Syksy ja uutuudet ovat täällä, puhutaan nyt sitten muodista, harrastuksista tai ihan mistä nyt vaan! Syksy/talvi on muuten vilkkainta aikaa kosmetiikkamarkkinoilla, uutuuksia tulla tupsahtelee, kuin sieniä sateella. Tuoksujen maailma ei ole mitenkään poikkeus tässä asiassa.

Escada on yhdistänyt pinkkiin pakkaukseen kullan värin ja pullon sisältä löytyy vieläpä ihanan naisellisen kukkaistuoksu, aika napakymppi. Eihän kukaan voi vastustaa pinkkiä, kultaa ja herkän kuplivaa kukkaistuoksua…? Ai, mitä vai voi? :D Onkohan pinkki nyt se JUTTU, koska Marc Jacobsin Oh Lola! tuoksukin on pakattu pinkkiin ;)

 

Itse ihastuin tähän pehmeän kukkaiseen, mutta kuitenkin raikkaaseen tuoksuun kovasti! En itseasiassa heti olis mennyt vannomaan, että tuoksun takaa löytyy mm. pääryynää ja myskisten Ambrette -siementen tuoksua, niin ja sitä ruusua tietty…

 

Mä veikkaisin, että tästä tykkäisi mun sisko, äiti ja tätikin. Ei tätä oikeastaan voi edes inhota, okei no ehkä sitten jos oma lempparituoksu on Clean tai Shalimar :D ESPECIALLY Escada on kyllä kaikinpuolin ihana tuoksu, käykääpä nuuhkimassa, vai oletteko käyneet jo?

 

Toinen lempparini syksyn uutuustuoksuista oli yllättävää kyllä John Gallianon Parlez-moi d’Amour.

Tuoksuam kuvaillaan näin ”Mustikka, inkivääri ja bergamotti yhdistyvät ultran aise lliseen Galliano -kukkien sydäntuoksuun jonka muodostavat Jasmin sambac, laventeliöljy ja turkkilainen ruusu. Myski, indonesian patsuli ja sypressi antavat tuoksulle kiehtovuutta. Myskin, hedelmien ja kukkien odottamaton yhdistelmä antaa tuoksulle erehtymätöntä uutta vetovoimaa Gallianon luodessa tuoksun joka on hauska, nuorekas ja unohtumaton…”

 

Tuoksu ulkoasu on myös aika omaperäinen, se on kuin rakkauskirje, postimerkkikin on paikallaan…

Galliano yllätti minut kyllä positiivisesti, Parlez-moi d’Amour on ihanan erilainen ja nuorekas tuoksu, joka erottuu muista edukseen. Tuoksu on kaikkea muuta, kuin olen mitä itse olen aikaisemmin tottunut käyttämään, mutta jotain tässä on, ehkä tämä antaa vähän toivoa romantiikkasta tänne harmauden keskelle…

 

T. Hullaantunut Maj

 

”Kaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa

Kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan

Kauan sitten jotenkin tuntematta aavistin

että illan harmaassa tulet vastaan pelotta

Jos joskus pimeässä yksin seison ja liekki sammunut jo kylmä on

en tiedä voiko sitä eloon saada kukaan toinen

En pidä kiinni en työnnä sua pois

ja pyytämättäkin tahtoisit jäädä

Tänään ei satanutkaan vaikka taivas on ollut painava pitkään.”

 

ps. Mikähän mua vaivaa?

0 Comments

 1. Tanja 8.9.2011

  Tuota Escadan tuoksua olen käynytkin jo nuuhkimassa :) Nyt mulla soi taas tuo rakkauslaulu päässä pari viikkoa, kun menin lukemaan tuon tekstin. No parempi sekin entä disneyn elokuvien laulut jo kolmatta viikkoa, saapahan vaihtelua :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  Ps: Blogissani on arvonta menossa!

  Vastaa
 2. inkku 8.9.2011

  Aivan ihanan näköisiä tuoksupulloja, hyvin kuvattu. Kerroit hyvin tuoksuista, tuntuu, että joka pullo on ostettava:)

  Syksy on ihanaa, romanttista aikaa. Jus nautittiin takapihalla saunan jälkeen kynttilöiden loisteessa ihanasta syksystä!

  Vastaa
 3. vaniljatee 8.9.2011

  Syysromanttiikkaa <3

  Vastaa
 4. Tiunamiuna 8.9.2011

  Hehe ootkohan raskaana =) Tai muuten vaan hormoonihuuruisessa tilassa… Oliko tuo värssy sun oma vai joltain lainattu?

  Vastaa
 5. ine 9.9.2011

  oot raskaana heheh.. tai sit vaan niin emo :D

  Vastaa
 6. mariaEH 9.9.2011

  Noi on ihania tuoksuja molemmat ja yritänkin tässä päättää että minkä tuoksun ostaisin kaikista noista syksyn uutuuksista! Viime joulusta tähän asti oon käyttänyt vuorotellen D&G L’Imperatricea ja DKNY Purea ja nyt on kova hinku saada joku uusi ihanuus! Ja ihan mahtavaa että löytyy joku muukin ”hörhö” joka välillä heittäytyy överihempeilijäks – fiilistelen kuule tasasin väliajoin tuota Johanna Kurkelan Rakkauslaulua, se oli viime kesänä meillä häätanssina ja aiheuttaa edelleen kylmiä väreitä ja onnenkyyneleitä.. :) Kivaa syksyä Maj, sun blogi on mun ehdoton lemppari! <3

  Vastaa
 7. Martina 9.9.2011

  AAARRHGH mä VIHAAN tota Johanna Kurkelan biisiä niiiiiiiiin paljon!! Karsee veisu :D

  Mutta asiaan, ”Oh Lola!” on ihana! Sain siitä näytteen ja osui ja upposi: se on varmaan pakko hankkia :) Yllättävän kesäinen tuoksu näin syksyyn, mutta sopii mulle :)

  Vastaa
 8. Elina 9.9.2011

  rakkautta se vain on.. :)

  Vastaa
 9. ryppymekko 9.9.2011

  KOmppaan tiunamiunaa :)

  Paitsi että tunnistan kyllä kauniin Kurkelan kappaleen.

  Vastaa
 10. Kara 9.9.2011

  Siis mun iholla toi Especially Escada haisee niin vahvasti päärynälle että mä aina ihmettelen noita kukkaishöpötyksiä kyseisestä tuoksusta :D Jänskää miten paljon tuoksut vaihtelee eri ihoilla! Gallianoakin tuoksuttelin ja oi, kyllä tykkäsin!

  Toi Johanna Kurkelan biisi on just ihana :) Ihan yks mun suosikkeja ko. artistilta.

  Vastaa
 11. Ansku 9.9.2011

  En tiedä, minkälaista romantiikkaa harmauden keskellä voidaan nähdä siinä, että Galliano haukkuu pitkin kyliä ympäripäissään juutalaisia rasistisin sanakääntein. Ehkä se on sitä muotimaailman luovaa hulluutta, jota kaikkien tavallisten ihmisten pitää uskonnollisesta vakaumuksestaan riippumatta sietää.

  Voisi vähän uutisiakin lukea ennen kuin alkaa jotain merkkiä mainostaa. Ja jos se ei jostain kiinnosta, niin ainahan on Lacoste, jota voi mainostaa mainiona purjehdusmerkkinä saaristolaistunnelmissa. Muoti on aina yhteiskunnallista.

  Vastaa
 12. Tiina 9.9.2011

  Oi toi Johannan Kurkelan kappale on niiiiin ihana.

  Vaikuttaa ihanalta noi tuoksut, varsinkin pinkki olisi ihan mun juttuni. Täytyy lähteä tuoksuttelemaan mahd. pian :)

  Vastaa
 13. Outi 10.9.2011

  Tulin navetasta, hain aamun lehdet ja katsos – täällähän oli ”tuttuja”! Ja iso juttu olikin!

  Vastaa
 14. Oona 10.9.2011

  Mukava juttu sinusta tämän päivän Kalajaskassa :)

  Vastaa
 15. millalaa 10.9.2011

  hei tää kommentti ei nyt liity tähän postaukseen mutta aattelin että huomaisit helpommin uudemmasta postauksesta. niin tuolla kun hehkutit tuota aivan täydellistä maire-takkia, niin onko sulla sen hinnasta jotain käryä? :-)

  Vastaa
 16. Heidi 16.9.2011

  Tuo Johanna Kurkelan Rakkauslaulu on aivan ihana! Se oli minun ja mieheni häissä kirkkolaulu reilu vuosi sitten <3 Paljon onnea uudesta raskaudesta! Mielenkiinnolla seuraan sen etenemistä, koska toivottavasti pian omassa masussanikin kasvaa uusi elämä…

  Vastaa
 17. Ainu 19.9.2011

  Voi että, pitipä tulla kommentoimaan vanhempaa postaustasi! Tästä nimittäin oli todella hyötyä! Olen etsiskellyt kauan aikaa uutta vähän erilaista hajuvettä ja muistin sun postauksen näistä hajuvesistä. Ihastuin tuohon John Gallianon tuoksuun, että päätimpä ostaa sen uudeksi syystuoksukseni! Sattuipa hyvin. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *