_MG_8094n

Jo aikaisemmassa tässä postauksessa vilahtanut shortiasu vielä uudelleen Elisen kuvaamana. Pidän kovasti jakusta ja halusin yhdistää siihen jotain muuta kuin ne tavanomaiset mustat pitkät housut, joten valitsin shortisit. Kuvia tarkastellessani huomaan, että ei välttämättä toimi siltikään parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä nuo massiiviset kengät ja shortsit. Yhdistelmä saa jalat näyttämään jotenkin tosi tönköiltä. Jalat tavallaan ”katkeaa” kahdesta väärästä kohdasta. Parempi vaihtoehto saataisi olla musta hame ja sirommat nilkkurit. Peilistä ei aina vaan näe välttämättä kokonaisuutta niin hyvin kuin kuvista. Toisaalta… Saattaisin pukea mukavat shortsit uudelleenkin ja viisveista tönkköydestä :P

 

 

hiukset1 hiukset2

Kampauksesta ei löytynyt kuvaa takaa, en ymmärrä miksi me ei tajuttu sellaista ottaa. Kyselen Saaralta mahdollista tutoriaalia sen tekemiseen, jos teitä se vielä kiinnostaa? Tuo Cubuksen statement-koru on monikäyttöinen ja mitä näppärin, koska sen voi kääntää. En tajunnut koko kääntö juttua, ennekuin joku teistä minulle siitä vinkkasi, kiitos vain :)

 

-Maj-sku

0 Comments

 1. muikku 8.2.2013

  Voi apua näyttäsit varmaan upeelta polkkatukalla. Tosin upea olet noinkin.

  Vastaa
 2. Minka 8.2.2013

  Aivan ihana kampaus! Katsoin sitä jo edellisessä postauksessa, missä se vilahti. Muutenkin tämä sun blogi on aivan ihana! Olet aina niin ihanan raikas äiti!

  Vastaa
 3. minu 8.2.2013

  Uskoisin että toi kampaus on sama kun tässä ( http://www.lily.fi/juttu/wanhat-workshop-kampausvideoita-erilaisille-hiustyypeille ) Saaran blogissa olevassa postauksessa toi viiminen video eli siitä löytyy ainakin jonkinlaista ohjetta sen tekemiseen. :)

  Vastaa
 4. Saara S. 9.2.2013

  MORONÄÄS! Kampaus on itseasiassa vähän mukailtu ja muhkeaksi tupeerattu banaaninuttura ^_^

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *