1. Oliko teille selvää heti, että Rebekasta tulee Rebekka, vai oliko paljon muita nimivahtoehtoja? Pitikö tehdä hirveästi kompromisseja?  – Oli meillä muutamia vaihtoehtoja, me molemmat tykättiin Rebekka-nimestä, joten päätös oli aika helppo :)

 2. Toivotteko lisää lapsia? – Kyllä me toivotaan, jos niitä vaan siunautuu :)

 3. Minua on pitkään kiinnostanut toi sun blogin nimi, mistä ihmeestä se tulee? :) Tai peräti tarkoittaako se jotain? :) En ole seurannut blogiasi ihan alusta saakka, joten sen vuoksi olen elänyt tietopimennossa :) – Hyvä kysymys, se ei tarkoita mitään, enkä oikeen muista mistä se on edes tullut, joku nimi vaan piti blogille keksiä :D

 4. Jos saisit valita yhden maailman maan menisit juuri nyt..Niin minkä maan valitsit? – Voi ei, en tiedä… Sanotaan nyt vaikka, että lähtisin Mauritiukselle :D

 5. Mitä olet tehnyt Rebekkan pieneksi jääneille vaatteille? Entä omille äitiysvaatteillesi? – Osan Rebekan vaatteista olen säilyttänyt, osan myynyt kirpputorilla ja jotkut olen antanut eteenpäin. Äitiysvaatteistani osa on itselläni edelleen käytössä, mutta suurimman osan olen myynyt pois :)

 6. Sinulla kun on se Pandora-rannekoru, niin onko niitä monen mittaisia eli saako niistä jokainen sopivankokoisen omaan ranteeseensa? Onko se ketju sellaista “löysää” vai sellaista, joka ei taivu? Hankala selittää, toivottavasti ymmärsit :) Mistä niitä koruun lisättäviä “riipuksia” saa Suomessa? – Ketju on sellaista ”löysää-matskua” ja taipuu kyllä, riipuksia saa monistakin paikoista, googleta tai tsekkaa lisää osoitteesta http://www.thepandorashop.fi

 7. Millainen ruokarytmi sulla on ja mitä yleensä syöt? Ja kuinka pysyt noin hoikkana? ;) – Oi ei, ruokarytmini on tosi epäsäännöllinen, paitsi töissä ollessani. Syön ihan kaikkea, mutta pidän paljon keitoista ja salaateista! Ennen kesää treenasin paljon ja  kuntoilin PT:n kanssa, kesän aikana treenaaminen on vähän unohtunut… Hei pstt. lue kohta 20, siinä ehkä on ”salaisuuteni”….

 8. Heei, ei sun komealla miehellä sattuisi olemaan veljeä/veljiä? -Onhan sillä pikkuveli :)

 9. Sä olet aika usein Helsingissä työasioissa. Mitä projekteja siellä on? Kesällä mainitsit että jotain ainutlaatuista :) -En voi vielä kertoa sitä, mutta ihan kohta saatte tietää, että mistä oli kyse…

 10. Tuossa bannerissa miikalla on tuollainen rintareppu(?), millaisia käyttökokemuksia sulla on siitä? entä minkä merkkinen tuo on? – Se kantoliina oli meillä vain lainassa, se on MY BABY NEST-merkkinen. Me ei kovin paljoa käytetty sitä ja itse ehkä ostaisin Manduca-merkkisen kantorepun, jos joku kantoväline pitäisi hankkia. Makuja on niin monia, kuten lapsiakin…

 11. Itse haluaisin kysyä, että oletko ajatellut jossain vaiheessa tehdä enemmän päivän asu-postauksia? – Tein sellasen just tänään, jos te haluatte niitä kovasti, niin saatan aina välillä yllättää :)

 12. Miten päädyitte muuttamaan juurikin sinne, missä nyt asutte? – Me löydettiin täältä meille sopivan hintainen asunto ja tässä on kivasti luontoa lähellä, eikä kaupunkiin ole kuitenkaan kovin pitkästi. On myös kiva kun Rebekan päiväkoti on tuossa vieressä :)

 13. Mitä opiskelit Kankaanpäässä? – Opiskelin aikuislinjalla kosmetologiksi!

 14. Minua kiinnostaisi mistä Rebekka sai kauniin nimensä? Onko nimi suvusta vai oliko se vain nimi, josta molemmat tykkäsitte? – Rebekka on mielestäni kaunis nimi, joka herätti minussa vain positiivisiä fiiliksiä :) Tämä johtuu varmaan siitä, että tuntemani ”Rebekat” ovat herttaisia ja mielyttävän oloisia tyttöjä, vaikka yhtään sen nimistä sukulaista ei meillä olekaan.

 15. Olen kiinnittänyt satunnaisissa kuvissa, että sinulla on meko tuuheat ripset. Ovatko ne ripsipidennykset? Jos ei, mitä mieltä olet ripsipidennyksistä? – Minulla ei ole koskaan ollut ripsipidennyksiä, joten en ole oikein puolesta, enkä vastaa, sillä enhän ole koskaan kokeillut :) Kolmen viikon huoltoväli kuulostaa ehkä vähän stressaavalta ja kyllähän ne maksavatkin, ehkä voisin ottaa ”ripset” johonkin reissuun tms. Ovathan ne kätevät, jos vaikka omat ripset ovat huomaamattomat. Monella ystävälläni (ja muillakin) olen nähnyt ihania räpsyripsiä :)

 16. Kyselisin siitä sun weather report takista.. Onko siinä mitään tuotenumeroa tms jonka voisit antaa ..? – Voin katsoa, kun kaivan sen varastosta…

 17. Oletteko saaneet Tepon eroahdistusta helpotettua? Miten eroahdistus teille ilmenee, tekeeko tarpeet sisälle, on levoton, ei syö, huutaa, ulvoo, haukkuu? – Teppo on tottunut nyt jo uuteen kotiin ja voi hyvin :) Ikävä ilmeni haukkumisena ja ulvomisena, mutta koskaan se ei ole tarpeitansa sisälle tehnyt.

 18. Onko naapurit valittaneet metelöinnistä, entäs miten Teppo viettää teidän työajat, yksin kotona vai jossain hoidossa? – Naapurit valittivat vain silloin aluksi, mutta nyt ei ole enää pitkään aikaan tullut mitään sanomista. Tepi odottelee kotosalla töissä ollessamme :)

 19. Heippa! Kävitkö/käytkö Rebekan kanssa esim .muskarissa, vauvauinnissa, jumpassa, ym… :) Jos et, mitä haluaisit aloittaa? – Kävin Rebekan kanssa muskarissa ja vauvajumpassa, mutta tällä hetkellä meillä ei ole mitään harrastusta.

 20. Onko arki koskaan tuntunut vaikealta koiran ja pienen lapsen kanssa? Jos näin on, niin mitkä asiat ovat olleet hankalia? – No tottakai välillä oli vaikeaa, etenkin silloin, kun asuimme vanhassa asunnossamme ja ulosmeno oli erittäin haasteellista. Kaikkihan tietävät, että koira on vietävä ulos useita kertoja päivässä, oli tilanne tai keli mikä hyvänsä… Vaunuille meidän talossa ei ollut ollenkaan säilytystilaa, joten ne piti kantaa aina kaksi kerrosta sisälle/ulos. Rebekan vaunut & koppa eivät olleet mistään kevyimmästä päästä, joten hikipäässä raahasin niitä ja vauvaa monta kertaa ylösalas rappuja koira kintereilläni. Alaovesta eivät vaunut myöskään mahtuneet, joten oven sivuosa piti aukaista ”säpistä”. Kun ulko-ovesta oltiin päästy, oli edessä vielä rautaportti ja sen ylitys, sitten oltiinkin ydinkeskustassa kauhean metelin keskellä. Pahinta oli kuitenkin, jos vauva oli itkenyt tuon koko raahausprosessin ajan ja koira pyörinyt jaloissani, niin että olin kompastua. Voin kertoa, että joskus itku oli minullakin lähellä… Toisaalta ”koliikkivauva” nukkui parhaiten liikkuvissa vaunuissa ja Teposta oli paljon seuraakin, kun kiertelimme useita tunteja ulkosalla. Eipäs tarvinut erikseen paljoa lähteä kuntoilemaan ;) Moni ystäväni kysyi, että Maj, oikeasti millä järjellä jaksat tätä?

 21. Millainen suhde sulla on siskoosi, usein puhut täällä veljestäsi, mutta siskosi kanssa ette ehkä ole ihan niin läheisiä? Onko tähän joku syy?– No ei! Siskoni on ihan yhtä tärkeä ja läheinen, kuin veljeni. Siskoni on minua ja Peppeä aika paljon vanhempi, joten hän on usein vähän sellaisessa 2. äidin roolissa, haha ja joskus hän sortuu vähän käskyttämäänkin meitä :DD  Siskollani on vakituinen työpaikka ja parisuhde ym. joten hän ei pääse kovin usein meille kylään, toisin kuin hulttioveljeni :D

 22. Millaista on uusperhe-elämä sinun näkökulmastasi? – Inhoan tuota uusperhe-termiä, aivan kuten Viivin äitikin :D Ihan tavallista elämää tämä on, toki se vaatii perheiltä tietynlaista joustamista. Meidän Repsu voi mennä hoitoon Viivin äidille ja usein Viivi tulee meille velipoikiensa kanssa. Paras neuvoni on, että älä ajattele asioita liian monimutkaisesti, vaan keskity siihen mitä elämällä on tarjota sinulle juuri nyt.

 23. Tuntuuko Viivi kuin omalta tyttäreltä ja millaiset välit sinulla on hänen äitiinsä? – Viivi on minulle tärkeä ihminen ja tietysti meidän perheenjäsen, mutta hänellä on silti ihan oma äiti ja isä, enkä yritäkään olla äiti hänelle. Ensi silti ala vieraille erottelemaan, että kuka on kenenkin lapsi, vaan sanon, että nämä meidän tytöt Vipsu ja Repsu. Me ollaan hyvissä väleissä Viivin äidin kanssa ja vietetään aikaa ihan keskenämme lasten ( yhteensä 4 kpltta ) kanssa ja ilmankin :) Jos sä S osaat selittää asian paremmin, niin tee se :D

 24. Ootko koskaan himassa tukka likasena sohvalla niin, että ympärillä on hirvee sotku ja istut vaan koneella ja syöt karkkia, vaikka pitäis tehdä jotain muuta? Jos vastaat joo niin en usko.:) – Varmasti joskus istun tai makaan kuule jopa sohvalla, vaikka pitäis tehdä vaikka ja mitä. Repsu pitää yleensä huolen siitä, että mulla ei ole mahkuja vaan olla, mutta iltasin sitte… :D!

 25. miten sinä ja miehesi tutustuitte? – Ihan vaan sattumalta baarissa tavattiin, aika perus :)

 26. Hei,en tiedä oletko jossain maininnut, (en ole alusta asti lukenut) mutta minua kiinnostaa mitä teet työksesi? – Olen kertonut täällä blogissa vain, että työskentelen kosmetiikan parissa :)

 27. Mikä on parasta äitiydessä? Entäs onko jotain mikä ois vaikeinta/rankinta?  Parasta äitiys on vain kokonaisuudessaan, en osaa selittää sitä sen enempää :) Rankinta on mielestäni yöheräämiset ja kertynyt univelka = väsymys  :)

 28. mikä sun oikee nimi on ku sape sano jossai vanhas postaukses sua mariks mitähä :D – Majksi mua kutsutaan, Sape selittelee ihan omiaan, ei vaan… Mari mun oikea nimeni on.

 29. Onko sinulla hampaidenvalkaisu? Jos on, niin osaisitko kertoa siitä lisää? Haluaisin valkaista hampaani ja kokemuksten kuuleminen olisi plussaa. – Minun hampaitani ei ole valkaistu koskaan, kesällä kokeilin muutaman kerran sellaisia valkaisuliuska-juttuja, mutta se sitten vähän jäi…

 30. Mitä olet opiskellut ja mitä teet bloggauksen lisäksi töiksesi? Olen opiskellu audiovisuaalista viestintää ja kauneudenhoitoalaa ja työskentelen jälkimmäisellä :)

 31. Kumpi teidän parisuhteessa on tempperamenttisempi tai helpommin suuttuva? ja vielä tuli mieleen tuosta uusimmasta postauksesta, että kuka nyt olikaan sape? – Ehdottomasti minä, eihän tuo viilipytty edes suostu riitelemään :) Sape on ystäväni, kauneuden ammattilainen, Rebekan kummitäti ja hänen kauneuspalstansa osoitteen löydät tuosta sivuni oikealtapuolelta Saara Sarvas nimen alta.

 32. Aloin miettimään että mainitsitko jossain ettet kerro blogissa Rebekan toista nimeä? Mielenkiinnosta haluaisin vain tietää kun tytöllä noin kaunis etunimikin on, mutta tottakai ymmärrän jos et sitä täällä halua jakaa! :) – En halua erityisemmin kertoa sitä täällä :)

 33. Oletteko koskaan miettineet minkä nimen antaisitte jos saisitte toisen lapsen? – Joskus joo, pojan nimi olis jo valmiina :D

 34. Ootteko tykänny teidän Brion mustasta pinniksestä Rebsulla? Kuluuko pinta, onko hyvä käytössä jne? – Ollaan tykätty siitä :) Pinniksen pinta ei ole kulunut mistään kohtaa, koska Rebekka ei ole pureskellut pinnoja tai sängyssä ei ole ollut kiinni mitään mobilea tms…

 35. Onko mitään kivoja kauppoja/nettikauppoja vinkata mistä sais jotain mahtavan värikkäitä vauvajuttuja tms. lähinnä sisustukseen liittyviä? Tai lähinnä mistä kaupoista tykkäätte? – Tykkään ainakin näistä; www.kuopus.fi, www.babyshop.com, www.miniq.fi ja www.finnishdesignshop.fi :)

 36. Onko vanhoja postauksia mahdollista päästä lukemaan, lähinnä ne raskausjutut tällä hetkellä kiinnostaa, kaikki mitkä teillä on liittyneet vauvanodotukseen, jännittävästä arjesta ihan hankintoihin ja ajatuksiin? – Jotain vauvajuttuja olen täällä ”uudessa” blogissa jo julkaissutkin ja voin toki laittaa lisääkin, mutta kuten totesin jo aikaisemmin, että vanha blogini ei ole tulossa uudelleen ”julkiseksi” :)

 37. Onko teille tulossa lisää lapsia, haluatteko, oletteko vielä edes miettineet asiaa? – Ollaan monesti mietitty asiaa ja varmasti haluataan lisää lapsosia, jos niitä sitten vain meille siunautuu :)

 38. Miten pysyt noin hoikassa kunnossa? käytkö vielä salila? ruokapostaus voisi olla kiva idea, esim. mitä päivän aikana syötte. – En ole kesällä käynyt salilla, mutta ehkä tässä syksyllä vois harkita asiaa uudemman kerran :) Olen ihan normaalipainoinen muuten, mutta vastailin tuohon ”hoikkuus-asiaan” tuolla jo aikaisemmin, kohdassa 7  ja 20 :)

 39. Kuka koiruli tuo toisenvärinen chihu on noissa vanhoissa postauksissa? – Se on meidän edellinen koiramme Mauno, joka kuoli vähän epäselvistä syistä hampaidenpoiston yhteydessä jo 9 kuukauden iässä :”/

 40. Kuinka olet sopeutunut raskauden aiheuttamiin muutoksiin vartalossasi? – No hyvin, kyllähän voisin aina toivoa isompaa rintavarustusta ja supertikkia vatsaa, mutta vois asiat olla huonomminkin, joten näillä mennään :)

 41. Mikä on Rebekan koko nimi ? siis etunimet? En ole niitä täällä blogissa kertonut ollenkaan :)

 42. Minkä ikäinen Teppo olikaan ?  Teppo täytti viime heinäkuussa 2 vuotta!

 43. Nyt kun sinulla näyttäisi olevan metalli- ja nahkahihnainen kello niin miten vertailisit niiden eroja ranteessa? kumpi on mukavemman tuntonen ranteessa jne? kumpaa suosittelisit jos olisi pakko vain toista suositella? – Pistitpä pahan, kummatkin ovat mukavia ja huomaamattomia ranteessa. Nahka tietysti on pehmeämpi materiaali, mutta eipä tuo metallikaan sen huonompi ole. Suosittelisin siis sitä, mikä tuntuu ja näyttää itsestäsi paremmalta :)

 44. Onko Teppo täysin sisäsiisti? – Kyllä!

 45. Mitä ruokaa Teppo syö? – Teppo on syönyt Brit ja Eukanuba merkkisiä ruokia ja välillä vähän kotiruokaa ja herkkujakin :)

 46. Jos pääsisit nyt Ameriikkaan, mitä ostaisit itsellesi sieltä? Mihin liikkeisiin menisit? Mitä merkkejä erityisesti? – a) menisin sekaisin kaikesta tarjonnasta, enkä tiedä minne menisin, mitä tekisin tai mitä ostaisin tai b) Menisin ekaksi International House Of Pancakesiin herkuttelemaan ja miettisin, että minne suuntaisin. Ehkä yrittäisin löytää itselleni muutamat kauniit kengät, pyörähtäisin VS:llä ja metsästäisin ihania lastenvaatteita! Niin ja tietysti katselisin itselleni vaatteita, ei merkillä tai kaupalla niin väliä!

 47. Oletko koskaan ajatellut/kokeillut karppaamista? Jos olet kokeillut, niin miltä se tuntui sinusta? – En ole koskaan varsinaisesti karpannut, mutta olen hiukan vähentänyt hiilareiden määrää ruokavaliossani ja voin silloin aina paremmin ja olen pirteämpi :)

 48. Mikä on lempiruokaasi? –  Kana- ja juustosalaatit, kanapastat, kasviskeitot, lohiruuat ja riisipuuro :)

 49. Jos saisit yhden päivän olla kuka tahansa, kuka olisit? -Jaa, ehkä voisin olla yhden päivän ajan vaikka Jared Leto, jos vastaan sen kummempia miettimättä :D

 50. Jos pitäisi elää vain yhdellä kosmetiikkatuotteella loppuelämä, minkä valitsisit? – Jos tähän lasketaan vaan meikit, niin valitsisin meikkivoiteen, muuten varmaan valitsisin jonkun kasvoille/vartalolle/hiuksille käyvän monitoimipuhditustuotteen, että en joutuis haisemaan pahalta koko loppuelämääni :)

 51. Mikä on lempi vaatekauppasi? – En osaa varsinaisesti valita vain yhtä, mutta tykkään esimerkisi Tampereella käydä Selectedin myymälässä ja Helsingissä on pakko aina päästä Zaraan, kun meillä ei sitä täällä ole!

 52. Mille olet riippuvainen? -Karkeista ja toisten ihmisten seurasta olen aika riippuvainen!

 53. Mikä on paha tapasi? – Jatkuva höpöttäminen, Jätän kaikki kierrekorkit raolleen, Unohtelen asioita ja kohellan ihan yleisesti!

 54. Mitä asiaa et voi sietää miehessäsi? -Sitä, kun sillä nuo asiat tapahtuu vähän hitaamman puoleisesti, niin ja sitä, kun se ei vastaa, kun puhun sille (HUOM! lue edellisen vastauksen eka asia…)

 55. Jos voisit muuttaa yhden asian tekemättömäksi elämässäsi, minkä muuttaisit? Nuoruudessa tuli ehkä tehtyä jotain tyhmyyksiä, jotka olisi voinut jättää tosiaan tekemättä, mutta periaatteessaen muuttais mitään, virheistänsä oppii…!

 56. Mikä on parasta musiikkia, kun kynttilät palaa ja on pimeää? – Pitkän päivän jälkeen kuuntelen ihan mielelläni hiljaisuutta.

 57. Mitä bändejä yleensä kuuntelet? – En osaa nimetä oikein mitään erityisesti, kuuntelen tosi laidasta laitaan musiikkia, usein Miika laittelee soimaan jotain hiphop-painotteista musaa :)

 58. Paras radio kanava? – Suosikkejani on YleX, NRJ ja SpinFM

 59. Jos voisit muuttaa yhden asian ulkonäössäsi, mitä muuttaisit? – Ottaisin nyt sellaisen ihon, mikä minulla oli 16-vuotiaana tai haluaisin lantiolle asti ulottuvat hyväkuntoiset, kiiltävät ja suorat hiukset!

 60. Tärkein asia maailmassa? – Oma perhe :)

 61. Paras alkoholipitoinen juoma? -Kuiva omena siideri, Sangria, Mansikka Ivanov (tai miten se nyt ikinä kirjoitetaankaan) ja Vodkabattery toimivat aina!

 62. Paras alkoholiton juoma? -Vesi, Pommac ja tuorepuristettu hedelmämehu…

 63. Kierrätätkö? – Jotain joo, mutta parannettavaa olisi rutkasti!

 64. Oletko romanttinen? Onko Miika? – Vastaan, että molemmat jonkinverran :D

 65. Lempipaikkasi? Omakoti ja Ylivieskan koti <3

 66. Haluaisin tietää kuinka vanha Rebekka oli kun olet lähtenyt takaisin töihin? Jäikö miehesi silloin kotiin vai miten teitte, kun nyt vähän aikaa sitten vasta R meni päiväkotiin. Entä miltä on tuntunut päiväkodissa oleminen teidän ja Rebekan mielestä? – Aloitin työt muutaman kerran viikossa, kun Rebekka oli muistaakseni 10 kktta, häntä hoiteli kotona silloin Miika, Meidän vanhemmat ja joskus Sara-tyttönen :) Päiväkoti on ollut meidän mielestä kiva juttu, Rebekka viihtyy hyvin siellä ja lähtee aina aamulla iloisena sinne :) Rebekalla on siellä leikkikavereita ja tarpeeksi puuhasteltavaa!

 67. Mitä ruokapaikkoja, kahviloita ja kauppoja suosittelisit Tampereelta? Ja toivoisin mielellään just niitä paikkoja, joissa sä käyt, eli ei tarvi nyt miettiä mitään edustavia ja hienoja :) – kahviloista voisin suositella Vohveli kahvilaa, kahvila Runoa ja Cafe la famillea. Ravintoista suosikkejani ovat pikkuinen 2H+K, Como, Salud ja tuo Kaisla, missä me vasta käytiinkin oli kans tosi kiva. Käyn Idea Parkin ja keskustan perusvaatekaupoissa, joten en viitsi niitä alkaa luettelemaan.

 68. Mikä on sun lempparileffa? – vaikkapa Amores Perros!

 69. Mitkä asiat ärsyttää sua? – Kierous, hitaasti etenevät jonot ja se, että olen niin surkea kokki!

 70. Millasista tytöistä Peppe tykkää? – En minä vaan tiedä, kysyin häneltä ja sain vastaukseksi, että en tiedä :D

 71. Käytätkö itseruskettavia tuotteita,kun olet läpi vuoden aina niin päivettyneen näköinen,vai onko ihosi luonnostaan noin kauniin värinen :) ? – Välillä käytän :)

 72. Onko sun piilareissa vahvuudet, vai pidätkö niitä vaan “koristeena”? – On niissä miinusta, pitäisikin varata aika näöntarkastukseen!

 73. Moikka! Kysyisin miten olette teppoa kouluttaneet? Olen joistakin kuvista huomannut että pidätte teppoa joskus vapaana lenkillä, pysyykö se lähellä jos tulee vieraita koiria vastaan vai karkaako? Totteleeko teppo hyvin luoksetulo kutsua? – Teppo on käynyt Miikan kanssa koirakoulussa ja tottelee hyvin luoksetulo kutsua. Miika pitää Teppoa lenkillä tosi usein ”vapaana”, mutta mä pidän sen flexissä. Teppo tottelee tositosi hyvin Miikaa ja mua vähän vaihtelevasti, mutta kyllä se pysyy aina vierellä, vaikka tulisi muita koiria vastaan

 74. oletteko suunnitelleet menevänne naimisiin vai viihdyttekö avoliitossa? :) – Kosintaa odotellessa :D

 75. Mua kiinnostaisi tietää oletteko menossa kihloihin vielä joskus, odotteletko kosintaa intopiukeana (niinkuin minä) vai aiotko ottaa itse ensimmäisen askeleen? Vai onko tarkoituskaan ikinä mennä naimisiin? – Olen niin vanhanaikainen, että en kosi miestäni ikimaailmassa, joten jää nähtäväksi, että mennäänkö me ikinä kihloihin :D Lue kohta 54!

 76. Sitten, millaiset olisi unelmahääsi? mitkä olisivat tärkeimmät asiat jotka ehdottomasti haluat toteuttaa : esim. unelmien kakku tai hääleikki … :) – En ole suunnitellut ikinä häitäni, enkä ole ollut koskaan mikään ”häähullu”. Tärkeinpänä asiana pidän, että häissäni paikalla olisivat kaikki minulle tärkeät ja läheiset ihmiset. Toinen tärkeä juttu on, että tarjolla olisi hyvää ruokaa/juomaa ja rento tunnelma :)

 

 

Kuvat/weheartit.com

 

 

Tulipa vastattua, olen aivan puhki! Kysyitte sellaisia asioita, joita en ole koskaan edes ajatellut aikaisemmin… Mutta onneksi osaan kysymyksistä oli kuitenkin aika helppo vastata. Toivottavasti nyt kaikki saivat vastauksen kysymyksiinsä… :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Tanja 4.9.2011

  Tämmöisiä on aina kiva lukea. Nauratti kyllä tuo koiran, vaunujen ja vauvan kanssa raahautuminen ulos. Ei se ole aina helppoa olla äiti vaikka se ihanaa onkin :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  Vastaa
 2. Tiina 4.9.2011

  Kenen pieni hamsterivauva tuossa yhdessä kuvassa on? Ihan ylisöpö :)

  Mukavaa kun jaksoit vastailla ja itse jään odottamaan vastausta omaan kysymykseeni ;)

  Vastaa
 3. Rebekka 4.9.2011

  Voi kiitos Mari kohdasta 14 ! :)

  Vastaa
 4. Kupunkasvattaja 4.9.2011

  Sulla on kiva blogi, just hyvä kotiäidille! Kiitos! Minua myös hymyilytti kohdan 20 vastaus :) Jälkeenpäin kyllä nauratta mitä kaikkea hullua sitä joutuukin tekemään vauvan (ja koiran) kanssa! Olisipas kiva jos joskus raottaisit (vanhaa blogiasi?! jota en kylläkään ole lukenut) kuinka teillä meni vauva-aika.

  Vastaa
 5. Jänis Joplin 4.9.2011

  Toivottavasti menette pian naimisiin, koska sä olisit kyllä niiiiin upea morsian :)

  Vastaa
 6. Mii 5.9.2011

  Ravintola Kaisla jossa kävitte on kesäravintola, joka sulkee talveksi ovensa tän kuun aikana, ja availee taas ensi vappuna. :) Terveisin; siellä työskentelevä innokas blogisi lukija. :)

  Vastaa
 7. Eevi 5.9.2011

  Mari ihanaa että pidät blogia, tämä on kaikista blogeista parhain ja etenkin aidoin.

  Elät sellaista elämää missä toivon itsekkin olevan muutaman vuoden päästä, toivon että jonain päivänä minulla on samanlainen pieni ja ihana perhe kuin sinulla.

  Innolla olen lukenut etenkin raskaudestasi, vaikutat niin rennolle ja jalat maassa ihmiseltä.

  Ihmiseltä joka on löytänyt paikkansa ja tapansa olla.

  Kiitos tästä ihanasta blogista, joka jaksaa piristää päiviäni !

  Vastaa
 8. Bea 5.9.2011

  Voi haaveilen pienestä koiruudesta, mutta meillä on pieni vauva ja asunto kolmannessa kerroksessa tietysti ilman hissiä. :) Pelkästään vauvan ja kopan kanssa raahautuminen alas saa mut nostamaan hattua sulle, että oot selvinny siitä vielä haukun kanssa. Taidan siis odottaa vielä pienen tovin ennen kuin hankin koiran tähän orkesteriin. :)

  Kiitos kivasta blogista! En kommentoinut sotku-postaukseesi, mutta ai että se oli ihana. Taidan myös olla hieman ylisuorittaja mitä tulee kotiin. Oli ihana nähdä jonkun sotkut, jotka ei ees näyttänyt pahalle. Oma vieraskoreus ajaa joskus hermoromahduksen partaalle. Pitää siivota ja siivota, että kehtaa päästää kyläilijät sisään. Yritän muistaa ettei kaikki kaadu yhteen pyykkitelineeseen tai lelusotkuun. Kiitos siis ihanista arkipostauksista! :)

  ps. Repsu on supersöpö beibe!

  Vastaa
 9. Daria 5.9.2011

  Moikka ! Blogissani on tunnustus sinulle :) http://pikkujuttuja.blogspot.com/2011/09/syyskuu-syyskuu-ja-tunnustukset.html

  Vastaa
 10. Murmeli 6.9.2011

  Grrh, nyt on jo pakko korjata kun oot muistaakseni ennenki kirjottanu väärin, mutta se on siis Mauritius <:)

  Vastaa
  • Maj 6.9.2011

   Korjasin sen sua varten, ni ei jää enää harmittamaan!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *