Glorian Blog Awardseissa annettiin eilen tunnustusta blogeille ja me blogitytöt (…ja pojat!) saimme loistavan tilaisuuden kokoontua & kilistellä kuohuvaa yhdessä. Palailen gaalatunnelmiin myöhemmin vielä, kun saan kuvamatskua itselleni. Parasta eilisessä oli paitsi tietysti nähdä upeita kollegoita niin hotelliyö samppanjapaketilla ystäväni Cocon kanssa. Pehmeät kylpytakit, hidas aamiainen – ja kiireettömyyden tunne oli todellista luksusta.

hotel1Instagramiin päivittyi useampi yhteiskuva meistä ja fiiliksistämme ennen ja jälkeen partyjen.

 

hotel2Koska paparazzi huonetoverini heräsi jo kukon laulun aikaan, ehti hän nappaamaan minusta salakuvan, täydessä unessa kun vielä olin. Kurkista meikäläisen kuorsauskuva instagramista @dreamscoco.

 

hotel3Suloinen on hän.

 

hotel4
Hotskuaamiaiselle suuntasin tyylikkäästi 
tähän asti kotikäytössä olleella megapitkällä neuletakilla.

 

hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9Neuletakki/GT
Housut/Vero Moda
T-paita/Cos
Kengät/Bianco

 
hotel10Niin huippua kun ystävä on bloggaaja ja vielä mielettömän taitava kuvaaja.

Tämä samainen pitkä neuletakki päälläni käperryn miehen kainaloon kotisohvalle katsomaan elokuvaa. Vatsani on vieläkin täynnä herkkuruuista – noh ja niistä juomistakin. Hymyilen täällä idiootin näköisenä vieläkin kommeluksillemme ja sille, että Cocoliini meni aamiaiselle ihan oikeasti pyjamapaita päällä <3 Huomisen ehtii taas touhuamaan perheen kanssa. Life is Good.

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. Mikko 2.11.2013

    Olipa mukava nähdä eilen ja onnea tänne uuteen blogikotiin! Montako kertaa ehditte vaihdella & lainailla kenkiä? :)

    Vastaa
    • Maj 2.11.2013

      Thänks! Ehdittiin vielä muutamat kerrat vaihdella – ja tänään vielä uudelleen! En tiedä nyt tuliko pakattua mukaan omat vai Cocoliinin vaatteet ;D Niin ja oli tosi kiva tavata, toivottavasti törmätään vielä uudelleen :)

      Vastaa
  2. ida365 3.11.2013

    Voi kaunokainen, aivan ihana tuo neule! Mäkin haluun, ja innostuin tuosta pitkä simppeli neule + nahkahousut -kombosta :- )

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Tuo neuletakki on monikäyttöinen, sillä se toimii myös aamutakkina loistavasti :) Olisipa niin lämmintä, että ulkonakaan ei tarvitsisi käyttää takkia sen päällä. Halauksia.

      Vastaa
  3. Mari 3.11.2013

    Hei! Ihana asukokonaisuus ja kaunis kantaja :) Mikä oli valitsemanne hotelli, suositteletko? ( Aina hakusessa hyvä hotelli Helsingissä?)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Cocoa onnisti arvonnassa ja hän voitti meille tuon hotelliyön. Uskoisin että hotellimme oli valittu lähinnä sijaintinsa takia, Scandic Grand Marina on satamassa ja juhlapaikka oli naapurissa. Suosittelsin tuota hotskua siinä tapauksessa jos on vaikkapa aamulla lähdössä laivalle :) Meillä oli ihanan iso huone, mutta hotsku oli aika basic :)

      Vastaa
  4. inkku 3.11.2013

    Kiva asu! Ihanan varmaankin viettää tuollanen miniloma:)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      No oli kyllä, ihan luksusta <3

      Vastaa
  5. Iines 9.11.2013

    Ihan pakko kysyä, että mistä on tuo täydellinen kultainen kysilakka?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *