Eilen olin Polarn. O. Pyretillä fiilistelemässä mm. kevään uusia välikausivaatteita ja valitsemassa heidän kattavasta valikoimasta meidän lapsille niitä oman näköisiä juttuja. Magicpoksia Instagramissa seuraavat saivatkin jo vähän sneak peekiä siitä mitä sieltä lähti mukaani.

En millään voi uskoa, että Samuel on juuri täyttänyt 2-vuotta, ihan huikeaa… – tätä kirjoittaessani voitte kuvitella hölmön ilmeen kasvoilleni ja kyyneleet poskilleni. Pikku-kaveri oli niin tärkeänä kun hän sai viedä päiväkodin kamuille herkkuja :”) Samuelin kevätpukeutumista mietiskellessäni tapani mukaan innostuin ja siirryin samantien kesäasuihin, tässä vähän kollaasia supercooleista jutuista, joita voisin pojalleni hankkia.

 

sampan_vaatteet

Kollaasin asuihin vaan pitkät housut shortsien tilalle, niin voidaankin jo puhua keväisistä asuista? En tiedä mikä siinä on, mutta mielestäni pipon ja sortsien yhdistelmä on nii-iin pähee, toimii erittäin hyvin myös aikuisilla miehillä ;) Käytännöllisyydestä en sitten tiedä… :D

Olen käsittänyt, että ihan diggaatte näistä lastenvaatekollaaseista, olenko oikeassa? Pian palaan niihin vk-asuihin, sillä ne taitaa tällä hetkellä kuitenkin olla ne ajankohtaisimmat :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. päivi 6.3.2014

  No on söpöjä asukokonaiskuuksia!!!!

  Vastaa
 2. Jenna 6.3.2014

  Saako noita new eran lippiksiä lapsille? Jos, niin mistä?

  Vastaa
 3. Mirka/BabySteps 6.3.2014

  Kävin itse hakemassa PO.Pilta välikausivaatteet lähestulkoon heti kun ne olivat saapuneet kauppoihin! Aivan mahtavia värejä kyllä! :)

  Tykkään tosi paljon tuosta kollaasin keltaisesta asusta! Keltainen on mun mielestä nyt niin in, ja olen omallekin lapselle alkanut ostamaan keltaisia juttuja!

  Meidän PO.Pin välikausivaatteisiin pääsee kurkkimaan tästä linkistä;

  http://mbabysteps.blogspot.fi/2014/02/ready-for-spring.html

  Vastaa
 4. Toi keltainen asu iskee minullekin eniten, sillä kaipaan pojillekin kirkkaita värejä ja kivoja printtejä.

  Keväät lämpimät päivät ja kesän odotus mielessäni olen alkanut itsekin selailla lastenvaatetarjontaa sillä silmällä.

  Parit lemppari-alennus-t-paidat:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/03/06/printtaa-mua/

  Vastaa
 5. Iita 6.3.2014

  wau, näitä lisää. Ja mielellään myös Viivin ikäisille ja miksei murkku ikäselle pojallekin. Kiitos :)

  Vastaa
 6. Henna 6.3.2014

  Löytyykö noita carhartin pipoja myös lasten koossa? :)

  Vastaa
 7. nipsu 6.3.2014

  Suloisia kollaaseja! Meidän pojallekin (5v) voisin kuvitella tuon keltaisen asukokonaisuuden :D Välikausivaatteet kiinnostaa myös, meille poika valitsi keltaisen popin välikausitakin tällä kertaa! punainen alkoi ilmeisesti jo kyllästyttää..:D

  Vastaa
 8. esmi 7.3.2014

  Noita new eran lätsiä löytyy ihan vauva koosta alkaen. Itse ajattelin ostaa ebaysta kesäksi meidän pojalle. Hintaa taisi olla n. 20 puntaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *