Mulla on paljon kuvia tallessa muistikortillani Koskarin muotipäiviltä. Me olimme  Idan kanssa muotipäivien menossa mukana esittelemässä omia vaatehuoneitamme halukkaille sekä pääsimme ihastuttavan Suvi Tiilikaisen meikkimalleiksi. Käyn vielä kuvia jossain kohtaa läpi, että saisin niitä tänne blogiin esille, hilpeyttä minussa herätti etenkin after work -kuvat… Tässä postauksessa olevat kuvat on kuitenkin ottanut superihana Elise, joka oli muuten myös tapahtuman Street Style-kuvien takana. Parasta Street Style-kuvaa voitte muuten käydä äänestämässä täällä.

Saimme Idan kanssa koostaa Koskarissa käyttämämme asut Kookengän, Gina Tricotin ja Selectedin valikoimista. Glitter yllätti meidän lahjapussukoilla, joista löytyi molemmille samanlaiset Statement-korut.

 

1muotiIdan ihana tummansininen jakku sekä mun vaalea yläosa on Selectedistä. Idalla on vasemmanpuolimmaisessa kuvassa se Glitterin yllärikoru ja mun koru puolestaan on Gina Tricotin valikoimasta. Valitsimme molemmat Kookengästä Vagabondin kiilakorolliset kengät, joilla jaksoi seisoskella koko viikonlopun. Itseasiassa mulla on nuo samat mokkanahkaiset avokkaat myös hiekan värisinä, pidin niitä ulkomaanreissussa raskaana ollessani, joten ne todellakin ovat mukavat jalassa :)

 

 

 

2muoti 3muoti

Taustalla roikkuva maximekko (GT) oli myös yksi lemppareistani,siitä tuli juuri sopivasti persoonallinen, kun yhdistin siihen tuon superihanan ruusukullan sävyisen jättikorun (Aukia) <3 Mekko & koru-yhdistelmä ihastutti myös monia vaatehuoneessani vierailleita ja muutama tyyppi kävi myös hakemassa sen omaan vaatekaappiinsa :)

 

4muoti

Perjantaina mulla oli päällä rento Gina Tricotin jakku ja tosi mukavat siniset pöksyt Selectediltä. Jakusta tulikin jo joitain kyselyitä, tosiaan GT:stä niitä löytyy,  jos eivät ole päässet loppumaan.

 

5muoti 6muoti

Me valittiin omasta mielestämme niin kivoja juttuja vaatehuoneisiimme, että muutama oli ihan pakko lunastaa itsellekin. Minä hain Gantin collegepaidan Aukiasta, Miikalle puseron Cartellista ja Ida himoitsi tuota ylläolevan kuvan Bik Bokin bustier-toppia niin kovasti, että kipaisi päivän päätteeksi ostamassa sen.

Herättikö teissä kiinnostusta kuvissa vilahtaneet vaatteet? Ida teki niin mahtavia bongauksia, että olisin voinut varastaa häneltä vaikka mitä myös omaan vaatehuoneeseeni. Selectedin myymälässä ihastelimme molemmat raikkaita limen värisiä toppeja, Bik Bokilta ja Lindexiltä olisi löytynyt niitä massiivisia koruja, Aukialta saa Tiger Of Swedeniä ja Ted Bakeryä (ja söpöjä Gantin collegepaitoja!! ;)) Kookengästä haluaisin mintunvihreät Converset ja nudet korkkarit… Uuuu vaiks mitä, mutta kaikkea ei vaan voinut kotiuttaa :D

-Maj

0 Comments

 1. emmi 29.3.2013

  Voisitko vähäsen kertoa nosita pidennyksistäsi, olen ottamassa ja haluaisin ko väristä ja pituista melkein kun sullakin eikä mulla ole oikeen mitään hajua pidennyksistä:) Mikä pituus sulla noissao on? 40 cm kö? Ja mikä sävy, vai onko kahta sävyä sekaisin, vai onko esim tummanruskea ja olet vetänyt siihen raidat :D vai miten, toivottavasti tajuat tästä sepustuksesta :D pidennystähän ei ilmeisesti saisi vaalentaa? Eli onko sulla pojalla vain tumma pidennys ja omassa tukassa tuo raidoitus :)

  Vastaa
 2. emmi 29.3.2013

  Noniin tulihan sieltä kirjotusvirheitäkin kivasti, mutta toivottavasti käsität tuosta :D

  Vastaa
 3. avista 29.3.2013

  Tosi hauskan kuuloinen idea toi ”vaatehuoneiden” esittely ja kiva kun laitoit kuvia meillekin jotka ei sijaintiongelmien takia paikalle päässyt.. Lisääkin kuvia saa laittaa.. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *