huutiksessaJoulun jälkeen meidän kaapit pursuilee tavaroita/vaatteita ja on aika laittaa pieneksi jääneitä kiertoon. Meidän lapsilla on ollut huima kasvupyröhdys tässä syksyllä/talvella. Teiltä on tullut toiveita, että laittaisin juurikin lastenvaatteita huutikseen, joten tiedoksi, että nyt sieltä löytyy muutama kohde, jotka pääset kurkkaamaan tästä. Kohteet ovat avoinna n. neljä päivää :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Tiitiäinen 3.1.2014

  Kierrätys kunniaan, mutta onko oikein myydä blogin kautta saatuja lahjoja? Ne voisi vaikka lahjoittaa tarvitseville, jos omissa kaapeissa ei ole tilaa.

  Vastaa
  • maria 4.1.2014

   eikö ammattibloggaa saa tehä vaatteilleen mitä haluaa? Hänhän on mainostanut niitä vaatteita mitä on saanut niin miksi ei voisi saada myös rahallista korvausta siitä.

   Vastaa
  • Jippii 4.1.2014

   Samaa mieltä, myydään ryöstöhintaan vaatteita jotka ilmaseksi blogin kautta saatu. On ehkä kerran mainostettu blogissa pienen postauksen verran ja kommentitkin jätetty ko. Postauksesta huomioimatta :/ Minusta blogisi taso on laskenut hurjasti, postausta postauksen perään ja kommenteista viis. Ymmärrän kyllä että olet olivialehden alla ja sinun täytyy postata, mutta minusta laatu kärsii ja pahasti. Alkaa täytepostauksia olla kaikki..

   Vastaa
   • Maj 4.1.2014

    Moikka! Jaa ryöstöhintaan? Siitä voi olla ehkä kahta mieltä. Kurja homma, että sinun mielestäsi blogini laatu on kärsinyt. Oliviaan muuton jälkeen kaikki palaute on pääosin ollut tosi positiivista, mutta millään en pysty kaikkia miellyttämään.

    Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Varmasti ihan jokainen voisi miettiä, miten tekisi enemmän hyväntekeväisyyttä – niin myös minä.

   Vastaa
 2. Laura 4.1.2014

  Moikka! Onko Sampan vauvanvaatteet vaihtaneet jo omistajaa? :)

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Moikka Laura! Säästin ison laatikollisen Samuelin vauva-ajan vaatteita, osa meni ystäville ja loput ovat kirppiksen kautta vaihtaneet omistajaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *