Eilinen hurja juhliminen (4.v synttäreillä) kostautui nyt aamulla, joten ollaan edelleen yöpaidoissa, Diego ei edes jaksa herätä :D Olin aivan ihmeissäni, kun Rebekka pyysi vasta puoli yhdeksältä aamulla, että voisiko tulla peittonsa kanssa meidän sänkyyn. Täällä nukuttiin niin hyvin, toivottavasti en nyt heitä suolaa kenenkään haavoihin, u know!

 

Eilen riekuin synttäreillä lasten kanssa ihan nukkumaanmenoaikaan saakka, hyi kauheeta, nehän tramatisoituivat sellaisesta. Rebekkakin sai vähintään myrkytyksen siitä sokerin määrästä, mitä sinne pieneen suuhun upposi. Ai niin ja tänään otetaan uudestaan, kotipileet = parhaat pileet :D

 

Megapileiden jälkeen (kun kaikki alle metrin mittaiset nukkuivat jo) syötiin isännän kanssa pikkusetit salaattia, otetiin lasit kuohuvaa  ja katottiin aika (väkivaltainen, mutta loistava) leffa, kippis!

 

 Tänä aamuna ollaan leikitty piilosta.

No, nyt on mun vuoro mennä piiloon,

heippa!

-Maj

0 Comments

 1. Lissu 21.4.2012

  Hitaat aamut silloin tällöin on parhaita! Ja voi kun teillä nukutaan piiiitkään, ihanaa! Meillä ollaan hereillä viimeistään kuudelta.. :/ Mutta olen kuulemma itse ollut lapsena hereillä aina viideltä joten ehkä mä olen tämän ansainnut :D

  Vastaa
 2. Katy 21.4.2012

  Ah, oispa meillä mennyt yhtä hyvin! Meillä kuolema odottaa selkeästi, taapero sairastui eilen ja yö meni rampatessa juotavaa hakemassa ja hyssyttelemässä. Toivottavasti ensi yönä sitten paremmin.. :D

  On se jännä, vaikka lapsikin nukkui surkeasti koko yön, nini ei näytä tuntuvan missään, tänään painaa innoissaan menemään taas pitkin seiniä. Sairastaisinpa itse samalla tavalla..

  Vastaa
 3. s 21.4.2012

  Ihana hyväntuulenpostaus! Kiva kun jaksat kirjoitella leikkien lomassa:) ps. Söpöt Rebekan varpaat.

  Vastaa
 4. Reetta 21.4.2012

  Just kivaa että otatte sillain rennosti että lapsetkin voi tosiaan pitää hauskaa siihen nukkumaanmenoaikaan asti :) Kivaa että oli hauskat lasten bileet. Teidän aikuisten salaatit näyttää todella herkullisilta!

  Vastaa
 5. LPP 21.4.2012

  Oi, nauti hyvinnukkuvasta perheestä!

  Meillä nukutaan vähän vähemmän hyvin, mutta aikaansa kutankin. Lapsiluku täynnä :D

  Vastaa
 6. Hekku 21.4.2012

  Oijh, toi viimonen kuva on ehkä maailman sympaattisin! :) Niin kovasti sitä itsekin odottelee, että pääsee leikkimään piilosta oman pikkuherran kanssa. Täällä jännätään vasta, että milloin herra päättää kääntyä masulleen…

  Rentoa lauantaita teitin perheelle! :)

  Vastaa
 7. Kiki 21.4.2012

  Ei kyllä toisten unet harmita yhtään: ajattlen aina ettei se ole minulta pois, jos ollain toisella on joku paremmin! Omat lapset siis molemmat olleet huonoja nukkijia, paitsi silloin muutaman kuukauden ikäisinä jolloin nukkuivat hyvin :)

  Kivat bileet näyttää olleen ja hyvät kun juhlijoita väsyttää :)

  Vastaa
 8. Mei 21.4.2012

  oon jo melko kauan lueskellu sun blogia ja onki nyt eka kerta ku kommentoin. Täytyy sanoa, että vaikutatte aivan ihanalta perheeltä! Joka päivä kun avaan koneen, on pakko tulla katsomaan, että mitäs teille tänää kuuluu! Ja nyt sait mut varmasti koko loppu illaks hymyilee tolla tän postauksen vikalla kuvalla :)) Voi Rebekka, voin vaan kuvitella ”kelmin” ilmeen tuolla verhon takana ! Mutta jatka samaan malliin, sun blogi on ehdottomasti parasta antia näiden kaikkien mahdollisten muotiblogien keskellä!

  Vastaa
 9. kalamuija 21.4.2012

  Hyva, etta siella on uni maistunut.

  Makaan en ole nukkunut 4 tuntia pidempia patkia varmaan vuoteen ja nyt mun miehella alkoi vapaat niin han lupas, etta saan nukkua kokonaisen yøn ja han syøttaa vauvan. Saa nahdan miten menee… jos en aaniin heraili niin siihen etta tissit rajahtaa;)

  Ihana koti sinun kummitytølla!!!

  Vastaa
 10. PikkuMy 21.4.2012

  Se on niin ihanaa kun lapset nukkuu pitkään :) Meidän esikoinen on ollut kova poika nukkumaan ihan vauvasta ja niin taitaa tulla tuosta tytöstäkin, muutama yö sitten nukkui 14 tuntia kahdella syötöllä ja eilen vetäsi melkein 5 tunnin päikkärit. Yksi pikkunen huonopuoli on tuossa hyvin nukkumisessa, kun siihen hyvään on niin helppo tottua että sit kun on vähän huonompi yö niin tuntuu että on muka NIIN väsy :D Mutta tosiaan, nautitaan kaikista hyvistä nukkumisista!! Ja lasten synttärit on kivoja bileitä :)

  Vastaa
 11. Ida 22.4.2012

  Voi ei, toi viimeinen kuva! EN KESTÄ<3

  Vastaa
 12. meri 22.4.2012

  eikä :DDD toi viimenen kuva kyllä piristi. :D aivan ihana!!

  Vastaa
 13. Maikku 22.4.2012

  Ihana postaus jälleen kerran ja noi Rebekan varpaat <3

  Onko tossa salaatissa ihan normaaleja suolapähköinöitä? Näyttää siis niin hyvältä toi salaatti! pakko varmaan tänään tehdä :P Mulla itellä ei oo ikinä mitää "mielikuvitusta" ruuan suhteen, tuntuu että aina tekee samoja salaatteja sun muita :)

  Vastaa
 14. Johanna 22.4.2012

  IHANA tuo viimeinen kuva, heh! :) Kiitos ihanasta blogistasi!

  Vastaa
 15. Paula 23.4.2012

  NamNAMnam miten heRkullisen näköstä salaattia!!! slurps ja rouskis. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *