Heti asiaan, eli perjantaina tapasin tulevan Personal Trainerini Anu Mäkisen. Anu on  koulutukseltaan mm. liikuntaneuvoja, personal trainer. Hän on myös osakkaana Liikuntakeskus Leidissä. Pian se alkaa, nimittäin tämän mamman huikea kuntokuuri ja tekin pääsette blogissa seuraamaan treenaamisiani/(mahdollista)edistystäni. Tulen myös kirjoittelemaan jotain pieniä treenivinkkejä ja ruokajuttujakin. Mitäs sanotte? Mä itse olen ainakin enemmän, kuin innoissaani. Tämän viikon vielä pysyttelen normaalissa (surkeassa) ruokavaliossani ja pidän ruokapäiväkirjaa. Perjantaina juteltiin hyvän ruuan ääressä vähän siitä, mitä itse toivon tältä projektilta ja katseltiin aikatauluja. Liikuntakeskus leidi siis tarjoaa minulle tämän upean mahdollisuuden, enkä ole velvoitettu kirjoittamaan tänne blogiin yhtään mistään sanallakaan. Uskon silti, että teitä kiinnostaa aihe ja koska tämä prosessi on minulle itselleni niin tärkeä, niin tulen siitä varmasti blogissakin kertoilemaan. Toivon saavani liikunnasta voimaa ja piristystä arkeeni, paremman kunnon ja lihaksia tähän riutuneeseen kroppaani. Kaipaan isoa potkua persuksiini, kunnon töytäisyä eteenpäin liikkumisen saralla, tiedättekö? Tekee minulle tosi hyvää päästä muutamana iltana täältä kotoa pois, hikoilemaan sinne salille ja lenkkipoluille. Kun mutsi voi paremmin, muutkin voivat paremmin, uskoisin. Anun kanssa meillä synkkasi hyvin yhteen heti tapaamisemme ensi minuuteilla ja uskon, että hän on todellakin juuri oikea henkilö ohjaamaan minua.

 

2h+k:ssa herkuttelemassa. Hahah, mahtavaa puhua kuntoilusta, kun nenän edessä on täydellisen herkullinen annos ravintolaruokaa plus jälkkäri :D

 

Kalenteriin on merkattu ensimmäinen tapaaminen. Aloitamme kuntotesteillä ja kehonkoostumusmittauksilla.

 

Ööh, en ehtinyt kuvata ruokiani, kun vetelin ne napaani niin hyvällä ruokahalulla. Sitäpaitsi puhua pölötimme kilpaa vaan koko ajan, itseasiassa oisimme voineet varmasti istua tuolla höpöttelemässä puolille öin :D Anukin on pienen lapsen äiti ja löysimme paljon muitakin yhdistäviä tekijöitä.

 

Tästä tulee niin kivaa oikeasti. En ole ollut pitkään aikaan näin innoissani mistään.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Sara 14.10.2012

  voi miten superia! tosi mielelläni ainakin minä kuulen lisää. pitäisi itsekkin nyt vain saada aikaiseksi liittyä salille, kun mies tois töistä liikuntaseteleitä sitä varten. ruokailu mulla on ihan kondiksessa ja paino laskusuhdanteessa, mutta fyysinen kunto on aivan pohjilla. pian tarttis tehdä jotain…

  Vastaa
  • Maj 15.10.2012

   JEjejeje! Toivottavasti voin jakaa sitten jotain hyödylllistä :))

   Vastaa
 2. Kati 14.10.2012

  Siis huippua! Mä itse myös treenaan Leidillä ja tossa syksyn aluks otin 5 kerran personal trainer – paketin ja Anu just mua on ohjannut ja pakko sanoa, että siitä on ollut tosi paljon apua. Aivan huipputyyppi Anu on. Siinä ei voi olla itsekin innostumatta liikunnasta! Tsemppiä sun projektiin :)

  Vastaa
  • Maj 15.10.2012

   No siellä sit ehkä törmätään!

   Vastaa
 3. janika 14.10.2012

  Jee, täällä ainakin odotetaan ihan innoissaan! Itse kun olen tosi innolla pistämässä kroppaani kuntoon ja blogini käsitteleekin kokonaan tätä aihetta.. Oon tykännyt kylläkin ihan kaikista aiheista mistä olet kirjoitellut, kuitenkin tämä on vielä kuin piste iin päälle sun blogiisi!

  Terveisin innokas lukija :P

  Vastaa
 4. Else 14.10.2012

  Erittäin mielenkiintoinen aihe! Olen itse muutaman kuukauden ikäisen vauvan äiti ja kiinnostaa kovasti miten pienten lasten äitinä treenaat ja tulet syömään.

  Tsemppiä sinulle!

  Vastaa
 5. maya 14.10.2012

  Hyvissä käsissä oot, Anu on huipputyyppi! Itekin oon ollut Anun ohjauksessa aiemmin, tosin jo jonki aikaa sitten – sanoisinko noin 12 vuotta sitten… :) sen jälkeen mullon ollu useampikin muu ohjaaja, mut Anua edelleen muistelen lämmöllä!

  Vastaa
 6. Milla 14.10.2012

  Ihanaa!! Toivottavasti se persuspotku yltäis minuukin :D

  Vastaa
 7. white 15.10.2012

  huippua! potkua tännekin asti!!

  Vastaa
 8. HeidiS 15.10.2012

  Oi, Anu on ihan huippu! Tampereella asuessani kävin aina Anun tunneilla Fressissä :D mahtavaa siis kuulla, mitä Anu sinulle keksii :)

  Vastaa
 9. iina 15.10.2012

  aika pelottavaa ku tän postauksen tekstit katos pikkuhiljaa ja tilalle tuli joku kehitysmaiden mainos :o onkohan tehty tarkoituksella……

  Vastaa
 10. Anu 15.10.2012

  Ihanaa! Postaile tästä aiheesta oikein usein!!! :) Kiinnostaa tosi paljon tällaista urheiluhullua kahden pienen äitiä. :)

  Vastaa
 11. helii 15.10.2012

  Hei tsemppiä tosi paljon kuntokuurille!! :) Täällä jäädään innoissaan odottamaan postauksia !

  ps. pakko muuten mainita että näin sinusta unta viime yönä, sä sanoit että on se ihmeellistä et vaikka tienaa 1800e päivässä nii silti saa aina olla lainaamassa rahaa pankista. :D mä en tosiaan tiiä mistä tällasia juttuja mun alitajuntaan tulee :D voi ei!

  Vastaa
 12. Eve 15.10.2012

  Hei huippu juttu! Kovasti tsemppiä koitokseen! Itellä alko just kuudes viikko kuntokuuria ja hyvin menee :) Musta on tosi kiva saada vähän urheiluun ja hyvinvointiin liittyviä juttuja :) Hyvää alkavaa viikkoa!

  Vastaa
 13. Finde 15.10.2012

  Hei, tosi hieno juttu! Ihana aina lukea, kun joku isomman (ei-liikunta) blogin kirjoittaja innostuu liikkumaan ja kirjoittamaan siitä, kun uskon että se aina kannustaa lukijoitakin treenaamaan :) Varsinkin moni samassa elämäntilanteessa oleva saa varmasti vinkkejä liikkumiseen :)

  Itse olen jo vuoden treenannut ja juuri viime viikolla palkkasin myös PT:n viimeisien tuskaisten plussakilojen karkotukseen :)

  Tsemppiä treeniin, toivottavasti into säilyy ja saat tavoitteita aikaiseksi! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *