Ostimme joululahjaksi itsellemme tuolin tai rehellisyyden nimissä, minä sitä taisin enemmänkin haluta, joten ehkä se oli minulle? Siinä se nyt on työpisteelläni, uusi DSW-tuoli.

tyopiste450-luvulla suunniteltu tuoli on aavistuksen matalahko tähän työpöydän ääreen, suunnittelenkin hankkivani näitä tuoleja vielä 3 kpl:tta lisää ja sijoittaisin ne sitten keittiön pöydän ympärille, mutta katsotaan nyt…

 

tyopiste1 tyopiste2 tyopiste3Niin kaunis ja huomattavasti sirompi kaveri mitä nuo meidän mustat tuolit, jotka löytyy keittiöstäkin.

 

tyopiste5Äh, jotain jouluista tähänkin on vielä laitettava…

 

tyopiste6Minikuusi? Jep! Kyllä meikäläisen kelpaa taas istuskella koneen ääressä. Kaunis DSW-tuoli käy moneen tilaan ja siitä on iloa varmasti vuosikaudet.

Kyllä kai sitä pitää itsellensä hankkia nyt vähintään yksi joululahja? Onko teillä muuten tapana lahjoa itseänne? Meidän perheessä sovittiin jo viime vuonna, että aikuisten kanssa keskitytään nauttimaan joulun tunnelmasta ja ostetaan vain lapsille lahjoja ja se sama sopimus tehtiin tänäkin vuonna.

-Maj

0 Comments

 1. Laura 18.12.2013

  Täällä näytti olevan noita tuoleja melkoisen hyvällä hinnalla http://www.designfurn.com/fi/deals/charles-e-dsw-tuoli-2n-kpl-pakkaus?utm_source=google&utm_medium=paid_search&utm_campaign=900-961-9730. En kyllä tiedä yhtään tuosta kaupasta, että onko luotettava jne. Pisti vain silmään kun tuota tuolia googletin :)

  Vastaa
  • Laura 18.12.2013

   Paitsi, mulle jäi vähän epäselväksi, että oliko nuo nyt jotain kopiota vai aitoja :o

   Vastaa
  • Maj 18.12.2013

   Moikka Laura! Kysessä on eri tuoli. Näissä Designfurnin tuoleissa on käytetty eri materiaaleja jne. Mun mielestä tuo sivusto kieltämättä johtaa vähän harhaan :(

   Vastaa
   • Laura 19.12.2013

    miten ne saa tehdä tuommoisia kopiota oikealla nimellä? Outoa…

    Vastaa
    • Maj 19.12.2013

     Se ei olekaan ihan samalla nimellä vaan Charles. E DSW-tuoli?? Mutta mitä ihmettä oikeesti, tuolin on suunnitellut alun perin Ray & Charles Eames, josta tuo kopionkin nimi sit tulee…

     Vastaa
 2. Ihana tuoli, kivasti raikastaa työpistettä! Mä olen niin höpsö ja lapsellinen, että haluan saada lahjoja :D Tänä vuonna mitään yllätyksiä ei ole tulossa, sillä hankimme jo etukäteen koko perheen joululahjaksi kunnon kameran, mutta tilasin kyllä shopbopilta pienen paketin itselleni ;D hihi!

  Vastaa
 3. inkku 19.12.2013

  Ihana tuoli! Tilauski lähti, kiva tutustua lehteen.

  Vastaa
 4. Liina / VillaIlona 19.12.2013

  Uusi tuolinne on tosi kaunis!
  Itsekin yritän kovasti säästää että saisin ruokapöydän tuoleiksi 6 kpl Eamesin DSR -tuoleja.
  Ja kyllä, myös minun mielestäni itseään pitää välillä vähän lahjoa:)

  Vastaa
 5. Moona Martta Maria 19.12.2013

  Ihanan kevyt tuoli. Meillä on samainen pöytäkin, sopisi näköjään hyvin yhteen ;)

  Vastaa
 6. Tuoli on tosi kaunis, kalssikkoarvolle on toki syynsä:)

  Meillä ei aikuiset ihan hurjana lahjo toisiaan. Mieheni hankki ihan vasta itselleen joululahjaksi Suunnon ihmevärkin lenkkejä varten, ja hyvä niin koska itse hankittu lahja on taatusti mieleinen:) Itselleni ”hankin” salijäsenyyden, onpahan iloa koko vuodeksi;)

  Lapsille sitten hankitaan lahjoja, mutta yritetään pitää järki kädessä siinäkin. Liikaa lahjoja johtaa vaan siihen, että kaikkea katsotaan pikaisesti ja millään ei osata leikkiä, ainkaan meillä…Pahimmillaan lahjojen avaaminen on kestänyt kolme tuntia. Ihan hullua. Syytän isoa ja anteliasta sukua.

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 7. pikkuplaneetta 19.12.2013

  Hieno! Siirrän haaveissa olevan design-ruokailuryhmän hankintaa muutaman vuoden päähän, kunnes lapset isompia :). Muutamia joululahjoja löytyi itsellekin, kuten ensi vuoteni pelastava perhekalenteri, josta kirjoitinkin juuri eilen!

  Vastaa
 8. Vendela 20.12.2013

  Hei! Mitä merkkiä tai mallia tuo karkkikupponen on? Kivannäköinen :)

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Moikka! Kiitos, tuo Muuton kulho/kuppi on ostettu Artekista :)

   Vastaa
 9. Kati 4.1.2014

  Minuakin kiinnostaisi kaunis karkkikippo! Mistä hankittu, minkä merkkinen? :)

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Moikka Kati! Mulla onkin jäänyt kokonaan huomaamatta kyselyt tuosta karkkikupista, se on Muuton ja ostin sen Artekista.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *