allas1  allas3 allas4 allas5 allas6 allas7 alla8

Meillä ei ole lasitettua parveketta ja meillä asuu yksi pieni apina, joten ollaan jätetty kalusteet laittamatta kokonaan. Yksi stressinaihe ja vaaranpaikka vähemmän. Puukorista löytyi pari ampparin pesää (Miikan pelipöksyistä :D) talven jäljiltä, mutta suursiivoukseni jälkeen pieni parveke on ihan kunnossa. Se on saanut lisänimen parveke-uimala eli helteellä nakerot viilentelee siellä istuskellen taitettavassa kylpyammeessa. Komposiittilattiaa ei paljon vesi pelota, joten antaa mennä vaan niin kauan kuin tarkenee. Itseasiassa allekirjoittanut ottaisi itselleenkin mielellään yhden vähän suuremman kylpyammeen :D

Jätin kukatkin laittamatta amppari-ongelman takia :/ Toissa kesänä Teppokin saattoi satuttaa silmänsä juurikin yhden typerän ampparin takia. Mitäs mä sinne sitten ripustaisin tyhjänä roikkuviin tötteröihin, onks jotain idiksiä?

 

-Maj

0 Comments

 1. Anne 5.6.2013

  Mites pelkkä muratti? Sehän sopisi tollasiin roikkuviin tötteröihin just kivasti ja kestää pitkälle syksyyn. Omalla pikkupartsilla ainakin oon siitä tykänny :)

  Vastaa
  • Maj 10.6.2013

   pidetään mielessä!

   Vastaa
 2. Lasten matkassa 5.6.2013

  Taitettava kylpyamme olisi kyllä niin kätevä :)

  Vastaa
 3. Päivi 6.6.2013

  Entäs tekokukat? Niitäkin on kauniita ja ihan aidon näköisiä :)

  Vastaa
 4. Viivi 6.6.2013

  Mistä nuo teidän parvekkeen lattiaritilät on? Me ollaan haaveiltu tuollaisesta lattiasta. Meillä kun on sellaset ”lankut” tällä hetkellä ja aina jotain putoaa niihin väleihin. Ja kun meilläkään ei ole lasitettua parveketta niin kaikki roskatkin kerääntyy niihin koloihin. :/

  Niin ja ihana idea laittaa amme partsille! :)

  Vastaa
  • Maj 6.6.2013

   Lattiaritilät ostettiin pari kesää sitten K-Raudasta. Ollaan oltu tyytyväisiä ja hyvänä puolena niissä oli myös se, että rivityksen pystyi ihan saksilla lyhentämään oikean pituiseksi.

   Vastaa
 5. Lapa 6.6.2013

  Laita parvekkeelle kasvamaan korianteria, ja miksei muitakin yrttejä. Korianteri kuitenkin on kasvi, jota lempparit välttelevät, eivätkä koskaan pesi kasvihuoneisiin jossa kasvaa korianteria. :)

  Vastaa
  • Lapa 6.6.2013

   damn you autocorrect, siis ampparit, eivät todellakaan lempparit!

   Vastaa
 6. Johanna 6.6.2013

  Moikka,

  nyt menee aivan aiheen vierestä, mutta osaisiko kukaan suositella tampereella hyvää kauneushoitolaa? Meillä polttarit tulossa ja tampere ei ole tuttua seutua. Ajatuksena olisi mahdollisesti koko vartalohoito. Netistä löytyy paljon vaihtoehtoja, mutta mikä niistä olisi tunnelmallinen ja tasokas?

  Vastaa
 7. riikka 6.6.2013

  Entäs kynttilöitä?Eikös Muratti ole tosi myrkyllinen?Sitä ei ehkä kannata laittaa parvekkeelle jossa on lapsiakin.Voisihan parvekkeelle ripustaa itsetehtyjä viirinauhoja ja riisipaperi palloja tms..

  Vastaa
  • paulis 6.6.2013

   Muratti on lievästi myrkyllinen, mutta ei yleensä aiheuta oireita pieninä määrinä nautittuna, terkuin kissan omistaja :) Jos parvekkeella ei ole kalusteita ja muratti on amppelissa, niin en näkisi asiassa ongelmaa. Meidän lapsi ei ole ikinä syönyt mitään kasveja, kiviä kyllä nuoleskelee.

   Vastaa
 8. Veera E. 6.6.2013

  Meillä myös parveke toimii kesäuimalana, parvekelasit on kyllä todella tarpeelliset! Neljävuotiaan uskaltaa jo hetkeksi jättää leikkimään yksin parvekkeelle(ei vesileikkejä) kun vaikka itse tekee ruokaa!

  http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Vastaa
 9. Rosanna 6.6.2013

  Ihanan viilentävän oloisia parveketouhuja! :) Meillä ei ole lainkaan parveketta ja ikivanha kivitalo =lämpeää kuin sauna. Olen niin kade kaikille parvekkeellisille/pihan omistaville!:D Olisiko jotkut lyhdyt kivat parvekkeelle?

  Ja tuohon edeltävän postauksesi kännykkäriippuvuuteen, täällä kanssa yksi ilmoittautuu. Olen kuulemma pahempi kuin mieheni 9-vuotias veljenpoika, auts!

  Kivaa kesää!

  Vastaa
 10. Viivi 7.6.2013

  Kiitos ritilävinkistä! Täytyy käydä huomenna heti katsomassa josko sieltä vielä samanmoisia saisi. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *