pulla1 pulla2 pulla3 pulla4 pulla5 pulla6 pulla7 pulla8En mä vaan tiedä miten voisin paremmin keskiviikkoiltaa viettää, kuin köllötellen naapurin keittiön lattialla, ystävän vauvaa leikittäen ja siinä katsellen korvapuustien valmistumista. Ystäväni taitavat tietää, että en osaa, enkä ainakaa pidä leipomisesta, mutta sitäkin enemmän siitä lopputuloksesta. Voitteko kuvitella reaktioni kun sain puhelun ”Jos tulisitte tänne, niin voisin tehdä vaikka korvapuusteja…”? Jep. sillä sekunnilla oltiin lasten kanssa jo takit niskassa eteisessä ;)

Ihanaa, että lapsetkin saivat upottaa pienet kätösensä taikinaan, en muuten hetkeen olekaan nähnyt heitä niin rauhassa ja keskittyneenä. En tiedä johtuiko se seurasta vai mistä, mutta nämä olivat parhaita syömiäni korvapuusteja <3 Mä olen onnekas, muru ethän muuta ikinä mihinkään mun naapurista. :”)

 

-Maj

0 Comments

 1. päivi 23.1.2014

  Nyt pitää kyllä itsekki leipoa korvapuusteja, niin oli nuo teidän puustit hyvän näkösiä:)

  Vastaa
  • Maj 24.1.2014

   Mä tunnustan, että mulla ei tosiaan ollut kädet taikinassa, joten ilmankos ;)

   Vastaa
 2. Ihania pullia ja ihania kuvia:) Kuulostaa aika mahtavalta tavalta viettää iltaa!

  Meillä toiseksi vanhin on himoinnut pullaa jo jokusen päivän, mutta en ole tohtonut ryhtyä leipomaan. Tässä viedään sokeriton tammikuu -haasteen viimeisiä päivä joten pullat olisivat turhan riskialtis ratkaisu:D Heti helmikuussa leivomme sitten, meillä kans lapset osallistuvat mielellään mutta lähinnä syövät taikinan (ne 2- ja 3-vuotiaat siis)…

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 24.1.2014

   Oli kyllä superchilli keskiviikko :) Taikinaa kuuluu syödä :D

   Vastaa
 3. J 23.1.2014

  Kivoja kuvia ja ihania korvapuusteja, nam! Huomasin kuvan sun facebook-sivuilla ja kysynkin, että millä tavalla alettiin sun tukkaa vaalentamaan tummasta väristä? Laittamalla ihan vaan paljon raitoja, vai tehtiinkö värinpesu yms?

  Vastaa
  • Maj 24.1.2014

   Hei aiheesta on tulossa juttua viikonloppuna, maltatko odottaa?

   Vastaa
 4. arja 24.1.2014

  Onni on ihanat ystävät! nimim. Malttamattomana odottaa jo huomista tyttöjen saunailtaa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *