Hetki sitten kirjoittelin GHD-raudalla tekemistäni kiharoista ja postauksen kommenttiboksissa tuli puhetta kiharoiden tekemisen haasteellisuudesta. Nyt mulla on vinkata teille jostain mistä voisi olla apua! Sain hetki sitten testiin Remingtonilta ”jumbokiharrinsauvan”, Pearl Pro Curlin, josta on näin lyhyessä ajassa tullut aika kova haastaja GHD-raudalleni ;)

remington1Remingtonin Pearl Pro on sauvakiharrin, jonka ympärille hiukset vaan kieputetaan. Jos muotoilurauta ei meinaa pysyä hanskassa, niin suosittelen kokeilemaan tätä. Kihartimen mukana tulee musta suojahansikas, jota kannattaa ainakin aluksi käytää, ettei vaan pala näpit. Tuotelupaus kertoo lopputuloksen olevan pehmeät, isot ja kestävät kiharat – ja mun mielestä se piti kyllä hyvin paikkansa. Kiharoita on ihan tosi helppoa tehdä ja jälki on ihanan pehmeää ja muhkeaa.

 

remington2Kihartelin omat hiukseni muutamassa minuutissa. Näissä kuvissa en ole kihartamisen jälkeen vielä käynyt hiuksia harjalla läpi tms. Pohjalle kannataa laittaa vähintään lämpösuojaa.

 

hääkampaus magicpoks häät kampaukset hairMyös hääkampaukseni pohja tehtiin jumbo-kokoisella sauvakihartimella, en tosin ole varma, että oliko kyseessä juuri tämä sama merkki, mutta vastaava kuitenkin.

 

-Maj

0 Comments

 1. Jonna_Carita 19.12.2013

  Kiitoksia vinkistä :) Minulla onkin kaapissa Remingtonin Pearl Wand ja olen tykännyt siitä kovasti, mutta kaipailen helppoa tapaa tehdä juuri tuollaisia isompia ja rennomman näköisiä isoja kiharoita. Osaatko sanoa kuinka iso tuo on halkaisijaltaan?

  Vastaa
 2. paula Ilomäki 19.12.2013

  Kaunis olet Mari ja kauniit ovat kutris!

  t. Pale

  Vastaa
 3. inka 20.12.2013

  Vitsi sulle sopii noi molemmat värit hiuksiin tosi hyvin! Ja toi sun hääkampaus oli kyllä niin täydellinen: kaunis ja simppeli!:)

  Vastaa
 4. Anni 20.12.2013

  Hei mitä luulet, onnistuisko tuolla kiharat myös tällaiseen pikkusen korvien yli olevaan polkkatukkaan? En oikein saa kivoja kiharoita tehtyä suokkarilla.. Sun hiukset on kyllä aina niin upeat :)

  Vastaa
 5. Taija 22.12.2013

  Mulla on tuosta se Pearl Wand -versio enkä osaa siltikään tehdä kiharoita. Suoristusraudasta puhumattakaan. Aina jää joku osio suoraksi pötkyläksi. Olisko mitään vinkkejä, miten saa kätevimmin käytyä koko tukan läpi ja onnistuuko kihara parhaiten vastapestyyn, eilen pestyyn, puhtaaseen vai muotoilutuotteiden jämiä sisältävään tukkaan? Mä en vaan pääse kärryille tuohon kihartamisjuttuun, en sitten millään!

  Vastaa
 6. Imppa 26.12.2013

  Taija, minkä pituiset hiukset sinulla on?

  Minä en parempaa kiharantekovehjettä tiedäkään kuin Pearl Wand! Itselleni olen tehnyt aikaisemmin pitkiin hiuksiin sillä kiharat. Nykyisin minulla on tuskin olkapäille hiukset ja kiharat syntyvät myös helposti.

  Pesun ja kuivauksen jälkeen (laita lämpösuojaa & jotain rakennetta/pitoa antavaa hiuksiin) jaa hiukset neljään osaan, vaikka hainhampailla. Yksi osio kerrallaan on vapaana, aloita kihartaminen niskasta ja etene ylöspäin. Mitä vähemmän sinulla on hiusta puikon ympärille kiepsautettavana, sitä kiharampi ja napakampi tulos tulee.

  Tuo neljään osaa jakaminen helpottaa, koska muut hiukset eivät ole kihartamisen tiellä. Kihartamisen jälkeen jäävät vapaaksi ja koska kihartaminen aloitetaan niskasta, edelleenkään kiharretut hiukset eivät ole suorien edessä.

  Toivottavasti oli apua. Lopuksi lakkaa päälle.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *