Tontut ja muut jouluiset pikkukaverit löysivät tiensä salamannopeasti meidän olkkariin. Ihanaa kun ulkonakin tuiskuttelee lunta. Jospas tuo mies jaksaisi vielä ajella futsalpelimatkallaan Plantagenin tms. kautta ja tuoda sellaisen pikkuisen ruukkukuusen tullessaan…

1 joulu magicpoks sisustus jouluinspis 2 rahi koti joulu sisustus 3 madamoiselle tuoli rahi tontut sisustus 4 sisustustontutLasten suosikit.

5 kuusi jouluinspis magicpoks 6 uusi matto magicpoks olohuone 7 valkoinen koti olohuone magicpoks 8 ikea sohva koti magicpoks 9 ikea koti magicpoks olohuone 10 olohuone sisustus magicpoks blogitGlögimuki vaan kätöseen ja sohvalle parkkiin nautiskelemaan puhtaasta kodista, parasta! Ensin tiettykin saunan kautta… meikämutsi on onnellinen <3

 

-Maj

0 Comments

 1. On siinä vain jotain erityisen mukavaa kun saa laittaa joulua kotiin ja istahtaa kaikessa rauhassa nauttimaan tunnelmasta:)

  Meillä on tänään vuorossa piparkakkutalon rakentelua. Tontut ovat vaanineet lapsia kirjahyllyn päältä jo jonkin aikaa ja tuollaisia olkipukkeja on leivinuunin päällä meilläkin. Huomenna aamupalalla riisipuuroa ja luumukeittoa:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 1.12.2013

   On se vaan ihanaa <3 Voisinkin tehdä pipareita vielä tänä iltana…

   Vastaa
 2. K 30.11.2013

  Ihania kuvia – teillä on tunnelmallinen koti, tosi kodikasta! :) Olisinkin kysynyt, mistä teidän valkoiset ”tv-taso” ja samaa sarjaa oleva ”kaappi” ovat? :)

  Vastaa
  • Maj 1.12.2013

   Ne on Ikeasta :)

   Vastaa
 3. :) 30.11.2013

  teidän sisustus on niin kaunis :) niin saman tyylinen kuin omakin makuni on! sain pari ideaakin näistä kuvista. ihanaa siis, että jaat kuvia kodistasi meille lukijoille! :)

  Vastaa
  • Maj 1.12.2013

   Mukava kuulla, sisutusjuttuja tulee aina välillä, tosin välillää tuntuu, että tämän kolmion nurkat on jo niiiin koluttu :)

   Vastaa
 4. Emmi L. 1.12.2013

  Voi teillä on kyllä niin kaunis koti! Mäkin sain kaivettua omaan kotiin joulukoristeet esiin varastosta :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
 5. Berry 1.12.2013

  Ensimmäistä kertaa tänne kommentoin, vaikka olenkin lukenut blogiasi jo pitkään. Sulla on niin ihanan positiivinen asenne ja täältä saa huippuideoita! Olisin kysynyt mistä tuo talolyhty on? Luo kivaa tunnelmaa.

  Vastaa
 6. Onnellinen Oliivi 1.12.2013

  Onpas ihanat hyväntuulen tontut siellä kurkistelemassa :)
  http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *