Täällä sitä ollaan, onnellisesti Oliviassa! Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat lukijat :) Toivottavasti muistitte blogimuuton ja löysitte heti tänne uuteen osoitteeseen?

Viikko sitten sateisena perjantaiaamuna istuskelin kaikessa rauhassa kahvimuki kädessä Antin tuolissa, kampaamo Profissa. Pääsin siis hemmoteltavaksi ennen päivän varsinaista koettelemusta (rääkkäystä) eli hammaslääkäriä.

prof1En koskaan enää tee sitä virhettä, että valitsen cafe latteen rasvattoman maidon ja jonkun keinotekoisen makeutusjutun. Wayne’sin kahveissa ei muuten ole mitään vikaa, oma oli mokani.

 

prof2 prof3Peruukki kuosissa! Mielestäni Antti on yksi Tampereen parhaista saksienkäyttäjistä, hän todella osaa hommansa. Hiuksia leikattiin ja niihin laitettiin pesupaikalla taittoväri. Meniköhän se niin, että sävy oli persikkainen, mutta kylmä. Mitäs tuumaatte?

 

prof4Antti oli käynyt Lontoossa paitsi kouluttautumassa niin myös ostoksilla. Epäreilua. Nuo Paul Smithin kengät on huikeat.

 

prof5Pidän tuosta kukkapaidastani, mutta se on niin jäykkää matskua, että takkia on tosi ankea käyttää sen kanssa. Paita ja hame on molemmat ostettu Mangosta.

 

prof6Ennen ja jälkeen. Pituutta lähti vähän ja muutenkin Antti napsutteli saksilla hullunlailla menemään.

 

proff7Kiitti, mulle riitti. Kenkien neonkeltaiset yksityiskohdat, ihan huikeat! Antin ja muiden ”Profilaisten” taidonnäytteitä, sekä muita hiusuutisia pääsee muuten lueskelemaan heidän ylläpitämästä kampaamoelämää -blogista!

Suuntasimme vielä nopealle lounaalle, söin itseni ihan ähkyyn, kun tiesin mitä tuleman pitää… Pari tuntia myöhemmin naama turvonneena ja suupielet verta valuen totesin, että ainakin tukka on hyvin ja tiedättehän te… Tukka hyvin, kaikki hyvin? Edelleen, näin seitsemän päivää hampaan irroittamisen jälkeen suutani särkee ja napsin buranaa 8 tunnin välein. kertokaa, koska tämä on ohitse kokonaan?

Noh, buranat on pakattu laukkuun ja ihan pian minulla on treffit ystäväni Cocon kanssa Helsingissä. Tyttöjen luksuslaatuaikaa ja gaalailua tiedossa tänään!

-Maj

 

0 Comments

  1. inkku 1.11.2013

    Onnea, onnea uuteen työhön. Hiukset on oikeen kivannäköiset.

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Isot kiitokset, tästä se lähtee! :)

      Vastaa
  2. Milla 1.11.2013

    Hyvin löysin tänne :) Hurjasti onnea uuteen työhön! Hiukset näyttävät ihanan vaaleilta, hurja muutos entiseen, mun mielestä parempaan suuntaan kuitenkin ;)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Voi kiitokset, mustakin tuntuu, että nämä luonnollisen väriset hiukset on enemmän mun juttuni :)

      Vastaa
  3. Maiju 1.11.2013

    Ihanat hiukset, kaunis sävy! :)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Kiitos Maiju :)

      Vastaa
  4. Roxy=) 1.11.2013

    Multa on tänä syksynä poistettu viisureita kahdessa erässä. Ensin oikealta puolelta sekä ylä- että alapuolelta ja viisi viikkoa myöhemmin vasemmalta puolelta vain alaviisuri. Voin kertoa, että molemmilla kerroilla kipua ja vaivaa oli 2,5 viikkoa.

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Okei, toivottavasti mullakin tässä viikon sisällä helpottaa :)

      Vastaa
  5. Martina 1.11.2013

    Oi tuo Antti on niin huippu! Olen käynyt hänen pitämässään koulutuksessa ja olin ihan myyty. Voi ollakin, että seuraavan kerran käyn hiustenleikkauksessa hänen luonaan.. :)

    Ja suuresti onnea Oliviaan tulemisesta! Ansaittu paikka :)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Lämpimät kiitokset sinulle :) Antti, ja muut ”Profilaiset”” ovat kyllä tosi taitavia, suosittelen :)

      Vastaa
  6. e 1.11.2013

    Jos leuka on tosi kipeä kannattaa soittaa samalle hammaslääkärille eikä turhaan kärvistellä. Aika nopeasti yleensä menevät kivut ohi. Itsellä tosin oli myös viisurien jälkeen kipua pitkään, mutta mulla kyllä tulehtuikin poistokuoppa aika rajusti. Nyt hammaslääkärillä itse työskennellässäni ei tulisi mieleenkään montaa päivää kärsiä ottamatta yhteyttä hml:n :).

    Ihana tukka kuten aina, btw :D.

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Kyllähän leukaan vielä sattuu, mutta särkylääkkeillä helpottaa heti. Ehkä odottelen vielä viikon, koska kuitenkin tuntuu, että tämä on parempaan päin :) Kiitokset hyvistä neuvoista!

      Vastaa
  7. Rekku 1.11.2013

    Tukka hyvin, kaikki hyvin! Kyllä se särky siitä menee ohi… nimim. keväällä revitty hammas ei enää säre ;) Ei vais, en muista kauan siihen meni, mutta viikossa ei kipu poistunut mullakaan.

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Hih, no ehkäpä se viimeistään kahden viikon jälkeen helpottaa meikäläiselläkin!

      Vastaa
  8. Mama D 1.11.2013

    Todella kivan sävyiset hiukset!

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Thank You, Mama D :)

      Vastaa
  9. Jemppuk 1.11.2013

    Hei, milloin olet Mangon hameen hankkinut?
    Näyttää tosi hyvältä nimittäin :)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Mangon hame on ostettu tänä syksynä, joten niitä saattaisi hyvällä tuurilla löytyä vielä myymälöistä :)

      Vastaa
  10. Anne 1.11.2013

    Ihan hyvin tähän uuteen osoitteeseen löysi. Täytyy nyt vaihtaa osoite bookmarkkiin. – Komee kampaaja, taidan vaihtaa…

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Hehe, vaihda vaan! :D

      Vastaa
  11. A 1.11.2013

    En halua masentaa, mutta mulla kun poistettiin viisurit ylhäältä ja alhaalta, ja alas jäänyt monttu pääsi vielä tulehtumaan, niin sitä jäätävää hermosärkyä kesti reilu kolme viikkoa… Panacod auttoi aina kaksi tuntia kerrallaan ja sitten se särky taas alkoi :D Ja parin viikon päästä mulla on toisen alaviisurin poisto edessä, oon jo nyt ihan paniikissa… :D Tsemppiä sulle, toivotaan että särky loppuu pian! :)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Autsshh! Itseltäni poistettiin juurikin alaviisuri… Hammas pääsi katkeamaan jne. Se ei todellakaan ollut kivaa. Tsemppiä myös sinulle ”koitokseen”!

      Vastaa
  12. Laura 2.11.2013

    Nuo hiukset on upeat ja käy sinulle todella hyvin! Niin värin kuin leikkauksenkin puolesta!!! :)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Voi kiitos :))

      Vastaa
  13. Ansku 2.11.2013

    On hyvä tukka. Tosi kaunis väri.
    Onnea blogimuuton johdosta! :)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Kiitos kehuista ja niin mukavaa, että löysit tänne uuteen osoitteeseen :)

      Vastaa
  14. RagDoll 2.11.2013

    Hellou, Onpas komia mies! :D

    Sinun tukkasikin on kyllä nätti, niinkuin asukin. ;)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Joo, kyllähän tuo Antti on ihan raamikas kaveri! Kiitokset meidän molempien puolesta :D

      Vastaa
  15. Rosita 2.11.2013

    Tosi nätti tukka ja asu muutenkin! Auts noita hampaita, itseltäni poistettiin ylhäältä viisurit muutama viikko sitten ja ne ei edes kipeytyneet jostain syystä. Buranaa napsin varmuudeksi seuraavaan päivään asti, jolloin vähän tuntui kolotusta, mutta kolmas päivä oli jo aika normaali mitä nyt ruokailu vähän haastavampaa oli vielä.. Tsemppiä!

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Thänks, kyllä tämä on jo pikkuhiljaa jo parempaan päin :)

      Vastaa
  16. pinja 2.11.2013

    Olet kyllä tosi nättinä ja uudet hiukset näyttää raikkailta sävystä puhumattakaan. :)

    Täytyy vielä mainita, että siirtymisesi Olivian alle on mielestäni mahtava juttu. En oikein ole enää ollut tyytyväinen edellisen blogikotisi toimintaan, joten on hyvä, että blogiasi voi nykyisin seurata täällä. :)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Niin, mukava kuulla! Itsekin olen viihtynyt loistavasti <3

      Vastaa
  17. Lotta 2.11.2013

    Upeat hiukset! Itselläkin vaalennusoperaatio käynnissä, kunpa vain jaksais olla kärsivällinen.

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Kannattaa olla kärsivällinen, niin hiukset eivät kärsi ihan niin paljoa :) Isot kiitokset!

      Vastaa
  18. Vähän aikaa menee varmasti sekä bloggaajalla että lukijoilla tottua uuteen paikkaan toimintoineen, mutta kivalta näyttää!

    Jos joku vielä etsii isänpäivälahjaideoita, nyt voisi voittaa miesten suomalaisen arvokorun: http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/11/01/lumoava-isanpaivaarvonta/

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Mä olen täällä jo ihan kuin ”kotonani” ja toivottavasti te lukijatkin totutte pian näihin pieniin muutoksiin :)

      Vastaa
  19. Peppi 2.11.2013

    Aivan täydellisen kauniit hiukset! Harmi kun toi Antti asuu niin kaukana, muuten kyllä varaisin ajan ja pyytäisin et laita samaa väriä kuin sulla :D

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Tämä ”luonnollistuminen” on ollut pitkä prosessi, liikkelle lähdettiin kuitenkin miltei mustista hiuksista :) Antti laittoi näihin mun hiuksiin pesupaikalla vain taittovärin, mutta se kyllä toi ihanasti kiiltoa ja raikasti väriä!

      Vastaa
  20. Suvi 2.11.2013

    Voi raasua! Multa poistettiin vuosi sitten kolmessa erässä kaikki neljä viisuria, oli melkoista kauhua, jännitystä ja särkyä se syksy sitten :D Vaikea muistaa kuinka pitkään sitä särkyä kesti, aina kun edellinen alkoi vähän helpottaa revittiin tai leikattiin uusi – ja taas buranaa kului. Kipeimmän hampaan takia muistelen syöneeni buranaa melkein kolme viikkoa, tosin siihen liittyi myös tulehdusta ja antibioottikuuria. Eli varmasti alat olla jo voiton puolella, kyllä se siitä! :)

    Vastaa
    • Maj 3.11.2013

      Aikamoista, yhdellä mun kaverilla otettiin kaikki neljä kerralla pois ja ihan hänen omasta tahdostaan!!! Siinä on kyllä aikamoinen mimmi! Mä sain heti operaation jälkeen antibiootit, että toivottavasti ne 0vat toimineet, ei ole mitään tulehdusta ole tai tule :/

      Vastaa
  21. Tuija 4.11.2013

    Mulla on alaviisurin poisto ylihuomenna ja oon ihan paniikissa. Mulla lähti viime lääkärireissulla se varsinainen hammas ja jäljellä on nyt ”vaan” juuret. Seuraavana päivänä pitäs mennä töihin ja pelkään suun olevan niin kipee, että työnteosta tulee ihan tuskaa :(

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *