Näin se on. Mun serkut ovat sisustaneet olkkarinsa Samuelin päivän asuun mätsääväksi vai hei, oliko se toisin päin? No jokatapauksessa toimii :D Me ollaan tänään vietetty serkku-porukalla iltapäivää, vähän kahviteltu ja höpisty niitä näitä.

Nuo kaksi <3

 

Vuotta nuoremmalla serkullani ja hänen avovaimollaan ei ole omia lapsia, mutta Sampan ja Rebekan kanssa touhuaminen käy tosi luonnollisesti heiltä. He olivat jopa hankkineet syöttötuolin pikkuvieraita varten <3

 

Olipas tänään serkku- ja herkkupainotteinen iltapäivä, ehkä illalla sitten suuntaan kuntosalille tuon kuvissa olevan jäbbiksen paremman puoliskon kanssa… Tekis niin hyvää meitsille!

 

puspus,

Maj

0 Comments

 1. nataliina 10.7.2012

  kivan näköine serkku! :P mutta jos hänki avovaimoineen pian hankkivat lapsia ku on oikee syöttötuoliki hankittu ;))

  Vastaa
 2. Cava 10.7.2012

  Tästä tulikin mieleen, että muistan jonkun joskus sisustaneen aikanaan lastenhuoneenkin jopa niin trendikkäästi ja ”hienosti”, että alkoi vauvan turvallisuus jo hirvittää. Mm. vanhahko ja hutera pinnakehto lähelle portaita yms. Mutta tällainen pukeutuminen sattumalta tai ei sopivaksi sisustukseen on söpöä :P ihana!

  Vastaa
  • Maj 10.7.2012

   Hui, kuulostaa vähän pelottavalta… vois itekin joskus kokeilla sellaista sisustukseen maastoutumista, vois olla aika hauskan näköistä. Sohvakankaasta tehty mekko… hei kuka se huonekaluihin maastoutuva tyyppi olikaan jossain jenkki talk showssa?????

   Vastaa
 3. EAF 11.7.2012

  Hieno taulu serkullasi! Mistähän se on hankittu?

  Vastaa
  • Maj 11.7.2012

   Se on teetetty :)

   Vastaa
   • Dilla 11.7.2012

    Voi että, olemme juuri etsiskelleet tuon tyylistä taulua olohuoneesemme. Tosi hieno! Kukahan taitelija mahtaa olla? Suostuisikohan tekemään meillekin? :)

    Vastaa
 4. Kaisa 12.7.2012

  Ohho, onpa pikku-Samuel isosiskonsa näköinen! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *