K1

Olitte vähän sitä mieltä, että mun mustat housut näyttivät pörröpaidan kanssa verkkareilta, se ei varmaan ole kauhean hyvä asia? Tsekkaa postaus tästä, jos et muista mistä höpisen. Toisaalta en halunnut taas laittaa niitä kohta puhki kuluneita tekonahkapöksyjäkään. Ratkaisin ongelman parittamalla pörröpaidan tekonahkahamosen kanssa. Nyt mua ei ainakaan voi syyttää liian mukavuudenhaluiseksi ;) Kengät jalkaan ja menoks, se on MORO!

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Laura 23.2.2013

  Loistava valinta! (mun mielestä ne ei kyllä näyttäny verkkareilta, etenkään korkojen kanssa:D)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   EI munkaan mielestä, hihi ;)

   Vastaa
 2. tuija 23.2.2013

  kaunis olet! ps. olis kiva saada kommentoida ilman sähköposti osoitetta.

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Sähköpostiosoite näkyy vain minulle :)

   Vastaa
 3. Sappe 23.2.2013

  Much better.!:)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Thanksss :P

   Vastaa
 4. maia 23.2.2013

  hei, onpa kaunis! ihanan näköinen asu ja onnellisen näköinen ihminen!

  oon miettinyt paljon yhtä asiaa ja haluaisin kysyä sitä, tarkotus ei oo millään tavalla haukkua, morkata, syyllistää tai muuta ja haluan tehdä sen selävksi siksi, ettei kukaan turhaan vedä hernettä nenään. mutta niin, oon miettinyt sitä, mitä ajattelet siitä, että postaat suhteellisen paljon sun elämästä, johon myös lapset kuuluu, mutta sen lisäksi että kerrot lasten kuulumiset, mua joskus hämmästyttää kuinka paljon laitat kuvia lapsista, joiden yksityisyydensuojaa vanhempana kuitenkin on aika pitkälle mahdollista säädellä. oon muutenkin yleisemmellä tasolla miettinyt monien bloggajien ärtymystä lukijoiden pyyntöihin, jotka ei ookaan jostain syystä soveliaita tai on liian uteliaita, koska bloggaajana kuitenkin on madaltanut omaa yksityisyyden suojaansa paljon. siis jos matti vanhasesta kirjoitetaan kohukirja, on siinä politikkona matti vanhasella paljon matalampi yksityisyydensuoja kuin ns. normikansalaisella, mutta jos kirjassa kirjoitetaan vanhasen lapsista, koskee erittäin korkea yksityisyydensuoja heitä, huolimatta isänsä ammatista…

  halusin vaan heittää nää muutamat ajatukset ilmoille ja kuulla sun mielipiteen asiasta, koska sun blogissa tää asia on jotenkin mulle korostunutu :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Oliko kysymys siis, että mitä mä ajattelen siitä, että postaan suhteellisen paljon mun elämästä, johon lapset myös kuuluu, mutta sen lisäksi, että kerron lasten kuulumiset, sinua hämmästyttää kuinka paljon laitan kuvia lapsista, joiden yksityisyydensuojaa vanhempana on kuitenkin aika pitkälle mahdollista säädellä?

   Tipahdin jossain vaiheessa kärryiltä… Mistä asiasta halusitkaan kuulla mielipiteeni? Kuten varmaan huomaat, että olen valintani tehnyt ja usko pois, olen ajatellut paljonkin asiaa. Olen asettanut lasteni suhteen tietyn rajan, että miten kerron, mistä kerron ja millaisia kuvia laitan tänne blogiin. Tulevaisuudesta en tiedä… Blogit ja some ym. on niin uusi ilmiö ja juuri nyt puhutaan tosi paljon, että mitä kuvia ja juttuja kannattaa jakaa. Mielenkiinnolla odottelen, että missäs sitä kymmenen vuoden päästä ollaan. Millaista sitten on? Kuinka paljon onkaan tavallisten ihmisten julkisia blogeja, joissa kerrotaan pienen ihmisen päivittäiset kuulumiset, kasvamiset, syömiset, oppiset ja muut jutut ihan pilkun tarkasti? Aika paljon ja uskon, että se vaan yleistyy. Mitä sitten kun nämä natiaiset ovat 18-vuotiaita? Löytyykö googlettamalla koko heidän elämäntarinansa koko kansan luettavaksi? Sitä en tiedä.

   Toivottavasti sait jotain fiilistä ajatuksistani tästä asiasta.

   Vastaa
 5. jonna 23.2.2013

  Hei Maj, vieläkö sinulta löytyy Tulan kantoreppu? Olisin ollut kiinnostunut:) tarve loppu kesästä.

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Löytyy :) Voidaan olla yhteyksissä asiasta kesän jälkeen, laita vaikka meiliä.

   Vastaa
 6. sisi 23.2.2013

  kaunis olet maj!:)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Voi kiitos Sisi :)

   Vastaa
 7. kirsikka 23.2.2013

  Ihana hame! Tunnen itseni hyvin materiaaliseksi, mutta haluan silti kysyä mistä olet hankkinut sen?

  Sinulla on hauska tyyli, vaikka se onkin hyvin erilainen kuin minulla :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Tuohan on ihan normikysymys, hihihi ;) Hame on H&M:ltä.

   Vastaa
 8. tinni 24.2.2013

  Huippu asu! terkuin uusi lukijasi :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Tervetuloa uusi, kiva että ”eksyit” tänne :)

   Vastaa
 9. laua 24.2.2013

  Todella onnistunut valinta:) Ihana Maj!

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Kiva kuulla ;)

   Vastaa
 10. Emma 24.2.2013

  Valtavan kaunis Maj! :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Voi miten ihanasti sanottu :) Punastelen :*

   Vastaa
 11. ida365 24.2.2013

  Voiii Mariii<3 me oltiin näemmä eilen liikenteessä melko samisasuissa, mulla oli kanssa nahkahame ja musta yläosa, tosin läpikuultava eikä pörröä!;–) Ja hiukset kiharalla!!!!

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Ja ei silti törmätty, onnetonta! Pusss!

   Vastaa
 12. Lasten matkassa 24.2.2013

  Parempi näin :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2013

   Selvä homma!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *