Mä olin nuorempana vähän suunnitellut, että alkaisin seurustelemaan Davidin kanssa, mutta sitten tuli Miika ja tiedättehän te…? Vitsivitsi… Totta kuitenkin on, että tykkään Davidista, koska se näyttää niin kivalta ilman paitaa :D Ainoa miinus on miehen ääni, mutta onneksi sitä ei kuvissa kuulu.  Omistan myös Davidista kertovan kirjan, mutta petyin vähän, kun siinä keskityttiin liikaa futikseen ja kuviakin olisin kaivannut enemmän. Miikassakin on kuitenkin vähän tuota Davidia, sillä öö… kummatkin pelaa futista ja kummallakin on seksikäs parta ja nykyään Miikalla on Davidin bokserit! Tai no H&M:n bokserit, jotka David on suunnitellut… tai itse asiassa nykyäänhän ne on Miikan bokserit…

 

H&M kyseli, että kenelle antaisin Becksin alusvaatteita  ystävänpäivän lahjaksi? No tietysti omalle murulleni, kenellekäs muulle? No tarkemmin ajateltuna, olisi ne varmaan velipojallekin voinut antaa…

 

Nämä Davidin alusvaatteet ovat enimmäkseen puuvillaisia ja tosi simppeleitä, ei mitään turhia räpellyksiä. Värivaihtoehtoina ovat tuotteesta riippuen musta, valkoinen ja harmaa. Miikan suosikkeja valikoimasta olivat paidat ja pidemmät bokserit. Itseasiassa pitkähihaiseen aluspaitaan ns. vaarinpaitaan hän tykästyi eniten.

 

Meidän näytepakkaus eli bokserit ja teeppari tulivat valkoisina ja oikeassa koossa, kiitos vain H&M.

 

Nämät pakkausten kuvat ovat suunniteltu mun mielestä enemmänkin niin, että tyttöystävät haluaa ostaa niitä lahjaksi poikaystävillensä… Tosin Miikan mielestä pakkauksetkin olivat ihan jees, sillä ”joku kuvahan niissä on kumminkin oltava”. Kiva, että D:llä on kuitenkin aika paljon tatskoja, niin nämät kuvat ovat visuaalisestikin näyttävämpiä. Varmaan tuolta kaiken seasta löytyy myös vaimon ja kaikkien neljän lasten nimet? Vai oliskohan se tatuoinut mun nimen tonne kylkeen, ihan ku siellä lukis Maj, näättekö?

 

Nyt alusvaatteet pääsevät käyttöön ja sittenhän sen näkee, että onko ne oikeastikin hyviä ja kestäviä? Pyydän Mikeä raportoimaan.

Tämä oli siis ystävänpäivän lahjavinkki, eli Maj vinkkaa näin: jos ette ole vielä rakastanne muistaneet tänään, niin aina on mahdollista hakea H&M:ltä Davidin kalsarit hintaan 14,95, pus. Ja muistakaa ottaa tuote-esite itsellenne.

 

Ja kivaa ystävänpäivää näiden aika kuumien kuvien myötä kaikille teille ja mun ystäville erityisesti<3

 

-Maj

0 Comments

 1. Noora 14.2.2012

  Meillä ihastuttiin (tai siis Matti ihastui tuotteisiin, minä niihin paketteihin, joissa tuotteet tulivat, nam) kans kovasti H&M:n lähettämään David-pakettiin. Todellakin ihana ystävänpäivälahjavinkki! <3

  Vastaa
  • Maj 14.2.2012

   Hintakin on aika kohdillaan :)

   Vastaa
 2. Eve 14.2.2012

  Meillä poikaystävä olis halunnut niihin jotain jujua.. tai hänen mielestään pelkät valkoiset kalsarit, joissa on vain tuo logo ovat vähän tylsät ja turhan kalliit valkoisiksi boksuiksi.. :) mutta tiestysti, mistä kaikki tykkäävät.. kyllä mä ne silti hänelle ostin lahjaksi ja kyllä tykkäs silti:D

  Vastaa
  • Maj 14.2.2012

   Niin, Miikalla on monet Calvin Kleinit (yhdet maksaa 30 euroa, mikä on mielestäni tosi paljon), mutta nämätkin varmasti tulevat käyttöön.

   Vastaa
  • Murmeli 14.2.2012

   Musta noi oli kyl aika halpoja, katopa vähän matskua!

   Vastaa
 3. Nessi 14.2.2012

  Siis Miikahan on aika paljon Davidin näkönen, nyt ku miettii! :D

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   :D No jos oikein kovasti miettii…

   Vastaa
 4. Saramama 14.2.2012

  Olisi kyllä kiva kuulla kokemusta laadusta sitten kun ovat hetken olleet käytössä. Miehen H&M kalsarit kun ovat räjähtäneet alta aikayksikön. Björn borgit ovat hänen suosikkejaan, mutta nuo on mun mielestä myös kivan näköisiä (ja huokeamman hintaisia) ja kyllä mäkin voisin noita pakkauksia mielellään pidempäänkin katsella :D Kamalaa tosissaan vain se Davidin puhe, vaikka muuten monella tapaa onkin aika ihana.

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   Raportoin, muistuta ihmeessä jos jostain syystä unohdan?

   Vastaa
 5. Bella 14.2.2012

  Mä ajattelin (odottelin) vähän kuvia otsikosta päätellen :D No ei kait nyt sentään!! ;)

  Vastaa
  • Maj 14.2.2012

   No, nyt kyllä täytyy sanoa, että sellaisia kuvia en varmaan ikipäivänä saisi julkaista, paitsi jos niistä maksettais yhtä paljon kuin tuolle Davidille :)

   Vastaa
 6. Maria 14.2.2012

  Muuten on jo pitkään huomannut, että miehesi David Beckham ja vastaavat)

  Vastaa
 7. sandella 14.2.2012

  Mä oon ollut myös Beckham fani ikuisuuden, omistan luultavasti samaisen kirjan hänestä kuin säkin ;)

  Äänestä oon samaa mieltä, mut onneks sitä harvoin kuulee :)

  Ollaankin menossa huomenna kaupoille, niin täytyy tsekata noi. Kiitos, kun muistutit :)

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   Eipä mitään :)

   Vastaa
 8. Mariannan 14.2.2012

  Pidän ajatuksesta alusvaatteita David. Ja ääni normaali kaveri, että olet juuttunut)))) hihi

  Vastaa
 9. johanna 14.2.2012

  Hei! Tämä kommentti ei liity postaukseen, mutta olisin kysellyt blogin aloittamisesta. Miten sait ihmiset alussa kiinostumaan blogista kun lisäsit sen blogilistalle? Siis lähinnä mistä ihmiset löysivät blogiin?=)

  Terv. Johanna

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   Sitä minä en todellakaan osaa sanoa, en itseasiassa erityisesti koittanut saada ketään kiinnostumaan blogista, mutta jotenkin kummallisesti ihmiset vaan löysivät tiensä tänne :)

   Vastaa
 10. Jenny 14.2.2012

  Ihana merkintä :-D Hauska teksti! Pitäisiköhän sitä käydä omalle metsästämässä tuollaiset…

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   No käy kurkkaamassa ainakin? :)

   Vastaa
 11. Murmeli 14.2.2012

  No siis mähän ostin heti (eli 10 min niiden tultua myyntiin) kahdet bokserit miehelle ja ne olohousut itselleni! :D Vielä kun sais miehelle Davidin kropan…hahaa!

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   Niin, mut kelaa, jos ostaisit ton Davidin kropan miehelles, ni mukana tulis nuo tatskatkin, ei olis kivaa, että sit sun miehessä lukis vieraiden ihmisten nimiä…

   Vastaa
   • Murmeli 15.2.2012

    Oikeessa oot. :( Mut ehkä niiden päälle vois kuitenkin tatuoida mun nimen…

    Vastaa
 12. choo lee 14.2.2012

  har har :D

  come and see my blog

  http://chicchoolee.blogspot.com/

  Vastaa
 13. Emma 14.2.2012

  Hitsi, pistit miettimään josko pitäis kipasta vielä tuolla henkkamaukalla… :-D Kirjoitustyylisi on loistava kerrassaan!

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   Kiitos Emma! Kurkkaa ihmeessä miesten kalsari-osastolle, kun poikkeat H&M:ssä ;)

   Vastaa
 14. Hus nummer nio 14.2.2012

  Hahaa, sulla on kyllä sana hallussa! Olipas hauska ystävänpäiväpostaus!

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   Thänks :)

   Vastaa
 15. Aneli 14.2.2012

  Pakko tulla raportoimaan mun unesta joka liittyi suhun :–D olin ite aamulla vähän wtf että miks nään unta tuntemattomasta bloggaajasta, mutta voi olla kun eilen selailin blogiasi. No kuitenkin, uneen siis.

  Me oltiin jossain autossa, joku iso tila-auto tai jotain. Sit yks kaks joku huuti tai ilmotti että kohta törmätään ja kohta tulee kolari. No ensimmäisenä tuli mieleen sun maha ja vauva ja sä olit tosi peloissas tietenki ja mä rupesin vuoraamaa sun vatsaa huopapeitoilla(?). Sit muistan vaa ku sanoin kaikille autossa olijoille että tulkaa tähän (sun) eteen ettei vauvaan satu mahassa kun kohta ajetaan kolari. Kaikki autossa olijat keräänty ns. muuriksi sun eteen ja olit siellä ”turvassa” mahasi kanssa. :D Lopusta en muista mitä kävi, ainoastaan tuo jäi mieleen unesta.

  Aika merkillistä, hmm..

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   Huiii, nyt voidaan miettiä, että mitä tämä merkitsee? Osaako joku täällä tulkita unia?

   Vastaa
 16. H 14.2.2012

  Todellista silmäniloa ystävänpäivään :)

  Vastaa
 17. Juuli 14.2.2012

  Muistan ku näin tän kuvan: http://3.bp.blogspot.com/_6bNc30xTBxM/TPFeWsiybTI/AAAAAAAABRw/PQE12oXN9sg/s1600/2.jpg niin aattelin, että näytätpä ihan Victoria Beckhamilta ja Miikasta tulee välillä mieleen ihan David, joten sullahan on ikioma David :—D

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   Jepjep, ihan ikioma :D

   Vastaa
 18. M 15.2.2012

  Heiii ihana blogi tää! Eksyin tänne eilen ja luin varmaan kaks tuntia putkeen sun vanhempia postauksia :D Vaikka vauva-asia ei ookkaa yhtään ajankohtanen niin ihana lukea siitä sun blogista ja kaikesta muustakin. Sulla on jotenkin kivan maanläheinen mutta silti hauska blogi!

  JEE luen varmasti jatkossakin kaikki postauksesi!

  JA, onnea odotuksen loppusuoralle! Kyllä se sieltä kohta tulee!

  Vastaa
  • Maj 15.2.2012

   JEE! Toivottavasti se tosiaan tulis, mieluiten pian.

   Vastaa
 19. JenniT 15.2.2012

  Hahaa, en oo ennen kommentoinut, mutta kun nyt Davidistä on kyse niin pakkohan se on :D Meillä on ollut just puhetta harvase ilta Davidistä, kun ilmeisesti käy niin, että H&M:n uuden mainoksen tullessa telkkarista joku kihertää sohvalla kun pikkutyttö…ja ei, se ei ole mieheni ;) Että tämä postaus jotenkin osu ja uppos! Vaikka siis muutenkin pidän sun blogista tosi paljon :)

  Vastaa
 20. vendela 15.2.2012

  haha en tiedä näkyykö tämä, mutta ilmeisesti tykkään facebookissa david beckhamista ja tällainen tuli etusivulle: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150530750696571&set=a.146755971570.121766.84218631570&type=1&ref=nf ainaki victorialla on hyvä asenne ja huumorintaju, nauratti aika lailla…………:D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *