Täällä sitä ollaan kovin flunssaisena ja kurkkukipuisena, mutta kuitenkin… Vauvan ja itseni takia nyt on otettava vähän iisimmin, että ei tämä tästä ainakaan pahenisi. Onneksi mummu tulee huomenna hoitamaan toivottavasti Rebekan lisäksi vähän muakin. Mutta nyt asiaan…

Sain blogin kautta testiin KEVIN.MURPHYN ja Davinesin tuotteita ja olen asiasta ihan superinnoissani. Minulla itselläni ei ole aikaisempaa kokemusta kummastakaan sarjasta, mutta selailin nettiä ja valitsin sopivimmilta kuulostavia tuotteita itselleni. K.M:stä valitsin angel wash ja rinse (shampoon & hoitoaineen) sekä anti.gravity.sprayn (rakennenesteen). Davinesilta päätin testata VOLU shampoota ja hoitoainetta, volume moussea sekä supertuotetta OI/Oilia. Onko kenelläkään kokemusta näistä hiustenhoitosarjoista? Jos on, niin kertokaapa ihmeessä minullekin!

 

Mun oli heti pakko avata ja nuuhkia tuotteita, ihanat tuoksut ja purnukoiden simppeli muotoilu miellyttävät kovasti minua.

 

Angel wash ja  rinse ovat tarkoitettu ohuille ja hauraille hiuksille. Näiden luvataan vahvistavan katkeilevia hiuksia ja suojaavan samalla myös väriä. Itselläni on littanat ja hennot hiukset, joita on nyt pikku hiljaa värjäilty koko ajan vaaleammaksi. Tuotekuvauksen perusteella nämä olisivat juurikin oikeanlaiset tuotteet minulle.

 

Anti.Gravity.spray on rakenneneste, joka antaa paksuutta ja pitoa niin pitkille kuin lyhyillekin hiuksille. Davinesin volume mousse puolestaan antaa kiiltoa ja voluumia suojaten samalla hiuksia kuivuudelta ja lämpökäsittelyiltä.

 

Davinesin Volu shampoo & hoitoaine antavat nimensä mukaisesti voluumia ja tuuheutta, ylläripylläri. OI /oil tekee hiuksista erityisen pehmeät ja kiiltävät, helposti selvitettävät ja sileät. Kuulostaa aika täydelliseltä setiltä vai mitä mieltä olette?

Raportoin teille myöhemmin, että mitä pidin tuotteista ja toimivatko ne minulla, kunhan vain ensin testailen niitä kunnolla. Majlla alkoi nyt hiustenhellimisviikot ;)

 

Tämän näköinen hiuspehkoni on juuri nyt,

tarvitaan selkeästi paljon hellyyttä ja oikeanlaisia tuotteita <3

 

 

Nyt kiireesti takaisin lepäilemään,

Maj

0 Comments

 1. Night at Vogue 8.12.2011

  En oo noita kokeillut ikinä, mutta haluaisin kyllä todella!

  Vastaa
  • Maj 10.12.2011

   Mä testaan ekaa kertaa tänään! :)

   Vastaa
 2. henje 9.12.2011

  toi öljy on ihan huippua! hiukset tulee föönauksen jälkeen niin pehmeiksi ja hyvännäköisiksi, etten kestä! ja jos vielä suoristaa tukan, niin pysyy kunnolla suorana :) mä en yleensä tykkää öljyisistä hiustuotteista, koska oma tukkani jää niistä usein ihan rasvaiseksi mutta tällä niin ei käynyt! ja hiukset tuoksuvat vielä hyvälle! ainakin mun uusi lemppari hiustuote :–)

  Vastaa
  • Maj 10.12.2011

   Voi, huippua!!!

   Vastaa
 3. K 9.12.2011

  Mä kokeilin noita Angel rinsea ja washia viime vuonna, kun imetyksen ansiosta mulla vaan lähti ja lähti tukkaa. Mulla on jo valmiiks ohuet hiukset. Mut olin kyllä tosi pettynyt. Pidemmän päälle noiden tuoksukin oli ällöttävä. En ees käyttänyt puteleita puoleen väliin, koska mun mielestä ne jätti hiukset älyttömään takkuun ja huonoon kuntoon. Ei mun mielestä ollu hoitavuudesta tietoakaan. MUTTA se on siis vain mun kokemus :)

  Davinesin noita tuotteita en oo koskaan käyttänyt, mut muita kyllä. Ja Tykkään!! Nuokin ovat Varmasti hyviä. :)

  Ei silti ole Simin System 4:n voittanutta, jos multa kysytään :)

  Vastaa
  • Maj 10.12.2011

   No, pitää tänään testata, että mitä mun hiukset tykkää angel-tuotteista :)

   Vastaa
 4. Murmeli 9.12.2011

  Just eilen hommasin pari Davinesia, aiemminkin on kokemusta kyllä. :) kevin murphy näyttää hyvältä, mutta ne tuotteet ei kyllä oikein ole. :( Toi Angel-sarja ainakin on kohtuuhuono, ei tule jotenkin puhtaita hiuksia millään.

  Vastaa
 5. mummu 9.12.2011

  Saahan mummu viikonlopullla testailla sun uusia aineita?

  Vastaa
 6. Siiriliinu 9.12.2011

  Mä oon tykännyt tosi paljon angel washista ja rinsesta, toimii mulla loistavasti! Omat hiukseni ovat ohuet, kuivat ja helposti sähköistyvät. Nyt ei ole enää niitä ongelmia, hiukseni ovat kiiltävät, pehmetä ja terveet, suosittelen!

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 10.12.2011

   Kuulostaa aika lupaavalta :)

   Vastaa
 7. siina 9.12.2011

  Oon käyttänyt jo vuosia molempia sarjoja, vaihdellen. Tykkään tosi paljon. Davinesin Eco Hairspray on tosi hyvää ja riittoisaa eikä sen tuoksu ärsytä minun tuoksuherkkää nenääni. Toi Volume Mousse löytyy kans hyllystä, mutta käytän tosi harvoin muotovaahtoja. Pesen Davinesin Love-shampoolla ja hoitoaine samaa sarjaa. ID Hairin edustamaa Healthy Sexy Hairin hiuksiin jätettävää SoyTri-Wheat suihketta en voi ylistää liikaa! Se on huippua! Ja vaikka se tuoksuukin tosi makealle, tuoksu ei jää hiuksiin tuoksumaan pitkäksi aikaa.

  Vastaa
 8. jjansku 9.12.2011

  näytät ihan äidiltäsi tossa toiseksi alemmassa kuvassa! :)

  Vastaa
 9. Jatta 9.12.2011

  Mielenkiintoinen muotoilu tuossa Angel.rinse-purkissa. Onko siinä kaksi korkkia?

  Vastaa
  • Maj 10.12.2011

   Ei oo, tuossa kuvassa on toinen purkki takana, joten se näytää ihan siltä, että siinä olis ylhäälläkin korkki :)

   Vastaa
 10. Mayo 9.12.2011

  Harvemmin tulee shampoo-pulloista sanottua, mutta noi on jotenkin tosi kauniita pulloja/purnukoita!

  Huomaa kyllä heti että ihan pelkällä pakkauksellakin voi luoda positiivisen vaikutelman, vaikken itse tuotteita tunnekaan…tekee nyt kyllä melkein mieli tutustua, höh, olenpa helposti vietävissä ;-)

  http://www.mayopic.blogspot.com

  Vastaa
 11. Ippe 10.12.2011

  http://www.feelunique.com/ täältä niitä ainakin ite oon tilannu aika edullisesti ja oon kans tykänny tosi paljon! :)

  Vastaa
 12. Julia 10.12.2011

  Davinesin shampoosta en tykkää, tuoksu on liian mieto ja jotenkin kuivatti hiuksia. Sen sijaan Davinesilla on aivan ihana seerumi pitkille hiuksille, joka tuoksuu ja tuntuu ihanalle.

  Vastaa
 13. Mirka 10.12.2011

  Sain viime keväänä testiin myös tuon angelin shampoon ja hoitsikan. Tykkäsin! Joissain kevinin tuotteissa on mun makuun liian voimakas tuoksu, mutta noista tykkäsin. Ja mulla teki hiukset ainakin ihanan pehmeiksi! Oikeen vauvan pehmoiset hiukset! Ja edustaja sanoikin että niissä idea on, että shampoon pesee super puhtaaksi vähän niinku syväpuhdistaa ja siten ottaa vastaan hoitsikan. Ja davinesin luomurarja ihan huippu rasva, käy talvella kasvoille ja koko kropalle! Suosittelen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *