Rebekka puhalteli tänään puklia sateessa.

Käytin Samppaa lääkäri/neuvolassa, kaikki oli hyvin.

Meillä on sisko ja serkku kylässä.

Oltiin myös ”aleissa”…

Himoitsin pikkuvaatteita, mutta jäin odottelemaan, jos ne vaikka tulisivat lisäaleen.

En ostanut itselleni mitään, se oli vaikkapa mun tämän päivän hyvä teko.

Dyykkasin myös naistenlehden meidän talon lehtikeräyksestä.

Mulla on pitkä lista asioita, joita mun pitäisi ja olisi ehdottomasti pakko hoitaa.

Ekaksi syön kuitenkin pitsaa ja juon kylmää limpparia,

katotaan sitte.

Perjantaina meillä alkaa LOMA!

-Maj

 

0 Comments

 1. Tyttö (: 11.7.2012

  Täällä ois yks vakkari lukija 15v, en oo rekisteröiny itseäni mitenkään tai liittynyt lukijaksi.. seuraan aina tätä sun blogia! ♥ tee joskus lisää niitä kupla (tuli mieleen otsikosta) kuvia. siis pallon muotosia kuvia päivästäs :) ne oli/on kivoja (-;

  voitko kertoo vaikka sähköpostiin mihin voi lukijoiden etanapostia lähettää? tai oikeastaan fanipostia;) Kiitos! ♥

  Vastaa
  • Maj 15.7.2012

   Voin kertoa :) Kiitos vinkistä, pitääpä tehdä sellainen taas joku kerta :)

   Vastaa
 2. Hoo 11.7.2012

  Moikka Maj!

  Pystyisitkö auttaa mua… Olin juuri viikon etelän reissussa auringossa, rusketusta tuli kivasti, mutta naamasta alkoi heti iho kuoriutua Suomeen palattua. Ennen matkaa kuorin koko vartalon ja kasvot. Olisiko nyt päteviä vinkkejä mitä tehdä kasvojen suhteen, ettei kokonaan kuoriutuisi ja näyttäisi mahdollisimman hyvälle? Nyt ihoa on kuoriutunut alaotsalta (siis silmien päältä keskeltä:D ) ja leuasta. Olen joka aamu ja ilta nyt tehokosteuttanut Doven sävyttävällä voiteella ja tavallisella kasvovoiteella. Jos on antaa vinkkejä jostain hyvästä tuotteesta tähän apuun, niin otan mielelläni vastaan.

  Olenukenut blogiasi jo pitkään, ja pidän siitä kovasti! Ihanaa kesää teidän perheelle! :)

  Vastaa
  • E 11.7.2012

   Pantysonia apteekista!

   Vastaa
 3. Lumi 11.7.2012

  Ai teilläkin menee k ja p väärinpäin, puklista päätellen. Meidän saman ikäinen tytsy menee aina paukkaan (=kauppaan), ottaa kaapista pukin (=kupin) jne. Välillä menee hetki ennen kuin hoksaa itse kääntää kirjaimet oikeaan paikkaan vaikka aika hellyyttävältähän se kuulostaa ja varmasti korjaantuu ajan kanssa.

  Vastaa
 4. Sanna 11.7.2012

  Heij Maj!

  Blogis on aivan ihanaa arjen piristystä!! :) Kuvat on niin laadukkaita, ja niitä on paljon! Kaikista kuvista missä Rebekka ja Samuel ovat, nousee väkisinkin hymy huulille :P

  Mulla olisi yksi postaustoive! Olen muuttamassa kuukauden päästä Tampereelle, ja olisi ihanaa, jos tekisit jonkun postauksen Tampereesta :) Esimerkiksi esittelisit omat lempipaikkasi Tampereella!

  Vastaa
 5. Sari 11.7.2012

  Meillä puhalletaan myös aina puklia, ja sisko puklaa kupluja…ihania nää pienet. Meillä taitaa nämä pienemmätkin olla aika saman ikäisiä. :) Olen jo jonkun aikaa lukenut blogiasi, mutta vasta nyt taidan ekaa kertaa kommentoida, oli niin tutun kuuloista!

  Vastaa
 6. Elena 12.7.2012

  Ihanaa, mitä aiotte lomalla? :)

  Vastaa
  • Maj 15.7.2012

   Me mennään ainakin muumimaailmaan, muita suunnitelmia ei olla vielä lyöty lukkoon :)

   Vastaa
 7. Tipi 12.7.2012

  Heippa Maj,

  Olen jo vuosia seurannut ihanaa blogiasi ja lähdin kyselemään vähän tyhmää asiaa. Olemme etsimässä mieheni kanssa omakotitaloa, täällä kun esim rivarit ovat omakotitalojen hinnoissa. Miehelläni on yksi 8-vuotias lapsi ennestään ja me yhdessä toivoisimme kahta lasta. Eli jos mahdollista meillä on joskus samanlainen tilanne kuin teillä. =) Nyt olemme iskeneet silmämme yhteen taloon joka on hienosti remontoitu ja sijainti loistava, sekä meidän budjettiin sopiva. Talossa on 3 makuuhuonetta, mutta vain yksi vessa ja suihku. Miten itse näet tuollaisen perheen pyörittämisessä pärjääkö yhdellä suihkulla ja vessalla? Kuitenkin toivoisimme pystyvämme asumaan talossa mahdollisimman pitkään. Voihan tietysti olla ettei meille suoda vaikka koskaan yhteisiä lapsia, mutta siihen haluaisin kuitenkin varautua.

  Kiitos ihanasta blogista ja mahtavaa lomaa!!!

  Vastaa
 8. korianteri 12.7.2012

  taitaa olla aiheet vähissä kun pitää jostain kuplista kirjoittaa? tekstiäkin noin viisi lausetta…

  Vastaa
  • Maj 15.7.2012

   Välillä on mukava tehdä tälläisiä pikapäivityksiä, itseasiassa olet ainoa joka ”rutisee” asiasta :)

   Vastaa
 9. Kaisa 12.7.2012

  Hih. Katsoin viime viikolla Name It:tiä myyvästä liikkeestä noita samoja raitapaitoja, mitä Rebekalla tässä ja edellisessä postauksessa, enkä meinannut osata päättää kumman värin otan. Sä olet tainnut ottaa Rebekalle molemmat :P Hauska sattuma!

  Vastaa
  • Maj 15.7.2012

   Joo no olipas kyllä, ne paidat olivat super edullisia ja muutenkin pirtsakoita :)

   Vastaa
 10. Hoo 12.7.2012

  Epätoivoisena vielä kysyisin lisäyksenä edelliseen viestiini, että kannattaisiko minun kuoria kasvot joka tapauksessa? Iho kun näyttää niin epätqsaiselta,kun iho on kuoriutunut muutamasta kohdasta. Auttaisiko solarium? Vaikken sitä oikein muuten kannata. Vastaathan pian! Kiitos! :)

  Vastaa
 11. Paula 13.7.2012

  Hei Maj,

  sulla on tosi kiva blogi! Haluaisin kysya sulta, voisitko tehda sellaisen oikein infopaketin hiustenpidennyksesta? Haluaisin pidennyksen mutten tieda tekniikoista, hinnoista, huolloista yms. juuri mitaan. Olisin tosi kiitollinen avustasi. :-)

  Vastaa
  • Maj 15.7.2012

   Voi, sellaisen kattavan paketin löydät ystäväni Saara Sarvaksen palstalta, jonne pääset tuosta oikeanpuolimaisen sivupalkin linkistä :)

   Vastaa
 12. Hoo 13.7.2012

  Kasvojen ihon kuorituminen ratkaistu kuorinta-aineella, voiteella ja meikkivoiteella. :D Toivoisin vastaustasi vielä kysymykseeni hiusten värjäämisestä; olen menossa juhliin kahden viikon päästä, minulla on tumma tukka, säilyykö väri ilman juurikasvua juhliin asti todella hyvältä vai pitäisikö mennä vielä myöhemmälle ajalle kampaajalle? Ajattelin, että väri ehtii tuossa vajaassa kahdessa viikossa ns. tasoittua ja ylimääräiset peseytyä pois hiusrajoista. Mitä mieltä sinä olet? Kiitos vastauksestasi!! :)

  Vastaa
  • Maj 15.7.2012

   Jos olet värjäyttänyt hiuksesi vain kaksi viikko ennen juhlia, niin en usko, että on tarpeellista värjätä niin enää toista kertaa, jos oikein ymmärsin?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *