ystäville, kun tulostaa kuvan silitettävälle paperille ja ommella sisustustyynyt. Tuolla voisin tulostella ruokaohjeita, karttoja (kuten olikin jo mainittu) erilaisia pelejä lapsille tai muuta askartelu puuhaa. Käyttöä varmasti löyty niin paljon kuin vain suinkin kykenee itse ideoimaan.

  Ihan mahtavaa että tuollaisella pienessä laiteessa on yhdistetty noinkin monta eri toimitoa.

  Vastaa
 123. Tuulia 24.5.2011

  Tässä olisi ollut ratkaisu viimekesäiseen ongelmaamme! Veimme hääkuvamme teetettäväksi erääseen kuvafirmaan, ja kuinkas ollakaan, he onnistuivat jostain ihmeellisestä syystä hukkaamaan kuvamme!! Muistitikkua (jossa kuvat olivat) yritettiin etsiä kaikkialta -turhaan.. Jo pelkästään kuvien hukkaaminen olisi ollut mielestämme tarpeeksi hyvä syy jonkin tällaisen laitteen hankinnalle, mutta lopullinen niitti olisi ollut se että kovaksi onneksemme menetimme kuvat myös kotikoneelta kun tietokoneemme hajosi..Eli kaikki kuvat tuosta tärkeästä päivästämme ovat poissa!! :'( Harmittaa niin paljon!!

  Tällä laitteella voisimme taata sen, ettemme enää menettäisi kokonaan kuvia tärkeimmistä päivistämme ja hetkistämme. Saimme hetki sitten suloisen pienen tyttären, ja hänen syntymänsä ja vauva-aikansa haluaisimme tallettaa varmaan talteen vanhanaikaiseen kuva-albumiin. Tämän laitteen myötä meidän ei tarvitsisi enää luottaa kuvafirmoihin! Mikä täydellinen ratkaisu!!:) Me todella tarvitsemme tämän! :)

  Aurinkoista alkukesää perheellenne toivottaa Tuulia :)

  Vastaa
 124. Esteri 24.5.2011

  Tuollainen olisi ollut näppärä silloin, kun olin opiskelijavaihdossa. Monta kertaa tuli Irlannin nummilla sellainen fiilis, että olisi halunnut jakaa ne hetket jonkun läheisen kanssa. Olisi ollut hienoa, jos olisi voinut lähettää jostain tilanteesta suoraan oikean kuvan vanhemmilla tai avopuolisolle.

  Avopuolisolle sai tietysti netin kautta sitten aina takaisin kämpille saapuessa lähetettyä kuvia, mutta vanhemmille ja sukulaisille tuli lähetettyä ihan oikeita valokuvia (ja yleensä pari viikkoa myöhässä kun ensin piti palata sinne kämpille, sitten löytää jostain kehityspaikka, ja sitten vielä käydä ostamassa postimerkit ja kirjekuoret yms.) Olisi ollut hienoa, jos olisi saanut juuri sillä hetkellä lähetettyä kuvat niistä erityisistä jutuista.

  Nyt olen taas Suomessa, mutta olisihan tuollaiselle toki käyttöä täälläkin. :)

  PS. Noissa kuvissa, mitä on ripoteltuna tulostimen ympärille, näyttäisi olevan aika huikea kuvanlaatukin. Ihan mieletöntä, mitä kaikkea nykyään voi tehdä :D

  Vastaa
 125. juuliak 24.5.2011

  HP:n eprint kuulostaa aivan mahtavalta, en ole kuullut aikaisemmin. Olen muutenki huono ottamaan selvää uusimmista elektroniikka asioista, mutta kun vastaan tulee joku hurahdan siihen täysin.

  No mihin tai miksi olisin HP eprintteria tarvinnut. Minulla on koko tietokone täynnä kuvia, mutta niitä ei tule juuri koskaan teetettyä, muka liikaa vaivaa. Eprintterin avulla voisi näpsäkästi kotona hoitaa kaikki tulostus hommat ja viedä ystäville mentäessä kuvia aina mukana tuliasiseksi. Minulla on monen vuoden takaisia todella hauskoja kuvia ystävistäni, joten niitä olisi aina kiva antaa heille piristykseksi ja muistella menneitä ihania tapahtumi. Eprinter olisi myös siitä aivan mahtava, koska otan kuvia paljo voisin heti samantien tulostaa ne kotona ja laittaa kehyksiin. Ei tarvisi siirrellä ja säätää eri johdoilla vaan saisi näppärästi kaiken tehtyä yhdellä napin painalluksella. Vielä yksi muisto;) kamalinta mitä voi satttua on ollut se, kun minä tapasin säilyttää(ennen tätä) ihanimmat kuvat aina kamerassani. Muistikortti on niin iso niin pystyin jättämään vuosien varrelta ihanat kuvat kameraan ja aina selailla niitä kameraa käyttäessäni. Ah. Mutta kerran se tapahtui, kamera ei enää auennut. Yritin ladata sen täyteen mutta ei.. tällöin olisi eprintter ollut käytössä tärkeä, että olisi aina voinut lähettää ne ihanat paperikuvat suoraa tulostettavaksi ja kerätä pinkkaan jota voi aina selailla.. onneksi tapahtuneen jälkeen kamalasta alkushokista selvittyäni tajusin saavani kuvat muistikortilta. Tämä on niin taas niin naisellista, ensin kamala hysteerinen kohtaus ja sitten vasta se älynväläys:D

  Vastaa
 126. erri 24.5.2011

  Hei! :)

  En tavallisesti otaa osaa tällaisiin kilpailuihin, mutta kirjoittamasi ”esittely” laitteesta kolahti. ”Oletpa kotona Tampereella, työmatkalla New Yorkissa tai lomalla Thaimaassa, sinun tarvitsee vain lähettää tulostettavat asiakirjat tai valokuvat sähköpostilla valitsemaasi ePrint-tulostimeen ja tulosteesi ovat valmiina odottamassa kun niitä tarvitset.”

  Pitkäaikainen unelmani on vihdoin toteutumassa. Olen matkustamassa ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolelle – juurikin Thaimaahan. Matka häämöttää jo aivan oven takana, sillä lentokone nousee kohti taivaita tämän kuun viimeisenä päivänä. Tahtoisin kovasti jakaa matkani parhaat palat tänne Suomeen jääneiden ystävien kanssa jo silloin, kun vielä itse olen kuumassa tropiikissa. :) Nettikahvilassa kuvien siirtely kamerasta usb-piuhojen avulla koneelle ja sieltä vaikkapa facebookiin on luultavasti liian aikaa vievä prosessi tuolla unelmien matkalla. Lisäksi monta kuvaa tulee kuitenkin otettua vain puhelimella, onhan se lähes aina käden ulottuvilla toisin kuin paivana järkkäri. Kuulostaa siltä, että ePrint-tulostin hoitaisi asian juuri niin vaivattomasti, kuin olen vain kuvitelmissani ajatellut! :)

  Kysymys oli nykyhetkestä, mutta eikö viikon päässä oleva ulkomaan matka lueta nykyhetkeen? Heh. Ainakin tälle matkakuumeen valtaamalle haaveilijalle se on jo täyttä nykyisyyttä ;)

  Vastaa
 127. Tiina 24.5.2011

  Mä haluan tuollaisen koska olen blondi (sekä henkisesti että fyysisesti) ja tarvitsisin jonkun helppokäyttöisen laitteen :D

  Vastaa
 128. heeka 24.5.2011

  Voi, tuollahan olisi ihan rajattomat mahdollisuudet kaikenlaiseen tulosteluun!:)

  Itse sitä varmaankin tulostelisin erilaisia kuvia iPhoneltani erilaisia kortteja varten, sillä olen kova askartelemaan, ja mielestäni itsetehty kortti on jo ”puoli lahjaa”, sillä se viestittää kortin ja lahjan saajalle, että antaja on todella uhrannut ajatuksen jos toisenkin ja aikaa kortin tekemiseen…

  Toinen hauska juttu olisi aina välillä yllätellä puolisoa ja lähetellä kuvia reissuilta ja vaikka puistosta koirien kanssa!

  …ja jos täällä lapsenteko alkaa tärpätä niin vois olla myös hauska viestittää puolisolle asiasta lähettämällä kuva jostain söpösestä lastenvaatteesta tulostimeen!<3

  Ja kuten joku tuolla mainitsikin, niin kyllähän ne paperikuvat vaan on niin paljon mukavampia kuin digitaaliset, että tuollaisen laitteen omistaessaan sais vihdoin aikaiseksi tulostaa ne arvokkaimmat hetket paperille ja kerätä niistä albumi (joka tyhjänä on pari vuotta odotellut kaapissa..:D)!

  Vastaa
 129. Jonda 24.5.2011

  Tykkään ottaa kuvia ja niitä löytyykin paljon koneelta. Olisi kuitenki kiva saada niitä myös kehyksiin asti :) Ja muutenkin tulostinta kaipailen tällä hetkellä tosi paljon koulu- ja työjuttuja varten. Ettei aina tartteis juoksennella pitkin kaupunkia etsien tulostinta ;)

  Vastaa
 130. Timo 24.5.2011

  Olisi ihana tulostella kuvia rakkaista <3 Yleensä kuvat jäävät laitteisiin piiiitkiksi ajoiksi. Myös korteiksi olisi kiva tulosrella!

  Vastaa
 131. Ansku21 24.5.2011

  Siinä hetkessä, kun on matkalla jostain jonnekin ja pitäisi saada äkkiä tulostettua kuvia myös mummulle vietäväksi – näitä tilanteita on usein! Tarvitsen myös skanneria alati, kouluprojekteissa ja vapaa-ajankin tarkoituksiin. Ihan tavallisessa arjessa siis. Tällä hetkellä meillä on erikseen tulostin, kivikaudelta, ja monitoimitulostin skannausta varten (tästä kokohirviöstä taas ei toimi tulostin)..

  Vastaa
 132. Titta 24.5.2011

  Heippa

  Meillä ei ole minkäännäköistä tulostinta/skanneria ja kaipaan sellaista joka päivä. Äitini on himovalokuvaaja ja vanhoja kuvia on pilvin pimein. Haluaisin vanhat muistot talteen skannaamalla ne ensin ja sitten tulostamalla ne uudestaan uusikisi valokuvikis…ikivanhat valokuvat kun ovat melko hauraita. Olen myös viimeisillläni raskaana ja olisi ihana saada synnytyslaitokselta heti lähettää kuvia tulostimeen uudesta elämästä sukulaisille ja kotiväelle…nykyään kun ei sairaalaan pääse kuin lapsen isä ja isovanhemmat vierailulle. Ja meidän lapsilla tätejä ja setiä riittää =)

  Aurinkoista ja hyvää jatkoa!!

  odottelen jo uusia postauksia =)

  Vastaa
 133. Eeru 24.5.2011

  Hei,

  Tuo photosmart -tulostin kuullostaa ihanalta, kyllä ihanalta!!! Ylipäätänsä olen tarvinnut tulostinta monen monta kertaa, sillä sellainen kotoa puuttuu. Toistaiseksi yliopistolle on pitänyt aina lampsia siinä vaiheessa kun jotain pitää paperille saada.

  Mutta asiaan, olen viimeisen vuoden verran ollut aikas innokas valokuvaamaan ostettua itselleni järjestelmäkameran. Vasta pari kuukautta sitten sain aikaiseksi ensimmäistä kertaa käydä teetättämässä suurennokset parista otoksestani.

  Omia kuvia olisi kiva katsella muuallakin kuin aina koneen ääressä. Tuo HP:n photosmart olisi niin kätevä persoonallisten onnittelukorttien ja lahjojen valmistamiseen.

  Perus leikkaa-ja-liimaa-askatelut kun eivät ole mun juttu, mutta ottamistani kuvista mielelläni kikkailisin kortteja. Toinen käyttösuunnitelma tuollaisille kuvakollaasi tulosteille olisi valmistaa lahjaksi/viemiseksi jotain syötävää, niin että mukaan tekisi kortin, jossa kuvien kerä voisi tarjota tuon syötävän reseptin. Näin lahjan saaja voisi itsekin myöhemmin valmistaa kyseistä syötävää, esim. keksejä, muffinsseja tai sämpylöitä.

  Tällaisin ajatuksin tällä kertaa, mukavaa kevättä koko perheelle! ja Felixille myös!

  Vastaa
 134. Seepia 24.5.2011

  Onpas hieno laite ja tyylikäskin! Olen menossa naimisiin kesän lopulla ja kaikki häihin liittyvät paperisälät on vielä tekemättä. Tuolla laitteella onnistuisi varmasti paikkakorttien/häämenun yms tulostaminen. Häiden jälkeen kiitoskortitkin varmaan valmistuisi helpommin vieraille…

  Vastaa
 135. Laura 24.5.2011

  Musta on ihanaa kerätä kuvia rakkaistani, tulostaa niitä ja tehdä isoja kollaaseja seinälle. Tällä hetkellä meillä on vanha mustavalkotulostin – ei kiva, kuvista tulee sumeita, mutta syksyllä kun muutan opiskelemaan tuskin tulen omaa ostamaan. Varsinkin silloin, kaukana kotoa ja rakkaista, karussa opiskelijakämpässä olisi tosi ihanaa saada hyvä laatuisia kuvia, helposti kotona ja laittaa seinille tekemään paikasta enemmän kodin oloisen! :)

  Vastaa
 136. saara 24.5.2011

  Oi voi, nytpä pamahti hieno arvonta! Ollaan ystävän kanssa (linkki blogiimme yllä) vuokrattu oma tilamme, johon heinäkuussa avaamme oman liikkeen, jossa tulee olemaan tarjolla ekologista ja eettistä vaatetta (omaa tuotantoa), asusteita, koruja ja muuta kestävän kehityksen tuotetta. Olemme hiljaksiin kasanneet laitteistoa, rekkejä ynnä muuta tarvittavaa kasaan, mutta kyseinen laite olisi aivan MIELETÖN lisä muuten jokseenkin kierrätyskamasta koottuun settiimme! Messuilta vinkkejä voisi tulostaa suoraan työpaikalle, kuvankäsittelyt hoituisi paikan päällä, tarjoukset asiakkaille olisi heti tulostettavissa ja ja…. Muutenhan homma olisi ihan bueno, mutta koitamme selvitä mahdollisimman pitkälle ilman suuria lainan ottoja, käsityöläisenä odotettavissa ei ole mahdottomia voittoja, ja tarkoitus olisikin ”nain” pystyä elättämäään itsemme rakastamassamme ammatissa. Ei muuta kuin peukut pystyyn ja varpaatkin ristiin, jos vaikka onni potkaisisi!

  Vastaa
 137. hih 24.5.2011

  mä en edes tiennyt että tuollaista laitetta on olemassa, mutta jotain ton tapasta olen kaivannut kun sain puhelimella loistavan kuvan tyttärestä, mutta sitä siirtojohtoa (mikä liitetään tietokoneeseen) en löytänyt sitten yhtään mistään, joten kuva on ja pysyy vain kännykässä :/

  Vastaa
 138. Ansku 24.5.2011

  Multa ei löydy kotoa tulostinta tällä hetkellä ollenkaan, joten sellainen tulisi kyllä tarpeeseen! Kyseinen laite vaikuttaa muutenkin aika mahtavalta vempaimelta. Oon niin laiska teettämään kuvia, mutta tuon avulla pääsis valokuvakansiotkin täyttymään. :)

  Vastaa
 139. Aijai 24.5.2011

  Kuulostaa ja näyttää ihan mahtavalta! Eihän tähän voi laittaa vaan yhtä syytä, että miksi tuon haluisi kun sehän on supermonitoimilaite ja jokaisella ominaisuudella ois varmasti meillä täällä käyttöä! Olen hulluna kuvailuun ja oon jo pitkään halunnut skannata omia lapsikuviani ja tehdä vanhemmilleni niistä kirjoja ym kun sellaisia ei ole…

  Voi että – HALUUN !!! <3

  Vastaa
 140. Kk 24.5.2011

  Pidän valokuvien ottamisesta, mutta liikkeeseen meneminen niiden kehittämisen takia on laiskalle ihmiselle (minulle) liian iso kynnys.. Monta vuotta vanhat reissukuvat ovat vieläki kehittämättä.. Ja kaikki muutkin kuvat. Olisi kiva tehdä ihanista muistoista seinälle kollaasi, mutta kuvat pitäisi ensin siirtää koneelta muistikortille ja sitten vielä mennä kaupunkiin niitä kehittämään -joten kollaasin tekemisessä saattaa kestää. Tulevaisuudessa tarviisin tulostinta paljonkin: yo -juhlani ovat tulossa joten kiitoskorttien tulostaminen olisi helppoa (myös kutsukorttien tekeminen olisi ollut helppoa) sekä tulevien opintojeni aikana tulen varmasti tarvitsemaan tulostinta. Muutto toiseen kaupunkiin hirvittää, mutta läheisten valokuvien avulla ikävä voisi lieventyä.. Saisin tulostettua nopeasti ja vaivattomasti rakkaan poikaystäväni kuvan sänkyni viereen, koska hän ei pysty muuttamaan kanssani omien opintojensa takia. Lisäksi minulla on ihana koira, joka on niin rakas koko perheelle, että vaikka hän virallisesti minun koirani onkin, perheeni ei anna hänen muuttaa kanssani, ettei heillä olisi niin hirveä ikävä. Haluaisin tulostaa paljon hänen kuviaan ja laittaa niitä kehyksiin tulevaan asuntooni.

  Vastaa
 141. paulina 24.5.2011

  Eniten kaipaan tuollaista tulostinta silloin, kun tahdon tulostaa kuvia nopeasti ja helposti ystävistäni sekä rakkaistani. Omaan ystäviä ympäri maailmaa ja käteväähän se olisi saada kuvat heistä seinälleni riippumaan jopa suoraan kännykästä. Kamera kun usein tapaamisissa mukana on, mutta kuvat usein jäävät pölyttymään tietokoneen kansioihin. Ihanat jälleennäkemiset yms. hauskat tapahtumat olisi kiva saada myös paperille, jolloin niiden selaisu olisi huomattavasti nostalgisempaa kuin tietokoneen ruudulta katselu.

  Vastaa
 142. AallonHarjalla 24.5.2011

  Ihan mielettömän hyvä kokonaisuus ja laatu mitä parhain mitä nyt aijemmista hp laitteista oon tietoa saanut.

  Ihan luvattoman usein oon haikaillut tuollaisen perään mutta vielä ei ole euroja siihen liiennyt.

  Valtavan suuren helpotuksen arkeen tuo laite toisi ja vapaa-ajallakin ois vaikka mitä tekemistä.

  Uskaltaisko tosta nyt haaveilla no ihan pakostakin voihan se onnettaren sormi osoittaa tänne.

  Vastaa
 143. Irene 24.5.2011

  Toi laitehan olis kertakaikkisesti mahtava. Milloin haluaa ikuistaa tärkeitä kuvia tai tulostaa kiireessä vaikka työpaikkahakemuksen. Helpottaisi elämää kyllä aika lailla. Ei tarvis enää käyttää ifolorin palveluita ja soittaa aina vanhemmille kun tarvitsee jotain tulostettuna. Melkein meni opiskelupaikkakin sivusuun sen takia :D

  Toi olis enemmän kuin tervetullut !! Ja tulisi kyllä kunnon käyttöön opiskelussakin! :)

  Vastaa
 144. Kata 24.5.2011

  HP:n ePrint-teknologian tarjoamia tulostusmahdollisuuksia ja näin yleensäkin ottaen tulostamisen mahdollisuutta olen kaivannut epätoivoisesti mm. seuraavissa tilanteissa:

  -Pikkuveljen 10-v synttärit kolkuttelevat ovella. Kutsulistalla on 15 kpl 9-11-vuotiasta poikaa (tässä vaiheessa pojan äiti ja allekirjoittanut eli isosisko pyyhkivät ensimmäisen kerran tuskan hiekeä otsalta). Synttärisankari on tehnyt yhden todella hienon jääkiekkoaiheisen kutsun. Keskittyminen ja mielenkiinto riittivät kuitenkin vain tähän ainokaiseen. Jahas, kuka tekee 14 jäljelle jäänyttä kutsua (tässä vaiheessa hikeä pyyhittiin otsalta toistamiseen)? Ajatus hienosta, värillisestä ja laadukkaasta tulostimesta, jolla voisi tulostaa helposti ja nopeasti vaikka sata Sidney Crosby -aiheista kutsua, hiipi väistämättä isosiskon mieleen…

  -Tauluhyllyllä nököttää jo toista vuotta hieno, mustavalkoinen kehys tyhjänä, koska siihen sopivan kuvan valitseminen koneelta, sen siirtäminen muistitikulle, e.m vieminen valokuvausliikkeeseen ja sen himskatin tikun ja kuvan hakeminenkin vielä sieltä on vain yksinkertaisesti liian aikaavievää, vaivalloista ja tuskallista hommaa, että kehys taitaa pysyä tyhjänä vielä ainakin toiset pari vuotta.. Omistaappa nyt hyvä tulostin, jolla tuloistaisi näppärästi vaikka 15 eri kuvaa, joita voisi rauhassa mallailla kehyksiin ja ajaa avopuoliso hulluuden partaalle hokemalla lausetta ”hei sopisko tää kuva tähän sitteki paremmin??” kuva toisensa jälkeen..

  -Viime syksynä olimme matkalla Etelä-Euroopassa siskoni kanssa. Tyttäriensä hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolestunut äitimuori kuitenkin soitteli jatkuvasti (mikä näkyi muuten myös matkan jälkeen ilmestyneissä puhelinlaskuissa..) eiväkä siskokset oikein keksineet keinoa, jolla hänet olisi saanut vakuuteltua siitä, että kaksi aikuista ihmistä osaavat todella pitää huolen itsestään ja toisistaan.. Olisipa äidillä tuolloin ollut Hp:n tulostin ePrint-teknologialla nököttämässä kotosuomessa, johon olisi voinut kätevästi lähettää puhelimella otettuja valokuvia hyvinvoivista siskoksista todistusaineistoksi rakkaalle äidille osoittamaan hänen huolensa turhiksi..

  Kesäterveisin, Kata

  Vastaa
 145. vilppuline 24.5.2011

  Ihan mahtava laite! Tuollaista olis kyllä monet kerrat kaivattu. Synnytin äskettäin esikoiseni ja tutut, ystävät sekä sukulaiset ovat pyydelleet itselleen pienestä kuvia. Nyt piti odottaa että oli suuri määrä kuvia otettuna ennenkuin niitä teetti. Tuo vehje olisi myös huippu kun vauvakirjaan pitäisi sukulaisista saada kuvia muistoksi. Jokainen voisi lähettää kuvat älypuhelimellaan suorAan meille vauvakirjaan laitettavaksi :)

  Vastaa
 146. Roosa 24.5.2011

  Valokuvatulostinta olisin tarvinnut ERITYISESTI tammikuussa, milloin minun piti teettää valokuvat n.2 vuotiaan jackrusselin pentuajoista. Laiskuuttani venytin ja venytin kuvien lähettämistä koneelta teetettäväksi, pian tämän jälkeen koneeni kysyi ohjelmistopäivityksiä ja tietenkin hyväksyin ne, kuten ennenkin, tällä kertaa kone ei kuitenkaan käynnistänyt itseään uudestaan. Sinne jäivät kuvat koiramme pentuajoista (nämä olivat ainoat lukuunottamatta muutamaa kuvaa koiran ”mummulasta”), eikä huollossa niitä pystytty säästämään.. Luultavasti, jos tämmöinen tulostin olisi jo ollut, löytyisi nyt kuvia myös Rennestä pentuna:) Tälläisiä tilanteita jatkossa välttääkseni olisi aivan mahtavaa omistaa noin hyvä tulostin!:>

  Vastaa
 147. siu 24.5.2011

  Olisin väsännyt sairaalassa olleelle mummulleni ”kuvakirjan” meistä lapsenlapsista, mutta ei tietenkään ollut yhtään kymmenen vuoden sisällä otettua kuvaa tulostettuna! Näin digikamera-aikana tulee ihan liian vähän teetettyä paperikuvia etenkään, kun en opiskelijana ole raaskinut tulostinta vielä ostaa.

  Vastaa
 148. saara 24.5.2011

  minusta on tullut askarteluhullu;

  mikä ihanempaa tulostaa kuva ja askarrella siitä kutsukortit, joulukortit, pääsiäiskortit. Aina kortissa komeilee pieni chihuni. Välillä se kuoriutuu munasta ja välillä hän poseeraa tonttulakki päässä. Omasta mielestäni näin korteista ulee persoonallisempia ja niitä on idea säilyttää, mikä parasta jos niiden valmistus tapahtuisi kotona, omassa askartelupajassa;) eikä tarvisi kiikuttaa tiedostoja liikkeeseeen tulostettavaksi!

  Vastaa
 149. Jenni 24.5.2011

  Muutenkin tuo olisi huippukätevä laite, kun opiskelijaksi työputken jälkeen siirryttyäni ei ole varaa ostaa enää uusia laitteita, vaikka tarvitsisi, mutta yksi tilanne tulee mieleen…

  Olin autolla liikkeellä, ja joku oli kaupan parkkipaikalla avannut auton oven kunnolla omaan autoni oveen. Olin vasta saanut kortin ja mieheni autolla, silmäterällä oikein, liikkeellä ja kunnon kiire päällä. Paniikissa soitin miehelleni, että mitä nyt teen. Tuossa tilanteessa olisin voinut lähettää hänelle heti kuvan tulostimelle, ja hän olisi voinut tarkastaa siitä vahingot ja toisen rekisterinumeron ja soittaa omistajalle, itse kun en tätä tajunnut tehdä…

  Vastaa
 150. iibee 24.5.2011

  Viime vuonna kaverini täytti vuosia, ja olisin kovasti halunnut tehdä hänelle hienon kortin. Olin suunnitellut jo kaiken valmiiksi, mutta tulostimeni posahti vähän ennen synttäreitä, ja hieno kortti jäi antamatta.. HÖH. Tuosta tulostimesta ois ollu varmaan apua silloin :-) Oon myös kova valokuvaileen, joten ois kiva tulostella sitten niitä luomuksia, eikä vaan jättää koneen syövereihin :S

  Vastaa
 151. nellika 24.5.2011

  Aivan huippu keksintö! Yleensä kännykän kuvat jää sinne puhelimeen niin tuon kanssa ei kyllä jäis! Saisin ihania kuvia seinälle ja sisustettua ikimuistoisilla hetkillä koko asuntoni! Ihanaa :)

  -nellika

  Vastaa
 152. Nata 24.5.2011

  Kuulostaa kätevältä laitteelta!

  Kaikki asiat saisi tehtyä kotoa käsin ja kunnon vanhat valokuvat kunniaan :)

  Vastaa
 153. Riiiiina 24.5.2011

  Yksi ilta suihkusta tullessani , totesi avopuolisoni mulle tietokoneeltaan, että hän on rakastunut…. no tietenkin siihen väliin olin että ”Jaahas????” no minä heti uteliaana kattelemaan, että mikä tämä rakkauden kohde onkaan, niin olipa se juurikin tämä samainen HP:n Photosmart Premium ePrint – laite :D kaikkia ihme ominaisuuksia sainkin kuunnella loppuillan……. Eli ihan selvästi tämän laitteen on ihan pakko tulla minulle ja samalla voinkin sitten vaikka lähetellä rakkaalle miehelle vaikka pusukuvia reissulta, ja jos vaikka tämä rakkaus kääntyisikin takaisin minuun ;D

  Vastaa
 154. Jenna 24.5.2011

  Tuollainen laite olisi ihan mahtava matkoilla käydessä, kun läheiset ovat kiinnostuneet omista menemisistä ja mitä kaikkea hienoa on nähnyt. Nappaat vain kännykällä kuvan ja lähetät sen suoraan tulostimeen, jolloin Suomessa olevat voivat jakaa hienoja maisemia ja tapahtumia. Ei tulisi valituksiakaan vanhemmilta, että pidän liian vähän yhteyttä reissatessani, kuvan lähettäminen on niin paljon nopeampaa kuin sähköpostin kirjoitus, Ja kuten sanonta kuuluu, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  Vastaa
 155. Laaksonneiti 24.5.2011

  Käyttöä löytyisi! Nimittäin mikä parempaa, kuin se että saisi kerrankin tulostettua kuvat samantien kun niitä ottaa maailmalla, mulla ainakin jää kuvat puhelimeen/ kameraan, vaikka tarkoitus olisikin tehdä niistä jotain muuta. Meillä ei ole yhtään kuvia meistä seinillä, tässä siihen syy! :)

  Vastaa
 156. Wela 24.5.2011

  Kylläpä kuulostaa kätevältä laitteelta! Tuollainen olis ihan mahtava omalle työpöydällekin! Ja sellaista olisin juuri viime viikolla kipeästi kaivannut, kun askartelin kuopuksen ristiäiskutsuja ;o) Varpaista oli jo kuvat otettuina, mutta kuvien teettäminen jäi ja jäi… joten meidän kutsuihin tehtiinkin sitten jalanjälki ihan vaan sormiväreillä… ;o)

  Vastaa
 157. Rytsis 24.5.2011

  Tänään olisin kaivannut ePrintin tulostusominaisuutta, kun ollaan lähdössä parin tunnin päästä matkalle halpalentoyhtiöllä ja huomasin viime hetkellä että olen epähuomiossa printannut vaan menomatkan boarding cardit! Paluumatkat oli vielä printtaamatta eikä printteriä kotona ole. Ei sit muuta kun työpaikalle vielä käymään ja printteri huutamaan….

  Vastaa
 158. Ninnu (: 24.5.2011

  Vautsi,empä tiennyt että tällänen laite on edes olemassa!

  Toihan on ihan ehdoton.Siitä olis niin paljon hyötyä.Itsekin kun opiskelen,ja teen ohessa töitä,tulostinta,kopiokonetta ja skanneria siis todellakin tarvitsee. Mutta olishan tuosta myös huvia.Sais läheteltyä suoraan kotiin kaikki kivat kuvat maailmalta,sukulaiset ja ystävätki sais lähettää kuvaterkkuja.

  Mä olen niin hyvä hukkaamaan kaikki johdot,en siis saa siirrettyä kuvia puhelimesta mihinkään…Mutta täähän pelastais mut tästäkin,kun ei tarviskaan sellasia johtoja niin enää säilytellä :)!

  Eihän mikään oo parempaa,ku huvin ja hyödyn yhdistäminen ;)!

  Vastaa
 159. Mjeer 24.5.2011

  Moiselle ePrintille olisi todellakin käyttöä! Ulkomailla reissatessa tai ihan Suomen maalta löytyy mitä ihanempia ja mahtavampia kuvauskohteita. Varsinkin kun itelle moinen harrastus on lähellä sydäntä, ePrint nopeuttaisi huomattavasti kuvien saamista ja luultavasti kuvat päätyisivät nopeammin muidenkin näkösälle ja omaa silmää miellyttämään, sekä kotia piristämään. Yleensä kuvat tuppaavat jäämään tulostuksen hitauden/laadun takia vain koneelle. Kaikenlisäksi haluaisin tehdä itse kortteja ystäville ja tutuille! Ja näin kun omaa elämää tässä ”aloittelen”, voisin kuvin muistaa myös vanhempiani.

  Olisi niiin monta teettämisen arvoista kuvaa! Eikun muistoja jakamaan muillekin. :)

  Tähän lisäten vielä, että oma tulostuskonekin on rikki, niin uutta kaivataan!

  Vastaa
 160. missu 24.5.2011

  Tympii kun hyvä blogisi on mennyt pelkäksi mainostamiseksi ja ilmaisten tavaroiden perässä juoksemiseksi. Vaikutat muuten fiksulta ja oman arvosi tuntevalta bloggaajalta. Toivottavasti vähennät mainostajien juoksutettavana olemista. Olisi mukava jatkaa blogisi seuraamista, mutta tällä menolla tuskin jaksan.

  Vastaa
  • Maj 24.5.2011

   En koe missään nimessä olevani kenenkään juoksutettavana, päätän kaikesta blogiini liittyvistä asioista ihan itse. Mun mielestä ePrint on tosi kiva juttu ja olen itse tosi innoissani siitä. Siispä koen, että tämä ”mainos” ei ole ollenkaan huonojuttu :) Voithan tietysti sivuuttaa koko postauksen ja siirtyä seuraavaa lueskelemaan ;)

   Vastaa
 161. Rilli 24.5.2011

  Tykkään laittaa ja askarrella ystäville, sukulaisille kortteja/ lahjoja jotka ovat ajatuksissa ja herättävät muistoja. Laiskana ja ”kaikki viime tipassa” tekevänä ihmisenä en saa aikaseksi lähteä valokuvaamoon teettämään kuvia tai tilattua netistä kuvia/kollaaseja/kortteja/julisteita ikinä ajoissa. Näin ollen suurin osa ideoista jääkin vain suunnittelutasolle. Viime kesänä annoin siskolleni lahjaksi kuvia lapsuudestamme ja hänen kavereistaan, tosin joutui tyytymään erittäin huonolaatuisiin miljoonavuotta vanhalla tulostimella edellisenä iltana tehtyihin kuviin ;) Elikkäs eprintille löytyisi käyttöä moneen takoitukseen ja monen iloon! :)

  Vastaa
 162. sonja 24.5.2011

  monesti on ajatellut, että pitäisi olla ”kunnon laitteet” yms…

  olis kyllä NIIN ihana jos tollasen omistais!

  Vastaa
 163. maria 24.5.2011

  Eniten tuollaista teknologian ihmettä olisin varmasti tarvinnut kun esittelen askartelu-”taitojani” jokavuotisten joulukorttien merkeissä:DD

  //maria

  Vastaa
 164. Jennyn 24.5.2011

  Toihan ois ihan mahtava vehje!! Mulla on suunnitelmissa tehdä kans jonkun näkönen kuva-kollaasi tulevan asunnon seinälle (muutan opiskelemaan eri kaupunkiin ja ekaa kertaa pois ’kotoa’). Oon harmitellu kun kaikki rakkaimmat muistot on kuvattu kännykkään, enkä oo vielä hoksannu et miten ihmeessä saisin ne sielt ulos, mutta ton laitteen kanssa sehän kävis vaikka kuinka helposti! (mulla sattuukin olemaan iPhone). Lisäks saisin tosi kätevästi askarreltua tylsälle valkoiselle seinälle sen mun haluaman kollaasiin, tulostan vaan kuvat ja länttään seinään kiinni :) Ja luultavasti toi kotiväki nappais sitten sen omaanki käyttöönsä, nniin kuinka mahtavaa ois aina välillä lähetellä kuulumisia kuvien muodossa vaikka äitille, IHANA ylläri! oioi taisimpa vähän innostua, jossei tuuri käy tässä kisassa ni vähän houkuttais pyytää tollanen vaikkapas tupari-lahjaksi ;)

  Vastaa
 165. Minnuska 24.5.2011

  Olis hauska nopeeta tulostaa puhelimesta uus sistustustaulu käynnistämättä hitaasti käynnistyvää tietokonetta ensin. Tai vaihtoehtoisesti lähettää poikakaverille kotiin tulostuun kuvaterveiset reissusta! :)

  Vastaa
 166. NannaK 24.5.2011

  Vaikuttaa näppärältä! Etenkin lomalta voisi olla kivaa lähetellä porukoille kotiin kuvia, hih! :P

  Vastaa
 167. tallirouva 24.5.2011

  Hei.Täällä olis kyl tosi tarve ”NYKYTEKNIIKALLE”.Eli minä otan kuvat vanhanaikaisesti iäkkäälle digikameralle joka jo parhaat vuotensa nähnyt.SITTEN kuvat lojuvat n.pari vuotta kamerassa(en osaa teettää niitä netin kautta kuviksi).SITTEN n.parin vuoden välein,kun muistan,kävelen valokuvausliikkeeseen koko kamerani kanssa ja nöyrästi pyydän henkilökuntaa ”ottamaan” kuvani kamerasta ja teetän ne valokuviksi.ELI olen varmaan Suomen ainut joka toimii NÄIN vanhanaikaisesti???

  Vastaa
 168. Karol 24.5.2011

  Tykkään tulostaa kuvia seinille tai ilmoitustaululleni aina kun tulee kivoja kuvia otettua mutta vanhalla epätoimivalla tulostimella sitä ei jaksa enää tehdä. Tämän ansiosta en jaksaisi vaan haluaisin printata seinät ja kalenterit kuvia täyteen. Olisi myös hauskaa jos perheen käytössä olevaan printteriin voisin lähettää kuvia tulostumaan kun olen matkalla ilman perhettä ja muut saisivat yllättäviä terveisiä suoraan matkaltani! Puhelimen kuvaviesteistä parhaimmat voisi jatkossa korvata tulostimella!

  Vastaa
 169. J 24.5.2011

  Mieleeni tuli heti lukemattomia mahdollisuuksia käyttää tulostinta. Teen siskolleni syntymäpäivälahjaksi leikekirjaa, johon olisin voinut tulostella ja printtailla kuvia. Meillä ei ole valokuvia seinillä, koska meidän printterillä ei todellakaan saa tarpeeksi laadukkaita kuvia. En myöskään halua maksaa itseäni kipeäksi teettämällä kuvista tauluja. Niinpä kuvat lojuvat kansioissaan… tietokoneella. :/

  Kuinka ihana yllätys olisi lähettää esimerkiksi omalle rakkaalle reissun päältä yllätyksenä valokuva printteriin!

  Vastaa
 170. m 24.5.2011

  Oi, vaikuttaapa mahtavalta vehkeeltä! Itselläni on ollut myös tuo kuvaongelma jo pitemmän aikaa – kun en vaan saa aikaiseksi teettää tai tulostaa kuvia. Tulostamista en itse asiassa ole aiemmin ajatellutkaan (en ennen tämän ihmelaitteen esittelyä), sillä tulosteista tulee vielä mieleen kauhuskenaariot jostain 90-luvun huonolaatuisista tulosteista, enkä pahemmin sen koommin olekaan tulostanut muuta kuin tekstiä. Paljon valokuvaavana (osittain lehtitoimittajan työssäkin sitä tehden) olisi tuollainen laite sekä luksusta että myös tosi tarpeeseen. Tunnen itseni ihan tulostinsivistyksestä paitsi jääneelle, sillä en ole tullut ajatelleeksi, että nykyajan tulostimilla voi saada ihan hyvääkin jälkeä. Meinaan, että käyttöä kyllä olisi.

  Ja niin.. Olisihan tuo aika täydellinen maisterilahja itselleni – tämän viikon torstaina kun saan paperit käteen!;)

  Vastaa
 171. jode 24.5.2011

  mahtava laite, oispa ihanaa jos kaikilla ois tuollainen! :) Ei esim. tarttis erikseen postittaa ympäri suomen kaikkia tärkeitä (ja vähemmän tärkeitä) papereita, kun lähettelis niitä toisten tulostimiin! Eikä kännykällä otetut kuvat unohtuis sinne puhelimeen jos ne vois samantien tulostaa valokuviksi.

  Vastaa
 172. Minna 24.5.2011

  Kun tekee kutsukortteja rippijuhliin tai muihin juhliin, siinä on omat ongelmansa aina selvitellä kauan niitä että ”minkälaiset kortit”, ”olishan se kiva että olis sankarin kuva”, ”miten hemmetissä se kuva saadaan siihen korttiin, erikeepperillä”…. sitten pitää käydä teettämässä kortteja, eikä se mitään maailman halvinta puuhaa ole, ja se on aika työlästäkin. Mielummin vaan menisin tuon HP eprintin ääreen ja antaisin luovuuden laukata ja tehdä hienot kortit ihan itse ! :-)

  Vastaa
 173. sarina 24.5.2011

  Tuossa päivänä muutamana valitin miehelle ettei meillä ole kunnon tulostinta,millä saisi valokuvat tulostettua.Paras ominaisuus varmaankin on tuo,että saa omat kuvat näppärästi.

  Vastaa
 174. Bella 24.5.2011

  Siinä tilanteessa, kun kovalla vaivalla ensiksi raahasin vanhaa tulostintani bussissa toiselle paikkakunnalle uuteen asuntooni, huomasinpa jättäneeni/hävittäneeni sen tietokoneen ja tulostimen yhdistävän piuhan johonkin..eipä ole paljoo tulostinta käytelty,kun ei oo mitän millä sais ne jutut sinne tulostettavaksi :D

  Vastaa
 175. Annemari 24.5.2011

  Kysytkin vielä! Melkein päivittäin =D Opiskelujeni vuoksi joudun tulostamaan usein esitelmiä ym. mutta kun oma kone ei suostu yhteistyöhön vanhempien printterin kanssa, joudun siirtämään ensin tiedostot tikulle ja tulostamaan äitini koneen kautta.

  Lisäksi rakastan valokuvia, ja minulla onki meneillään eräänlainen ”ikuisuusprojekti” jotta saisin seinälleni tälläisen ihanan valokuvakollaasin. Tuolla kun näyttää kuvista tulevan yhtä hyvälaatuisia kuin valokuvaamossa teetettäessä, enkä pistäisi ollenkaan vastaan vaikka ei tarvitsi astua kotiovesta ulos kuin vain kehyksien ostoon ;)

  Vastaa
 176. Annemari 24.5.2011

  Kysytkin vielä! Melkein päivittäin =D Opiskelujeni vuoksi joudun tulostamaan usein esitelmiä ym. mutta kun oma kone ei suostu yhteistyöhön vanhempien printterin kanssa, joudun siirtämään ensin tiedostot tikulle ja tulostamaan äitini koneen kautta.

  Lisäksi rakastan valokuvia, ja minulla onki meneillään eräänlainen ”ikuisuusprojekti” jotta saisin seinälleni tälläisen ihanan valokuvakollaasin.http://yle.fi/vintti/ohjelmat.yle.fi/files/ohjelmat/imagecache/galleria/files/ohjelmat/galleria/valokuvasein%C3%A4.jpg Tuolla kun näyttää kuvista tulevan yhtä hyvälaatuisia kuin valokuvaamossa teetettäessä, enkä pistäisi ollenkaan vastaan vaikka ei tarvitsi astua kotiovesta ulos kuin vain kehyksien ostoon ;)

  Vastaa
 177. terhi 24.5.2011

  Vallan mainiolta kuullostava laite! En itse omista digikameraa, tulostinta tai ensinnäkään mitään ”työpisteeksi” luokiteltavaa pöytätasoa sardiinipurkin kokoisessa yksiössäni, joten laite todella tulisi tarpeeseen. Opiskelijana joudun todella paljon tulostamaan koulutöitäni ja kaikkia mahdollisia kaavakkeita maan ja taivaan välillä, joten ikioma tulostin helpottaisi huomattavasti arkeani, jolloin voisin lakata viettämästä vapaa-aikaani koulun tietokoneluokassa koulujuttuja tulostaakseni:D HP:n Photosmart Premium ePrintterin langattomuus olisi myös erittäin toimiva ominaisuus kohdallani, sillä pienessä asunnossani minulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa läppäriäni ja tulostinta kiinteästi yhteen. E-Printteri olisi kätevä sijoittaa esin tv-tasolle, josta se ei edes esteettisistä syistä pomppaisi silmään. Kuvien saamiseksi minun ei myöskään tarvitsisi ostaa erillistä digikameraa, sillä pystyisin hyvin hyödyntämään kännykkäni hyvää kameraa ja saamaan jopa valokuvat puhelimen muistista valokuva-albumeihin ja kehyksiin erittäin kätevästi. Erittäin oivallinen laite siis ja sopisi vallan mainiosti piristämään tylsää opiskelija-arkeani ja tuomaan siihen myös hieman luksustakin! :)

  Vastaa
 178. lurpu 24.5.2011

  Tuolla unelmalaitteella saisin näppärisi skannattua omia piirustuksia koneelle, tulostettua niitä digi-kuvia jotka on pitäny viedä kehitettäväksi viimeisen kahden vuoden aikana ja lisäksi tulostettua ne kaikki ihanat koulutyöt. Pikkuhiljaa alkaa olemaan aika raskasta kun naapureilta, tuttavilta tai ystävien työpaikoilla pitää käydä kaikki koulujutut tulostamassa. Viimeiseksi nyt muistuu mieleeni ylippilas juhlieni kutsut, jotka lopulta päädyin tulostamaan kirjastossa maksua vastaan..

  Vastaa
 179. Marika 24.5.2011

  Tänään aamulla kaipasin valokuvatulostinta kun hiuksia kuivaillessani tuijottelin omaa valokuvaseinääni, jonka 50 viime kesänä (kesälomalla on tosiaan aikaa tämmöisille ;) ) tilaamani kuvat alkoivat tuntua jopa liikaa katsotuilta :D Kun kyseisiä kuvia joka aamu hiustenkuivailun ja suoristelun yhteydessä vilkuilee, alkaa kuvien päivittäminen tuntua joka aamu houkuttelevammalta ;D Toisaalta, näihin viiteenkymmeneen piksööriinkin mahtuu niin paljon ihania hetkiä ja muistoja, että ehkäpä vain pinta-alan lisääminen on kuvien vaihtamisen sijaan parempi :) ja siinäpä vasta tämä eprint olisi mainio!!

  Vastaa
 180. SUPERNINNI 24.5.2011

  Oi joi tuo laite huutaa mun nimeäni. Mulla pursuaa puhelin täynnä muistoja, jotka pitäsi saada seinälle. Saisin myös askarrella synttäri- ja joulukortteja tuolla masiinalla! Olisi ihan huippua! <3

  -Ninni-

  Vastaa
 181. Laura 24.5.2011

  Se tunne kun tulet pitkän työpävän jälkeen kotiin, muistelet viime viikonlopun ihania bilekuvia, jotka olet ajatellut teettää valokuviksi. Se on kuitenkin vienyt aikaa, sillä kuvien lähettäminen teetätykseen on oma vaivansa. Nyt kuitenkin ajattelen teettää kuvat. Istun koneelle ja avaan tiedostot. Etsin kansiota, jatkan etsimistä. Tuloksetta. Huudan miestäni apuun ja kysyn kuvista. Vastauksesi saan hölmistyneen katseen ja kysymyksen: ” oliko ne tärkeitä?”. ”Ihana” mieheni oli päättänyt poistaa kuviani jotka vaikutti tärähtäneiltä, sekavilta ja valottuneilta. Vain siksi jotta joku elämää tärkeämpi peli mahtuisi latautumaan koneelle. Ja arvatakkin saattaa, että olin iloinen.

  Jos olisin tuon koneen omistanut, voisi kuvat ehkä olla nytkin onnellisesti valokuva-amlbuumissa, olohuoneen lipastossa onnellisesti odottamassa katsojaansa.

  Vastaa
 182. Elviira 24.5.2011

  Tuo oliskin meille huippu! Nytkin mies on ulkomailla ja unohti(?) kameran kotiin. Kännykällä sitten napsii kuvia ja hyvä ois ne tuollaiseen lähettää ja tulostaa, sais kuvia muistoksi.

  Vastaa
 183. Hanne-Marie 24.5.2011

  Ensimmäisenä tuli mieleen kuinka ikimuistoista olisi ollut lähettää viime syksynä syntyneen esikoiseni kuva siskolleni toiselle puolelle suomea ePrint-teknologiaa hyväksi käyttäen. Tapahtui nimittäin näin: olin synnyttämässä tytärtäni. synnytys käynnistettiin ja pidin hurrrjana jännittävän siskoni tekstiviestitse ajan tasalla. Illasta viestitin jotenkin näin ”se on menoa nyt. kohta susta tulee täti”. Hieman seuraavan vuorokauden puolella maailmaan putkahtikin punainen ja pieneltä kiinalaiselta mieheltä näyttävä tyyppi. Otimme mieheni kanssa ihmeellisestä pötkylästä kuvan ja lähetin kuvaviestinä siskolleni, äidilleni, anopilleni, ja parhaalle ystävälleni. Onnitteluviestejä saapui kera ”oi”-huokausten, mutta siskostani ei kuulunut mitään. Tiesin hänellä olevan aamulla aikainen nousu töihin joten oletin hänen nukkuvan.Ihan kamalaa, mutta Rakas syrrani oli ollut ainoa joka ei jostain puhelimen teknisten asetuksien tms takia saanut viestiäni. Sisko oli kuitenkin valvonut koko yön tietoa odottaen ja ajatellut synnytyksessä tapahtuneen jotain kamalaa ja sen kestävän siksi niin kauan. Lopulta hän oli aamulla uskaltautunut soittamaan äidillemme ja kysymään onko sairaalasta kuulunut jotain. Te kaikki joilla on sisko voitte vain kuvitella sitä helpotuksen tunnetta kun siskoni oli kuullut , että kaikki on sujunut hyvin ja,että pienokainen on perinyt siskoni uskomattoman pitkät ripset. Kaikesta huolesta ja jännityksestä huolimatta tarina sai onnellisen lopun, mutta vitsit olis ollu siistiä lähettää silloin yöllä ”pienen kiinalaisen miehen” kuva suoraan siskoni tulostimeen.

  Vastaa
 184. Mymmis Mymmeli 24.5.2011

  Tätä ilmankin voisi elää, mutta ainakin tämä kotiäiti kaipaisi arkeensa pientä teknistä luksusta.

  Vastaa
 185. annak 24.5.2011

  Tollanen laitehan ois ihan täydellinen, kun en muutenkaa omista mitään tulostinta. Koulukin alkaa pian ja ärsyttää käydä tulostelemassa kaikkea vanhempien tai tuttujen luona. Ja toi että sais noita kuviakin tulostaa puhelimesta, wau!!

  Vastaa
 186. effi 24.5.2011

  HUIPPUlaite, enpä ollu tuommosesta ennen kuullukkaan. ite oisin tuommosta kipeimmin kaivannu monta kertaa ku oon saanu inspiksen jostain mitä ei voi ottaa mukaan. kännykällä otettu kuva vaan helposti unohtuu sinne täyttämään muistikorttia, kun tuon tulostimen avulla ainaki tavallisten korttien ja taulujen teossa sais sen idean hyödynnettyä.

  Vastaa
 187. elliS 24.5.2011

  Kylläpä tekninen laite kerrankin kuulostaa kivalta ja helpolta! Olin vaihto-opiskelijana viime vuonna, enkä ole vieläKÄÄN saanut teetätettyä kuvia koneelta kyseiseltä reissulta…mikä on kyllä harmi, sillä puolessa vuodessa oli monta unohtumatonta hetkeä, ja kuvat auttaisivat kummasti muistamaan ne. Joten tuolla laitteella saisin kuvat printattua kätsysti kotona :)

  ps. Nyt kun ensimmäistä kertaa kommentoin, niin täytyy samalla lisätä että onpa kivan pirteä blogi! Toivotan kivaa kevättä teidän koko perheelle :) !

  Vastaa
 188. betta 24.5.2011

  Mieheni haluaisi jonkun huipputulostimen ja olemme miettineet millainen se olisi. Tästä hän varmaan ilahtuu, sillä tässähän on niin makeita toimintoja: hän tekee paljon työreissuja ulkomailla ja olisipa mukava saada yllärikuvia häneltä ihan reaaliajassa! :) Teemme myös joka vuosi useamman ulkomaanmatkan yhdessä kuvaten erilaisissa kohteissa ympäri maapalloa, joten tämä olisi varmasti loistava väline myös siihen – kotona odottaisi läjä kuvia VALMIINA – niitä kun on niin nihkeä teettää.

  Pakko sanoa myös että kiva blogi ja hyvää kevättä teille :)

  Vastaa
 189. PLTA 25.5.2011

  Kulta täyttää pyöreitä ja tiedän että tollanen laite on haaveissa vaan en pysty sitä nyt hänelle ostamaan.

  Voin vain kuvitella sitä riemua ja iloa mitä tuon voittaminen tuottaisi ja hieman himmennyt sädekehä pääni päällä kirkastuisi taatusti ihan häikäiseväksi.Laitteella joka omaa tuollaiset ominaisuudet olisi monaista käyttöä ja tulostuksetkin voisi jatkossa hoitaa ikiomalla laitteella.

  Tuollaisesta yhdistelmä jutusta hän on puhunut jo pitkään ja saisin varmaan itsekin hyödyntää laitteen monia hienouksia voi olla että pitäisi oikein jakaa vuorot :)

  Vastaa
 190. Emmi 25.5.2011

  Kyseinen laite tulisi ehdottomasti tarpeeseen, erityisesti lievittämään ikävää kotona odottavaan hubbyyn.. Työn puolesta tulee reissattua jatkuvasti ympäri eurooppaa, ja meillä onkin oman miehen kanssa tapana lähetellä 1 kuvaviesti per päivä joka kertoo omasta päivästä. Siihen jää tietyllä tavalla koukkuun, kun päivitäin odottaa sitä pientä (mutta tärkeää) yhteyttä rakkaasta. Tuolla voisikin lähettää sen aina suoraan laitteeseen, ja sen sitten printata tietty ulos :) Kun lähettäisin vain hänen silmille tarkoitetun kuvan, nii täytyisi toki varmistaa ettei anoppi ym ole kylässä ennen kun sen kotona tulostais ;)

  Vastaa
 191. Ella 25.5.2011

  Oi mikä ihana laite! Tuollaista olisin tarvinu viime jouluna kun olin suunnitellu tekeväni äitille joululahjaksi yllärinä sen omista kuvista kalenterin! harmi ko aikaansaamattomuuttani sain kuvat vasta niin myöhään edes haettua itelleni ja saatika alkaa tekemään kalenteria että myöhästyin päivällä että ifolori olis ehtiny lähettää kalenterin jouluksi kotiin! Ja olin juurikin lähössä reissuun, mistä suoraan jouluksi äitin luo, joten kalenteri jäi ens joululahja listalle.. toivottavasti muistan sillon alkaa aikasemmin toimimaan :D

  Btw. Blogisi on ainoa mitä olen vuosien saatossa jaksanu jäädä lukemaan, tässä on sitä kaikkea mitä kunnon blogissa kuuluu ollakkin :)

  Vastaa
 192. Kielo 25.5.2011

  En ole ikinä saanut aikaiseksi siirtää yhden ensimmäistä kuvaa kännykästä koneelle tai saatikka, että olisin ihan kuviksi asti niitä saanut teetettyä. Tällä vekottimella se kuullostaa olevan niin vaivatonta, että kännykkäkuvat päätyisivät varmasti valokuviksi asti.

  Vastaa
 193. Liaha 25.5.2011

  Viime jouluna toivon kovasti, että olisi löytynyt kotoa tälläinen härpäke! Olin joululahjaksi päättänyt antaa kaikilla lähisukulaisille ja kummeille pojastamme ihanan 1-vuotis kuvan (17henk.). Kuvien tilaus jäi viime tippaan ja kuvat tulivat muutama päivä ennen jouluaattoa, joten kehykset olin ostanut valmiiksi. Kävi sitten niin, että olin kotiäidin iltaväsymyksessä tilannut väärän kokoiset kuvat!! Siinä muutama kirosana tuli sanottua eikä auttanut kun ruveta hommiin eli leikkaamaan kuvia pienemmäksi. Kaiken muun joulukiireen keskellä pisti kyllä harmittamaan oma moka. Mutta kyllä työ oli sen arvoista, kun poikani kuva oli lähes kaikkien pidetyin joululahja ja kiitoksia sateli :)

  Vastaa
 194. Nora 25.5.2011

  Hei Maj ja Felix,

  ePrint kuulostaa aivan mielttömän upealta laitteelta. Parhaalta kuulostaa erityisesti tuo sähköpostiprinttausominaisuus. Minulle tai meille laite tulisi ehdottomasti hyvään ja aktiiviseen käyttöön. Minulla on kummipoika Italiassa ja olisi kiva saada hänestä kuvia esille ihan samalla hetkellä kuin ne tapahtuu. Kummipojan (5kk) vanhemmat voisivat lähettää kuvia suoraan meidän printteriin.

  Lisäksi kuvia tarvittaisiin instantly, kun matkustamme mieheni kanssa aktiivisesti niin yhdessä kuin erikseen. Erikseen matkustaessa voisi lähettää terveiset ajantasalla toiselle kotiin. Nyt on käytössä kuvaviestit, mutta kuvat eivät sen paremmin tallennu muistiin tai tule niin lähelle kuin paperimuodossa.

  Kuvia ja printtejä tarvitaan myös sporttailussa ja erityisesti mieheni PT-ohjattavien kanssa. Ohjattavat saisivat kuvat heti mukaan kustakin treenikerrasta ja olisi sitten esimerkiksi muistilappuna seuraavalle kerralle. :)

  Meillä on otettu kuvia melko paljon erinäisistä tapahtumista, matkoista, pihasta ja läheisitä ihmisistä. Mieheni harrastaakin valokuvausta ja on ollut monissa tapahtumissa kuvaamassa niin vapaaehtoisesti kuin palkattuna. Noistakaan kerroista parhaat olisi kiva saada nähtäville muillekin kuin vain omana taustakuvana tai tapahtumien siuille.

  Kaikki kuvamme ovat tällä hetkellä vain sähköisessä muodossa ja mahtavaa saada ne jossain vaiheessa kansioihin, tauluihin, muistoksi läheisille, ylipäätään käsiin ja nähtäville.

  Perusprintteriä meillä ei tällä hetkellä olekaan. Siksi mieheni joutuu tulostamaan asiakkaittensa treeniohjelmat ja käyntikoriti milloin missäkin Tuolla superlaitteella kaikki olisi paljon helpompaa. Minäkin saisin kotona ulos joulukortit, onnittelukortit, joululahjapurkkien etiketit, reseptit ja kaikki mahdolliset hypisteltävät.

  Tsemppiä teille valintaan ja oikein iloisia hetkiä oman ePrintin kanssa, Maj ja Majn perhe! :)

  Vastaa
 195. sal-ma 25.5.2011

  kyseinen ominaisuus olisi ollut tarpeen esimerkiksi silloin, kun kännykkä otti ja pamahti hajalle. sanoin siis hyvästit kuville pienestä siskontytöstä, perheen kanssa vietetystä joulusta ja videolle, jossa siskontyttö ottaa ensimmäiset askeleensa jouluaattona. jos olisin ollut fiksu, niin olisin napannut kuvat talteen koneelle, mutta ei niin ei. harmittaa edelleen ihan vietävästi, niitä kuviin ikuistettuja hetkiä kun ei koskaan saa takaisin. tulostin siis ei jäisi nurkkaan pölyttymään, kun tuuttaisin sieltä jatkuvasti kännykällä ottamiani kuvia ulos siinä pelossa, että tuo kaikkien valokuvaajien pahin painajainen tapahtuisi taas :D

  Vastaa
 196. Mini 25.5.2011

  Kannykkaan jaavat kuvat olisi mukava saada tulostettua paperille tai ihan oikeaksi valokuvaksi. Niita harvemmin jaksan siirtaa tietokoneelle ja kuvat jaavat sitten kannykkaan, kun se menee rikki. Pari kertaa on jo paassyt asia harmittamaan. Upealta kuulostaa tuo tulostin, kelpaisi varmasti myos miehelleni :)

  Vastaa
 197. Roxanna 25.5.2011

  Ooh, HP:n ePrint olisi todella tervetullut kotiimme! Laitteen monet käyttömahdollisuudet vaikuttavat varsin houkuttelevilta. Valokuvaan paljon, mutta liian harvoin kuvat pääsevät paperille asti: kehyksiin teetetyt kuvat pysyvät samoina jopa vuosia… Jääkaapin ovessakin oleva ”vaihtuva” kuvakollaasi on muuttunut melkoisen pysyväksi. :D Värityskuvatkin tulisivat tarpeeseen, sillä lähipiiriimme kuuluu liuta lapsia, jotka veittävät meillä usein viikonloppuja. Riittäisi puuhaa sadepäivänäkin! Suurin tarve HP:n ePrintille olisi taatusti syksyn tullen, kun lähden ulkomaille useammaksi kuukaudeksi. Olisi hienoa lähettää kuvaterveisiä avomiehelleni koti-Suomeen – ehkäpä kuukausien erossaolo tuntuisi edes hitusen lyhyemmältä. Niin ja jospa sitä sitten vähän myöhemmin pääsisi askartelemaan hääkutsujakin! ;)

  Vastaa
 198. Marianne 25.5.2011

  Käyn usein yksin shoppailemassa ja uutuuksia katselemassa. Löytäessäni jotain ihanaa kotiin, tyttärelleni tai miehelleni kuvaan vaihtoehdot puhelimella ja lähetän kotiin mielipiteen saamiseksi :)

  HP:n ePrint:lle lähetettynä kuvat saisi tulostettua suurempina ja mielikuva tuotteesta välittyisi paremmin.

  Usein myös tilanteissa joissa käytän paljon puhelimen kameraa muistikortti täyttyy nopeasti ja kuvia joutuu poistamaan uusien saamiseksi. Tällöin poistouhan alla olevat kuvat voisi lähettää kotiin tulostumaan ja niistäkin jäisi muisto :)

  Vastaa
 199. Laura 25.5.2011

  Vaikka eletään digiaikaa ja kaikki kuvat saisi kotiin saakka omalta tietokoneelta valittuna, olen mä todella laiska niitä kehittämään! Kotona samat palvelut tarjoava härpäke poistaisi nämä turhat välikädet ja pääsisi toi mun uusi älypuhelinkin oikeuksiinsa.

  Tietokone ja puhelin pullistelee kuvia, mutta elämys ei ole kyllä ihan sama katsella niitä ruudulta, kuin ”oikeina” valokuvina. Old school valokuva-albumit kunniaan, olisi kiva että olisi jotain konkreettista kuin pelkkä bittiavaruus, johon ei kyllä voi luottaa. Olisin aika hukassa, jos kaikki kuvat mun 3-vuotiaan koiran ”vauvaiästä” tai ikimuistoisesta vaihtarivuodesta katoaisivat. Tässä on myös paljon ideaa mun kaltaiselleni näpertäjälle, joka rakastaa panostaa kaikenmaailman kortteihin ja kutsuihin, mutta jolle Tiimari ei tarjoa enää mitään uutta :)

  Vastaa
 200. natina 25.5.2011

  Niin, olisin tarvinnut tuota tulostinta etenkin ennen kuin tietokoneen kovalevy kosahti. Kuva poikineen on nyt teillä tietymättömillä.

  Vastaa
 201. pam 25.5.2011

  Tuo laite olisi aivan täydellinen nykyiseen elämäntilanteeseen. Asumme miehen kanssa eri paikkakunnilla ja kommukoimme päivän aikaan tekstiviestein, puheluin ja s-postilla, mutta viestintä tulostimen avulla ei ole kyllä tullut vielä mieleen, paitsi nyt! Usein tulee päivän aikana tilanteita, joissa harmittaa kun toinen ei ole paikalla näkemässä niitä, lisäksi mies vielä reissaa töiden takia jatkuvasti ja olisi joskus kiva itsekin lähes reaaliajassa nähdä miltä siellä Kiinassa tai Raumalla näyttää. Mies ei ole kovin innostonut kännykkäkameran käytöstä, mutta insinööri varmaan innostuisi tuollaisesta pienestä lisätekniikasta. :)

  Vastaa
 202. Marikki 25.5.2011

  Tämä on hiukan noloa… Olen 27-vuotias, mutta isäni hoitaa vieläkin hyvin pitkälti esim. veroasiani (kaiken lisäksi opiskelen itse kaupallista alaa, joten periaatteessa mun itse pitäisi tietää ja olla kiinnostunut noista asioista). Olisikin kätevää, jos voisin lähettää asuinpaikkakunnaltani vanhempieni luona olevaan tulostimeen työvuorolistani, jolloin isäni voisi sitten tehdä allekirjoitustani lukuunottamatta valmiiksi ilmoituksen työmatkavähennyksestä verottajalle. Muissakin käytännön paperiasioissa tuollainen monitoimilaite olisi varmasti valtavan kätevä.

  Vastaa
 203. Sara 25.5.2011

  Mulla ei itse asiassa ole tulostinta ollenkaan, mikä on osoittautunut parin vuoden yksin asumisen aikana useammin kuin muutaman kerran hankalaksi. Onpa tullut tehtyä jopa niin, että olen lähettänyt meilillä jonkun asiakirjan äidilleni toiselle puolelle Suomea, missä hän on sen tulostanut ja sitten lähettänyt minulle Espooseen postilla :D Myös kopiokone olisi aika korvaamaton kaikenmaailman tärkeitä lappusia käsitellessä. Skanneristakaan ei ikinä haittaa olisi. Ja tietysti tuo valokuvien tulostus -systeemi olisi ihan mahtava! Niiden kehittäminen jotenkin tuntuu niin vaivalloiselta, vaikkei se sitä ole. Tärkeimmät ja kauniimmat kuvat olisi ihana olla ihan kunnon paperiversioinakin pelkän digitaalisen muodon sijaan. :)

  Vastaa
 204. Inde 25.5.2011

  Wau, vaikuttaapa todella pätevältä laitteelta! Jo parin vuoden ajan olen harmitellut valokuvatulostimen puuttumista meidän taloudesta ja haaveillut sellaisesta ihan hirmuisen kovasti. Olen innokas skräppääjä, mutta harrastustoiminta kärsii pahasti, kun joudun teettämään kaikki ihanat kuvat valokuvausliikkeessä tai nettifirmojen kautta. Sen lisäksi että siinä kuluu liikaa aikaa, ärsyttää myös ettei kuvia saa käytännössä kuin yhdenlaisena ja kaikenlainen hauska kuvilla kikkailu jää aika vähäiseksi. Olisi niin mahtavaa päästä tulostamaan reaaliajassa vaikka kymmenen pienenpientä kuvaa tai pitkiä ja kapeita kuvia, useita samanlaisia erilailla muokkailtuna jne. Näin pystyisin heti toteuttamaan monenkirjavat ideani aivan tuoreeltaan ja ihana, mutta ”teknisistä syistä” kärsivä luova harrastukseni pääsisi uuteen nousuun!

  Kiitos Maj suloisesta blogistasi <3

  Vastaa
 205. Hickersby 25.5.2011

  Musta toi HP:n ePrint olis aivan täydellinen kuvien/viestien jättämiselle vaikka kavereiden vessan peiliin ja just ilahduttamaan eri juhlien sankareita. Vaikuttaa lupaavalta laitteelta.

  Vastaa
 206. Maria 25.5.2011

  Tuollaisia printtausominaisuuksia kaipaisin itse asiassa juurikin nyt! Ollaan suunnittelemassa mun ylioppilasjuhlia, joihin ajattelimme printata vieraiden katseltavaksi kuvia mun elämän eri vaiheilta. Se asioita vaikeuttava juttu tässä on, että paperisina meillä on kuvia vain ihan varhaisesta lapsuudesta ja yläasteelta lukioaikoihin kaikki merkitykselliset kuvat on digitaalisessa muodossa. Olisi ihanaa saada printattua kaikki nuo muistot juhlavieraiden ihasteltavaksi ja itsellekin muistoksi.

  Kiitos blogista, hassua miten ollaan ihan eri elämänvaiheissa mutta silti löydän sun teksteistä samaistumisen aiheita! Toivottavasti jatkat vielä pitkään :)

  Vastaa
 207. morningSky 25.5.2011

  Olen useasti halunnut tulostaa valokuvia, skannata piirroksia/maalauksia koneelle, ja mihin se on kaatunut – no, tökkivään tulostimeemme tietenkin! Vanha tulostimemme on ihan rämä ja toimii lähinnä silloin kun sitä huvittaa :D Oli hauskaa tulostella lähes 40-sivuista tutkielmaa, kun jokainen paperikin piti syöttää tulostimeen yksitellen ettei olisi syntynyt tukosta… Kuvataideprojektiini kun tulostelin valokuvia, ei printtijälkeä juurikaan voinut kehua. Olisi siis ihan huippua jos kerrankin sattuisi arpaonni kohdalle :) Olisihan tässä vielä omat ylppärikutsutkin lähetettävänä, tosin vasta ensi kesälle, mutta parempi alkaa ajoissa suunnittelemaan ;)

  Vastaa
 208. aiida 25.5.2011

  Aaapuaa siis toi pääsis varmaan jokapäiväseen käyttöön ! Tarvisin sitä kumminkin ehkä koulujutuissa eniten,koska meidän pitää todella usein tehdä kaikenlaisia raportteja ja kansioita ja kun en omaa tulostinta omista niin saan juosta ympäri kyliä tulostamassa raporttejani :D. Laite pääsisi kovaan käyttöön myös onnittelukorttien tekemisen yhteydessä ! Tykkään kovasti askarrella ja olisi ihan mahtavaa että persoonallisista korteista saisi vielä persoonallisempia ja henkilökohtaisempia kuvien avulla :) Ja tietysti saisi ne tärkeimmät kuvat koneelta ihan paperisina versioina talteen

  Vastaa
 209. Minni 25.5.2011

  Tuollaista kätevää laitetta tänne kotiin kaipailtu moneen otteeseen. Tykkään, kun voi pitää esillä kuvia tärkeistä ihmisistä ja tilanteista, mutta olen maailman laiskin tilaamaan paperiversioita kuvista. Minusta on myös ihanaa askarrella kortteja, joissa on mukana valokuvia, mutta turhan usein tämä jää idean tasolle kun kuvat ovat vain tietokoneella. Tämä laite helpottaisi elämää suunnattomasti! :)

  Vastaa
 210. ttiiina 25.5.2011

  Voi veljet, tätä olisimme tarvineet !!! Suunniteltiin hääkutsut, ostettiin materiaali, vähän sellasta paksumpaa paperia ja kuviteltiin että nipsnaps vaan tulostetaan kutsut. Loppujen lopuksi kutsujen kanssa tuherrittiin 10 tuntia eri ihmisten avustuksella kun aina joku asia tökki. Oltais viety jo painofirmaankin tulostettavaksi, mutta paperi oli kuulema niille liian paksua (?) Loppujen lopuks tyydyttiin vaan vähän-sinne-päin ratkasuun. Kiitoskorttien kanssa tulossa sama rumba. :( Ahdistaa jo ajatus valmiiksi…

  Vastaa
 211. Mari 25.5.2011

  ”Millaisessa tilanteessa olet eniten kaivannut HP:n ePrint-teknologian tarjoamia tulostusmahdollisuuksia?”

  Yksinkertaisesti ihan jokainen kerta kun olen tapellut vanhan tulostimeni kanssa. Se tulostaa aina testisivun, jonka jälkene se kuun asennosta, mielialastaan ja lähipuussa istuvan oravan ajatuksista riippuen päättää haluaako tulostaa jotain vai ei. Yleensä ei.

  Uusi tulostin minulle kiitos :)

  Vastaa
 212. Tiia-Maria 25.5.2011

  Kaipaisisin HP:n Photosmart Premium e-All-in-One-tulostinta joka päivä, tykkään valokuvata päivittäin erilaisia tilanteita ja olisi ihanaa jos saisin vain sähköpostilla lähetettyä ne tulostimeeni, se olisi liiankin helppoa! Tosin eniten ehkä olisin kaivannut tulostinat n. puoli vuotta jollloin koneeni kaatui ja menetin rakkaat kuvat avaruureet, näin ei ehkä olisi käynyt jos olisin pystynyt ne heti tulostamaan loistavina valokuvina kotonani. Eli tätä vahinkoa välttäen tulevaisuudessa HP:n Photosmart Premium e-All-in-One-tulostin olisi juuri nappi valinta minulle!

  Vastaa
 213. Piijuli 25.5.2011

  Keikkareissuilla on tullut joskus ajettua hornaan ku tulostettu kartta ollu aivan p:stä.

  Joulukortteihin olisi kiva saada tuore kuva ja tässähän tulostin olisi omiaan. Lomalta voisi lähettää kuvia tulostimeen ja kuvat olisi valmiina eikä tarttis muistikorttia pitää varalla vaan voisi räpsiä mielinmäärin.

  Tämä sopisi elämääni kuin sormi nenään.. ja ehkä mun uudella puhelimella otetut kuvat saisi elämän kansiossa :)

  Vastaa
 214. helikaa 25.5.2011

  Aina kun pitäisi alkaa tulostaminen, niin eipä toimi, mitä ihmellisempiä temppuja aina tekee. Hermot on kovilla.

  Väliin ei toimi muutakuin läppärin kautta.

  Kyllä on komea laite, jospa onni suosisi.

  Vastaa
 215. Tuikku 25.5.2011

  Matkoilta olis mahtavaa laittaa matskua kotiin suoraan. Nykyinen tulostimeni saa minut hulluksi. Tuo laite vaikuttaa melkein liian hyvältä ollakseen totta!

  Vastaa
 216. Tytti 25.5.2011

  Toi laite olis ihan täydellinen:)! Tarvis noit ominaisuuksia joka kerta kun haluaa kuvia tulostaa. Meillä on monta puhelinta, kamera, useampi tietokone mitä käytetään ja kaikissa on kuvia. On rasittavaa aina yrittää laittaa kaikki yhteen paikkaan ja tulostella sitten kun muistaa. Ja kun tahtoo olla ettei aika ja mielenkiinto enää riitä niin kuvat jäävät leijumaan tiedostoihin ja koskaan eivät pääse tulostetuksi.

  Vastaa
 217. eeva 25.5.2011

  mitä kaikkea tollasella voiskaan tehdä! aika paljon enemmän kun mihin vanha tulostimeni pystyy (usein jää monet jutut tulostamatta kotona, kun vaatii hirveen tappelun ennenkun toimii:/)…!

  upea laite, luksusta!

  Vastaa
 218. Janelle 25.5.2011

  Toimii loistavasti varmasti jokaisessa tulostustilanteessa!!

  Vastaa
 219. maiqu 25.5.2011

  Toi toimisi näppärästi häissä tai muissa juhlissa: Voisi ottaa juhlapaikalla kuvia vieraista ja tulostaa ne samantien ja liimata vieraskirjaan ja sitten vaan kirja kiertämään ja vieraat saa laittaa terveisensä kuvan viereen. Myös työmatkalta voisi piristää kotona olevaa kumppania ja lähettää printterille kuvia reissulta ja hän voisi niitä sitten halutessaan tulostella itselleen. Nykyään muutenkin kaikki kuvat on vain digitaalisia kuvatiedostoja. Kunnon kuva-albumissa on enemmän fiilistä ja jos tuollainen peli olisi kotona tulisi ”paperikuvia” albumiinkin enemmän. Toki ihan se perus kopio-ominaisuuskin on näppärä. Ei tarvitsisi tärkeitä papereita raahata kassissa esim. kirjastoon, jossa saa kopion JOS kopiokone sattuu toimimaan tai JOS taskussa on sopiva kolikko, joka käy kopiokoneeseen…

  Vastaa
 220. Ninni 25.5.2011

  No, mie olisin iha tyytyväine ku olis sellane tulostin joka ees vähä toimis. Nykyne ei sano mittää, ei sit mittää. Ukkokii on yrittänt sille jottai tehä ,mut hiljaa pyssyy masiina. Iha on toivo ment. Oisha se kiva semmonen ilo pilkahus jos uuven konneen sais ja ukkokii lentäs vissii perssiillee!

  Vastaa
 221. Seany 25.5.2011

  Viimeeksi tänään kaipasin tulostinta sekä skanneria, mutta kumpaakaan meillä ei valitettavasti ole. Olen yrittänyt askarrella kutsuja omiin 30v-pippaloihini, mutta vanhanaikainen leikkaa-liimaa systeemi käy työstä, tosin mitä sitä ei mukavien asioiden vuoksi tekisi.. Sormenpääni ovat tosin sitä mieltä, että onneksi nykyisin tekniikka on tukemassa näitäkin harrasteita :D

  Vastaa
 222. Anne 25.5.2011

  Aika mahtavat ominaisuudet, ihan täydellinen paketti

  Vastaa
 223. aavaliina 25.5.2011

  ihan huippu tulostin on kyllä! tällähän saisi vaikka mitä kivaa aikaa jos tälläinen olisi itsellä

  Vastaa
 224. Adelie 25.5.2011

  Pikkusiskoni on lähdössä syksyllä Australiaan asti vaihtoon, ja vanhempani tulisivat (ja myös minä) ikionnelliseksi, jos saisivat tälläisen mahtikoneen käyttöönsä. Säästyisimme suurelta vaivalta siinä, että vanhempiamme pitäisi moneen uuvuttavaan kertaan opettaa tietokoneelta sähköpostista lataaman kuvia koneelle, sillä että pikkusisko voisi kätevästi lähettää kuvat ePrint -laitteeseen ja näin ollen vanhempani saisivat suoraan kuvat nähtäväkseen ns. ”vanhanaikaisella” tavalla. Ja kun kuvat ovat vielä paperilla, on niitä helppo kuljettaa sukulaisille nähtäväksi. :)

  Vastaa
 225. Supu 25.5.2011

  Minulle aivan täydellinen tekniikan ihmelapselle:)

  Vastaa
 226. LadyW 25.5.2011

  Siis nyt todella kaipaan hyvää ja laadukasta tulostinta, koska sain juuri hyviä kuvia maailmanmestareista Oulussa ja pojasta! Voisin ikuistaa kuvani tulosteina ja minulla ei ole minkäänlaista tulostinta, koska entinen tulostin lopetti yhteistyön mennä viikolla, harmi…nyt poika saunoooo

  Vastaa
 227. RIITTA UYGUN 26.5.2011

  Valokuvia olisi ollut kiva tulostaa sukulaisille, ja joskus tuttaville jotka ovat olleet kylässä.

  Vastaa
 228. kipa 26.5.2011

  hieno tulostin! käyttäisin varmasti mm.valokuvien tulostamiseen!

  Vastaa
 229. Leena 26.5.2011

  Olen niin kauan haaveillut kunnon tulostimesta! Ensinnäkin pelkkä tulostin olisi hyvä apu koulutöihin ettei aina tarvitsisi juosta edestakaisin etsimässä jostain tulostinta, vaan että sellainen löytyisi kotoa.

  E-print toiminto olisi mahtava kuvien kanssa kun ihmiset aina pyytää kuvia tapahtumista ja olen yleensä se jolla on ollut kamera mukana (näin on käynyt viimeksi viikonloppuna ja sitä edellisenäkin) ja ne sitten tietysti aina unohtuu! Näin saisi heti lähetettyä kuvia tulostukseen eikä kuvat katoaisi tietokoneen syövereihin.

  Vastaa
 230. kata 26.5.2011

  Tuo olisi aivan soiva peli minulle, sillä olen juuri muuttamassa omilleni ja tuolla laitteella hoituisi moni asia melko juohevasti.

  Vastaa
 231. arzka 26.5.2011

  Insinöörinä kaikki uusi huipputekniikka kiinnostaa – tässä yhdistyisi sekä hyöty että hupi.

  Vastaa
 232. hele 26.5.2011

  :)Tyttäreni 14v sanoja lainatakseni hän ei voi tehdä läksyjä kun meillä on sellainen romu toi tulostin ja siis pelkkä tulostin ettei siitä ole mitään hyötyä joten nyt voisin yllättää hänet,ensi lukukaudella voi tehdä läksyt….:):)ei jäisi ainakaan tekniikasta kiinni…

  Vastaa
 233. Mari 26.5.2011

  Vanha tulostimeni on todellakin jo wanha, uudelle olisi käyttöä. Persoonallisten korttien tekemistä olisi kiva kokeilla tavanomaisemman hyötykäytön ohella.

  Vastaa
 234. elissh 26.5.2011

  Opiskelija olen, enkä tulostinta omista. Melkeinpä joka viikko tuskailen, kun matskut pitää lähteä esimerkiksi koululle tulostamaan omien papereiden kera. Ois suuri helpotus tehdä työ kokonaan kotona. Lisäksi rakastan valokuvausta, mutta olen laiska teettämään kuvia usein. Juuri kaikkein lemppareimmat kuvat olisi kätevä saada itse paperimuotoon suoraan koneelta.

  Vastaa
 235. =) 26.5.2011

  Upeat ominaisuudet, olisi minulle tarpeellinen.

  Vastaa
 236. hassu 26.5.2011

  tosi kätevä

  Vastaa
 237. Milde 26.5.2011

  Ihana ja tarpeellinen samassa paketissa :)

  Vastaa
 238. ruut 26.5.2011

  kyllä tuolle laitteelle olisi minullakin käyttöä

  Vastaa
 239. fisunen 26.5.2011

  Aivan mahtava laite ja tarpeellinen.

  Vastaa
 240. eekku 26.5.2011

  upeat ominaisuudet tulostimessa ,olisi ihana saada tulostettua valokuvia itse .lisäksi tietty muutakin tulostettavaa olisi ,tuollaisella olisi käyttöä nykyään kun pitää puolison pyytää työpaikalla tulostaan ja aina se unohtaa ja unohtaa

  eli tästä olisi apua

  Vastaa
 241. Kati 26.5.2011

  Juuri tuollaista laitetta tarvitsisimme talouteeni. En ehkä niinkään itselleni, omaan käyttöön, vaan kahden nuoren hömpötyksiin ja tarpeisiin, siis tuollahan voisi tehdä vaikka mitä, etenkin pienissä kotikekkereissä ja tiedonjako (etenkin ne niiin ihanat kuvat!!) helpottuisi huomattavasti!

  Vastaa
 242. JohannaN 26.5.2011

  Kuulostaa hienolta – mutta myös niin simppeliltä, että voisi jopa toimiakin tällaisella tumpelolla. Nykyinen tulostimemme vetelee viimeisiään ja toimii ehkä joka toinen päivä ja silloinkin miten huvittaa. Mies alkaa hermostua minun jatkuviin ”en taaskaan saanu tulostettua tätä ja tätä”-valitukseen ja pulassa ollaan etenkin kun mies on matkoilla (=usein).

  Toinen syy tulostimen tarpeelle on se, että valokuvat on teettämättä vuodesta 2006 alkaen, olisi ihana myös joskus lähettää isovanhemmille kuvia lapsista muutenkin kuin sähköpostin liitteenä.

  Vastaa
 243. Anastasia 26.5.2011

  Harrastan valokuvausta ja tämä helpottaisi valokuvien tulostamisessa. Tuntuu niin turhalta mennä muistikortin kanssa valokuvausliikkeeseen kun saman voisi tehdä itse kotona. Jotkut paikat ottavat jopa kolme euroa käsittelykuluja vaikka itse tekisi homman automaatilla.

  Vastaa
 244. iines 26.5.2011

  Hienolta laitteelta kuullostaa ja tarvetta tuolle on. Vanha kun on vanha, koko tietokonepöytä heiluu ja tärisee sitä käytettäessä :(

  Vastaa
 245. irene 26.5.2011

  Todella tarpeellinen ,olen monasti kaivannut kun olen tarvinnut jonkun tositteen tai kuvan tulostaa

  Vastaa
 246. anskuu 26.5.2011

  Millaisessa tilanteessa olet eniten kaivannut HP:n ePrint-teknologian

  tarjoamia tulostusmahdollisuuksia?

  VASTAUS ; Pidän paljon valokuvauksesta ja olisi hienoa tulostaa ammattilaistason valokuvia, olen haaveillut tämmöisestä koneesta jo jonkin aikaa mutta ei rahatilanne anna myöten. Nyt täytyy laittaa peukut ja varpaatkin pystyyn ja toivoa, että arpaonni suosisi.

  Vastaa
 247. TR 26.5.2011

  ”Millaisessa tilanteessa olet eniten kaivannut HP:n ePrint-teknologian tarjoamia tulostusmahdollisuuksia?”

  Kiireessä jos jotain tulostaa pittää,

  ja jumittaa kone, niin ei voi mittää.

  Silloin palaa pinna ja täyttyy mitta;

  voi, jospa kerrankin ongelmitta

  tulostaa saisin täyteen arkin,

  jopa laadulla, joka on tarkin.

  Valikosta vain klikkaus File -> Print,

  ja lopun hoitaa HP:n ePrint.

  Vastaa
 248. aune 26.5.2011

  Toivottavasti ymmärsin oikein, että tässä olisi ratkaisu perheemme tulostinongelmaan. Koska kaikilla on oma kannettava kone (+ iPhone) eri puolella huoneistoa, mutta nykyinen tulostin (jonka kopiokone ei toimi) sen sijaan seisoo tukevasti yhdessä huoneessa, joudumme joka päivä yhdistelemään erilaisia piuhoja ja tuskailla niiden kanssa. Paras ratkaisu olisi, että tulostin saisi seisoa työpöydällä (tyylikäs laite!) ja kaikki voisivat langattomasti tulostaa juuri haluamaansa aikaan vaivattomasti. Olen myös kaivannut ’pientä’ tulostinta juna- ja konsertti/leffalippuja varten, samoin valmiiksi maksettuja postin pakettikortteja varten. Meillä käytetään muutenkin paljon kaikkia kuvaohjelmia, mutta printtailu on jäänyt paljon yksipuolisemmaksi.

  Vastaa
 249. Unema 26.5.2011

  kuvaan paljon mutta kuvia ei tule tehtyä paperille, vaan ne on koneen muistilla, nyt niitä vois tulostaa ja tehdä albumeja

  Vastaa
 250. Ruusu 26.5.2011

  Oi oi oi! Ehin lukee pari ekaa lausetta kun jo innostuin – haluan tuon laitteen! Ei olla (aikaansaamattomuuttamme…) neljään vuoteen hommailtu paperikuvia, eikä meillä oo esimerkiksi meiän koirasta yhtäkään paperista kuvaa! Kaikki kuvat on ulkoisella kovalevyllä, jonka tuo taitavampi osapuoli päätti heittää lattialle.. Vahingossa toki (kuljetti sitä repussa, ilman mitään pehmusteita, unohti sen siellä olon ja heitti repun maahan), mutta ei kauheasti lohduttanut kun vehje ei enää mennyt päälle! Tuo eprint pelastaisi meidän muistot, kun voisi ottaa kuvat turvaan bittiavaruudesta! Lisäksi molemmilla samsungit, joissa hyvät kamerat, saisi sitten kännykkäkuvatkin kätevästi albumiin! Oon ihan tohkeissani =D

  Vastaa
 251. Elina 26.5.2011

  Joskus on tarvinnut sitä, että saa valokuvia tulostettua ”nytjustheti” eikä vasta huomenna tai viikon kuluttua.

  Vastaa
 252. a-k 26.5.2011

  Oon miettiny jo kauan et tarttisin tulostimen, kun omaa ei vielä ole. Kuvaan tosi paljon ja tulostin tulis tehokkaaseen käyttöön, myös kouluhommat sais tulostettua just kans junalippuja ja muuta sellaista :))

  Vastaa
 253. Hoole 26.5.2011

  Kännykamera + heti printtaus = bilehitti tietenki!

  Vastaa
 254. Jape 26.5.2011

  Oon kaivannut laitetta silloin ku oon reissussa ja tyttöystävä on yksin kotona! Miten mahtavaa ois lähettää omia kuvia ja helpottaa toisen ikävää! Se ois myös ihana tapa yllättää ja piristää oman kullan arkea.. vois vaikka lähettää kesken työpäivää rakkauden osoituksia ja hassutella menemään..

  Vastaa
 255. SiniS 26.5.2011

  Moikka, ehdottomasti eniten olen kaivannut valokuvatulostinta silloin, kun olen menossa tapaamaan iäkkäitä isovanhempiani. Sisareni perheineen asuu kaukana, ja isovanhempamme näkevät sisareni tytärtä, ainoata lapsenlapsenlastaan aika harvoin. Lapsiperheen elämä on hektistä, ja isosiskoni ei useista kehotuksistani huolimatta ole saanut aikaiseksi teettää synttärikuvia jne netittömille vanhuksille ihasteltavaksi, joten haluaisin auttaa häntä ja tulostella tuoreita kuvia siskontytöstäni isoisovanhemmillemme <3

  Vastaa
 256. Heli 26.5.2011

  Joskus on tarvinnut sitä, että saa valokuvia tulostettua taikka tehtyä siirtokuva-arkkeja =)

  Vastaa
 257. Aurora 26.5.2011

  Nykyään tulee teetettyä paperikuvia aivan liian harvoin. Kaikki kuvat tulee otettua digikameralla ja siirrettyä suoraan koneelle ja sinne ne sitten jäävät. Rakastan valokuva-albumeiden katselua, koska ne herättävät muistoja aivan omalla tavallaan. Tuntuu siltä että jos itselläni olisi hyvä printteri voisin samantien tulostaa kuvia itselleni eikä ne jäisi vaan koneen uumeniin. Tällä tavoin voisin heti nauttia kaikista upeista hetkistä joita olen kokenut. Sen lisäksi pystyin jakamaan ystävieni kanssa yhteiset hetkemme tavalla jolla ne eivät varmasti unohtuisi. Samalla saisin muistot varmaan talteen, koska ikinä ei voi tietää mitä koneelle käy ja samalla voi kaikki rakaat muistot tuhoutua. Olen siis kaivannut kunnollista tulostinta jo pitkään…

  Vastaa
 258. kaija 26.5.2011

  Olis missä vain-vois lähettää ja kotona sitten tulostaa- unelmaa- vaikka kameroissa yms on paljon jo muistia, eipä tarvis selailla reissussa kuvia vaan sais samantien hyvät ja kiinnostavat otokset laittaa kotiin oottamaan kun sais tulostaa.. Tämä on tarpeellinen!

  Vastaa
 259. anne 26.5.2011

  Oi,ihanuuden ihanuus, millainen tulostin. Tyttäreni on hurahtanut valokuvaamaan kahta bedlingtonin terrieri koiraansa.

  Kotona käydessään hän siirtää kuvat kamerasta koneelleni aikomuksena tilata paperikuvia.Huoh,huoh,koskakohan tämäkin toimenpide tapahtuu.

  Edellisen koneeni kaduttua meni taivaantuuliin 4000 valokuvaa joista suurinosa oli koirista.

  HP PhotoSmart Premium e-All-in-One olisi kuin nappi paitaan tyttärelleni jolla on muuten synttärit kahden viikon kuluttua,vink,vink.

  Vastaa
 260. lullu 27.5.2011

  Sillon kun haluaisi digitaalisia muistojaan paperisiksi, mutta ei jaksa enään tilata paperikuvia. Filmiaikaan niitä tuli vielä teetettyä. Kaikki kuvat, muistot ym. on nyt tietokoneen varassa, jos se pimahtaa niin niitä ei saa takaisin. Siksi tulostinta kaipaisin :)

  Vastaa
 261. Mira 27.5.2011

  Sitähän tarvitsisi tietenkin joka päivä. Kaikkeen arkiseen ja vähemmän arkiseen :)

  Vastaa
 262. Eve 27.5.2011

  Voi. Monessakin asiassa. Varsinkin tällä hetkellä, kun vanha tulostin ei suostu toimimaan ja olen kokonaan ilman.

  Vastaa
 263. pepe 27.5.2011

  tuohan olisi ihan ehdoton laite . koirulaisestani on paljon kuvia mutta jospa ne viellä saisi tulostettua pysyviksi muistoiksi ja koottua vaikka ihanaksi valokuva-albumiksi. suunnitelmissa on vaikka mitä kun vain olisi millä toteuttaa. tuolla ne onnistuisi. voi näen jo silmissäni ihanan albumin missä koirani tutkii metsän aarteita kuono mättäitä tonkien tai juoksee turkki hlmuten ja lumi pöllyten hankea pitkin,tai ryntää vesi pärskyen uimaan pitkin auringonsiltaa…. tilanteitahan on lukemattomia ja lukemattomia

  Vastaa
 264. annu 27.5.2011

  Näyttääpä hienolta! Toi puhelimesta suoraan tulostaminen kuulostaa hyvälle. Monesti jää vain kuvat kännykkään, kun ei jaksa siirtää niitä. Olisi kiva tulostella kivoja kuvia arjen tapahtumista =)

  Vastaa
 265. Ritva 27.5.2011

  osallistun tärkeän kapineen arvontaan

  Vastaa
 266. Mari 27.5.2011

  Silloin tällöin haluaa jonkun digiotoksen muuttaa paperikuvaksi, mutta kun tuo tuntuu nykyään niin perin hankalalta lähteä niitä teettämään jossain tai tilaamaan netin kautta. Olisi kovin näppärää kun kotona voisi tulostaa haluamansa kuvat heti eikä sitten joskus..

  Vastaa
 267. kiirap 27.5.2011

  Poikaystävän unelma!!<3 Kuolaa tätä vähintään kerran viikossa ja meillä on tottakai kuvakin laitteetsa jääkaapin ovessa. Hinta vaan liian suolainen tällä hetkellä.. Mutta mies kun harrastaa kuvaamista niin kuvien tulosteluun ja scannaamiseen laite soveltuisi hyvin!

  Vastaa
 268. Marjo 27.5.2011

  Meidän huushollissa ei ole minkäänlaista tulostinta ensinkään, joten olisi tarpeen, kun opiskelut alkaa kohta,

  Vastaa
 269. Suvi 27.5.2011

  Reissussa ollessa olisi kiva lähettää kuvia suoraan kotiin tulostumaan sille toiselle puoliskolle ja olisi mukavaa fiilistellä uudelleen/yhdessä reissua kuvista käsin heti kotiuduttua.

  Kuvaan paljon ja teetän jatkuvasti kuvia kansioihin, kieltämättä hyvä valokuvatulostin olisi mahtava juttu! :)

  Vastaa
 270. meku 27.5.2011

  Erityisesti silloin kun jokin tärkeä homma on tekeillä, viimetipassa, ja ns. tusinatulostin tökkii. Murphyn laki voimissaan.

  Vastaa
 271. jyylijulia 27.5.2011

  Paljon valokuvaavana helpottaisi albumien tekemisessä. Iso apu tuo laite olis erityisesti pian olevien ylppärijuhlien jälkeen kiitoskorttien teossa, ja kun kuvia pitäisi saada tulostettua paljon. :)

  Vastaa
 272. Tiina 27.5.2011

  Kun muistikortti täyttyykin matkalla kokonaan, niin olisi kätevä lähettää osa kuvia tulostukseen kotiin!

  Vastaa
 273. Tamur 27.5.2011

  Juuri tässä tuskailen pojan 4-vuotissynttärikutsujen kanssa, jotka pitäisi ensiviikolla saada tarhakavereille. Koska askartelupeukalo on keskelllä kämmentä, vuorokaudessa liian vähän tunteja ja vanha tulostin on surkee, taidan ostaa jostain tiimarista valmiit (=tylsät) kutsut :/

  Vastaa
 274. jenni 27.5.2011

  Tuon tyylistä laitetta kaipaa eniten aina silloin, kun tarvitsisi saada samantien joitain kuvia paperille tai kun nykyinen tulostin ei suostu keskustelemaan koneen kanssa eikä tulosta yhtikäs mitään tai tulostelee mitä sattuu.

  Vastaa
 275. Bettina 27.5.2011

  Tuossa on niin paljon ominaisuuksia joita käyttää. Kätevää kun voi lähettää kuvia koneelle mistä vain.

  Vastaa
 276. sofiiaa 27.5.2011

  Mulla on oikeasti käynyt niin, että olin matkalla ja muistin että pitäisi postittaa opiskeluun liittyviä papereita. Tätä postausta lukiessa välähti että tollasen tulostimen avullahan olisin voinut tulostaa ne kotiin ja vanhemmat olisivat voineet postittaa ne. :) Ja olis se tietysti myös kätevää tulostaa kuvia suoraan kännykän kautta, ilman että pitää ensiksi siirtää kuvat kännykältä koneelle.

  Vastaa
 277. Abi011JJP 28.5.2011

  Voih kun on upee laite olen haaveillut tuosta kun opiskelussa ois vallan tarpeellinen ja mahtava juttu samoin harrastusteni parissa työskennellessä.

  Uskaltaiso toivoo synttärilahjaksi voittoa…. No ihan pakko uskaltaa sillä mä tarvian tuon.

  Vastaa
 278. keepondreaming 28.5.2011

  keksisin paljonkin käyttöä tuolle ihanuudelle!<3 mutta päälimmäisenä ajattelin että kun….olen elänyt nyt kaksi ja puoli vuotta poikaystäväni kanssa etäsuhteessa, sillä hän työskentelee Kosovossa eräässä operaatiossa ja ainoa asia mikä meitä auttaa jaksamaan päivittäistä ikävää ovat valokuvat ja vanhat muistot joita lähettelemme toisillemme… olisi aivan ihanaa tallentaa niitä kansioihin,ja tehdä niistä miehelleni syntymäpäivälahja..tulostaisin sinne myös sähköpostin uumeniin kaivautuneita kirjeitä toisillemme, joista ilmenee kaikki epätoivon ja uskon hetket. on välillä niin vaikeaa olla ilman toista ja vain odottaa parempia aikoja…saatika aikoja kun saisimme jo oman perheen.. itseasiassa blogisi herättää usein nukkuvia unelmia takaisin eloon kun saan seurata positiivista suhtautumistasi elämään ja ylipäätä kaikkiin ihmisiin ja asioihin. Kiitos kun olet oma itsesi ja uskallat jakaa arkeasi meidän muiden kanssa. on todella hieno juttu että sinulta löytyy sellaista rohkeutta..et varmaan arvaakaan kuinka suuri merkitys blogillasi on ihmisten elämään.. en usein kommentoi, mutta tämän olen aina halunnut sinulle sanoa, joten jatka samaan malliin my girl! niin ja onnea uuteen kotiin!<3

  niin ja ps. Tulostaisin myös kohta valmistuvan graduni kyseisellä vekottimellla ja se olisikin aikamoinen tsemppi työn valmistumiselle;)

  Vastaa
 279. Nana 28.5.2011

  Tähänhän on ihan pakko osallistua, sillä tulostimen hankinta on tällä hetkellä TO DO -listani kärjessä. Olen taiteilijanalku, jonka tulevaisuus on kirjaimellisesti tulostimen varassa. Ilman hyvälaatuisia, värillisiä teoskuvia en voi hakea näyttelyitä saati apurahoja, eikä kukaan koskaan saa tietää kuinka hienoja juttuja itsekseni teenkään. ;)

  Koska kuvien tulostaminen näyttelee niin merkittävää osaa hakemuksissa, juuri tämä tulostin olisi täydellinen minulle.

  Toivon todella, että nyt onni suosisi. Taiteen tekeminen on minulle tärkeää, mutta teosteni esitteleminen muulle maailmalle on ujouteni takia ollut hankalaa. Joten jos ja kun tulostin saapuu kotiini tavalla tai toisella, viimeinenkin tekosyy on poissa enkä voi enää piilotella lahjojani maailmalta. :)

  Vastaa
 280. mari 28.5.2011

  Tänä päivänä tulostimen valinta on vaikea. Mitä ominaisuuksia haluaa, ratkaisee. Nyt tuon HP ePrint-tulostimen sähköpostiin lähetettävät kuvat yms kuulostaa loistavalta toiminnolta ja palvelulta. Kaikkia kuvaa ja tietoa ei tarvi tässä ja nyt, vaan voi koota ” sähköpostiin” ja kotiin laitteen ympärille työstettäväksi. Bravoo! Tämä on hieno! Missä tilanteessa olen kaivannut HP teknologiaa? En ole tiennyt tuosta ennen, mutta olen tuskaillut kameraan ja kännykkään jäävien kuvien kanssa.

  Vastaa
 281. Linda 28.5.2011

  Voi, tämän parempaa synttärilahjaa en kesällä synttäreitään viettävälle isälleni keksisi! Tässä taustalla on pieni taka-ajatus pelkän ”lahjaidean” sijaan… Meillä kotona (vanhempieni luona) asuu vielä kolme veljeäni. Läppäreitä on siis ainakin viisi, ja printteritä ainoastaan yksi. Ja TIETYSTI tämä ainokainen printteri on kytketty ainoastaan yhteen läppäreistä, ja pitäähän piuhankin olla kiinni, jotta jotain saa ulos koneelta. Etkä voi uskoa mitkä taistelut ja riidat meillä on aina himassa, kun sillä printteri-tietokoneellisella veljelläni on jotain ”tärkeää” kesken tai sitten sillä on salasanat omassa koneessa, eikä veljeä näy kotosalla.. ja juuri silloin tietysti jonkun tarvitsisi tulostaa! Minun asuessani kotona, tästä on käyty monet tappelut. Lisätyötä tuo myös se, kun tarvii ronkalata usb-tikuilla tai lähetellä printattavia omaan sähköpostiin, jotta voi tulostaa veljen koneelta sitten ne tarpeelliset paperit. Tämä laite olis siis aivan mahtava keksintö meidän monitietokoneiselle perheelle, voitais taas elää sovussa ilman printteritappeluita.. :D Tietysti mäkin tästä hyötyisin, asun itse nimittäin ulkomailla, ja useamman kerran olen joutunut samoja valokuvia lähettelemään äidilleni uudemman kerran, koska ne ovat mystisesti (ööh, huonojen tietokoneen käsittelytaitojen vuoksi pikemminkin..?) kadonneet bittiavaruuteen. Nyt voisin siis lähettä kuvani äidille valmiina printattuna, fiksua?

  Vastaa
 282. Erkintyttö 28.5.2011

  Oon kesänlapsi ja synttärit on tuotapikaa siis lahja tämä olis ihana odotettu toivottu ja tuikitarpeellinen.

  Eipä ole synttärilahjoja juurikaan tullut muistan kuinka kymmen vuotiaana sain pussillisen fazerin sinisiä ja olin niin onnellinen niin onnellinen että…

  Tässä yltäkylläisyyden maailmassa ei ylleensä osata iloita pienestä kun kaikki on tässä mulle heti nyt tyyliä.

  Ajattelin etten kehtaa ees kirjoittaa tuota karkkipussi lahjaani josta olin niin onnellinen niin onnellinen mutta rohkaistuin kuitenkin.

  En tiedä uskallanko toivoa mutta ois tuo upea HP :n laite jotain sellaista mistä en ole osannut edes uneksia.

  Avittaisi mua monessa tuikitarpeellisessa asiassa.

  Lämmintä ja aurinkoista kesää hei pikkulintu tekee pihakoivuun juuri pesää :)

  Vastaa
 283. elina 28.5.2011

  ensinnäkin oma tulostin on ollut ostoslistalla since forever. se on kuitenkin suhteellisen arvokas hankinta näin opiskelijan budjettia ajatellen. Yliopistolla kun ei toimivia tulostimia ole paitsi muissa tiedekunnissa… Opiskelujeni kannalta tulostin olisi lottovoitto! Muotoiluopiskelijana luonnoksia tulee tuherrettua milloin mihinkin nenäliinan kulmaan, tussitaululle, kirjojen sivuille ja ihan vaan paperillekin. Yritäppä sitten saada ne kaikki samaan paikkaan, jossa skanneri ja tulostin olisivat toimintakykyisinä (tämä tapahtuu usein viimeisenä iltana:D) ja tulostaa tai vaihtoehtoisesti koota kaikki tietokoneella palautusta, portfoliota ja esityksiä varten. Mission impossible! Mutta uskoisin että tuon laitteen avulla ongelmani katoaisi ja saisin jopa vihdoin tulostettua ne tuhannet ja tuhannet valokuvatkin puhelimesta ja tietysti myöskin tietokoneen uumenista! Olen lähdössä ensi vuodeksi ulkomaille opiskelemaan ja kuinka ihanaa olisikaan jättää tulostin kotiin perheen luo hoitoon ja lähettää pieniä tervehdyksiä heille maailmalta :))

  Vastaa
 284. Joliel 28.5.2011

  Tulostin, kopiokone ja skanneri samassa kuulostaa ihan täydelliseltä paketilta! Kulutan paljon aikaa tietokoneella, sillä harrastan kirjoittamista ja jonkin verran valokuvausta, joten HP Photosmart Premium ePrint:ille olisi tosiaankin käyttöä. Olisi kiva saada helposti paperikopioita omista teksteistä, ilman että tarvitsee raahautua paikalliseen kirjastoon tulostamaan (en omista tulostinta), ja inspiraation iskiessä olisi huippua printata valokuvia noin vain! Ihan ensimmäiseksi skannaisin kaikki isästäni muistoksi jääneet vanhat valokuvat, sekä lapsuudenkuvani varmaan talteen tietokoneelle.

  Keksin heti muutakin käyttöä koneelle, sillä olen pulassa omien tulevien 30-vuotissyntymäpäivieni kutsukorttien kanssa. Minä ja olemattomat askartelutaitoni ja kutsukortit eivät ole kovin lupaava yhdistelmä, sillä ystävien kertoman mukaan piirrän edelleen kuin 3-vuotias :D Photosmart Premiumia käyttäen loihtisin valokuvistani hienoimmat kutsukortit ikinä! Kiinnostuin myös koneen mukana tulevista sovelluksista, sillä HP Quick Forms:illa pystyy tulostamaan mm. kalenteripohjia ja muistikirjan sivuja. Ehkä nyt saisin kasattua sen minulle itselleni toimivimman kalenterin tuon avulla.

  Sähköpostitoiminto taasen on todella kätevä matkoilla! Yleensä kuvat tuppaavat jäämään kameran muistikortille tai kännykkään odottamaan aikaa ”sitten kun ehdin siirtää nämä koneelle”, mutta tuon avulla ne saa ihanasti heti siirrettyä. Eikä tarvi pelätä enää sitäkään, että jos kamera rikkoontuu, tai kuvat katoavat muuten vain (esim. pikku tahmatassujen tutkiessa kännyä :D), sillä ne ovat jo tulostimella tallessa.

  Laite saa minulta myös plussaa Energy Star-merkistä, mikä takaa sen, että laite säästää 20-30 % vähemmän energiaa kuin viranomaiset edellyttävät. Hieno laite siis kaikinpuolin! Jään odottamaan josko onnetar olisi suosiollinen tällä kertaa.. :)

  Vastaa
 285. Omppu 28.5.2011

  Tulisi käyttöä – valtavaa sellaista :) Isäni ja pikkusiskoni ovat aktiivisia valokuvaajia. Pikkusiskoni ottaa vuodessa mielettömiä määriä kuvia, mutta kaikki hienot kuvat ovat koneellamme. Olisi ihana saada niitä esille ja HP:n Photosmart Premium ePrint-monitoimilaite olisi mahtava apu siihen. Pikkusiskoni osti viime jouluna isällemme joululahjaksi leikekirjan, jonne tulisi myöhemmin heidän ottamiaan kuvia. Nyt kirja ammottaa tyhjyyttään, mutta HP:n Photosmart Premium ePrint-monitoimilaitteen avulla en usko, että se enää kauaa olisi :) Minulla on lisäksi ylioppilasjuhlat ensi viikon lauantaina ja siskoni on luvannut ottaa kuvan kiitoskorttiin ja HP:n Photosmart Premium ePrint-monitoimilaite olisi mainio tapa valmistaa ne. Perheenjäsenillämme on myös netillä varustettuja puhelimia, joten puhelimella otetut kuvat tulisivat varmasti hyötykäyttöön, eivätkä vain jäisi kännykkään. Skannerillekin tulisi varmasti suurta ja korvaamatonta käyttöä, koska me olemme jo pitkään puhuneet siitä, että meidän valtavat kuvamäärät tulisi skannata koneellemme. Eli HP:n Photosmart Premium ePrint-monitoimilaite tulisi monenlaiseen käyttöön ja koko meidän perhe saisi varmasti paljon iloa siitä. Isäni ja siskoni harrastuskin saisi arvoisensa apulaisen.

  -Omppu

  Vastaa
 286. Tarja 28.5.2011

  Osallistun arvontaan. Laite olisi tarpeellinen valokuvien tulostamiseen.

  Vastaa
 287. Veera 28.5.2011

  Plääh, melkein kolme sataa arvontaan osallistujaa… mitenkähän erottuisin jotenkin joukosta? No en mitenkään! Se on mahdotonta, koska ilmi selvästi hukun massaan kertomalla, että MINÄKIN olen nuori perheen äiti, tykkään valokuvailla jälkikasvuni touhuiluja ja lasteni isovanhemmat, kummit ja lähisukulaiset asuvat satojen kilometrien päässä – heille olisi kiva lähetellä valmiiksi tulosteltuja kuvia… olisihan moinen tulostinvempele aikas tervetullut kapistus meidän perheeseen. Vaan haaveeksi taitaa jäädä. ;)

  Tyydyn sen sijaan ”vain” sanomaan, että blogisi on mainio ja inspiroiva pläjäys! Kiitos siitä sinulle! :)

  Veera

  Vastaa
 288. Satu Mastola 29.5.2011

  Mulla on töissä pieni HP suihkari, sain kun kerta tarvitsen. On ollut tosi kätevä ottaa myös mukaan, messuständille jne.

  Kotona meillä ei ole mitään tulostinta. On tosi vaikea päättää minkälainen se olisi. Värisyöppö, halpa per arkki, laadukas valokuvatulostus vai mikä? Entäs jos ei käytä, kuivuuko värit? Mitä jos lapset innostuu tulostamaan kymmeniä kuvia/päivä.?

  Vastaa
 289. Katja 29.5.2011

  Nykyään valokuvat jäävät järjestään digitaaliseen muotoon; tämän laitteen avulla tulisi kuvia varmasti tulostettua!

  Vastaa
 290. Riikka K. 29.5.2011

  Wow! Tuollaiselle tulostimelle olisi tosiaankin käyttöä. Kotitaloudessamme ei ole tällä hetkellä minkäänlaista tulostinta. Kyllähän sitä aika usein tulee vastaan tilanne jolloin olen joutunut menemään kirjastoon tulostamaan esim. karttaa Internetistä tai mielenkiintoista käsityöohjetta.

  Perheeseemme syntyy kuukauden päästä ensimmäinen lapsi, jolloin kyseisen tulostimen valokuvatulostusominaisuus varmasti pääsisi kovaan käyttöön. Toivotaan että onni potkaisisi :)

  Vastaa
 291. Pirpana 29.5.2011

  :) Kyllä Rebekka osaa :) Ihmeen taitavia jo pienestä pitäen niinhän sitä sanotaan että oppia ikä kaikki.

  Pakko kertoa kun itse tuskailun tietokoneongelmani kanssa ja kyselin neuvoja jolloin perheen pienin ei vielä koulussakaan ilmoitti puhelimessa ettei ole isi eikä isot veikat kotona mutta jos on kyse tietokoneongelmista niin kyllä minäkin voin auttaa :))

  Mutta asiaan Olen himovalokuvaaja ei mihinkään ilman kameraa :)

  Olisi ihanaa jos olisi tuollainen täydellinen HP:n monitoimilaite olisin ihan fiiliksissäni jos sellainen minulle tupsahtaisi varsinkin kun tuntuu että tällä viikolla kone toisensa jälkeen on sanonut sopimuksensa irti joka taas johtuu siitä että ovat vanhoja ja olleet kovassa käytössä.

  Ylppärijuhlat kahdetkin ja kuviahan kyllä tulee otettua (tosin parempi kameranikin hajosi juuri aamutuimaan ;( kohta Kohta rakas iskä täyttää 65 on safiirihääpäivää ym ym.

  Saisin varmaankin käyttää tulostinta eli kyllä se koko perheen käyttöön olisi mahtava.

  Pikkuisista napsin kuvia yhtenään joten laite olisi minulle tarpeellinen.

  Kaikki nuo upeat ominaisuudet yhdessä laiteessa voisinko paremmasta edes haaveilla.

  Tuossa pöydällä on juuri tuolle ihastukselle sopiva paikka pyyhkäisin pölytkin juuri pois :)

  Vasenta kämmentäni kutisi niin valtavasti eikä kutina helpota joten uskon sen olevan enne jostain voitosta , älä naura niin se vain on että kun vasenta kämmentä kutisee se on ilmoitus lähestyvästä voitosta joka tosin voi olla jotain muutakin mutta ihanaa olisi jos se olisi HP monitoimilaite.

  Aurinkoista sunnuntaiaamua ja linnunlaulua :)

  ” Haaveissa haaveissa ihanaa on elää”

  Vastaa
 292. Mane 29.5.2011

  Tsau. Vaikeaahan tämä on näin kaikkien muiden kommenttien jälkeen mitään maata mullistavaa keksiä mutta rehellisyyshän se tärkein on: Siispä asiaan. Perheeni valokuvaa paljon, jopa 3-vuotias poikamme joka on loistava kuvaaja puolivuotiaasta tyttärestämme puhumattakaan ;) Olisi siis hauskaa saada lasten räpsimiä kuvia muistoksi ja koota niistä albumeja pitkin varttumista jossa olisi näitä lasten taidonnäytteitä joissa maailma näkyy lapsen silmin!

  Vastaa
 293. Ebba-Liina 29.5.2011

  Ensi syksynä minusta tulee täti. Siis T Ä T I !! Maailman paras täti! Tuo pieni vauva on jo nyt minulle ja koko muulle perheellemme maailman tärkein pieni ihminen.

  Täti vähän sekosi ja osti jo uuden kamerankin (sekä opettelee nyt kuumeisesti tuon uuden kameran käyttöä), jotta voisi tallentaa tuon pikkuihmisen elämää alusta asti. Varsinkin kaukana asuville isovanhemmille ensimmäisen lapsenlapsen kuvat tulevat olemaan tärkeitä. Kuinka kätevää ja helppoa oliskaan jos voisi suoraan itse tulostaa kuvat! Tai ehkäpä tulostin menisikin isovanhemmille ja voisimme lähettää heille kuvat heti eikä viikkojen viiveellä… ”Hei kattokaa, vauva osaa jo haukotella! Ja heiluttaa kättä samaan aikaan! Taitava vauva!” :)

  Vastaa
 294. rami 29.5.2011

  Vanha palvelija rupaa olemaan matkansa päässä ja tartteis uuden. Jos vaikka tätä kautta saisi tarpeellisen uudistuksen.

  Vastaa
 295. Lara 29.5.2011

  Vau mitä teknologiaa! Itsellä on kamera, mutta harvoinpa sitä mukanani muistan kuljettaa. Senpä takia kaikki kivat hetket ja kauniit kuvauskohteet tallentuvat kännykkään. Kännykkähän on aina mukana kaikkialla ja sillä on helppo räpsäistä muistoja. :) Valitettavasti sinne kännykän uumeniin ne muistot vain tuppaavat unohtua…Tämä HP:n tulostinhan on aivan mahtava juuri tällaisten tilanteiden kannalta. Kuvan oton jälkeen lähettäisi sen tälle laitteelle ja kotiin tullessa muistot olisi odottamassa tulostettuina kehyksiin laittamista. Näppärää :)

  Vastaa
 296. A 29.5.2011

  Miespuolinen lukija täällä kirjoittelee. En ole aiemmin kommentoinut blogiisi, sillä vauvajutut eivät nyt itselle ole sitä kaikista läheisempää juttua tällä hetkellä. Tämä tulostinpostaus kuitenkin innosti kommentoimaan. Perheessämme harrastetaan paljon valokuvausta, mutta erityisesti isosiskoni tykkää valokuvata. Olisi aikamoista yllättää vasta valmistujaisiaan viettänyt siskoni tällaisella laitteella. En sitten tiedä, onko hän jo tähän kyseiseen kilpailuun osallistunut, mutta hän ei varmaan arvaa, että minä osallistun tähän – saati että luen silloin tällöin blogiasi! Olen jonkin verran kuullut kyseisestä printteristä, mutta en vielä päässyt itse testaamaan. Luulen kuitenkin, että enemmän tällä olisi siskolleni käyttöä.

  Vastaa
 297. loraleen 29.5.2011

  Saamattomuuttani en ole koskaan teettänyt digikuvia, joten tämä tulostin olisi helppo ja nopea ratkaisu saada ikimuistoisista tapahtumista kuvat teetettyä heti muistoksi. Kuvia voisi myös antaa näppärästi ystäville mukaan, koska usein kuvien lähettäminen unohtuu, jolloin myös mukavat yhteisesti vietetyt ajat muistoissa hälvenee.

  HP:n Photosmart Premium ePrint-monitoimilaite olisi myös ratkaisu arkipäivien tulostusongelmiin; junaliput, koulutehtävät, kartat ja työohjeet. En omista tulostinta ollenkaan, joten tämä monitoimilaite paikkaisi tulostimen puutteen moninkertaisesti:)

  Vastaa
 298. Kepa 29.5.2011

  Vielä ehdin mukaan kilpailuun! 45min aikaa jäljellä :D Kyllä vaikuttaa ihanalta laitteelta tämä ePrint, ah!! Mutta joka tapauksessa, mulle tuli tosta kysymyksestä ainakin heti mieleen se, kun mun piti teettää vanhojentanssikuva isovanhemmille. Näin isovanhempiani aika harvoin, koska he asuvat eri paikkakunnalla, kuin minä, ja tällä kertaa pääsiäisenä oli tarkoitus mennä käymään mummin ja vaarin luona. Noh, kuvaa en sitten muistanut teettää ennen kuin pääsiäinen tuli jo. Kyllä harmitti ihan hirveästi, kun mummi kyseli millainen mekko mulla oli ym. No me sitten tulostettiin normaalilla printterillä facebookista napattu kuva. Sanomattakin on selvää ettei se ihan valokuvalaatuinen kuva ollut ja kaikenlisäksi tulostimesta pääsi mustetta kuvalle. Itse sanoin, että ei sellasta kuvaa voi mummille antaa, mutta hän vaati saada sen. Kyllä olisi silloin tolla ePrintillä ollut käyttöä, oltaisiin saatu varmaan kivempi kuva.

  Vastaa
 299. Teiniäippä :) 29.5.2011

  Ilo olla nuori äiti :)

  Nuorena sitä jaksaa touhuta ja kuvailla kaiken kiireenkin keskellä.

  Lasten iloiset ilmeet erilailet tilanteet ja miksei kyyneleetkin ovat kuvaamisen ja tallentamisen arvoisia jotta sitten ”vanhana” voi niitä katsella ja palata nostalgisiin muistoihin.

  Paperikuvat tulee niin kalliiksi olen huomannut joten pakko tinkiä niistä.

  Tuolla ” ihmelaitteella” voisin tallentaa ja työstää otoksiani mielin määrin joten pakko yrittää ainakin.

  Valtamerentaakin kuvaterveiset ehättäisivät kivasti muotoiltuna enää ei tarvitsisi jännätä viekö posti sen kuvakirjeen varmasti perille.

  Voisin toteuttaa kaikkia niitä asioita jotka vielä ovat vain kaukaisia unelmia liittyen kädentaitoihin ja muuhun hyödylliseen ja tärkeään asiaan.

  Enää ei eksyttäisi matkoilla kiitos karttapalvelun

  Joskus on käynyt niin että lähes hermoromahduksen partaalla ollen olemme haeskelleet määränpäätä kellon tikittäessä säälimättömästi minuutti minuutilta..ajellen ristiin rastiin toivoen että ehtisimme ajoissa ennen porttien sulkeutumista.

  Näissä tilanteissa on tullut päästettyä ilmoille ilkeitä sanoja kuskiin kohdistuen joita sitten olen katunut jälkeen päin.

  Ihanan rauhallinen tuo kulta , ymmärtänyt kun olen oikein kauniisti pyydellyt anteeksi , herännyt vaan pelko että mitä sitten jos kerran saa tarpeekseen….

  Kesä tulollaan ja kaikkea joten näihinkin edelläkuvattuihin tilanteisiin tuo olisi upea juttu tuo VEKOTIN on inhottavaa olla ilkeä mutta noissa eksymistilanteissa on pinna liian monasti palanut.

  Hups tässähän tuli samalla julkinen anteeksipyyntönikin :)

  Vastaa
 300. Saawna 29.5.2011

  Se tunne kun olet kauan kaivatulla lomamatkalla ja haluat ikuistaa kaikkea 24/7 ja täysin varoittamatta kamerasta loppuukin muisti!! Olisi kätevää jos kuvia vois lähettää tulostimeen, niin sais tilalle uusia kuvia muistia täyttämään……

  Vastaa
 301. Meikäpoika 29.5.2011

  Harmikseni havaitsin että tämähän kisa loppui jo klo 12:00 joten turhaa tänne enää runoilla vaikka tarvetta laiteelle olisikin ollut.

  Vastaa
 302. Meikäpoika 29.5.2011

  Heh heh ja hädissäni kirjoitin osoitteenikin väärin kaikkea sitä sattuu

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *