Meidän täkit olivat ihan littanat, sellaiset loppuun käytetyt, ehkäpä alunperinkin jotkut halpikset. Olin miettinyt jo pitkään, että pitäisi ostaa uudet. Joskus viime talvena sain hankittua meille Familonin tyynyt ja ollaan oltu niihin tosi tyytyväisiä. Miikan tyyny (Familon Ultra-tikkityyny) on korkea ja napakka, aikamoinen tiiliskivi, mutta hän on pitänyt siitä todella paljon. Itselleni ostin Familonin Princess-tyynyn, tietty ;) Kun sain mahkun valita meille Tampereen Finlaysonin myymälästä uudet täkit, päätin tarttua tilaisuuteen, sillä ne on muutenkin ollut koko ajan ostoslistalla.

 

Vanhat littanat. Buu.

 

Teppo tutkimassa uusia täkkejä.

 

Valitsin koko myymälän muhkeimmat täkit. Niiden PITÄÄ olla ilmavat ja sellaiset pulleat, sellaisista minä pidän. Familon Ultra lämmin & ilmava -täkit täyttivät kaikki vaatimukseni…

 

…koska niissä me ollaan saatu hyvät unet ja ne on näin sssuper muhkeat.

 

Tamperelaiset, käykää vierailemassa meidän omassa Finlaysonin myymälässä Kuninkaankadulla, se on aivan ihanan tunnelmallinen paikka. Täkkejä ja peittoja valitessanne pyytäkää myyjältä apua, niin saatte juuri teille oikeanlaiset yksilöt. Mä en ainakaan pystyisi nukkumaan sillä Miikan tiiliskivi-tyynyllä, vaikka se onkin hänelle ihan maailman paras. Tällä hetkellä paikan päällä myymälässä sekä myös Finlaysonin verkkokaupassa  Familon tyyny- ja peitevalikoimat ovat -25% alennuksella!

 

-M

0 Comments

 1. Senja 19.9.2012

  Oiii ihanan muhkeet, mäkin haluun hankkia tollaset! : D

  Vastaa
  • Maj 19.9.2012

   Suosittelen?!

   Vastaa
 2. Pieni lintu 19.9.2012

  No voi että – onpas ihanan muhmuisan näköinen peti! :D

  Vastaa
 3. Laura 19.9.2012

  Musta on aivan mahtavaa, että noissa Finlaysonin tyynyissä on nykyään huomioitu myös esimerkiksi kyljellään nukkuvat! Ostin meille joululahjaksi uudet tyynyt ja itseä ärsyttää kovasti sellaiset tyynyt, jotka ovat tosi pehmeitä ja täytteet ovat aina toisessa laidassa. Ostin itselleni tuon utra-tikkityynyn, koska se on ihanan jämäkkä. Sitä nimenomaan suositellaan pakkauksessa kyljellään nukkuville :)) Itse kyllä nukun yleensä mahalleen, mutta hyvä tyyny on olut ja säilyttää hyvin muotonsa. Princess oli aluksi hyvä, mutta sitten se alkoi olla semmoinen ärsyttävän lättänä.

  Vastaa
  • Maj 19.9.2012

   Eikä ole, se on jsut sopiva. Tästä sen huomaa, että tyynyjä pitää olla erilaisia!!

   Vastaa
 4. Katja 19.9.2012

  Hei, saanko kysyä, että mistä/minkä merkkinen tuo takkisi on, joka on sulla tuossa ”Sunnuntai”- postauksessa? :)

  Vastaa
 5. jkjkjk 19.9.2012

  nukutteko eri sängyissä? ;O

  Vastaa
  • Maj 19.9.2012

   Eiiii. kai? :D

   Vastaa
 6. Elena 19.9.2012

  Nut rupes väsyttämään :D

  Vastaa
 7. Mm 19.9.2012

  Tämän ei oo tarkoitus olla negatiivinen viesti, mutta mua ihan oikeesti kiinnostaa, että kun te saatte jotain tuotteita, niin velvoittaako ne teitä myös tekemään postauksen niistä tuotteista. Mitä jos ei tekiskään postausta? :) hyvä vaan jos ”hyötyy” jostain, et en mä sillä… :) joskus vaan nykyään tuntuu, et mainospostauksia alkaa olee monissakin blogeissa aika paljon. Muuten kiva blogi sulla!

  Vastaa
 8. Jutta 20.9.2012

  Hei, mistä tuo vaalea matto ostettu? , mikä yllä olevissa kuvissa on, näyttää todella hienolta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *