Lounaalla kaupungissa. Lounasseuranamme oli kaksi mammakamuani vauvojensa kanssa. Rebekka tuntuu niin vauhdikkaalta tapaukselta vauvojen keskellä. Myöhemmin meidän kodissa temmelsi omat lapsoset mukaan laskettuna 6 pientä. Nyt mun päässä vaan surisee ja haaveilen, että joku taikoisi mulle iltapalaherkkua, tuollainen lounassalaatti kävisi loistavasti.

 

Rebekka halusi ostaa itselleen välttämättä jätskikorun, enkä vastustanut, koska se oli vaan niin huippu. Sampallekin löytyi yksi kiva huppari Sokoksen lisäalesta :)

 

Kaksi hyvin lapsitäyteistä päivää takana ja huomenna ajattelin jatkaa ihan samaa rataa. Tekisi mieli bloggailla välillä jostain muistakin jutuista, mutta se on tänään ton ”surinan” takia mahdotonta. Olisi kiva kuulla teiltä taas postaustoiveita, joten laitelkaa ihmeessä ideaa tonne kommenttiboksin puolelle.

 

Nyt teen kuten jokaisena päivänä tällä viikolla,

haen jääkapista jotain nopeaa ja asettaudun katselemaan True Bloodeja, parasta<3

 

-Maj

0 Comments

 1. Emmi 9.8.2012

  Oi, mikä ihana jätskikoru, mäkin haluan!

  Itse tykkään lukea ihan niitä arkisia juttuja. Teidän asuntonne on myös ihanasti sisustettu, ja bongailen aina mitä kivaa teidän kodista löytyy. Ei mulla kyllä mitään erityisiä ideoita ole, eli sikäli turhaa jauhantaa täältä suunnalta.

  Minun blogissani löytyy muuten myös elämää pikku taaperon kanssa.

  Vastaa
 2. IidaM 9.8.2012

  Ihana jätskikoru! Mick`sistä just vähän aikaa sitten katoin laajaa valikoimaa – jätskejä, donitseja, karkkeja ja kaikkia muita herkkuja, ihan syötävän hyvännäkösiä :P

  – iidam behappybeee.blogspot.com

  Vastaa
 3. Kata 9.8.2012

  Postausideoina mulla ois varmaan jo aika usein ehdotettu sun ja miikan rakkaustarina, eli miten tapasitte ja oliko rakkautta ensisilmäyksellä jne ;D

  Toiseksi ois kiva jos tekisit enemmän postauksia teidän sisustuksesta ja siitä, mitä haluaisit (taikka mistä haaveilet) vielä kotiisi :)

  Vastaa
 4. Merja 9.8.2012

  Minä myös tykkään kaikenlaisista postauksista… Kahden pienen äitinä on kiva lukea lapsi- ja perhejuttuja, mutta kaikkiruokainen olen. :D

  Niin…. ja ihana tötterö! :)

  Vastaa
 5. Jeanettte 10.8.2012

  Näin syksyn lähestyessä(nyyh pakko kait se on myöntää, että kesä vetelee viimeisiään…) niin olisi kiva joku syysvaateaiheinen postaus, ideoita yms vinkkejä sekä äidille, että lapsille =). Kohta täytynee alkaa hankkimaan haalari, pipo, hanska ostoksia..

  Vastaa
 6. krista 10.8.2012

  heips jos halut jotain muuta välillä tee videopostaus asunnostanne semmoisena kun se on, ei himosiivoomisen jälkeen. ja jätski koru oli syötävän ihana

  Vastaa
 7. Elena 10.8.2012

  Ihan syötävän näköinen jätskikoru! :) mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  Vastaa
 8. sandra 10.8.2012

  Voisitko tehdä jonkun meikki/kauneuspostauksen

  Vastaa
 9. Sanna 10.8.2012

  Moikka Maj!

  Oon lukenut blogiasi jo pitkään, nykyään vielä suuremmalla innolla, kun itselläni on 2,5 kk vanha tyttövauva. :) Tykkään Magicpoksin elämänmakuisuudesta, huumorista, touhusta ja tohinasta. Kiitos siitä!

  Mulla olisi yksi tosi harras postaustoive. Esittelisitkö lasten kirpputori Peikonpesän Tammelassa. Se sijaitsee ihan Tammelantorin leikkipuiston lähellä, osoitteessa Väinölänkatu 15. Paikka on melko uusi, avautui kevättalvella. Kävin itse juuri siellä ja kotiutin neidilleni kolme yöpukua, kaksi mekkoa, yhdet leggingsit ja yhdet housut yhteishintaan 13 eur, kaikki priimakunnossa. Tuli niin hyvä mieli. Olisi upeaa, jos blogisi kautta paikkaan löytäisi tiensä paljon uusia asiakkaita. Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kierrättäminen kun on ehdottomasti kannattamisen arvoinen aate. :)

  Ja tämä ei ole mikään pakko-tyrkytys-mainos, tuli vaan mieleen, että blogisi olisi ihanteellinen kanava mainita ja esitellä tuo kiva, pieni ja sympaattinen kirppis.

  Vastaa
 10. carita 10.8.2012

  Olen jo pitkään miettinyt, että olisi kiva saada taas sisustuspostauksia. Ymmärrän toki, että kahden pienen lapsen kanssa hommaa ja vipinää riittää ja sisustus ei aina ole päällimmäisenä mielessä! ;) Toiseksi haluisin kuulla unelmistasi, tavoitteistasi ja siitä, mitä haluaisit vielä kokea. Itselläni on jotenkin näin kesän jälkeen sellainen olo, että katse täytyy laittaa taas kohti tulevaa (työt plus koulut alkaa) ja vähän suunnitella miltä sen oman tulevaisuuden haluaisi näyttävän. :)

  Vastaa
 11. Henna 10.8.2012

  Minuakin kiinnostais välikausivaate-postaus :)

  Vastaa
 12. Minna 10.8.2012

  Mikä ihana koru! Mistä noita saa?

  En ole tainnut koskaan kommentoida tänne, vaikka blogiasi olen alusta asti seurannut. Tästä tulee vaan niin hyvälle tuulelle:)

  Vastaa
 13. Sanna 10.8.2012

  Hei, niin se vähän on että lapsien kanssa se päivä nopeaa menee..

  Toivoisin postausta syksykengistä! Siis millaisia pidät mm. ensi syksynä, lapsien kanssa pihalla tai vuorostaan vähän paremmat kengät kaupungille mennessä. Itsellä ihan hakusessa mitkä kengät baltsujen jälkeen kun kylmä yllättää. Yhdet converset on, mutta nekin on vaaleapunaiset niin ei viitsi ihan kokoaikaa niitä pitää! :)

  Vastaa
 14. Päivänsäde 10.8.2012

  Tuonne aiempaan postauksen jo kommentoinkin että urheiluun liittyvät jutut kiinnostavat. :) lapsen riemu kun saa jotain ihanaa pientä itselleen…on parasta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *