0 Comments

 1. JanniAmanda 26.5.2011

  Kääk.. Miten ihmeessä kampaaja voi suositella pidennyksille rakennepaikkaavaa tuotetta :s Luulisi edes sen verran tietävän, että se on niille se kaikista pahin. Ihmetyttää välillä, että miten jollakin tietyllä alalla olevalla henkilöllä ei ole mielenkiintoa ja halua kehittää itseään ja pysyä jollain tapaa ajanhermoilla. Pidennykset ovat nykyään niin yleisiä, että mielestäni hiusalalla työskentelevien tulisi niistä tietää edes perusasiat. Itse sain luennoida viimeksi kampaajalle erilaisista pidennystekniikoista ja kampaaja ihmetteli juttuja suu pyöreänä :D hassua! Ei tullut hirveän asiantunteva kuva kyseisestä kampaajasta.. Itse oon aina tosi tiedonjanoinen ja jos en tiedä, niin otan selvää..

  En ole tainnut ikinä aikaisemmin kommentoida sulle vaikka olen lukijana ollut jo pitkään! :) Kiitos ihanasta blogistasi!

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Äläpä muuta sano… Oon törmännyt mooonta kertaa samaan ilmiöön, kampaaja on tietämättömämpi, mitä minä. Ei se ainakaan luottamusta herätä. Onneksi mulla on Sape, johon voin aina luottaa <3 Kiva muutes, kun "ilmottauduit" :)))

   Vastaa
 2. nanna 26.5.2011

  Kiitos taas ihanasta videopostausesta! Toivottavasti hiukset ovat jo hyvässä kunnossa. Olet kyllä kieltämättä väsyneen oloinen, joten toivottelen rentoutushetkiä sinne Repsun super-äitsykälle :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   O-ou, oonks mä jo niin pahan näkönen :P Kieltämättä töissä käyminen ja perhe-elämä vie paljon energiaa, varsinkin, kun yöllä heräillään aika monta kertaa…

   Vastaa
 3. heli 26.5.2011

  Heippa hei, et ole ollenkaan väsyneen näköinen, ehkä susta vaan tuntuu siltä :)

  Jonkin aikaa blogiasi seuranneena olen ihan koukussa ja sitä mieltä, että sun blogi on ihan huippu!

  Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   No oonhan mää… Jei :)

   Vastaa
 4. M 26.5.2011

  Moikkelis!

  Multakin vielä sellanen vinkki, että jättäkää ihmiset kaikki sellaset mömmöt pois, joissa lukee ”proteiini” millään muotoa – been there, done that. Tyhmänä miekin aattelin, että ei nyt kerta mitään haittaa – lopputuloksena pilalle menneet hiukset :( Sen jälkeen oonkin käyttänyt ainoastaan superkosteuttavia tuotteita, ei mitään erityisiä vippaskonsteja. Ja se Moroccanoil ehdottomasti pidennetyille hiuksille! :) Toi Linna-shampoo oli kyllä hyvä vinkki – oon itse pitäytynyt lähinnä yyberkalliissa Redkeneissä. Kiitos siis kullanarvoisesta vinkistä!

  Tsemppistä Maj kovasti – täällä Hatsussa eletään kovasti mukana. Olet kyllä pienessä ajassa kirinyt ehdottomasti mun lemppariblogien kärkeen. Hih! :)

  Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   Hyvä täydennys, kiitoksia:) Olipas mukava kuulla <3

   Vastaa
 5. marie 26.5.2011

  Heippa Maj :)

  Millä tekniikalla sun pidennnykset on laitettu? Näyttää niin aidoilta ja kivoilta.

  Ja mistä oot ne ostanut/tilannut?

  Mullakin on huonoja kokemuksia vääränlaisista tuotteista pidennyksille, kampaajat neuvoneet

  päin mäntyä ja mulla menneet monet monet hiukset pilalle :(

  Nimimerkillä neljä vuotta pidennyksiä käyttänyt.. :D

  Onneksi sait tukan kuntoon :)

  -Marie

  Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   Moikka Marie! Kiitos, Sape on ostanut mun teippipidennykset suoraan tukusta, ne ovat simplyn hiusta :)

   Vastaa
 6. Jensba 27.5.2011

  VOI prrrrse !

  Mulla oli pidennykset joskus nooo taitaa siitä olla joku 6 vuotta jo .. Mulle vaan sanottiin että käytä mahdollisimman hoitavia tuotteita, joo no tottakai mä varmaan oon käyttäny jotain rakennekorjaavia sitten koska otin pidennykset pois ehkä kolmen viikon päästä kun ne oli laitettu, siis ihan vaan sen takia että en jaksanu harjata niitä joka helkkarin hetki!! Mulla on se tukka vielä tuola jemmassa, jospa mä näillä vinkeillä saisin siitä vielä ”hyvän” ja voisin joskus lyödä ne päähän takaisin ..

  ELI kiitos vinkistä!!

  Vastaa
  • Jensba 27.5.2011

   ”joku 6 vuotta sitte” no ei nyt ihan , näppivirhe, siis joku pari vuotta sitten :D

   Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   No testaa nyt ihmeessä!!

   Vastaa
 7. Leena 27.5.2011

  Olisko tollanen rakennepaikkaava hoitoaine hyvää sitten pidennysten jälkeiseen huonokuntoiseen tukkaan? Mä oon ottanut pidennykset pois ja hiukset on noh, surkeessa kondiksessa, tiedät varmaan…

  Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   Varmasti, kannattaa kokeilla :)

   Vastaa
 8. Noora 27.5.2011

  Oijoi! En ole yhtään tajunnut, että sulla on hiustenpidennys! Mietinkin vähän jossain vaiheessa, että kyllä sulla on nopeasti kasvaneet nuo hiukset, mutta eipä tullut mieleenikään… Tästä voimme siis päätellä, että olen itse blondi ja tietenkin, että pidennyksesi eivät päällepäin näy! :) Mäkin haluan… Miten ne on tehty? Paljonko maksoi? Kuinka kauan kestävät? Onko täällä jotain postausta niiden laitosta? Todella kauniit hiukset sinulla!

  En nyt ollenkaan muista, olenko kommentoinut sinulle aikaisemmin, mutta kiitos on jälleen paikallaan ihanasta blogistasi! Sopivasti hömppää ja pohdiskelua sekaisin, ja toisaalta ihanaa tavallista arkea. Ja tuo teidän Rebekka, niin suloinen tyttönen! Kuten Majkin. ;)

  Noora

  Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   Heips Noora! Ystäväni ja kampaajani Saara Sarvas laittaa aina hiukseni, nämä ovat teippeillä kiinnitetty. Huoltoväli on noin pari kuukautta! En ole muistaakseni tehnyt koskaan aiheesta postausta, mutta uskon, että aika moni muu on, Googletapas :) Terkkuja Repsukalta :)

   Vastaa
 9. Elli 27.5.2011

  Hei!

  Ensiks haluan sanoa, että sulla on tosi kiva blogi. Ja edellinen postauksesti kateellisuudesta olis myös erittäin hyvä.

  Henkilökohtaisesti oon sitä mieltä, että onneks on kuitenkin olemassa myös sellasta positiivista kateellisuutta, eli joku ystävä on aidosti onnellinen jostain asiasta ja pystyy rehellisesti sanomaan, että kumpa itsekin saisi saman. Mutta toki usein se ei näin mee, vaan sitte puhutaan pahaa selän takana, koska ei pystytä myöntämään itselle, että toisella on jokin yksittäinen tietty asia paremmin. Ihmismieli on kumma.

  Ja hei! Me sadat lukijat täällä luetaan sun blogia koska se on mielenkiintoinen ja päädytään tänne sivustolle siksi uudestaan ja uudestaan. Harmittin sun videon lopussa, kun valitit ulkonäköäsi. Sanoit varmaan siksi, että pelkäsit jo valmiiksi ihmisten kommentteja! Hetkinen, ei se niin pidä mennä. Sä oot niin luonnonkaunis ihan koska vaan, mutta vaikka olisitkin näyttänyt kuitenka väsyneeltä niin ei se oo meidän paikka kertoa siitä sulle!! Ihminen saa näyttää just siltä kun haluaa, ja vaikka pidätkin tällästä julkista blogia niin ei sun pitäs tuntee tarvetta puolustella itseäsi jo etukäteen julmia komentteja vastaan! :) Murr! Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   Juu, olet oikeassa, varmasti on myös sellaista kaverillista ”kateutta”, mutta se on ehkä sitten jo toinen tarina ;) Totesin videossa, että näytän väsyneeltä, koska varmaan oikeastikin näytin ja ennen kaikkea minusta tuntui kovin väsyneeltä, ja ehkä vähän myös siksikin, ettei muiden sitä tarvitse todeta :/ Kiitos vielä, niin Ihanasti sanottu ja ajateltu <3

   Vastaa
 10. Katja 27.5.2011

  Hei, kyselen sulta vielä niistä Tory Burchin ballerinoista, jos sulla siis sellaiset on?

  Kun mietin vaan, että mistä tilasit ne ja tuliko ne ihan postin kautta vai pitikö ne hakea tullista? Kiitos, jos ehdit vastata. :)

  Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   Tilasin Tory Burchini Shopbopista, kengät kävivät kyllä tullin kautta, mutta ne toimitettiin ihan kotiovelle :)

   Vastaa
 11. Katri 29.5.2011

  Moikka! Mulla on ollut juurikin sama ongelma pidennysten kanssa kun sulla. Hiukset meni takkuun alta viiden minuutin vaikka kyllä käytin kampaaja tuotteita ja oli pidennysharjat ja ghd ym ym. Nooh, näinpäs sitten tuon sinun videosi ja lähdin siltä istumalta ostamaan pahamaineista Linna shamppoota ja tuota Tigin tököttiä ja kappas vaan, pehkoni on kuin uudelleen syntynyt :D Hiukset ei mene takkuun samalla tavalla ja taisi ne saada kiiltonsakkin takasin :) Suur kiitos Maj aivan loistavasta vinkistä, ihanaa kun ei tarvitse näyttää pidennysrölliltä enää ;) Ja kiitos myös tästä blogistasi:) Sitä on ilo lukea! Aurinkoista kesän odotusta teidän koko perheelle :))

  Vastaa
  • Maj 29.5.2011

   HYVÄ NAINEN, ethän käytä sitten sitä Linnashampoota kuin kerran, jonka jälkeen pesu tapahtuu ihan normaalishampoolla!?? Varmistelen vaan…

   Vastaa
   • Katri 30.5.2011

    No en!! Kiitos kuitenkin huolenpidosta :D

    Vastaa
 12. Anni 30.5.2011

  Linnashampoo käy hyvin yleispesuaineeksi kun et varmaan käytä sitä enää. Kummitätini on parturi ja pesee sillä kampaamonsa lavuaaria. Kuulemma lähtee hyvin värijämät pois. Ei varmaankaan oo kovin hyväksi värjätyille hiuksille pidemmässä käytössä.

  Terkuin, Anni

  Vastaa
 13. :) Pirtsakka :) 30.5.2011

  Kiva lukee näitä juttuja vaikkakin mun pitkät hiukset ei pidennystä kaipaa just napsastiin 10 cm pois.

  Mie haaveilen lyhistä hiuksista mutta jotenkin puuttuu rohkeutta sen toteuttamiseen niin ja mun mielestä pitkät hiukset on helppohoitoisemmat tosin eriäviä mielipiteitäkin olen kuullut asian tiimoilta.

  Vastaa
 14. maija 1.6.2011

  No jopas jotakin, täällä teippipidennykset päässä ja muutama viikko sitten luottokampaajallani värissä käytyäni marssin kotiin juur kyseiset shampoot ja hoitsikat pussissa! Sanoin vielä että ”jotain hyvää shampoota ja hoitoainetta jotka sopii pidennyksille” Ja takussahan tämä pehko on kaiken aikaa! Hitto kun en aikasemmin tajunnut. Nyt lähtee kyllä kampaajalle palautetta, liekö käyty vielä samassa paikassa kun nääs Tampereella asutaan..

  Kiitsa vinkistä!

  Ps. oot übersöpö ja blogi kans! :)

  Vastaa
 15. Hanne 18.8.2011

  En yleistäisi asioita jollei asioista oikeasti tiedä.jokaiset hiukset ovat yksilölliset ja esimerkiksi minun pidennys hiuksiini juurikin tuo kyseinen hoitoaine on paras, jota en vaihtaisi mistään hinnansta. Rakennepaikkaavia tuotteita ei sen vuoksi suositella pidennyksiin koska se saattaa huonontaa teippiosan pysyvyyttä mutta hoitoainettahan ei muutenkaan sinne osaan saa laittaa. huuhteluvaiheessa sinne saattaa sitä hitusen mennä mutta jos teippien pysyvyyden kanssa ei muuten ole ongelmia niin se tuskin haittaa.siis rakennepaikkaava hoitoaine ei keräänny hiuksen pintaan vaan korjaa sitä sisältäpäin ja sulkee sen pinnan.

  Vastaa
  • Maj 21.8.2011

   Hyvä Hanne!

   Olen kysellyt tästä asiasta muutamalta ammattilaiselta ja tietoni pohjautuu heidän lausuntoihinsa ja omaan kokemukseeni. Kyselin kampaaja/maskeeraaja ystävältäni Saaralta vielä selvennystä asiaan ja tässä olisi hänen vastauksensa:

   Yleistäminen toimii harvoin, eikä omakaan väittämäsi ole ihan purematta nieltävissä :):) Lähes jokaisessa hoitoaineessa on silottavia aineita, jotka tekevät hiuksista pehmeän tuntuiset ja helposti käsiteltävät. Nämä aineet ovat niitä, jotka heikentävät kiinnityskohdan pysyvyyttä. Rakennepaikkaavilla proteiineilla ei ole sen asian kanssa yhtään mitään tekemistä.

   Rakennepaikkaavilla ainesosilla ei yleensä ole hiusta sulkevaa ominaisuutta, niiden tarkoitus kun on löytää hiuksen vaurioituneet kohdat ja ”napata kiinni”.

   Nyrkkisääntönä voidaan suositella, ettei pidennyshiuksiin koskaan käytetä rakennepaikkaavia tuotteita, sillä useissa tapauksissa se johtaa hiuksen pilaamiseen ja pidennyksen hoidon vaikeutumiseen. Monet tukkurit antavat hiuksille täyden takuun, kunhan niihin käytetään oikeita tuotteita ja rakennepaikkaavat eivät niitä ole. Jos sinun päähäsi käytetty hius tykkää rakennepaikkaavasta, niin anna toki mennä :):)

   Anteeksi ajatuksenjuoksuinen vastaus, nyt on päällä pieni kiire!

   -Saara S.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *