Tänään olin tutkiskelemassa ja ihastelemassa Tampereen keskustan Vero Modan myymälän valikoimaa. Vero Modasta ja uusista ihastuksistani lisää myöhemmin. Sain kuitenkin sitä ennen  tilaisuuden törkätä kameran kamuni käsiin asukuvat mielessäni tietysti. Tässä sitten pidemmittä puheitta ne perinteiset asukuvat, joissa olen ihan omissa vanhoissa ”varusteissani”. Kuvat Tampereen keskustasta (ja asuista?) ovat lähiaikoina olleet jostain syystä aika harvinaisia tässä blogissa, mutta kesää kohden nekin varmasti lisääntyy ;)

 

maxihame1 maxihame2

Hame/Bershka – nahkatakki/Vila – huivi/Lindex – laukku/Zara ja baltsut/Aldo.

Taas aika rentoa ja mukavaa pukeutumista, superihana tunne muuten liihotella hameessa ja nahkatakissa, ah se on kevät nyt. Onkohan ystäväni Kuono jo malttanut jättää toppahousut pois työmatkoilta?  Kuulkaas se jos joku on takuuvarma keväänmerkki ;)

-Maj

 

0 Comments

 1. By J 25.4.2013

  Tyylikäs asu, aivan ihanat värit! Seurailen blogiasi usein mutta harvoin kommentoin, tykkään kuitenkin kovasti blogistasi ja tavastasi kirjoittaa :)

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Kiitos, mua ehkä ihan vähän häiritsee kun tuo huivi ja hame ovat NIIIN samaa sävyä :P Kiva kun kommentoit :)

   Vastaa
 2. Anu mäkinen 25.4.2013

  Ihana Maj !! Terkkuja :):)

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Iso halaus ihanalle <3

   Vastaa
 3. Kira 25.4.2013

  Saitko idean Strictly Stylen H:n asusta?

  Vastaa
  • Maj 25.4.2013

   Oi, Strictly Stylen Mrs.V:llä on upea tyyli ja olen saanut paljon ideoita pukeutumiseen häneltä. Nyt en heti muista, että onko hänellä ollut vastaava asu joskus päällään? Mutta ihan varmasti alitajuisesti olen voinut inspiroitua Mrs. V:n asukuvista :)

   Vastaa
 4. tuulia 26.4.2013

  Aivan ihana asu <3 Sun tyyliä ei voi kuin vaan ihailla :)

  Vastaa
 5. HelenaK 26.4.2013

  Mukavan rento asukokonaisuus! Näistä kuvista inspiroituneena täytyykin kaivaa nahkatakki ja ballerinat kaapin perältä ja lähteä metsästämään hankintalistalla ollutta täydellistä maxi-hametta :)

  Vastaa
 6. Elina Felin 26.4.2013

  Aivan ihana hame!! Mä oon etsinyt kuumeisesti netistä jotain maksimekkoa tai hametta häihin, joihin olen menossa kesäkuussa. Onko sulla vinkata jotain mistä sellaisen voisin löytää. Tuntuu, että netissä kaikki mun koot on loppu :)

  http:/www.beautyismytreasure.blogspot.fi

  Vastaa
 7. Ruut 26.4.2013

  ihana tuo hame!!

  Vastaa
 8. dee 27.4.2013

  Oijj! Aivan ihana asu ja kaunis sinä (:

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *