Sataa sataa ropisee , taas! Käytiin kuitenkin tytön kanssa humputtelemassa kaupungilla, ostettiin bikinit ja hellehattu. Rebekka sai valita itse hattunsa, se on muuten aika ruma :D Bikinit tuli mulle, 4,95 euroa ja ihan sikahienot, pitäisköhän esitellä ne teillekin, mutta ei kuitenkaan kantajansa päällä, eeh. Herkuteltiin focaccialla ja pehmiksellä. Tutut ihmettelivät, että missä vauva on. Se oli kotona tai oikeastaan neuvolassa isänsä kanssa. Neuvolassa ihmeteltiin, että missä mä oon. Kummallista touhua vai mitä? Kuvissa tällä kertaa tämän päivän vetimet.

 Mistä pidetään seuraava teemaviikko? Kertokaa nyt.

 

-Maj

0 Comments

 1. Tinski 19.6.2012

  Aamen! Kyllä niin on kummallista! Olen muutenkin huutamassa aina kaikkien rajojen rikkomisen perään ja tämä saa mut kyllä näkemään punaista.. Ex-ukkoni kävi kaupassa – mä nyt vaan vihaan kaikkia marketteja ja teen pidempää työpäivää, joten se kävi näppärämmin niin. Samalta jannulta kävi imuroiminen kätevämmin. Minä sitten saatoin helposti heittää matot telineeseen ja huitoa piiloaggressiot niihin tai rakennustyökaluihin tottuneena koota pöydän tai porata taulun reiät. No, eihän se meitä haitannut mutta kun kaikkia muita! Pahin oli anoppikokelas, joka oli sitä mieltä, että leikin sukupuolirooleilla ja teen hänen pojastaan leikkikaluni vain siksi, että tahdon olla erikoinen… Mrr, ei varmaan tarvitse eritellä silloin sisällä velloneita tunteita ja päässä vilisseitä painokelvottomia ajatuksia?..

  Eli jee, hyvä kun jotkut muutkin jaksaa vähän potkia näitä naurettavia ennakkoluuloja vastaan!

  Vastaa
 2. terveydenhoitaja 19.6.2012

  Ihanaa, että isi lähti vauvan kanssa neuvolaan ja äiti oli välillä shoppailemassa isomman lapsen kanssa :)

  Vastaa
 3. Elena 19.6.2012

  Kyllä välillä saa ja pitääkin poiketa rutiineista ja tottumuksista, piristää kummasti :) ihana postaus jälleen kerran <3

  Vastaa
 4. Hertta 19.6.2012

  Kuvia neidistä hattunsa kanssa ja isomman neidin bikineistä! (: Sulla on muuten ihana tyyli pitää blogia. <3

  Vastaa
 5. Eve 19.6.2012

  Heei ihanat vaatteet! Kai ostit itelleskin samanlaisen hellehatun, heh;)

  Vastaa
 6. Sanna 19.6.2012

  Isit kanssa neuvolakäynneille välillä, hyvä te! Ja ehdottomasti kuvaa Repsun sairaan hienosta hellehatusta, toivottavasti niitä myydään myös aikuisten osastolla :P

  Vastaa
 7. Iida 19.6.2012

  Ihanaa Maj <3 Oikea asenne <3 Teema viikko vaikka hmm ruuista taikka niistä hetkistä kun lapset nukkuu, että mitä touhuat niinä aikoina. :)

  Vastaa
 8. PikkuMy 19.6.2012

  Mä niin tykkään ;)

  No mä oon aika tylsä näiden mun teema ehdotuksien kanssa mutta tää ehdotus johtuu siitä että mun tekis mieli tehdä muutakin ruokaa kun sitä mitä aina teen mutta se ei sais olla liian monimutkasta joten TOIVON että teet teemaviikon siitä mitä teillä syödään (resepteillä :)). Koska meillä kans kaks pientä niin ei ole sitä aikaa siihen pitkään kokkaamiseen ja haluttais silti tarjoilla jotain muuta kun aina niitä samoja ;)

  Mitäs sanot olisko mahdollinen teema?

  Vastaa
 9. MariaEH 19.6.2012

  Oikein! :) Kyllä isänkin pitää saada tehdä lapsensa kanssa kaikkea mitä äitikin tekee – kunhan ei nyt ala imetystä yrittämään… ;) Naurattaa (ja ärsyttää) joka kerta kun vanhemman puoleisilta sukulaisilta lipsahtaa joku ihmettelevä kommentti kun meillä isä syöttää ja vaihtaa vaipat kuin vanha tekijä ja vielä ihan oma-aloitteisesti ja spontaanisti :D Voisin hyvinkin kuvitella että meilläkin isi voisi mennä poikasen kanssa neuvolaan! :) Kiitos ihanasta blogista Maj, meillä on täällä tosiaan myös 4kk ikäinen poika joten on huippua lukea postauksia ihmiseltä joka on samassa elämäntilanteessa – tosin tykkään ihan kaikista aiheista aina vauvajutuista asukuviin! Ihanaa ja lämpöistä kesää teille! <3

  ps. Voisiko seuraava teemaviikko liittyä jotenkin vaikka lomailuun tai lomakohteisiin missä olet/olette olleet tai minne haluisit joskus päästä tai mitä kohteita suosittelisit? :) T: Lomamatkasta haaveileva äiti.. :D

  Vastaa
 10. Merja 19.6.2012

  Hih, hyvä välillä mennä iskänkin neuvolaan, meillä myös välillä ollut iskän heiniä, ei aina äitin tartte… vaikka sinne ihan kiva onkin mennä, aina ei pysty. ;) Mukavaa sadepäivän jatkoa! Täälläkin satelee ja juuri mietin, mitä neitosten kanssa ilta touhuttaisiin. :)

  Vastaa
 11. Kärty 19.6.2012

  Toivoisin ainkin yhtenä postauksena sitä, mikä inspiroi sisustuksessa sinua. Tai sitten vaikka valokuvia siitä, mikä lähiaikoina on kiinnittänyt huomiosi ympäristössä positiivisella tavalla/saanut ajattelemaan.

  Ja ehkä joku postaus vanhasta blogista, koska vaikka luin Magicpoksia jo ennen Indiedaysia kauan aikaa, niin muistutus virkistäisi! :-) Vaikkapa matkailusta?

  Vastaa
 12. emma 19.6.2012

  Olipa hyvä postaus! Naurahdin tuossa kohdassa ”se on muuten aika ruma:D” ja monessa muussakin, huippua. Kaikki teemaviikot käyvät, meikä lukee.

  Vastaa
 13. Katri 19.6.2012

  Hyvä se on iskänkin välillä käydä neuvolassa, saapa jutustella terkkarin kanssa omista fiilingeistä, jos on jotain mitä pitää saada pois mielestä :) Äidin jaksamista kun aina muistetaan kysellä, mutta isän vähemmän.

  Meillä mies opetteli vauvanhoitoa ennen mua, rankemman puoleisen alun takia oltiin eri osastoilla vauvan kanssa, mulla meni kaikki energia siihen, että raahustin aikuisten puolelta lasten puolelle sairaalaa, enkä jaksanut tai pystynytkään alkuun muuta tekemään, kun pitää sylissä ja ihmettelemään. Sitten kun itse pääsin tositoimiin hoitajat hihkuivat onnesta, että ”On niin ihana nähdä, kun isä opettaa äitiä.” :D

  Vastaa
 14. inkkudaa 19.6.2012

  hahaah toi on kyllä ihmeellistä :D oot hassu

  Vastaa
 15. Marika 19.6.2012

  Olisi muuten hauska postausidea jos lukijat saisivat esittää kysymyksiä, joihin Miika vastaisi! En ole ihan varma onko blogissasi esiintynyt jo tälläinen postaus.

  Vastaa
 16. Tiitu 19.6.2012

  Just hyvä! Sitä paitsi on myös Rebekalle tärkeetä, että se saa välillä olla äitin kanssa ihan kaksistaan. Mäkin haluan nähä sen Rebekan hatun!

  Vastaa
 17. Kaisa K. 19.6.2012

  Ihana blogi.. ja oikein että välillä mihetkin käy neuvolassa :) Saavat hekin välillä lisätietoa ja aikaa kysyä kysymyksiä :)

  Teemaviikkona olisi kiva lukea.. perus meikki vinkkejä ja peruskampausehdotuksia..

  -kaisa-

  Vastaa
 18. hennakatarina 19.6.2012

  Kun olin synnytyksen jälkeen jälkitarkastuksessa lääkäri kysyi epäilevästi missä vauva nyt on? Sanoin että kotona ja lisäsin kyllä nopeasti että isänsä kanssa… :D

  Teemaviikko toiveena ruokaviikko. Olenko käsittänyt oikein että Miika olisi aika taituri ruoanlaittajana? Miikan herkullisimmat reseptit olisivat aika jees :)

  Vastaa
 19. emsku 19.6.2012

  Voi että! On niin kivaa kun kirjotat näin hauskasti ja uskallat edelleen kertoa miten teillä toimitaan pelkäämättä niitä typeriä ja arvostelevia kommentteja joita täälläkin joskus jaellaan.

  Mielettömän ihana olet ja teidän suloinen perhe on myös ihana! Olet onnekas neiti! Kivaa kesää! <3

  Vastaa
 20. Noona 19.6.2012

  Teemaviikko toiveena urheiluviikko! :) Esim. miten pidät kuntoa yllä, teetkö jotain kotijumppaa tms. kun ehdit, syöminen urheilun ohella eli mihin kiinnität huomiota ruokavaliossa tai miksei vaikkapa jokin terveellinen ruokaohje. Olisi varmaan kiva muistakin näin kesän kynnyksellä kun helteellä vaatteet vähenee ja kroppa on esillä :)

  Vastaa
 21. Annina 19.6.2012

  Mielenkiintoinen teema olisi ruokavalio! Se on tietysti tavallaan aika henkilökohtainen asia ja monissa blogeissa näyttää kuumottavan joidenkin lukijoiden tunteita hieman liikaakin, joten ymmärrän jos ei inspaa :)

  Vastaa
 22. Tupu 19.6.2012

  Mä en pystyny nyt keskittymään mihinkään muuhun, kuin tuohon kauniiseen paitaan! Mistä oot sen hankkinut ja onhan niitä vielä?!

  Ps. Jos mulle joskus lapsia siunaantuu, toivon että osaan ottaa äitiyden yhtä rennosti kuin sinä :)

  Vastaa
 23. sanna 19.6.2012

  Mua kiinnostais myös toi ruokailu- teemaviikko. Ärsyttää joka päiväinen ”mitä tänään syötäisiin” – pähkäily. Meilläkin mies on se perheen kokki mut pitäähän sitä päivisin jotain syödä plus mies kun tulee niin myöhään vasta töistä niin olis kiva jos ruoka olis jo valmis kun hän tulee…

  Jotain helppoja ja nopeita ruokavinkkejä kaipaan. Ja siis oikeesti idiootti helppoja! Jossain blogeissa on olevinaan niin helppoja reseptejä eikä niistä oo arkeen mitään apua tai ainakaan mulle jolla ei oo taitoa/aikaa opetella mitään ihme kokkaustaitoja :)

  Mitä teet rebekalle päivisin? Syötteko samaa ruokaa?

  Vastaa
 24. Anna 19.6.2012

  Videoviikko olisi kiva, eli postaukset vaihteeksi videoina. :)

  Vastaa
 25. Nanda 19.6.2012

  Eeeeeei mitään ruokajuttuja! Tai no, mua ne ei ainakaan kiinnosta :D Miten olisi: lempipaikkani Tampereella? Tai: lempiasiani kodissani (kylpyankka, makkarin näköala, kätevä vaatekaappi jne…)

  Vastaa
 26. Sipe 19.6.2012

  Ihanaa nähdä, ettei teillä kangistuta näihin perinteisiin sukupuolirooleihin missä äiti hoitaa lapset ja mies seuraa siinä sivusilmällä! (: Liikaa näkee omassa tuttavapiirissä sitäkin… Repsukin oli varmasti innoissaan, kun sai viettää äipän kanssa aikaa ilman, että vauva vie huomiota. Ps. kuvaa ehdottomasti hirvityshatusta!! :D

  Vastaa
 27. Kikka 19.6.2012

  Mua kiinnostais teemaviikko lasten vaatteista.

  Ihme juttu että vauva ei voisi mennä vaan isänsä kanssa…siis mitä sitä ihmettelemään! Isäni käytti minua kuulemma lähes aina neuvolla. Silloin 80-luvulla se vasta kummalista olikin!

  Vastaa
 28. S 20.6.2012

  Heippa! Postaustoiveena ehdottomasti Tampere lasten kanssa. Eli missä Tampereella tulisi käydä jos sinne tulee lomailemaan lasten/lapsen kanssa? :) Nähtävyydet, paikat, lapsiystävälliset ravintolat jne :) Olemme tulossa sinne asuntomessuille 6kk ikäisen pojan kanssa ja jäämme muutamaksi päiväksi sinne lomailemaan. Olisi kiva tietää mitä paikkoja suosittelisit nähtäväksi näin lapsiperheelle :)

  Vastaa
 29. Iida 20.6.2012

  Postaustoiveissa olisi ehdottomasi hiusjutut, erityisesti se miten saat tehtyä kiharoita itselles. Muuten ei muuta kun jatka samaan malliin, sun blogia on ihana lukea! :)

  Vastaa
 30. jenni 21.6.2012

  Pisteet sulle!! Ihan mahtava kuulla, että isä on ollut poikansa kanssa kahdestaan neuvolassa, olisin niin tahtonut nähdä tätien ilmeet siellä. Itse olen ollut nyt pari kertaa lääkärissä sektiohaavan takia ja joka kerta siellä on ihmetelty missä vauva on. Kun kerron vauvan olevan parkkipaikalla isänsä kanssa loksahtavat suut vielä enemmän auki. Oletuksena kun täällä Keniassa on, että vauva on nannyn kanssa kotona.

  Vastaa
 31. Johanna 21.6.2012

  AH! Mikä tuo paita on? Ihan sairaan hieno! =)

  Vastaa
 32. Janika 22.6.2012

  Hei Maj, mullakin olisi postausehdotus.. Olen 1.5. syntyneen Edwin-pojun uusi äiti ja välillä HIEMAN pihalla.. Olisikin siis ihana lukea, miten teillä menee ihan normaali päivä heräämisestä nukkumaanmenoon? Onko teillä millaisia rutiineja nyt esimerkiksi Samuelin kanssa? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *