Tuo meidän tyttö on nauttinut ulkona kirmailusta vähintään yhtä paljon kuin koirakin. On se vaan niin erilaista tämä omakotitalo-elämä kun kerrostalossa asustaminen. Täytyy kyllä myöntää, että itseasiassa en haaveile ihan vielä omasta (ainakaan isosta) pihasta, sillä sen kunnossa pitämiseen menee aikaa, sitäpaitsi kaikki tietää että en ole mikään viherpeukalo…

Siskon pihassa…

On leikitty, ajettu ”nopolla” ja…

 

nukuttu makoisia päikkäreitä.

 

Voikukat tuntuvat olevan kauhea riesa… Äidiltä ja siskolta löytyy kummaltakin tuommoinen ihmeellinen kapistus, jolla niitä voikukkia saa irrotettua oikein juurien kanssa. En ole sellaisesta kuullutkaan… Meidän äidillä on aikamoinen arsenaali välineitä pihan ja kodin kunnossapitämistä varten, voitte vaan kuvitella… :D Ehkä joku muistaa vielä sen viimekesäisen pihalaattojen imuroinnin? Taas on kuulkaas imuri hurissut ;)

 

 

Joka päivä on satanut. Sää ei nyt osaa oikein päättää, että minkälainen se olis. Olispa se aurinkoinen loppuviikon…

 

Ulkona ollaan myös puhalleltu kovasti saippuakuplia ja heitelty frisbeetä. Me käytiin paikallisessa ”mäkkärissä” eli King Mealissä, myyjä kyseli, että otanko Rebekan lastenateriaan lelua lisämaksusta? En ottanut. Veljeni Peppe oli aivan kauhuissaan asiasta. ”Hampurilaispaikoissa kohokohta oli  just se lelu” ja meni ostamaan Rebekalle lelun. Sen lelun sai valita itse sellaisesta korista ja sieltä tuo frisbee sitten löytyi.

 

Tässä sitä testataan!

 

Tärkeintä on asenne ja tietysti retee asento!

 

”Heitä mulle”

 

”Täältä tulee…”

 

Ja tonne menee…

 

Alkoi taas sataa, voi himputti. ”Petu, minu kulta, mennään sisälle”

 

Frisbeetä voi heitellä (tietty mun siskon pihalla ja porukoiden saunassa) frisbeegolf radalla, sellainen löytyy täältä Ylivieskastakin. Laji tuntuu olevan ihan mielettömän suosittu, mun muutamat kaverit on ihan täysin hurahtaneet ja käyvät jopa kisoissakin ;) Olen myös kuullut, että Frisbeegolf voi aiheuttaa perheriitoja, vitsivitsi vai mitä Henssi? Myös meidän Miika on innostunut lajista. Harrastaako teistä kukaan kyseistä lajia? Mä itse olen Rebekkaakin huonompi heittäjä, mutta voisihan sitä ehkä ihan huviksi käydä testaamassa? Etenkin jos joskus pääsen niin, että mun ei tarvitse raahata koko sirkusta sinne mukana, haha ;D

 

-Maj

0 Comments

 1. Heidy 11.6.2012

  Täällä Raahessa frisbeegolf on myös kovassa suosiossa! Oon itsekin käynyt epätoivoisesti pari kertaa heittelemässä frisbeitä, mutta aina ne saa -jostain kumman syystä- hakea lähi metsästä tai ruosteojasta! :O Kisojakin kerran olin katsomassa: on se komean näköistä kun se levy lentää monta sataa metriä! :))

  Vastaa
 2. Laura 11.6.2012

  Se frisbeegolf on tosi mukavaa! Tänä kesänä oon tosin vaan kerran käynyt tuossa Ylivieskan radalla pelaamassa, mutta suosittelen kyllä ihan uteliaisuudesta kokeilemaan, jos vaan saa joltain tutulta kiekkoja lainaan. Suosittelen myös semmoista kelluvaa kiekkoa, sillä ne kiekot on melko helposti siellä Katajaojan pohjassa ainakin mulla :D

  Vastaa
 3. Henssi 11.6.2012

  Nyt on oikee laji! :) vaikka välillä hermo menee, kun ei ole muuta elämää meillä??:)

  Otetaan tämän kesän tavotteeksi, että käydään kahestaan tai pikkusten kanssa kiertämässä vaikka Epilän rata? Voin vähän opastaakin.:)

  Vastaa
 4. Elena 11.6.2012

  Ihana Rebekka <3 ihaninta on lukea miten Rebekka puhuu, tai siis kun kirjoitat hänen sanomisia :)

  Vastaa
 5. Ssusu 11.6.2012

  Mä joskus aikoja sitten, kun toi kyseinen laji rantautu meille tänne länsi rannikolle, niin parkkeerasin pyöräni siihen frisbeegolf maaliin… Jep, noloa. Varsinki kun jäin siihen suht lähelle ottamaan aurinkoa ja kuulin pelaaja poikien ihmettelevät kommentit… Oli pakko käydä siirtämässä se myöhemmin kun pojat oli kadonneet näköpiiristä :D

  Vastaa
 6. anis 11.6.2012

  Ihana Rebekka!!:) Meillä kans mies ihan hurahtanut frisbeegolfiin, kerran piti oikein itsekin raahautua mukaan ja oli varmaa näkemisen arvoista kuinka aikuinen nainen viskoi frisbeetä mihin sattui. :D Ja se ilme vasta näkemisen arvoinen olikin kun en osunu ihan sinne minne halusin. ;) Onneks me naiset voidaan aina hengailla ja vaikka ottaa subaa siinä sivussa.. Mukavaa kesää teidän perheelle!

  Vastaa
 7. Tiu 11.6.2012

  Aivan ihania nuo Rebekan frisbeekuvat <3

  Vastaa
 8. Mehis 11.6.2012

  Mua alko kiinnostamaan toi rikkaruohonkitkemisvehje kovasti! Tahtoo samanlaisen :))

  Vastaa
 9. aiai 11.6.2012

  Kukas voitti ihanan laukun?

  Vastaa
  • Maj 11.6.2012

   En ole ehtinyt vielä arpoa… Koitan saada arvottua voittajan tällä viikolla :)

   Vastaa
 10. Suvi 11.6.2012

  Ollaan anopin kanssa varmaan ainoita, jotka haluais voikukkia jostain löytää! Joku sopivan puhdas kasvupaikka on nyt kovasti haluttu. Tehtäisiin voikukkaviiniä mahdollisesti tuleviin häihin jopa… ;)

  Vastaa
 11. Jenni 11.6.2012

  Aaw Rebekka on niin sulonen<3

  Vastaa
 12. Venla 11.6.2012

  Tosi hieno laji ja upeasti se Rebekkakin jo heittää :)

  Tiesitkö, että frisbeegolf -sovelluksen saa puhelimeenkin?

  http://www.windowsphone.com/fi-FI/apps/68a6fabf-dae7-4679-97fa-f85158b7e954

  Vastaa
 13. Sanni 11.6.2012

  Toi on muuten aika kätevä toi tsydeemi, millä saa noita voikukkia revittyä juurineen. Eihän mulla oo ongelmia voikukkien kanssa, ku kerrostalossa asutaan, mut joitakin vuosia sitten tuli kesätöiden yhteydessä käytettyä tollaista :) Rebekka on söpö ja tuo hattu on aivan ihana!

  http://ihmeellinenelamaa.blogspot.fi/

  Vastaa
 14. Emmm 11.6.2012

  Ihanan huomaavainen veli sulla! Mahtaako olla sinkku? ;)

  Vastaa
 15. Tuuti 11.6.2012

  AAAAAA aivan mielettömän kivoja kuvia Rebekasta! :)

  Maj olet ihana!

  Vastaa
 16. Lotta 11.6.2012

  Ihan asian vierestä mutta oletko tykännyt tuplista? Minkä merkkiset ne olikaan? Onko niitä hyvä työntää, jos kyydissä on vaan Samuel?

  Meillä on nyt käytössä p&t vibet ja tähän asti ne on toiminu mutta nyt tuntuu, että tyttö 6kk ei niissä oikein viihdy. Varsinkin, jos herää unilta niin sitten pitäisi olla vaihtamssa istuinta alas ym. Joten mietin, jos vaihtais ne kuitenkin vierekkäin istuttaviin.

  Kiitos paljon, jos kerkiät vastaamaan! :)

  Vastaa
 17. Eloise 11.6.2012

  Hei. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja nyt ajattelin kommentoida. Frisbeegolf on yllättävän koukuttava laji ja siitä hauska ulkoilumuoto, että sitä voi tehdä koko perheen voimin (lapsi/lapset vaan rattaisiin ja menoks). Tosin perheriidankin siinä voi hyvin saada aikaiseksi, jos valmentajana ominaisuudessa toimiva puoliso antaa huonoja tahi vaikeasti toteutettavia ohjeistuksia. Olen myös muutaman kerran miettinyt, ettei se nyt ihan tervettä hommaa ole esim. heitellä kiekkoa koriin iltamyöhään vesisateessa, mutta kai se on se oman tuloksen parantaminen, joka saa aina uudelleen yrittämään. Täällä Tampereella esim. Epilän rata on melko aloittelijaystävällinen, suosittelen! Pitää vielä sanoa, että frisbeegolfissakin parasta on kunnon eväät ja palkinnot – ainakin jos lähtee Ylöjärven puolelle Kuulaakson radalle.

  Vastaa
 18. Marissa 12.6.2012

  Onhan varsinkin isossa pihassa ja omakotitalossa hommaa, mutta itse en enää kerrostaloon lähtisi, etenkään lasten kanssa en haluaisi edes ajatellakaan enää kerrostalossa asumista. Ihanaa kun voi ottaa omassa pihassa aurinkoa, grillailla ja pitää pieniä pihajuhlia…eläimet saavat olla pihassa ja lapsetkin on helpompi ”työntää” pihalle :) Meidän piha ei ole mikään kovin iso,(paritalo)eikä pihatöitä taakaksi asti ole, mutta juuri sopivan kokoinen pieneen kirmailuun lapsille ja eläimille…:) mitään hehtaaripihaa en minäkään haluaisi.

  Vastaa
 19. Lotta 12.6.2012

  Haha, frisbeegolf TODELLAKIN voi aiheuttaa perheriitoja! XD

  Vastaa
 20. Myy 12.6.2012

  Yksi kaveri on (tosin jo vuosia sitten) ihan flipannut frisbeegolfin suhteen. Sillä on omalla pihallakin kori, että voi treenata! :D

  Vastaa
 21. Erika 13.6.2012

  Hihii, muistan kyllä blogi-tekstisi jossa oli kuva pihalaattojen imuroimisesta! :) Se oli niin hyvä, että tästä sain idean imuroida myös koko oman terassin ja kivilaatat imurilla. Oli niin helppoa sen jälkeen vaan pestä siitepölyt pois ja käsitellä terassi kesäkuntoon :)

  Ja voi miten ihana Rebekka onkaan :D

  Vastaa
 22. ann 13.6.2012

  Mun mies harrastaa aktiivisesti frisbeegolfia, tästä on ehkä n. 1 km matkaa yhdelle ehkä Suomen isoimmista radoista. Oon ollut kans mukana muutaman kerran, ei ihan mun laji oo. Kerran jouduttiin viemään mies päivystykseen tikkaukseen, kun vähän heitin sitä kiekkoa, pikkusen väärään suuntaan :D Ei tullut riitaa, mies jopa sanoi, et olis hän voinut enemmän siellä takanakin seistä :D Rebekalla on ”mageet” vaatteet, niinku mun nelivuotias poju vois sanoo. Tänäänkin, että ”Äiti, en haluu näitä, haluun ne mageet housut”. Mistä lie kuullut, kun en ite käytä tota sanaa.. Tää on huippublogi. Tää on hauska perhe blogi, missä on ripaus välillä muitakin hyviä aiheita, tykkään! Nimim. lukijana jotain 1,5 vuotta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *