Bloggaajat (minä mukaanlukien) tuskastelevat tätä pimeää aikaa, kuvaaminen hankaloituu kun valoa ei vaan ole. Asukuvat taitavat olla seuraavat kolme kuukautta tässä blogissa aika kortilla. Ajattelin kuitenkin hiukan havainnolistaa mitä valottumuus ja keltaiset kuvat käytännössä tarkoittavat…

hyi1Niinpä niin… Olen musta möykky keskellä keltaisuutta, jep!

Musta, harmaa ja maastonvihreä ovat ainoat mahdolliset värit takissa, kerran erehdyin laittamaan valkoisen takin, kun menin hakemaan lapsia päikystä. Tiedättehän te miten siinä kävi, kaksi yltäpäältä kuraista kaveria juoksee halaamaan minua innoissaan kiljuen ”äitiii”!! ”Kivakiva, mut hei varokaa mun takkia” lausahdus on aika turha siinä kohtaan. Tuo pieni mieheni haluaa heti välittömästi syliin minut nähtyäni, joten siinä kohtaa viimeistään takki tuhriintuu.

hyi2Päikkyläiset hepuleissaan.

hyi3Onneks mun villakangastakit ovat mustia ja yksi harmaakin löytyy. Tässä päällä olevassa lempparitakissani hintakin oli kohdallaan, sillä löysin sen H&M:n alesta vähän päälle kolmellakympillä. Kiinnitän huomioni aina kaupossa ekana takkeihin ja onnistun bongaamaan niitä jopa alestakin. Tämän harmaan Zaran takin ostin myös about kolmellakympillä. Itseasiassa takkeja on kertynyt minulle pari liikaakin, joten vinkkaan teille kun saan laitettua niitä huuto.nettiin myyntiin :)

Nyt täytyy taas sutaista hiukset nutturalle ja heittää lenkkarit jalkaan, olen tainnut jäädä lenkkeilyyn koukkuun. Onko se edes mahdollista?

-Maj

 

 

0 Comments

 1. e 15.11.2013

  Ei kuvat ole yhtään liian keltaisia. Sitäpaitsi talvi on aikaa jolloin kuvat on mitä on. Ja saavat olla, ihan turhaan stressaat siitä! :)

  Vastaa
  • Maj 16.11.2013

   Okei, näinhän se on, mutta kiva kuulla että se ei ole niin oleellista :)

   Vastaa
 2. Lauraan 15.11.2013

  Nyt on aivan pakko tulla jakamaan mun viimeöinen uni tänne, sillä näin unta että olin Maj teillä au pairina! Asuitte perheenne kanssa Sveitsin alpeilla iiiiisossa omakotitalossa ja tulin aittamaan lasten hoidossa, koska te olitte Miikan kanssa vuorotöissä eikä lapsille siksi löytynyt päiväkotia. Siellä vaan lumilautailin päivät pitkät ja hoidin lapsia illat ja yöt, mikä unelmaelämä! :D Hah. Ps. kauniita ovat nämä blogisi kuvat näin pimeäänkin vuodenaikaan ja blogisi muutenkin aivan mahtava! Lievittää kyllä ainakin allekirjoittaneen syysmasennusta kirjoitustesi lukeminen :)

  Vastaa
  • Maj 16.11.2013

   Hahaa, mä kyl mielelläni ottaisin aupairin, mutta mites tää kolmio… Sais aupairi nukkua lastenhuoneessa, Hehe :D Kiitos ihanasta kommentistasi :))

   Vastaa
 3. Ihan hyviä kuvia, mustaa on tietenkin hankala erottaa, tai siitä yksityiskohtia. Ja kyllä lenkkeilyyn voi jäädä koukkuun:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 16.11.2013

   No näköjään voi! :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *