Aika menee käsittämättömän nopeasti, ihan kohta on loppuviikko ja Koskarin Muotipäivät! Perjantaina ja lauantaina ollaan Idan kanssa Bloggers’ Cornerissa esittelemässä meidän vaatehuoneita ja saattaapa meillä olla jokunen yllätys teidän varallenne, jotka uskaltaudutte kurkkaamaan miltä vaatehuoneet näyttää. ;) Alla tarkemmin viikonlopun ohjelmaa.

Untitled

Idan kanssa tuumittiin, että meistä ei ole kyllä yhtään hyvää yhteiskuvaa. Onneksi on nämä Marimekon kampiskuvat, joissa ollaan molemmat. Stailattiin tuolloin Marimekon kolme kaunista klassikkoa omaan tyyliin sopivaksi, vieläkö muistatte?

id_maj_ida1_p

Mitä luulette, minkähän liikkeiden vaatteita olemme valkanneet Koskarin valikoimasta? Minun vaatehuoneesta löytyy kivoja kevätjuttuja koko perheelle, Ida taas on koonnut omannäköisensä vaatehuoneen. Tuuttehan moikkaamaan meitä ja kurkkaamaan meidän vaatehuoneisiin? :)

0 Comments

 1. mimmi 12.3.2013

  miksi tässä eikä kahdessa edellisessäkään postauksessa ole yhteistyö tägejä vaikka kaikki postaukset on silkkaa yhteistyö juttua?

  ala oikeesti keskittyy ja kirjota selvästi millon kirjotat omia juttuja arjesta ynm ja milloin yhteistyö ”mainoksia” tai muuten vaan mikä liittyy jotenkin johonkin saatuun juttuun.

  tää ongelma toistuu sun blogissa jatkuvasti!

  Vastaa
  • Älä jaksa 13.3.2013

   Hei ihan oikeasti, hanki elämä! Jos et sattunut huomaamaan, niin myös Majn aiemmassa New York -postauksessa todettiin suoraan, että ”olemme mukana Charin kanssa Aurinkomatkojen yhteistyökampanjassa” ja tässäkin postauksessa on mukana iso Koskikeskuksen mainos, jossa kerrotaan Majn olevan mukana. Kuinka paljon paremmin asia pitäisi rautalangasta sinulle vääntää, että tämän ymmärtäisit yhteistyöksi?

   Blogeille ei ole vielä luotu tarkkoja ohjeita siitä, miten mainonnassa verkosaivuilla tulisi toimia, joten kunnes näin on, niin siihen saakka jokainen saa luvan käyttää sitä omaa maalaisjärkeään tässä toiminnassa. Kuluttajaviranomaisen mukaan piilomainonnasta ei ole kyse silloin, kun postaus on selvästi ja yleisesti tunnistettavissa mainokseksi. Ja paino sanalla YLEISESTI eikä niin, että se perähikiän koskaan yhtään mainosta näkemätön Penttikin sen mainokseksi ymmärtää. Joten relaa vähän mimmi. Ulkona paistaa ihanasti aurinko ja kevät tekee tuloaan, joten mene ulos, nauti auringon valosta ja tutkaile pikku hiljaa talven alta heräilevää luontoa. Elämässä on paljon epäkohtia, mutta miksemme joidenkin näinkin pienten asioiden sijaan keskittyisi löytämään sitä koko pitkän talven ajan piilossa lymynnyttä positiivisuutta ja hymyn karetta huulillemme ja jättäisi meille mukavia lukunautintoja tarjoavia blogisteja rauhassa tekemään sitä, mistä me saamme nautintoa päiviimme.

   Mukavaa alkavaa kevättä sinulle mimmi!

   Vastaa
   • anu 13.3.2013

    Mutta toisaalta… hyväntekeväisyystilaisuuden mainos antaa sellaisen kuvan, että Maj ja Ida ovat töissä (joko palkallisessa tai palkattomassa) tuossa Koskarin tapahtumassa. Eli Maj kirjoittaa nimenomaan omasta arjestaan, työstään, elämästään. Jos mimmi on töissä esim. ”Stockmannilla”, minne on tulossa muotinäytös kevään uutuuksista, joista hän on innoissaan, ja kertoo muotinäytöksestä blogissaan, niin onko se sitten sitä pahamaineista yhteistyötä, mistä me vaadimme häntä tilille? Saahan hän sentään ”Stockmannilta” silkkaa rahaa! Ja lisäksi hän voi saada sellaistakin hyötyä, että voi katsella näytöstä työajallaan!! Hävytöntä mainosta ja hyötymistä – paheksumme!

    Tai mimmi kuuluu johonkin hölkkäporukkaan ja innoissaan kertoo porukan toiminnasta. Tämähän on myös selvää mainostusta ja piilomainontaa, joka on myös tägättävä sellaiseksi. Eihän sitä tiedä, vaikka mimmi olisi saanut ilmaisen mainoshikinauhan.

    Eli missään blogissa ei saisi mainita mitään kaupallista, tai mitään muutakaan toimijaa nimeltä, ettei syyllisty piilomainontaan?

    Oletko, mimmi, huomannut, että kaikki mediat ovat täynnä mainoksia ja piilomainontaa. Etenkin ilmaislehdissä on jatkuvasti piilomainontaa, jota mahdollisesti luulet lehden toimitetuksi sisällöksi. Yrittäjä saa jutun lehteen, jos suostuu pistämään lehteen maksullisen mainoksen. Muuten juttua ei tehdä. Olethan myös huomannut käydä näiden ym. medioiden kimppuun piilomainonta-angstissasi?

    Jos kaikki mimmit kuluttaisivat vihaansa kuluvan ja muun ylimääräisen energiansa hyväntekeväisyyteen, niin maailma olisi paljon parempi paikka elää.

    Vastaa
   • Minna 13.3.2013

    Aamen! isot peukut tälle!:)

    Vastaa
 2. selkäranka 13.3.2013

  Tämä on niitä blogeja jota ei erota mainoksista millään. En enää edes yritä. Toivon kuitenkin että joku fyssari aloittaisi maksetun mainoskampanjan (yhteistyöksi sitä kait Maj kutsuu ;) ) kanssasi,tuo jatkuva pää vinossa poseeraaminen ei pidemmän päälle voi olla selkä ja kaularangalle terveellistä !!!

  Vastaa
 3. Saraa 13.3.2013

  Voi kun asuisin lähempänä nii voisin tulla moikkaan :) mutta just ton marimekko yhteistyön kuvien avulla oon löytäny sun blogin, ja siitä asti oon joka postauksen lukenu, enkä oo vielä keksiny mitää asiaa josta en tässä blogissa, tai sinussa tykkäis :) sun postauksia on aina ihana lukkee :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *