0 Comments

 1. Emilia 11.1.2013

  <3

  Vastaa
 2. jonna 11.1.2013

  Me mentiin naimisiin viime juhannuksena :) Mulle taas hääpuvun valinta oli ehkä helpoin, mutta sormuksen valinta tuotti niin paljon vaikeuksia, että mulla on vieläkin väliaikanen sormus nimettömässä :D Kierrettiin ympäri suomea monia liikkeitä, mutta mikään ei vaan ollut täydellinen mun käteen!

  Vastaa
 3. Iitu 11.1.2013

  Ärsyttävän pakahduttavan ihana postaus! :)

  Pitkäaikaisena lukijana (joka ei koskaan aiemmin ole kommentoinut) minun täytyy viimein todeta, että kiitos blogistasi! Sitä on mukava seurata ja tämä kuva sai hymyn nousemaan kasvoille. Onnea ja iloa häävalmisteluihin, kyllä sinä oikean morsiusmekon vielä valitset!

  Vastaa
 4. Outsa 11.1.2013

  IIK, mulle valkeni vasta nyt, että olette menossa naimisiin! Ihanaa :)

  Ehkä kumpikaan noista ei ole oikea, jos sulle ei tule sitä oloa. Jatka etsintöjä!

  Vastaa
  • Sara. 12.1.2013

   Komppaan edellistä – oikean puvun kuin miehenkin tullessa vastaan sen vain tietää. Luota vaistoosi ;) Niin ja ihanaa häiden suunnittelua!

   Vastaa
 5. Annie 12.1.2013

  Hääpuvun valintaan tulee ulkopuolelta vähän liikaa paineita verrattuna muiden mekkojen ostamiseen. Itsellä ainakin oli hääpukua ostaessa mielessä tv-sarjojen antama kuva, että hääpuvun täytyy tuntua niin oikealta että a) joko itseltä tai makutuomareilta pääsee liikutuksen itku tai b) se tuntuu heti oikealta ja täydelliseltä. No, kukaan ei kyynelehtinyt eikä itsellekään tullut heti sitä ”tämä se on”-oloa, mutta kun pitkän pähkäilyn jälkeen tein valintani sen perusteella että tunsin itseni kauneimmaksi siinä puvussa ja se tuntui päällä hyvältä, ja olen ollut todella tyytyväinen valintaani. Kuvia katsoessa ihailen aina että olipas mun puku ihana. :) Eli, älä ota liikaa paineita, todennäköisesti näytät todella upealta molemmissa puvuissa, mutta valitse se jossa olosi on omempi tai jossa tunnet itsesi kauniimmaksi. Ja loppupeleissä, kumman hyvänsä valitset niin tuletko katumaan? Tuskin. :) Halusin vaan pohjustaa sitä, kun monet ohjeistavat ostamaan vasta sen puvun josta tulee joku totaalinen ”Wow!”-tunne ja kyyneleet, niin niitä ei välttämättä tule vaikka kuinka paljon kiertäisit, vaan ennemminkin sekoitat vain päätäsi lisää jatkamalla sovittelukierroksia. Tsemppiä ja iloa häävalmisteluihin! Ota häidenvalmisteluajasta kaikki irti, se on ainutlaatuisen ihanaa aikaa ja siitäkin kannattaa muistaa nauttia täysin siemauksin. :)

  Vastaa
 6. Hennu 12.1.2013

  Tein juurikin tämän vaikean päätöksen tuossa syksyllä ensi kesän häitä varten! Olin kehitellyt päässäni ennen yhdenkään puvun sovitusta mielikuvan, millainen puku ei todennäköisesti minulle passaisi. Mutta melkeinpä juuri sellainen puku oli kuitenkin päällä paras :D ammattitaitoisen myyjän ja kaason avustuksella löysin sitten sellaisen puvun, josta näin jo ennen sovitusta että tämä se nyt on, jos vain koko on oikea :) ja sitähän se oli! Joten nyt se minulle täydellinen puku odottelee tuolla kaapissa ensi heinäkuuta :) ah! Edellisiä kommentoijia kompaten uskon, että olet tyytyväinen kumpaan sitten päädytkään. Yhdessä liikkeessä, missä sovittelun pukuja (tosin en sieltä sitten omaani ostanut) , oli sellainen turva, että ostetun puvun olisi vielä saanut vaihtaa myöhemmin ko. liikkeen toiseen pukuun, jos olisi tullutkin katumapäälle. Morsiuspukujen sovittelu oli minusta aika ihanaa puuhaa, mut eiköhän se oo vielä ihanampaa olla varsinainen morsian <3

  Vastaa
 7. Hennu 12.1.2013

  Lisäyksenä vielä, että itse järkeilin tuota asian tärkeyttä ja vaikeaa valintaa sillä, että hääpäivänäni ei kukaan muu ole niiden juhlien morsian eikä ole mitään vertailukohtana toiseen morsiuspukuun ”joka ehkä sitten kuitenkin olisi ollut parempi”, joten ei kukaan muu sitten lopulta tiedä, mikä se toinen vaihtoehto olisi ollut. Joten olet täydellinen morsian siinä puvussa, jonka valitset! En silti tarkoita etteikö lukuaikaa saisi tosissaan miettiä :) tsemppiä!

  Vastaa
 8. Mama D 12.1.2013

  Jannittavaa!

  Vastaa
 9. Anniina Marianne 12.1.2013

  Samat pähkäilyt täällä edessä. Eikä helpolla kyllä pääse. Tsemppiä sinulle valinnan vaikeudessa! :)

  Vastaa
 10. Oi, miten ihana ja hauska kuva!

  Jos sinulla on kaksi todella ihanaa ja hyvää vaihtoehtoa niin nukut parin yön yli, niin eiköhän se mielipide ala pian kallistua enemmän jompaan kumpaan. Ystäväni murehti viime keväänä vielä valinnan jälkeen, että olikohan se toinen sittenkin se ”the” puku. Mutta viimeistään hääpäivänä valinta tuntui juuri siltä oikeimmalta vaihtoehdolta. Kuten joku jo mainitsikin niin kukaan ei tiedä mitään toisesta vaihtoehdosta ja vieraiden mielestä juuri sinä olet maailman kaunein morsian! Ja eiköhän joltain se kyynelkin irtoa silmäkulmaan. :)

  (Tosin helppohan se täältä ruudun toiselta puolelta on neuvoa… :D) Rohkeutta valintaan!

  Vastaa
 11. kalamuija 12.1.2013

  Sen tietää kun se osuu kohdalle:)

  Vastaa
 12. Meri 12.1.2013

  Woah kuinka uteliaan uteliaisuutta ruokkiva kuva!

  Muaxtavallaan vähän harmittaa ku en käyny sovittelemassa pukuja ku sain TOSI edullisesti (50€) puvun joka oli kaunis ja hyvä ja sopi mulle..mutta olis silti kannattanu käydä sovittelemassa, koska en aio mennä toiste naimisiin eli en pääse koskaan enää sovittelemaan niitä. Miksei suomalaiset pidä semmosia juhlia joihin ihan tavalliset talliaiset pukeutuis yhtä upeesti ku morsiamet?

  Eli nauti täysillä sovittelemisesta! Teet oikeen mekkopäätöksen varmasti:)

  (taas on kirjotusvirheitä..ei oikeen tue mun puhelin näitä blogiin kirjottelujuttuja, ei pysty kursoria siirtää!)

  Vastaa
 13. Annika 12.1.2013

  Valitse se mikä on mukavampi, se missä olet oma itsesi. Älä välitä muodista tai muiden odotuksista. Kyllä elämänsä tärkeimpänä päivänä täytyy tuntea olonsa luontevaksi :) onnea maj!

  Vastaa
 14. S 12.1.2013

  Kuvasta päätellen olit Morsiusgalleriassa… :) Sieltä itsekin löysin oman pukuni häihin, joita tanssittiin syksyllä. Palvelu oli kyllä hyvää jokaisella kerralla kun siellä kävin ja laaja valikoima. Löydät varmasti oman pukusi :) Häät on sitten ihania…

  Vastaa
 15. Pirita 13.1.2013

  Ooh, Morsiusgalleriasta löysin myös omani. Häihin enää 7 viikkoa :) Ja mulle kävi niin, että päädyin ostamaan aika eri tyyppisen puvun kuin mitä olin aiemmin kuvitellut, MUTTA kun se puku autettiin päälle ja käännyin peiliin päin, tiesin, että TÄÄ SE ON!!! :) :) Ja oli onneks vielä -70% alennuksessa!

  Vastaa
 16. Ruut 13.1.2013

  Ihana kuva, kaunis tunnelma!!

  Vastaa
 17. Ninni 13.1.2013

  Samaa mieltä siitä, et sen oikean puvun tietää kun se osuu kohdalle :) Kävin kahdessa eri liikkeessä sovittamassa hääpukuja eikä siellä tullut vastaan sitä täydellistä yksilöä. Ehdin jo silloin miettiä, että mitä jos sitä tunnetta ei tulekaan, eli pitää sit vaan päättää ottaa joku puku. Mut kolmannesta liikkeestä löytyiki ”The dress”, josta tiesin heti päälle laitettuani, et tää se on :) Nyt saan laittaa tuon ihanuuden päälle kolmen viikon kuluttua….. :):)

  Tsemppiä sulle häävalmisteluihin! Oot ihan suosikkibloggaaja!

  Vastaa
 18. Niina 15.1.2013

  Toivottavasti löydät juuri sen täydellisen puvun itsellesi <3 Minäkin tanssin häitäni esi kesänä täällä Tampereella ja menin hyvin toiveikkaana Morsiusgalleriaan viime syksynä. Valitettavasti siellä ei ollut lainkaan sellaisia pukuja, joita etsiskelin, vaikka rekkejä olikin valtavasti. Oman täydellisen pukuni löysin lopulta Helsingistä eräästä pikkuputiikista.

  Jään mielenkiinnolla odottelemaan hääpostauksiasi :)

  Vastaa
 19. Saara 15.1.2013

  Mulla löytyi ”the Dress” todella helpolla. Kyllä sen vaan tietää! Häät itsellä Kesän alussa. Lisää hääjuttuja!!

  Vastaa
 20. O 16.1.2013

  Kokeilin lähes 20 pukua eri paikoissa. Mikaan ei Ollu hyvä. Sit oli viimeinen puku rekilla ja aika loppu, kaupat loppu.!!!Olin jo ihan maani myynyt! Ei mitaan mielikuvaa edes millaisen puvun haluaisin!!! annoin pukea paalleni sen viimeisen puvun. Eka katsaus peiliin ja toinen. Pyorahdys ja Sanat :tan ma haluun!

  Ihana paiva, saisimpa Nauttia samanlaisen paivan saman miehen ja vieraiden Kanssa uudestaan!!

  4 vuotta jo häistä Aikaa! 6 vuoden paasta juhlitaan uudestaan! Juhlistetaan ekaa kymmenta vuotta.

  Vastaa
 21. Piippari 16.1.2013

  Heissan, Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, koska sitä on kiva lukea ja saan siitä itse paljon inspiraatioita:) Onnitteluni tulevalle morsiammelle jo etukäteen. Oman kultani tapasin kun olin 17 vuotias ja kihlat vaidettiin vuoden kuluttua ensi tapaamisesta. Sanontahan taitaa kuulua, että häitä tulisi viettää 7kk kihlautumisesta. No meillä meni vähän pidenpään, ja eräänä heinäkuisena päivänä painelimme farkut jalassa ja t-paidat päällä maistraattiin, 8 vuotta kihlautumisesta:) Ei tressiä hääpuvun ostosta tms. Toisaalta aikaa oli mennyt niin paljon, ettei häät enään oikein tuntuneet ajankohtaisilta. Joten päätimme investoida häihin menevät rahat omaan yhteiseen asuntoon. Aikoinaan kun valitsin kihlasormusta, niin halusin että samainen sormus käy myös vihkisormuksena. Kun en mieleistäni löytänyt, niin nykyinen puolisoni teetätti haluamani sormuksen. Ei se kummoinen ole, mutta äitini antoi sellaisen vinkin, että valitse malli jota jaksat katsoa joka päivä. Hääpuvun suhteen veikkaisin että mukavuus ennen kaikkea, varsinkin jos ensi kesä on helteinen. Tsemppiä järjestelyihin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *