Kuulin jostain kesän olevan myöhässä jopa kolme viikkoa. Tänään tuoksui kuitenkin ihanasti keväiselle kun olimme menossa ystäville kylään, pariskunnan mies oli haravoimassa pihaa. Taitaa se kesä olla melkoinen diiva, kun antaa näin itseään odotella… Rebekka ei malttaisi odottaa enää, että pääsisi polskuttelemaan järveen ja tekemään hiekkakakkuja. Muutaman viikon päästä meidän perhe ottaa pienen varaslähdön kesään, kun lähdemme Kreikkaan lomailemaan. Uikkareita ollaan jo soviteltu, iiks!

 

r1 r2 r3 r4

Ei pipoa, ei hanskoja, mutta untsikka kuitenkin…

 

r5 r6 r7 r8

Mites nuo tytön jalat ihan oikeesti?

 

r9

Molo Kidsin untuvatoppis on ollut super hyvä, mutta kai senkin saa kohta jo viedä varastoon? Toivottavasti. Rebekan neonpinkit housut ovat lahja siskoltani.”Moottori-kengät” ostin joskus vuosi sitten Dinskosta ja muistan, että Miika vihasi niitä jo silloin, heh :D

 

Leppoisaa sunnuntaita,

Maj

 

 

0 Comments

 1. mummu 14.4.2013

  Voi noita Repsun jalkoja, saatiinpa pappan kans makosat naurut:)))

  Vastaa
  • Maj 14.4.2013

   Huomaatteko kun oon kuvannut nämä sillä uudella objektiivilla? :)

   Vastaa
 2. Noora 14.4.2013

  Aivan huippusulonen tyttö kyllä! Ja noi jalat laitto hymyilemään myös täällä. :) Turussa ollut myös upea, aurinkoinen päivä, lumet sulaa kohisten. Jee!

  Vastaa
 3. Pieni lintu 14.4.2013

  Voi miten suloiset kuvat. :) Kai se kesä joskus tulee, plääh..täällä Vaasassa on lunta vielä aika paljon. Meidän takapiha on varjossa ja lunta about 30cm vielä. Innokkaasti olen lapannut lunta varjosta aurinkoon ja naapurinsetä vähän naureskeli kun sanoin tekeväni kesää, mutta uskon, että se vähän nopeuttaa lumen sulamista. :D

  Vastaa
 4. Tanja 14.4.2013

  Ihanat pikku jalat!:D Kuules, täällä on jo meidän 3v tyttö päässy tekemään hiekkakakkuja, aurinko on ihanasti paistanu takapihalle.:)

  Vastaa
 5. johanna 15.4.2013

  Hei=) Mekin ollaan lähdössä muutaman viikon päästä Kreikkaan! Ei malttaisi odottaa, että pääsee vähän lämpimämpiin säihin. Meillä on ensimmäinen matka lapsen kanssa, saa nähdä minkälainen reissu tulee=)

  Vastaa
 6. Wella 15.4.2013

  Ihania kuvia tässä postauksessa! Millä kameralla/objektiivilla napattu? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *