Lapsimessuilla ollessamme löysimme tiemme myös kädentaito-osastolle, josta bongasimme Teippitarhan oman pikku putiikin. Olin heti tohkeissani tästä teippi-asiasta ja teippejä lähti messuilta vinopino mukaan, kuten kuvastakin näkyy! Ylläripylläri, ensin tästä ”teippailusta” on innostuttu Japanissa, josta nämät teipit muuten tulevat ja nyt teipit ovat saaneet näkyvyyttä myös Suomessa mm. sisustuslehdissä. On siis tosi trendikästä teippailla niinku, siks mä ajattelin tästä aiheesta postaillakin! Ja olkaa vaan ihan hiljaa siellä, jos olette niin trendikkäitä, että olette löytäneet teipit ennen mua tai vaikka ennen koko Japania.

 

Nämä ovat siisi masking- ja washiteippejä! Teippejä voi käyttää askarteluun, koristeluun tai vaikka sisustukseen. Täältä löydät lisää ideoita teippailuun :)

 

Mä en ole todellakaan mitään askartelu- tai näpertelijätyyppiä, mutta teippaaminen kuulostaa juuri sopivan yksinkertaiselta touhulta tämmöiselle kädettömälle ja lyhyt jännitteiselle tyypille :P Yksi rulla teippiä maksaa noin vähän vajaa neljä euroa, joten viikkorahoistasi saat helposti ostettua ainakin yhden teippirullan, jos siis jätät karkit väliin :P

 

 

Teipit eivät tahmaa ja ne tarttuvat aika hyvin uudelleen ja uudelleen pintaan kiinni.

 

Alettiin hommiin Rebekan kanssa:D

 

Mä olin se master-teippaaja ja tässä kuvassa on taitava assistenttini, joka koittaa purra teippiä katki…

 

Tarvitsimme kuitenkin saksia.

 

Niin mitä me sitten saatiin aikaiseksi? Tämmönen upea neliö, jonka sisälle laitettiin assistenttini taideteos, hänen isänsä piirtämä hymiöjättitarra ja muutamia muitakin kortteja.

 

Tästä se meidän teippailu-ura sitten lähti, ens kerralla tehdään jotain vieläkin haastavampaa. Menkää tekin tilailemaan teippejä, kun ulkonakin on noin onneton keli (tekis mieli kirjoittaa, että paskakeli). Tai leikkikään sormiväreillä, mutta sitten joudutte siivoaamaan paljon enemmän ;) Teippejä voi siis tilata täältä!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. annip 12.5.2012

  Wow, ostitko noin paljon teippiä? :D Noista riittää kyllä askarreltavaa! Nyt tuli älytön teippihimo.. täytyy ehkä sitten itsekin rohmuta. ;)

  Vastaa
 2. Juulai 12.5.2012

  Ihana askartelija-rebe! Hän on niin tomera <3

  Vastaa
 3. Miiajohanna 12.5.2012

  Vau :)

  Tostahan tuli tosi hieno!

  Vastaa
 4. sanni 12.5.2012

  Hienot ovat nuo ”kehykset”, voisi itsekin ideoida jotain mukavaa ja ehkäpä tilailla….

  Vastaa
 5. inka 12.5.2012

  Mäki aina puren teipit hampailla!! :DDD alotin kakarana ja nyt kakskymppisenä kyllä onnistuu jo!!!! :DD

  Vastaa
 6. Paula 12.5.2012

  Huippu idis rajata seinälle tollanen taideruutu. Mä en tiedä uskallanko es ostaa mitää teippejä ku mulla lähtee aina ideat käsistä. Mut noi on kyllä niin paljon nätimpiä ku maalarinteippi, jolla ollaan vedetty lapsille lattiaan hyppelyruutu. Kyllä mun pitää saaha tollasia hienoja. niillähän vois tehä vaikka lastenhuoneen seinälle jonku kuvan tai kirjottaa jotain tai teipata lattiaan autotiet tai tai.. Nyt on pakko saada! Tiiätkö saako noita täältä Tammpereelta mistään kaupasta?

  Vastaa
  • Maj 12.5.2012

   Selvitin asian sulle: Eli teippitarha sijaitsee Pirkkalassa ja kun sinne ottaa yhteyttä etukäteen, niin pääsee noutopisteelle hypistelemään valikoimaa ja tekemään ostoksia, mutta noutopiste on auki vain sovitusti. Ota halutessasi yhteyttä ”Teippitarhalaisiin” ja käväise hakemassa teippejä Pirkkalasta? :)

   Vastaa
  • Karita 14.5.2012

   Hei Masking Tape teippejä saa Tampereella myös Design Boulevardilta (Aleksanterinkatu 30). http://www.designboulevard.fi

   Vastaa
   • Paula 14.5.2012

    Kiitos vinkeistä! :)

    Vastaa
 7. Juuli 12.5.2012

  Hei semmonen tuli tässä mieleen että pystyskö nuita vanhoja postauksia selailemaan sillain vaikka kuukausien mukaan, tai vielä parempi jos näkys kaikki postausten otsikot ku kuukautta klikkais? Ku jos esim. haluais löytää jonku tietyn vanhan postauksen, nii klikkaamalla vuotta 2011, ei aukia yhtään enempää vaan joutuu selaan toooosi pitkään jos postaus on tehty esim. viime kesänä ja monesti sitte konekki alkaa sekoileen ku kauheesti joutuu taaksepäin sivuja lataileen. En tiiä voitko ite vaikuttaa asiaan. Ja toivottavasti tajusit mitä haen takaa. Vähä vaikia selittää :D

  Vastaa
  • Maj 12.5.2012

   Tossa sivun oikeassa laidassa on just Sellanen valikko, mitä kuvailit :D

   Vastaa
   • Juuli 13.5.2012

    Joo niin on, mut siitä ei saa kuukausien ja postausten mukaan ku vaan tän vuojen postaukset. Eli kaikki viimevuojen ja sitä vanhemmat postaukset on tossa vuojen paketissa, ne ei sillain ”pilkkoudu” pienemmäksi ku sitä vuotta klikkaa, vaan joutuu selaamaan. Ymmärsikkö nyt mitä tarkotan :D

    Vastaa
    • Maj 13.5.2012

     Klikkaa niitä vuosia?

     Vastaa
    • margeh 13.5.2012

     Ite mietin tuota samaa kerran. Jos klikkaa vuosilukua, kaikki postaukset aukee kerralla. Täytyy klikata sitä nuolta vuosilukujen ja kuukausien ym. edessä, niin pääsee etenemään postausten tasolle :)

     Vastaa
     • Juuli 13.5.2012

      Kiitos margeh hirviästi. Nyt siis toimii ku klikkaa tuota nuolta tossa vuosiluvun eessä. Just tuota tarkotin. Aina ennen oon painanu tosta ite vuosiluvusta ja ihan tuskasena sitte selannu nuita sivuja takas päin :D


 8. LindaMaria 13.5.2012

  Ihanaa että saat jopa teipeistä näin hauskan ja iloisen postauksen aikaiseksi :) Kirjoituksiasi on aina ilo lukea. Aurinkoista kevään jatkoa sinulle ja perheellesi <3.

  Vastaa
 9. Ruusa 15.5.2012

  vaude, mainio lahjaidea skräppäävälle anopille. kiitos!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *