Olen ollut työn puitteissa reissussa Helsingissä nyt torstaista asti, mutta olen jättänyt suosiolla kaikki iltamenot välistä, jotta saisin kuitattua univelkojani hieman lyhemmiksi.. Viime yön autuus löytyi hotellihuoneen viileistä lakanoista ja paksuista pimennysverhoista. Muiden viettäessä yhteistä iltaohjelmaa, jäin itse pötköttelemään ja rauhoittumaan. Uni tulikin jo ennen klo 22. Miksi hotellissa tuntuu olevan niin paljon mukavammat petivaatteet, kuin kotona?

Iltamenoista tinkiminen harmitti, mutta tällä kertaa päätös tuntui välttämättömältä oman jaksamisen kannalta. Taidan tänäänkin kömpiä petiin Sapen viereen samaan aikaan, kuin muutkin 60-vuotiaat… Katsotaan, kiipeääkö Annan koira Hannibal meidän väliin unileluksi?

Kotiväelle terveisiä! On kamala ikävä pikku Pekkaa…

 

<3: Maj

0 Comments

 1. Fiipi 12.8.2011

  Simonkenttä! Eikö ookkin! Syön vanhan karvahattuni (onneksi en omista sellaista, hahah) jos oon väärässä. Tuli fiilis ihan ku ois kuvia omasta makkarista, ollaan aina Simonkentässä ku ollaan Hkissä. Mukava hotelli.

  Vastaa
  • Maj 13.8.2011

   Ononon :) Hotellissa ei ollut mitään valittamista ja sijaintikin on parempi, kuin hyvä!

   Vastaa
 2. Elli 13.8.2011

  Jee Simonkenttä! Meijän vakkarihotelli, me ollaan vaan niin köyhiä että varaa on vaan ihan perus roomiin, missä ei oo edes baarikaappia :D Ja sitä ois viime helteillä tarvittu, että ois saanu ees omat limukat kylmänä:(

  Vastaa
  • Maj 13.8.2011

   Jee! :D

   Vastaa
 3. inkku 13.8.2011

  Se on kyllä kumma miten ne lakanat onki niin ihanat. Ehkä johtuu siitä kun yleensä hotellissa menee nukkumaan niin on kovin väsy, toisaalta kyllähän kotonakin on ihana pujahtaa just vaihdettuihin lakanoihin saunapuhtaana:)

  Vastaa
  • Maj 13.8.2011

   Ehkä niihin käytetään jotain salaista pesuainetta?

   Vastaa
   • Johanna 14.8.2011

    Tai se vaan on se, että niitä on pesty miljoona kertaa ja niistä on tullu sellaiset ihanan ’kuluneet’ ;–)

    Vastaa
 4. Tiina 13.8.2011

  Varmasti harmitti mutta on kuitenkin hyvä että tunnistaa omat voimavaransa ja jaksamisensa rajat.

  Hotellissa on kyllä aina niin ihana nukkua. Muhkeat tyyny ja peitto, puhtaat lakanat, ahhh. Mäkin pääsen niistä nauttimaan huomenna kun lähden Helsinkiin ystäväni kanssa minilomalle :)

  Vastaa
  • Maj 13.8.2011

   Näin on! Läpystä vaihto!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *