Lupasin ”esitellä” teille muutamia lemppari meikkituotteitani, joten täältäpä pesee… Kello on muutes jo yli puolen yön, aikaa ei edelleenkään ole riittävästi.

Seuraavat tuotteet eivät sitten tule missään erityisessä parhaus tai muussakaan järjestyksessä, eikä tämä ole mikään kaikkien aikojen top 10 lempparini, mutta näitä olen tällä hetkellä ihan innoissani nassuuni sutinut, sivellyt tai supsutellut ;) Sitäpaitsi markkinoillehan tulee koko ajan jotain uutta ja mullistavaa…

up10

1. CLINIQUE moisture surge (sävyttävä päivävoide) sävy 4. Huomaatte varmaan, että tuotteesta löytyy suojakerroin, mistä tulee heti plussaa. Käytän tätä meikkivoiteen sijaan, ihan täydellinen samettinen koostumus, tarpeeksi pigmenttiä, mutta jättää ihon kivasti ”eloisan” näköiseksi. Huom! Pieni määrä riittää.

up9

2. Lumene Sun Radiance 1 ja 2. Ikävä kyllä tuo nro. 2:n koostumus on muuttunut, eikä uusi ole läheskään yhtä hyvä, mitä vanha. Sekoitan näitä meikkivoiteeseen tai lisäilen meikkivoiteen päälle antamaan iholle hehkua.

up8

3. Make Up Storen Cover All Mix, spesiaalissa kultarasiassa <3 Peittää tosi hyvin kaikki ihon pikkuvirheet ja tummat silmänaluset ym. Kestää käytössä ikuisuuden ja sävyt ovat mielestäni hyvät.

up2

4. Lumenen Mineral eyeliner, yönmusta. Laitan tätä alhaalle ”kajaaliksi”. Käytän oikeastaan aina kajaalia, äidiltä peritty tapa…

up5

5. Max Factorin False Lash Effect fusion, musta. Mulla ei ole koskaan ollut ripsipidennyksiä ja käyn itseni kanssa jatkuvasti kamppailua asian tiimoilta. Eniten mua hämää, kun ihmiset sanovat usein, että ”nämä ovat niin helpot, eikä tarvitse käyttää ripsiväriä”, jonka jälkeen käy ilmi, että heillä on kuitenkin ripsiväriä pidennyksissä ”ihan vaan vähän, kun huollostakin on aikaa…” eli siis ööö? Onko se sitten helppoa käydä kolme viikon välein huollossa ja kumminkin salaa vähän laittaa sitä ripsaria, tai ainakin alaripsiin…? Mene, kokeile ja tiedä! Toistaiseksi olen ollut ihan tyytyväinen omiin ripsiini mm. tämän ripsivärin takia :)

up1

6. Make Up Storen Fame eyedust. Tarvitseeko mun edes selitellä? Tämä tai  Morning breeze plus Sapelta opitut slmämeikkikikat <3

up6

7. Lumenen Cream Eyeshadow, pitkäkestoinen voidemainen luomiväri. Sopii loistavasti kiireisiin ja kuumiin, aurinkoisiin päiviin ;)

up3

8. Clarinsin juuri kauppoihin saapunut huulikiilto, ihana kesäinen sävy 03. Kiitos Riikka, että löysit tämän ( ja kiitos muutenkin ihan vain siitä, että olet olemassa<3) Ihan täydellisen kosteuttava, ihanan tuntoinen, huumaavan värinen ja makuinen kiilto. I <3 IT!

up49. Lumenen hoitava huulilakka, sävy nro. 1. Kestää hyvin ja tuntuu ihanalta huulilla. Allerginen ystävänikin on voinut muuten käyttää tätä (hän ei ole pystynyt aikaisemmin käyttämään muuta kuin miesten Lobelloa)

up7

10. Lumene Natural Coden Smile Booster, tinted lip Balm, sävy 3 Wild Rasberry. Ihanan pikkuinen ja söpö huulikiilto on aina laukkuni sivutaskussa hätävarana.

Mun heikkous ovat huulikiilot, olen kuullut, että niitä tuppaa kertymään muillakin… Olivatko nämät tuotteet muuten teille jo entuudestaan tuttuja, kenties jopa lemppareita?  Ei kai vain kenenkään inhokkeja… Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä olitte tästä postauksesta, oliko ihan turha vai kiinnostava? Palaillaan taas huomenna asiaan,

NYT hyvää yötä!

-Maj

0 Comments

 1. Elli 22.5.2011

  Ei ollenkaan turha, vaan mielenkiintoinen postaus :) Mun lemppareihin kuuluu myös sun nro. 2 eli Lumenen ihon sävyn heleyttäjä.

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Kiva kuulla, että ei mennyt ihan ”hukkaan” tämä postaus :))

   Vastaa
 2. ihohjnohjn 22.5.2011

  Korundi kirjoitti aikas realistisen postauksen ripsipidennyksistä, minkä jälkeen itse tulin siihen tulokseen, että ihan kunnon tekoripset saavat kelvata, jos joskus haluaa todella näyttävän iltameikin… :D

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Mä en ole oikein vielä päättänyt, pitää varmaan kokeilla ainakin kerran!

   Vastaa
 3. Rii 22.5.2011

  Hyvä postaus! Itsekin sain testerin Moisture Surgea, ja tykkäsin kovasti. Koostumus oli vähemmän meikkivoidemainen, mutta kuitenkin tarpeeksi peittävä. Kiva kuulla muiden kokemuksia :) Ja joo huulikiiltoja tuppaa kerääntymään tännekin :D Toisaalta jokainen on tosi ’rakas’, olen vieläkin ihan huolissani ja ihmeissäni, että mihin pari Lancomea hävisi kuin tuhka tuuleen.. Ja tästä on joku pari vuotta :D Jos sulla oli dilemma ”Pellen pää” ni tää on sit mun vastaava.. ei vain ymmärrä. Tosta alakajalista muuten, pysyykö tuo Lumene mielestäsi hyvin siinä? Itsellä tuntuu lähtevän vähän juoksemaan ulkonurkista sisäkajalit.

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Tiedän niin tuon tunteen, miksi ne kiillot aina häviää jonnekin? Pellen pää ja huulikiillot ovat kai vaan katoavaista sorttia :P Kyllä se Lumenen kynä pysyy mulla ainakin ihan hyvin, toki melkeinpä kaikki laadut pakkaavat päivän mittaan vähän katoamaan :)

   Vastaa
 4. Victoria 22.5.2011

  Mielenkiintoinen postaus, näistä saa aina hyviä vinkkejä omiin kosmetiikkavarastoihin. :) Tuo lumenen cream eyeshadow lähtee tänään testiin kaupan hyllyltä.

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Heips! Kiva jos tästä oli jotain hyötyä :) Kerropas sitten, että mitä pidit?

   Vastaa
 5. kRIsta 22.5.2011

  kiitos ihana, juuri tällaisia vinkkejä olen kaivannut! aurinkoista ja rentouttavaakin (täällä toinen suorittaja, nyt on lista edessä mitä pitää tehdä ennen kuin painellaan ulos aurinkoon) kesää koko suloiselle perheelle <3

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Voi ei, mikä meitä vaivaa? Meidän piti kans vaan chillailla tänään, mutta kävi päinvastoin. Mitä puuhailit ja ehditkö aurinkoon? Terkkuja takasin!

   Vastaa
 6. anskusiili 22.5.2011

  Itsekin olen samaa noiden ripsenpidennyksien kanssa miettinyt… Kun kaverit samaan aikaan hehkuttavat niiden helppoutta ja kuitenkin kertovat, miten silmiä ei saa hieroa (esim. suihkussa epämiellyttävää, kun menee vettä silmiin), meikit pitää puhdistaa tietyillä aineilla ja sitten kun niissä huolloissa pitää ravata, ja silmät vuotavat niiden jälkeen vietävästi. Minusta ripsiväri kuulostaa kaiken kaikkiaan helpommalta. : D

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Toisaalta… Mutta jokin siinä kuitenkin kiehtoo, mutta en usko, että elämä helpottuisi, se on tekosyy :D

   Vastaa
 7. Laura 22.5.2011

  Ihania vinkkejä! Pitää painaa mieleen, sitten kun on tarvetta meikkiostoksille :) Kyselisn tuon Make Up Storen Cover All Mixin hintaa?

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   En kyllä nyt muista, mutta oliskohan se jotain 20-30 euron hujakoilla :)

   Vastaa
 8. Noora 22.5.2011

  Cliniquen Moisture Surge on mun lemppareista lempparein kasvovoide ja siksi tekisi kovasti mieli kokeilla tuota sävyttävää päivävoidetta, jos se toimisi kesänä meikkivoiteen korvaajana.

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Testaa, sillä saa niin halutessasi jopa todella peittävän lopputuloksen :)

   Vastaa
 9. Kielo 22.5.2011

  Hyviä vinkkejä! Lumenen Sun Radiancea täytyy kyllä ainakin kokeilla. Sen verran monessa blogissa se on tullut esille, samoin Make up storen peiteväri.

  Max factorin False lash effectiä olen käyttänyt siitä saakka, kun se tuli markkinoille ja tykännyt hirmuisesti. Omat ripseni eivät ole erityisen pitkät tai tuuheat ja värikin on suhteellisen vaalea, mutta tuolla ripsivärillä saan ne hyvin esiin. Pidennyksiä olen pitkään ja hartaasti miettinyt, mutta muiden kertoman perusteella olen tullut tulokseen, että omat luomuripset saavat kelvata. Huolloissa ramppaaminen kuulostaa turhan työläältä ja se, että ripsiväriä pitäisi kuitenkin käyttää jossain vaiheessa ”kiertoa”.

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Testaa ihmeessä, voin suositella lämpimästi :)

   Vastaa
 10. Murmeli 22.5.2011

  Joitain samoja on mullakin noista. :)

  Ripsienpidennyksistä sen verran, että ei niihin kyllä sitä ripsiväriä tarvi sutia sen ekan viikon ajan, eikä kannatakaan, sillä muuten tipahtavat kyllä helpommin veke, kun pitää poistoaineella jynssätä. Sit kolmen viikon jälkeen jos ei aio ottaa huoltoa, niin tulee kyl jo laitettua, koska niitä koloja on sen verran että näyttää ripsarilla paremmalta. Alaripsiin oon kyllä laittanu aina, koska niihinhän ei mitään pidennyksiä tehdä. Ripsienpidennykset on tosi kivat esim. rantalomalle tai muuten vaan jos ei aio meikata, sillä tekevät ”meikatun näköiseksi”. Ja kyllähän katse on ihan erinäköinen niiden kanssa! Mutta ovat ne hankalatkin: silmiä ei saa hieroa, pitää nukkuessa varoa ettei niitä lyttää, luomien meikkaaminen on hankalaa ja usein siksi jääkin, erityisesti rajaukset on ärsyttävä tehdä. Ja pidennysten jälkeen kyllä omat, uudet ripset ovat lyhyet ja hauraat, vaikka periaatteessahan näin ei pitäis olla: samalla tavalla ne ripset tippuu kun normaalistikin. Ehkä nuo pidennykset jotenkin kuitenkin rasittaa niitä ripsiä ja kestää aikansa, ennenku kasvavat vahvempina takas, en tiedä? (Ja en tarkota nyt, että ”omat ripset vaan NÄYTTÄIS lyhyemmiltä”, koska ne kyllä selkeesti ON ja kestää monta kuukautta ennenku on ”oma pituus” takas, mulla ainaki näin)

  Mutta kallista hommaahan toi on huoltoineen ja jotenkin rasittavaakin käydä parin kolmen viikon välein niitä huollattamassa. Ja mulla ainakin eniten noissa ripsissä ärsytti, kun joskus alaspäin katsoessa ne pidennykset jäi kiinni alaripsiin >:( Ja aina täyttöjen jälkeen piti olla supervarovainen ettei niitä kastele jne. Mutta kyllähän nuo aikaa säästää aamuisin kun ei tarvi pahemmin ehostella ja näyttää hyvältä. Mut en silti jaksais jatkuvasti noita pitää.

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Kiitos infosta, oon tosi kiinnostunut kuulemaan ihmisten kokemuksia ripsijatkeista, koska en ole niitä itse tosiaan koskaan kokeillut, mutta saa nähdä testaanko joskus tulevaisuudessa…?

   Vastaa
 11. Outi 22.5.2011

  Voi jee! Kivoja tuotteita ja plussaa suojakertoimesta :) Mä en osaa käyttää luomiväriä, mutta tuo voidemainen kuulosti niin hyvältä, että täytyy yrittää! Huulikiiltoja löytyy paljon, mutta en koskaan muista käyttää. Nykyään yritän kantaa punat ja kiillot aina käsilaukussa, että voin sitten automatkoilla laittaa ja leikkii hienoo naista :D

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Hyvä idea ja toimii kiireisellä naisella, etenkin jos sun ei tarvitse itse ajaa… :)

   Vastaa
 12. A&S 22.5.2011

  Hyvä postaus ja mielenkiintoinen! Kiva saada vinkkejä siitä, mitä muut käyttävät. :)

  Vastaa
 13. imlacking 22.5.2011

  Mun on pitänyt käydä hakemassa toi Make Up Storen Cover All Mix. Se oli tuossa vähän aikaa sitten Kickcissä tarjouksessakin, mutta en ehtinyt käydä hakemassa. Tosin ton vois ostaa kyllä ihan ilman mitään tarjouksiakin.

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   No voi! Se on kyllä niin ihana tuote, että siihen kannattaa panostaa :)

   Vastaa
 14. Lara 22.5.2011

  Moi! Voi että, mun pitää tulla tänne puolestani kehumaan ripsienpidennyksiä! :) Itsellä on ollut Xtreme Lashesit reippaat puoli vuotta ja en kyllä halua näistä luopua varmaan koskaan. Olo on paljon kauniimpi ja aamuisin säästyy aikaa meikkaukselta, kun ripset on tip top heti herättyä. Huoltoväli on mulla 4 viikkoa enkä kertaakaan ole ripsaria tarvinnut. Sanotaanko, et ekan laiton jälkeen n.2vko meni totutellessa ja oli muka niin hankalaa pestä kasvoja tai nukkua, ilman et pidennykset vahingoittuis, mut pah – kaikkeen tottuu. Nykyisin silmämeikin pesu tapahtuu hellävaraisesti puhdistuslapuilla ja sehän on vain hyväksi silmänympärysiholle, eipähän tuu ryppyjä silmien hankauksesta johtuen. :)

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Niin totta, Lara! Kaikessa on puolensa… En ole vieläkään päättänyt, että nähdäänkö minulla ripsipidennykset tänä kesänä vai ei… :)

   Vastaa
 15. Päivi 22.5.2011

  Moi!

  Kiitos loistavista vinkeistä! Kyselisin vielä, että sekoitatko noita Make up store:n Cover all mix:in värejä keskenään vai laitetaanko tiettyä väriä tiettyyn kohtaan kasvoilla vai miten? :)

  Vastaa
  • Maj 22.5.2011

   Pastetan sulle tämän suoraan Make Up Storen sivuilta:

   ”Cover All Mix is a high pigmented concealer that neutralizes and covers. The yellow concealer covers red areas such as spots and blood vessels. The orange-red concealer covers blue areas like dark rings under the eyes. The beige concealer lightens up skin tones and the other to concealers. It is also perfect as a primer for your eyeshadows. Apply with a synthetic brush for at thin result. You can also mix the concealer with Blend & Fix for a creamier product.”

   Eli näin :)

   Vastaa
 16. Heidi 24.5.2011

  Hei Maj, aluksi kiitos mukavasta ja aina niin hyväntuulisesta blogista:) Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka jonkin aikaa olen juttujasi jo lukenut.

  Kiitos erityisesti vinkistä, että tuo Lumenen huulilakka saattaisi sopia myös minulle. Allergian takia ainoa huuliini sopiva tuote on tähän asti ollut juuri tuo ihana miesten Labello! Kaupan kautta siis kotiin tänään… Ja houkuttelevalta kuulostaa myös tuo ”luottotuote” nro 3. :)

  Vastaa
 17. Petra 2.1.2013

  Moi!

  Törmäsin blogiisi hiljan monen mutkan kautta, ja hastuin heti! Itsekin pienen vauvan ja taaperon äitinä pystyn samaistumaan moneen juttuun. Ilmeisesti asutaan vielä samalla paikkakunnalla. :)

  Niin asiaan.. Kuinka saat pysymää tuon Make Up Storen Fame eyedustin luomissa läpi illan? Minulla kun ei meinaa normaalitkaan luomivärit pysyä, saatika sitten tuommoiset helmiäisjauheet. Pohjustan luomet meikkivoiteella ja puuterilla, ja joskus on tullut kokeiltua jotain lumenen silmämeikin pohjustusainettakin tuloksetta.

  Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *