hiukset1 hiukset2

Äh, järkyttävän iso kuva omasta naamastani. Keskittykää hiuksiin :P

 

hiukset4

…aikaisemmin, että luonnollisempi & vaaleampi hiusväri näyttää paljon raikkaammalta ja kivemmalta minulla, mitä se kolmosen värinen pohja? Tai oikeastaan taisi muutama tyyppi vihjailla jotain, kuten äiti ja Kuono-kaveri… Varmasti joku teistäkin on saattanut kannustaa minua luonnollisempaan suuntaan, mutta se ei varmaan sillä hetkellä tuntunut hyvältä ajatukselta. Oppia ikä kaikki, en kuitenkaan lähivuosina enää ole värjäillyt hiuksiani pinkiksi, laittanut rastoja ja pätkinyt kulmakarvojani TAI käyttänyt pindejä, kuten joskus alaikäisenä ;)

Blogin kirjoituksessa on paljon hyviä puolia, esimerkiksi yksi pieni bonus on, että oppii kuvien kautta hahmottamaan, että mikä sopii itselle parhaiten. Mikä toimii ja mitä todellakin pitäisi välttää. Ajattelin, että voisin kerätä kollaasiksi vaikka minulle tässä vuosien varrella tehtyjä kampauksia ja hiustyylejä, kun niistä välillä aina kysellään. Miltäs se kuulostaisi?

-Maj

 

0 Comments

 1. Mama D 5.9.2013

  Sopii oikein hyvin sulle tuo vaaleampi vari. Itse kasvatin oman värin takaisin pari vuotta takaperin. Tykkäsin siitä ja sopikin kivasti…sitten tuli kova ikävä vähän luonnottomankin mustaa väriä ja siinä ollaan takaisin. Huomasin, että oman värin kanssa sopi kaikki neutraalin ja maanläheisen väriset vaatteet hyvin. Kaikki lämpivärit sähkönsinisestä tummanpunaiseen ei sopinut. Ehkä senkin takia paluu mustiin kutreihin.

  Vastaa
  • Maj 7.9.2013

   Joo, toi on niiiin totta! Hiustenväri vaikuttaa tosi paljon pukeutumiseen, oon myös pistänyt merkille! Jotenkin tummana tyyppinä ole käyttänyt esim. vaaleanpunaista väriä, mutta se ei välttämättä toimisi samalla tavalla vaaleana! Kiva kun jätit kommenttia!

   Vastaa
 2. inkku 5.9.2013

  Se on kyllä nyt kauniin värinen, vaikea sanoa kun se tummakin oli hyvä.

  Vastaa
  • Maj 7.9.2013

   Mutta… tässä vaaleammassa on niin paljon enemmän plussia, kuten ei 3-4 vkon värjäysväliä, ei varsinaisesti haalistumista, ei allergiaoireita… ja ja!

   Vastaa
 3. Juuli 5.9.2013

  Ois kyllä tosi kiva, jos tekisit jonku kollaasin eri hiustyyleistäs. Itellä just mietinnässä mitä tekis omille hiuksille, et jos sais vaikka jotain idiksiä :)

  Vastaa
 4. Krista 5.9.2013

  Sopii tosi hyvin sulle nuo hiukset! Ja kiinnostaa nähdä, millaisia hiustyylejä sinulla on ennen ollut :)

  Vastaa
 5. nanna 5.9.2013

  Todella raikkaan näköiset, tykkään! Tykkäsin kyllä todella paljon vanhoistakin, mielestäni sulle sopii molemmat värit tosi hyvin :D

  Ehdottomasti kuvia vanhoista hiustyyleistä, niistä saa aina paljon inspiraatiota omaan tukkaan ja on aina jännä nähdä miten paljon hiukset muuttavat ulkonäköä!:) Itsekkin huomaan aina miettiväni vanhoja kuvia katsellessa että mitä ihmettä onkaan ajatellut kun on pitänyt silloista väriä itselle kaikkein parhaimpana (nimim.juuri saanut hiukset vaalennettua tummasta lähemmäksi omaa väriä):D

  Hyvää loppuviikkoa sulle ja nakeroille!

  Vastaa
 6. viivu 6.9.2013

  Hyvältä näyttää mutta oli ne tummatkin kivat.Itse olen kanssa seilannut punatukasta mustanruskeaan ja blondista vihdoin omaan väriin (perinteiseen maantiehen siis).Tosin nyt on taas vaalennettu latvat kun jotain vaihtelua halusin, blondauksessa on vaan se huono puoli ettei vaalea tukka mielestäni oikein kiillä vaikka mitä tekisi.. :/

  Vastaa
 7. Emma 6.9.2013

  Mistäs tuo harmaa päälläsi oleva paita on ostettu?:)

  Vastaa
 8. Tellimaria 6.9.2013

  Oi ehdottomasti kollaasi eri hiustyyleistä elämän varrelta. Muista laittaa myös ne kamalimmat, vai onko sellaisia? :)

  Vastaa
 9. Lisa Love 6.9.2013

  Oih joo! Hyvälle näyttää Maj. Iso muutos mieltä piristämään. ;) Jaksaisipa itsekkin raahautua kampaajan penkkiin pyytämään apua. Ehkäpä tämä teikän uusi väri voisi potkia minuakin pyllylle niin ei tarvitsisi ainoastaan ihastella muiden kauniita hiuksia.

  Hahaa ja edelliseen postaukseen ihmettelin jo että mitenkä teijän pieni poitsu jo osaa polkea pyörällä. Mutta eiväthän ne jalatkaan meinanneet sitten yllätä polkimille. Oma tyttöni fanittaa myös ihan älyttömästi pyöriä. Kaupoissa olen hieman leimessä kun ohitetaan pyöriä hurjan huuto urakan kanssa.. :D

  Vastaa
 10. Neme 6.9.2013

  Sussa on jotain samaa kuin Hagmanin Piritassa. :)

  Vastaa
  • Maj 6.9.2013

   Se on tuo hiustenväri, hihi! Pirita on niin kaunis <3

   Vastaa
   • Neme 6.9.2013

    Tunnen Piritan hyvin, joten tiedän mistä puhun. :) Kaunis olet sinäkin!

    Vastaa
 11. Karoliina 6.9.2013

  Sopii sinulle todella hyvin. Itsellänikin on värjäämätön tukka. Kaikista parasta minkä tulet huomaamaan on hiuksen hyvä kunto ja kiilto. Sellainen mitä ei ole koskaan ollut värjäyskierteestä johtuen. Vaikka vaalea väri välillä kyllästyttääkin, mutta ei tätä halua enää pilatakaan. Tsemppiä kasvatukseen :)

  Vastaa
 12. Satu 6.9.2013

  Vau, tosi kivalta näyttää! :) Tämä olikin ajankohtainen postaus ainakin mulle, koska täälläkin värjätty mustapää haikailee takaisin vaaleampaan kuontaloon ja juuri jotain tällaista monisävyistä oli itsellänikin mielessä. Miten värjäys ihan käytännössä meni? Eli käytettiinkö värinpoistoa, raita-ainetta vai ihan suoraan vaaleaa väriä? Tuntuivatko hiukset kovasti kärsivän koetuksesta? Kiva jos jaksat vastailla :) T. Kyselyikäinen Satu

  Vastaa
 13. maya 6.9.2013

  Hö musta se tumma oli sulla niiiin hyvä!

  Muistelisin hämärästi että sulla ois ollu joskus semmonen tumma suht polkkamainen tukka. Paras!

  Vastaa
 14. Raikas on tuo vaalea väri kun tummaa on ollut niin pitkään!

  Itse tasapainottelen kunnon shokkivärin ja kohti omaa pohjaväriä raidoittamisen välillä.

  Kirkas turkoosi vai harmaanruskea… hmmm… hmmm. ;)

  Hiusteni pituus/rakenne/väri ovat vaihdelleet sikäli radikaalisti, että tein omalle tontille joskus tuollaisen hiushistoria-postauksen. Oli aika hauskaa etsiä ja katselle vanhoja kuvia:

  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/hiushistorian-havinaa

  Vastaa
 15. Maria 7.9.2013

  Joo! Kollaasi olisi todella mielenkiintoinen. :)

  Vastaa
 16. Kuono 7.9.2013

  Uijui, hyvältä näyttää!

  Kuono

  Vastaa
 17. Laura 8.9.2013

  SIIS Todella raikas ja pehmeän luonnollinen väri!! Hyvä Hyvä!!!

  Vastaa
 18. Ellu 10.9.2013

  Loistava idea, olisi mielenkiintoista nähdä millaisia hiustyylejä löytyy lapsesta tähän päivään :) !

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *