Miika shoppaili edullisesti Crocseja lapsimessuilta, hän tosin ei meinannut uskoa sitä itsekään. Joskus on kai tullut vannottua, että ”Minähän en  Crocseja jalkaani laita”, mutta nyt hän joutui pyörtämään sanansa. Ne vaan ovat niin mukavat jalassa, eikä uusien mallien ulkonäössäkään ole mitään valittamista. Vapputorilla isä ja tytär tepastelivatkin jo uusissa kengissään :) Rebekalle vietiin nuo Vansseja muistuttavat mustat popot tuliaisiksi ja Miika sai sitten violetit Hello Kitty-crocsit…. Ei kai nyt sentään :D

-Maj

ps. Muistitteko jojojen olemassa olon, osaatteko jojotella? :D

 

 

 

0 Comments

 1. hennakatarina 3.5.2012

  Mäkään en mitenkään Crocseista ole aikaisemmin innostunut ja halpoja kopioita on tullut pidettyä vain maalla, mutta syötävän söpöjähän ne klassikko-Crocsit on aivan miniminikoossa <3 Tyylikkäitä messuostoksia!

  Vastaa
  • Maj 4.5.2012

   Kaikki näyttää minikokoisina paremmalta? Kalsareista lähtien :)

   Vastaa
 2. sinna-riikka 3.5.2012

  Jojottelu on kivaa!

  Vastaa
 3. Tiia 3.5.2012

  Nuo on kyllä kivan näköisiä, mutta ne niiden perus mallit ei oo kyllä mun mieleen :D

  Vastaa
  • Maj 4.5.2012

   No hei, sä et ookkaan vielä testannut niitä, jotka vaihtaa väriä auringonvalossa :DD

   Vastaa
 4. ;) 3.5.2012

  Rebekkalle vai Rebekalle?

  Mikkolle vai Mikolle?

  Pekkalle vai Pekalle?

  Riikkalle vai Riikalle?

  Vastaa
  • Maj 4.5.2012

   HAHAHA, tosi hauskaa.

   Vastaa
 5. JonnA 3.5.2012

  Juu-u niin se vain mieli muuttuu miehilläkin :) HIenot ovat nuo Miikan Hello Kitty crocsit ;) Ja eiköhän Rebekallekin ollut mieleiset.

  Meidän tytölle pitäisi hankkia uudet crocsit kesäksi, itsellä on helpompaa kun mono ei enää kasva niin voi pitää edelliskesän lemppareita :D Ihan superkätevät ne peruscrocsit mökillä ja rannalla…ja roskien vientireissulla :D Tykkään myös uusista malleista ja varsinkin naisille tulleet ballerinamaiset popot saattaa löytyä omasta kaapista piakkoin :D

  Vastaa
  • Maj 4.5.2012

   Osta ne auringossa väriä vaihtavat!!!! Sun on ehkä pakko ostaa ne!?

   Vastaa
 6. inkku 3.5.2012

  Oho, ompa nättejä! Nyt ostoksille!

  Vastaa
 7. iituliina 4.5.2012

  Min en oo kyllä vielä kelkkaani kääntänyt noiden suhteen, enkä meinaa kääntääkään :D susirumia, varsinkin ne perusmallit ja mun mielestä jaloissa aivan hirveen tuntuset :D mielummin käyttäsin vaikka iskän nelivitosia kontioita :D No okei, noi tennarit on ihan… söpöt?

  Vastaa
  • Maj 4.5.2012

   Noo, kyllä sä vielä pehmenet. Varmasti. Ehkä…

   Vastaa
 8. Palomino 4.5.2012

  Itsekin olen vannonut, etten ikinä osta crocseja. Tämä tapahtui silloin, kun ne peruscrocsit saapuivat maahan. Mutta sitten yhtenä kesänä menin Crocsin myymälään Vantaalla ja löysin sieltä täydelliset balleriinat jotka ovat aivan mahtavat jalassa. Ja nyt crocseja on jo jo miehellä ja lapsillakin isot kasat eri malleja. Ei kyllä niitä peruslipokkaita :)

  Vastaa
  • Maj 4.5.2012

   Nii-iin, aika monelle on käynyt niin, uskoisin :) <3

   Vastaa
 9. minna 4.5.2012

  WAU! kylläpä crocsi tekee nykyään ihania popoja!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *