Apua, varoitan heti etukäteen, että tästä postauksesta tulee pitkä! Jonkin verran multa on toivottu, että kertoisin minkälainen meidän peruspäivä on. Kahta samanlaista päivää ei tietysti (ainakaan meillä) ole… Sen verran täytyy sanoa, että oli outoa ettei me tänään juuri ulkoiltu. Melkeinpä päivittäin säästä piittaamatta raahaudutaan normaalisti pihalle, paitsi ei just sattumalta tänä tiistaina, mutta… Tänään oli tämmöstä ja huomenna jo ihan toisenlaista, siitä eteenpäin en uskalla edes ajatella ;) Mun piti kirjoittaa välillä ylös tämän päivän tapahtumia, että muistaisin mitä kaikkea me ollaankaan ehditty touhuamaan:D

 

Aamulla herättiin joskus 8 aikaan ja köllöteltiin hetki sängyssä jutustelemassa. Miika oli jo lähtenyt ennen seitsemään ja käyttänyt koirankin lenkillä. Heräämisen jälkeen aika tehokkaasti pesin ja puin lapset päivävaatteisiin. Imuroin kämpän ja syötiin aamupuurot. Kello 10 jälkeen vauva otti torkut, Rebekka leikki ja laitoin itseni valmiiksi. Ulkona sataa, Rebekka katselee piirrettyjä, teen lihapullia valmiiksi… Jossain kohtaa vauva heräsi ja molemmat lapset köllöttelevät olkkarin lattialla.

 

11:30 lihapullat valmiina, perunat kiehuu ja ovikello olis soinut, jos meillä sellainen olisi. Meille tuli Ellen-vauva ja mamma kylään. Syödään lounasta, Rebekka käy vähän levähtämässä ja vauvat ottavat lyhyitä nokosia…

 

Kaikki taas kehissä ja hereillä, kello ehkä jotain 14:sta kieppeillä.

 

Juodaan kahvia ja syödään pullaa. Höpötellään niitänäitä, mukavia juttuja. Ollaan mun kaverin kanssa samoilla linjoilla monissa asioissa, hän toteaa, että mulla pitää kiirettä kahden kanssa. Totta sekin.

 

 

15:00 vieraat lähtevät kotiin…

 

Samuel on kääntyillyt ja potkiskellut iloisesti koko päivän, ihanan hyväntuulinen vauva.

 

Mutta sitten taas uni vie voiton…

 

Rebekka alkaa touhuilla omiaan ja mä siivoan ja järjestän taas.

 

Ruokaakin jäi. Vauvan nukkuessa saan kotihommat hoidettua. Vastaan muutamaan mailiin, soitan pari puhelua ja unohdun höpöttelemään kaverin kanssa puhelimeen… Kello näyttää jo 16:sta ja Miika soittaa olevansa kotipihalla ja kysyy, että haluaako Teppo ja Rebekka tulla ulos? Haluaahan ne, oikein innosta kiljuen. Teppo päästellään ulos pitkin päivää, jos meillä sattuu olemaan mun kamuja, niin he saavat toimia lastenvahtina, sillävälin kun käytän nopeasti koiraa pihalla. Toki Teppo pääsee vähän pidemmillekin lenkeille aamulla tai päivällä ja illalla yleensä.

 

16:30 Syötän vauvan ja lähden Ideaparkkiin, supernopea reissu. Miikalla on kiire peliin. Sillävälin kun mä säntäilen Ideaparkissa etsimässä jotain huomisia kuvauksia varten, niin kotona syödään ja köllöttellään. Iskä on paras kuulemma!

 

Ovella läpystä vaihto!  Tässä kohtaa kello näyttää puolta kuutta.

 

BTW Löysin ihanan rannekorun GT:stä.

 

Iloisia ja hyväntuulisia lapsia. Rebekka haluaa soittaa Skypellä mummulle. Samuelilla on kauheesti asiaa, mummu päättää tulla meidän luo ensi viikolla.

 

Eipäs mene kauaakaan kun  meille tulee toinen mummu avustelemaan iltatoimissa, miten kivaa luksusta! Mummu touhuilee Rebekan kanssa ja koitetaan vaihtaa kuulumisiakin siinä samalla. Kellon lähestyessä kahdeksaa Rebekka menee iltapuurolle ja pesulle. Tasan kello 20:00 olen saanut vauvan puettua yökkäriin.

 

R sängyssä katselemassa kirjaa, katson seuraavan kerran kelloa 20:30 ja hän on jo unessa.

 

Pikkuveljen kanssa kerrattiin vielä päivän kulu ja sitten nostin hänet ruokailun jälkeen omaan kehtoonsa… Kello 21:00 lapset nukkumassa!

 

Mummu vaihtoi kanssani vielä pari sanaa lasten mentyä nukkumaan. Hänen lähdettyään aloitin taas lelujen järjestelyn ja paikkojen kuntoon laittamisen. Arkun päälle pinoan aina lapsille puhtaat vaatteet seuraavaksi päiväksi.

 

21:30 Miika tuli pelistä ja kaupasta kotiin. Hoidin pari puhelua ja jumituin kirjoittelemaan tätä. LUOJA SENTÄÄN kello on kohta 23:30 enkä ole edes syönyt mitään kunnollista päivällä juotujen kahvien jälkeen. Ajattelin lakkailla kynsiä ja katsella telkkaria… Haaveilin ainakin. Lupaan olla sängyssä ennen yhtä! Pitäisi tsekata huomisiin kuvauksiin ne vaatteet jajajaj.. NO NIIN, heippa ja hyvää yötä!

-Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

 1. Anonyymi 26.6.2012

  Kiva postaus! Erilainen. Piristävä ja ihanan normaali! :) Musta on ihana lukea blogeista muiden ”ihan normaalia” elämää eikä aina sitä samaa blogien kulissielämää! Sun blogi on juuri sellainen – ihanan normaali! :)

  Vastaa
 2. tiitu 26.6.2012

  Moi! Tosi kiva blogi sulla! Ilolla seurailen tätä kun itsellä samanikäiset lapsetkin(jotka nukkuu nyt, niin on hetki aikaa jumia koneeella ;) hih) Kiitti taas!

  Vastaa
 3. Helena 26.6.2012

  Rebekka kisses so sweet baby brother<3 super postaus, waited a long time it is! <3

  Vastaa
 4. jane 27.6.2012

  Olipa tosi mukava postaus! :) Enemmän näitä tällaisia. Jotenki nää on vaan niin mielenkiintoisia!!! :D i like! Naurattaa, kun näin viime yönä susta unta, olit täällä Ylivieskassa (missä itsekin asun) ja näin sut jossain tuolla kadulla, aloin sulle puhua ja sitten puhuttiiin ja tehtiin niitä näitä, oli kivaa, vaikkakin vaan unta. :D heheeeeeeee.

  Kiva päivä teillä ollut!! Itsekin haaveilen tuollaisesta arjesta lapsien kanssa, lapsia ei viellä oo mutta kovasti sinne päin menossa ollaan… :)

  Vastaa
 5. Tarppu 27.6.2012

  Olipas ihana postaus! Oot tosi jaksavainen kyllä kun vieraitakin käy tiuhaan tahtiin.. ihanaa, tavallista arkea teillä! :)

  Vastaa
 6. Tiinanen 27.6.2012

  Aikamoista pyöritystähän se lapsiperheen elämä on, itse aina ihmettelin, että miten muka lapsen saaneilla kavereilla ei tunnu olevan aikaa enää mihinkään, mutta nyt kun tuossa pyörii tuo oma penska, niin en yhtään enää ihmettele. Saati sitten, että lapsia on enemmän kuin se yksi! Yritän välillä muistuttaa itseäni, että nauttisin tästä, sillä äkkiähän ne vuodet menee ja äiti & isä ei enää kelpaakaan leikkikaveriksi ;)

  Paljon jaksamista teille, ihanalta perheeltä vaikutatte. Muista ottaa omaa aikaa, kun se iskä kerran on paras, niin lapset viettäköön paljon aikaa kahden myös isin kanssa :) Ja levännyt äiti on paras äiti.

  Vastaa
 7. inkku 27.6.2012

  Huh! Ihan hengäsytti tuo teidän päivä iäkkäämpää lukijaa.

  Touhukkaan ja mukavanoloinen oli päivänne.

  Toivotaan aurinkoisempia päiviä loppukesään.

  Vastaa
 8. Nipsu 27.6.2012

  Tosi kiva postaus! Tällaisia lisääkin :)

  Vastaa
 9. Elina 27.6.2012

  Ihana postaus ja kiva päivä teillä. Blogisi on niin rennon elämän makuinen! Huomioni kiinnittyi Rebekan pussilakanaan ja keittiön lintu-tarjotimeen.Mistähän moisia saisi? Pussilakana olisi ihana valinta kummitytölleni syntymäpäivälahjaksi :)

  Vastaa
  • Abe 27.6.2012

   Lintutarjotin on ainakin Ikeasta :)

   Vastaa
   • aurora_borealis 27.6.2012

    Pussilakankin on ikeasta ;)

    Vastaa
  • Miia 27.6.2012

   Myös pussilakanakin on ikeasta! :) Tuttua kuosia meilläkin! ;)

   Vastaa
 10. Katri 27.6.2012

  Ihana postaus!

  Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa, joka ei vie vauvaa ulos joka päivä :) joskus vaan ei saa aikaseksi.. siis ei jaksa, etenkin jos on kurja sää.

  Vastaa
 11. johanna 27.6.2012

  Aika tutun kuuloista tuo arki=) Mukava postaus! Minä itse en jaksa mitenkään valvoa noin myöhään. Oma poju menee nukkumaan siinä kahdeksan jälkeen ja siinä jää aina kivasti sitä omaa aikaa. Joka kyllä todella usein menee nimenomaan siihen paikkojen järjestelyyn. Onko se sitten sitä omaa aikaa?=) Viimeistään 22:30 mun on pakko olla sängyssä että jaksan heräillä. Tosin meillä aamut alkaa lähes aina jo klo 6 jälkeen kun poju heräilee.

  Vastaa
 12. Elena 27.6.2012

  Voi kuinka ihana postaus, näitä lisää! :)

  Sun kirjoituksista tulee aina niin hyvälle mielelle!

  Vastaa
 13. miia 27.6.2012

  Ihana postaus! Tälläisiä lisää!! ;)

  Vastaa
 14. Mama loves heels 27.6.2012

  Ihana postaus, pieni kurkistus oikeaan lapsiperhearkeen. :) Itselläni on 3-vuotiaat kaksoset ja kyllä sitä hommaa joka päivälle riittää, eikä päivät ole koskaan samanlaisia! Mukavaa, että sait myös aikuisseuraa itsellesi päivän aikana. :)

  p.s. 98% laitan myös itsekin lasten seuraavan päivän vaatteet valmiiksi, nopeuttaa ehkä hiukkasen sitä aamuhäslinkiä. :)

  Vastaa
 15. anni 27.6.2012

  Ihana!! Tälläisiä lisää, kiva lukea toisten ”sitä tavallista arkea”, itseasiassa paljon mielenkiintoisempaa kuin ”muotiblogeissa” esiintyvää muoti-meikkiplaaplaa juttuja. Oikein piristävä ja elämäniloinen postaus, ja pullantuoksu tuli tänne asti… :P KIITOS!

  Vastaa
 16. rita 27.6.2012

  Ihanaa, kun toteutat tällaisia toivepostauksia – sun päivästä jaksaisi lukea useamminkin! :)

  Vastaa
 17. Netta 27.6.2012

  Ihana postaus, kiva lukea tällästä arkielämää :) Aivan ihana toi sun villapaita, ihailin sitä jo aikaisemmassa postauksessa, mistä se on ostettu?

  Vastaa
 18. Roxy=) 27.6.2012

  Mää kanssa tykkäsin. Näitä vois olla aina silloin tällöin. Voi susta tuntua yllättävältä mutta ainakin tämmösen uteliaan mielestä toisten päivänkulusta on tosi kiva lukea vaikka ei mitään erikoista tapahtuiskaan.

  Meillä on 3,5-vuotias poika ja toinen syntyy näillä näppäimillä (siis ihan oikeasti, koska huomenna aletaan käynnistämään jos ei tänään päätä lähteä itsestään tulemaan).

  Ja just se, että siitä huolimatta, että sä oot yleensä aina edes vähän laitettu ja lapsilla on kivat vaatteet yms. niin silti tää on semmonen elämänmakuinen blogi eikä yritetä esittää jotain kiiltokuva-juttuja niin ku joissain blogeissa kun tuntuu, että kaikki on aina tiptop ja täydellisesti. Ei semmosta pitkän päälle vaan jaksa. =)

  Vastaa
 19. PikkuMy 27.6.2012

  Kiva postaus :) Ja tutulta kuulostaa tuo, oi kello on jo ja vielä tekis mieli tehdä sitä ja tätä… Ja kohta kait vauvakin haluaa syödä :) Yks ilta menin sänkyyn kello 22 ja ajattelin ottaa univelkoja kiinni, katsoin kelloa 23.20 vimppa kerran ennen kun nukahdin, et hyvin meni :D

  Vastaa
 20. Ulla 27.6.2012

  Kiva postaus, tällaisia on kiva lukea. Tulee vaan huono omatunto, en ole ollenkaan noin tehokas… Kahden tyttösen (ja koiran) kanssa olen siis kotona, neiti 3 v. ja pikkusiukku 1 kk 3 vkoa. :) Nuo päivät on niin kivoja, kun joku tulee lapsensa kanssa käymään, mukavaa vaihtelua arkeen ja lapsille kiva, kun seuraa. :)

  Vastaa
 21. Aino 27.6.2012

  Mukavia postauksia tullut tiuhaan tahtiin. Kivaa! :) Saako vielä ehdottaa toivepostausta? Kertoisit vähän millainen on sinun Tampereesi. Olen itse muuttamassa sinne tässä jossakin vaiheessa ja se on vielä melko vieras kaupunki. Olisi kiva kuulla mikä sinusta on parasta kotikaupungissasi ja mitkä ovat parhaat kohteet!

  Ihanaa kesää sinulle!

  Vastaa
 22. Nea¤ 27.6.2012

  Hyvä Maj!

  Vastaa
 23. rosa 27.6.2012

  Semmosta asiaa tässä vaan että pitäisköhän tuota ”esittelyä” tuossa reunassa päivittää, kun Rebekkakin on jo 2-vuotias ja pikkuvelikin syntynyt :) Ihana tämä postaus, toivottavasti tulee pian niitä aurinkoisia päiviä että saadaan taas ulkoilukuviakin! :)

  Vastaa
 24. k 27.6.2012

  Mä oon kade, saat 2-vuotiaan nukahtamaan ITSEKSEEN! Meillä ei anna liikahtaa vierestään mihinkään tutin poisjättämisen myötä, ja siitä on nyt puoli vuotta…! Olisi ihana saada laittaa lapsi nukkumaan, tämä nukahtaisi itse omaan turvalliseen sänkyynsä ja äiti ja isä saisivat aloittaa omat iltapuuhat hieman aikaisemmin. Tarkoitan iltapuuhilla vaatteiden silitystä, tiskaamista, tavaroiden järjestelyä ja muuta sellaista ”mahtavaa parisuhdeaikaa” :D :D

  Vinkkejä otetaan vastaan!

  Muistaakseni Rebekka oli hieman huono nukkumaan jossakin vaiheessa? Onneksi näin ei enää ole?

  Vastaa
 25. Ann Nieminen 28.6.2012

  Arvostan kyllä todella paljon sitä miten te äidit jaksatte pyörittää tätä arkea aina päivästä toiseen (:

  Vastaa
 26. katt 29.6.2012

  Toi loppukaneetti että et oo syönyt sitten lounaan on niin totta ! Mulla joskus hurahtaa koko päivä ohi että oon vaan aamulla syönyt rahkan tms :(

  Meillä on samanikäiset lapset että siinä riittää haipakkaa kyllä :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *