Ylivieskassa asustaa meille muitakin tärkeitä ihmisiä, kuin mun sisko ja vanhemmat. Pikavisiitillä emme kerenneet kaikkia sukulaisia näkemään, mutta ehdittiin pyörähtää kuitenkin kummityttöni luona. Koko perhe on aivan ihana ja heidän kotonaan tuntee olonsa hyvin tervetulleeksi, jos niin voi sanoa. Rebekka viihtyy niin hyvin isompien tyttöjen kanssa ja nauttii heidän huomiostaan suunnattomasti!

 

 

Meillä on tosi samanlainen maku sisustuksen suhteen serkkuni (kummityttöni äiti) kanssa ja rupatellaankin usein kotijuttuja ja kerrotaan toisillemme uusista ideoista ja löydöistä. Voisin muuttaa heille koska tahansa, mutta on kylässäkin ihan kiva käydä ;D Terveisiä vaan sinne <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Miu 19.4.2012

  Tästä postauksesta sainkin yhden vinkin: tuo takka nimittäin on samanlainen melkeinpä kuin meillä, jopa luukkuja myöden mutta meillä on valkoinen..olkkarimme tarvisi lisäpotkua ja taidammekin maalauttaa sen jollain tuon kaltaisella struktuurimaalilla. Tack :)

  Vastaa
 2. Iisa 19.4.2012

  Mitä nyt näistä kuvista näkee, niin sisustustyyli on minunkin makuun :)

  Vastaa
 3. Ellu 20.4.2012

  On kyllä samaa tyyliä kun teidän koti.

  Ihan aiheen vierestä, tulin kyselemään dermosilin tuotteista. Muistelisin nimittäin, että kirjoitit joskus käyttäväsi Dermosilin vaaleanpunaisesta puhdistusvaahtoa. Itse olen käyttänyt samaa. Dermosilin tuotteethan uusiutuvat aika tiheään tahtiin ja eikä se vaaleanpunainenvaahto enään tunnu omalle iholleni parhaalta mahdolliselta. Ainakin se mitä mulla nyt on näyttäiskin olevan rasvaselle iholle, kun se ennen oli normaalille tai sekaiholle. Olisko sulla jotain vinkkiä/ ootko kokeillut niitä Dermoja lähiaikoina, että olisko joku muu tuote tätä vanhaa vastaavaa? Jos toteutat sen kosmetiikkaviikon, niin tässä olis siis mun toive.

  Kivaa viikonloppua! Meidän perhe saapuu tänään kotikonnuille sinne Tampereelle. :D

  Vastaa
  • Ellu 22.4.2012

   Tämä ongelma ratkes jo. Onhan sitä samaa vanhaa saatavilla. Tais olla anoppi aikoinaan ostanut vain väärää. Mutta hyvä kun sen sulle kirjoittelin niin seuraavana päivänä jo olin vanhan kunnon Dermosil puhdistusvaahdon onnellinen omistaja. ;D

   Vastaa
 4. inkku 20.4.2012

  Tosi ihana takka, nyt on niitä valkosia niin paljon, tumma tekee särmää!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *