Kuulkaas, nyt on niin, että minun on pakko kertoa teille kahdesta aamuisen peilikuvani pelastajasta :D Olen ihan täysin hullaantunut Shiseidon meikkivoidesiveltimeen, Perfect Foundation Brush on kyllä nimensä arvoinen. Se tuntui pelkästään kämmenelläkin niin pehmeältä ja miellyttävältä, että ostopäätös syntyi heti. Sivellin on muodoltaan pyöreä ja sen sopivan mittaiset, napakat, synteettistä materiaalia olevat ”karvat” ovat viistosti muotoiltu.

 

Siveltimen varsi on sopivan mittainen, joten se mahtuu kätevästi meikkipussiinkin. Siveltimellä on tarkoitus levittää meikkivoide kevyin pyörivin liikkein ja pyöreän muotonsa ansioista se ei jätä ”raitoja” kasvoille. Olen huomannut, että saan myös nenänpielet & silmänaluset helposti meikattua.

 

Omille kasvoille meikkiä tehtäessä en kaipaisi yhtään pidempää vartta siveltimeen, jep, just perfect.

 

Näitä siveltimiä löytyy ainakin Sokoksen ja Stockmannin valikoimista ja hinta on muistaakseni noin 30 euron luokkaa.

Meikkisiveltimellä levittelen tällä hetkellä Lancomen Photogenic Lumessence meikkivoidetta (sävy 04). Olen ollut supertyytyväinen meikkivoiteen voidemaiseen valoaheijastavaan koostumukseen, joka käy hyvin myös pintakuivalle iholleni. Haluan, että meikki näyttää luonnolliselta, mutta tasoittaa kuitenkin tehokkasti ihon väriä.
Sekoittelen meikkivoiteeseen usein vielä aavistuksen ihon sävyn heleyttäjää.
Nämät kaverukset ovat ehdottomat tämän hetken lempparini, ihan heti en lähde näitä vaihtamaan <3
-Maj

0 Comments

 1. Jatta 23.11.2011

  Itse en ole koskaan käyttänyt meikkivoiteelle sivellintä, mutta olen kuullut niistä vain positiivista. Pitäisiköhän uskaltautua itsekin kokeilemaan :)

  Vastaa
  • Maj 23.11.2011

   Muutaman harjoittelukerran jälkeen meikkivoidesivellin on korvaamaton apuväline… Ennen tätä sivellintä en silti ollut asiasta kovinkaan innoissani :D

   Vastaa
   • Jatta 24.11.2011

    Apua, noi sun ylistyspuheet saattaa ehkä saada mut kokeilemaan ja koukuttumaan! :)

    Vastaa
 2. Elli 23.11.2011

  No nyt tuli kyllä tarve nähdä tutorial? :O

  Vastaa
 3. coco 23.11.2011

  Hei muru, tä postaus tuli kyllä niin kreivin aikaan, mulla just loppui meikkivoide…mitään sivellintä mulla ei ole koskaan ollutkaan, ehkä ois nyt hy vä aika hankkia.

  Vastaa
  • Maj 24.11.2011

   Jejeje, testaa ihmeessä <3!

   Vastaa
 4. Mickey 23.11.2011

  Jos en käyttäis LL mineraalimeikki”voidetta”, kokeilisin tota!!

  Vastaa
  • Maj 24.11.2011

   Selevä!

   Vastaa
 5. retromoderni 24.11.2011

  Verraton yhdistelmä kylläkin(Biothermin voide ja goshin sivellin). Olen jo pidempään käyttänyt sivellintä ja kuluttaa vähemmän väriäkin, kun sieni imasee itseensä melkoisesti.

  Vastaa
 6. Sheldon 24.11.2011

  Moi! Taas tuli vastaan tuo ihon sävyn heleyttäjä, jota olen joskus aiemmin koittanut itsekin metsästää! Miltä merkiltä sulla se on? Voiko ihon sävyn heleyttäjää käyttää sellaisenaan kasvovoiteen päällä? Pitäis jatkaa vissiin etsintöjä, kun edelleen se kiinnostaisi kokeilla! Normaalisti en käytä mitään meikkivoiteita kun aika tasainen ihon sävy on. Jotain pientä hehkua se kuitenkin kaipais. Kiitos avusta!! :) -Sheldon

  Vastaa
  • Maj 24.11.2011

   Tällä hetkellä käyttelen Lumenen ihon sävyn heleyttäjää ja testissä ovat myös YSLn ja Lancomen heleyttäjät! Heleyttäjiä voi käyttää monella tavalla, meikkivoiteeseen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna, niiden ”päällä” tai sellaisenaan. Tuotetta voi myös käyttää osittain kasvoilla, korostamiseen :) Vinkkinä vielä, että tuotetta kannattaa käyttää maltillisesti, ettet näytä discopallolta :D

   Vastaa
   • Sheldon 25.11.2011

    Kiitos vinkeistä, etenki tästä viimeisestä ;) Kamalaa jos oma naama oiski se pikkujoulujen kiiltävin joulupallo :D

    Vastaa
 7. inkku 24.11.2011

  Kiitos vinkistä just` loppu värivoide ja uusi pitää nopsasti hankkia.

  Vastaa
 8. Siiriliinu 24.11.2011

  Moikka! Oletko testannut shiseidon muita siveltimiä, ovatko hyviä? Mun tarttis meinaa hommaa liuta uusia siveltimiä ja pohdiskelen tässä eri merkkien välillä, olen aika vannoutunut MAC-fani mutta onhan se hyvä katsella muidenkin merkkien tarjontaa :)

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 24.11.2011

   En ole kokeillut muita Shiseidon siveltimiä, joten en osaa sanoa :)

   Vastaa
 9. Laura 24.11.2011

  Toi sivellin on aivan ihana, olen sitä monta kertaa käynyt silittelemässä, vielä en ole ostanut. Photogenic Lumessence on suosikkini silloin, kun iho on oikein rutikuiva. Koostumus jotenkin sitoo pintakuivuuden kuriin. Muuten pidän enemmän Lancômen Teint Miraclésta, joka on Lumessencea kevyempi.

  Vastaa
 10. Ansku 24.11.2011

  Onko sulla kynsissä geelilakkaus tms? (meinaan noissa sivellin kuvissa) ovat niin luonnolliset ja nätit :)

  Vastaa
  • Maj 24.11.2011

   On, ylikasvanut sellainen :D

   Vastaa
 11. helen 24.11.2011

  millä puhdistat sun meikkisiveltimen ja kuinka usein? :)

  Vastaa
  • Maj 24.11.2011

   Kerran viikossa pesen siveltimeni, fairylla, marseille-saippualla tai shampoolla :)

   Vastaa
 12. Hanna 24.11.2011

  Heipsan,

  kiitti vinkeistä! mulla loppuikin juuri meikkivoide.. :)

  miten muuten tässä toisessa raskauksessa, onko sulle tullut iho-ongelmia? kun muistelen et ekassa vähän oli.. mulla naama alkoi kukkimaan muutama pvä sitten ja oon ihan helisemässä asian kanssa! hormoonit sekaisin, vaikken ole raskaana ;)

  Vastaa
  • Maj 24.11.2011

   Aluksi oli vähän jotain pientä, mutta ei mitään aivan kammottavaa ja nyt ei ole mitään :)

   Vastaa
 13. Nansku 26.11.2011

  Mitähän kyseisellä meikkivoiteella on hintaa? Onko koostumus kovin paksua, vai antaako se enemmän luonnollisen lopputuloksen? Itse siis en tarvitse kovin peittävää meikkivoidetta..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *