Olen niiin pitkään halunnut mennä testaamaan Ravinteli Huberia ja viime viikolla sovittiin sitten lounastreffit sinne tutun kanssa. Olin niin innoissani, koska kaikki ovat kehuneet paikkaa kovasti. Paikka oli ulkonäkönsä puolestanikin mieleeni, simppeli ja kaunis sisustus. Huberissa tarjoillaan lounasta tiistaista perjantaihin klo. 11-14.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALounaslistalla oli kaksi salaattivaihtoehtoa, liha- ja lohisalaatti (14-15 e). Me molemmat kaverini kanssa päädyttiin lohisalaattiin. En tiedä missä kohtaa meni pieleen, mutta meille tuli ihan yllärinä, että lohi olikin vain voimakkaasti suolattu, niin siis raakaa. Salaatin raaka-aineet olivat toki tuoreita ja laadukkaita, mutta annos oli pienehkö ja sitä jäi vähän lautaselle, ei vaan maistunut. Tällä kertaa taisin vaan valita väärin.

Taidan  mennä testaamaan Huberia toisen kerran sitten illalliselle!  Oletteko te käyneet safkaamassa Huberissa? Mitä tilasitte, oliko hyvää?

-Maj

0 Comments

 1. Jenni 31.3.2014

  Moikka,
  Käytiin pari kuukautta sitten poikaystävän kanssa illallistamassa ja pettymys oli kyllä melkoinen, kun olin kuullut paikasta paljon positiivista. Palvelu oli hyvää ja jälkiruoka oli onnistunut, mutta pääruoan kastikkeessa ja ranskalaisissa oli yksinkertaisesti aivan liikaa suolaa!! Tarkoitus oli antaa Huberille mahdollisesti toinen tilaisuus (kokilla huono päivä?), mutta saas nähdä, kun teilläkin oli vastaavanlainen ruokakokemus.

  Vastaa
 2. Riikka 31.3.2014

  Huberin ranskalaiset ja hampurilaiset <3. Eivät ole pettäneet kertaakaan, niin hyviä!

  Vastaa
 3. sannapa 31.3.2014

  Kahdesti olen käynyt illallisella. Ensimmäisellä kerralla kokemus oli positiivinen, ruoka oli yksinkertaista ja maukasta. Toisella kerralla tuli tuo sama kokemus kuin edellä. Suolaa oli niin paljon, että ällötti. Annos oli lisäksi niin tuhti, että lähes puolet jäi syömättä. Pääruuan lisukkeet valitaan itse, joten siinä voi helposti mennä metsään. Ainakaan ei kannata ottaa hampurilaisen kanssa ranskalaisia, jos ei halua suolaövereitä. Mieluummin sitten joku tomaattisalaatti vaikka.

  Vastaa
 4. Amal 31.3.2014

  Huberissa pääosassa on liha, joten siellä kannattaa tilata lihaa :) Itselläni on sieltä ihan hyvä kokemus. Tilattiin ystävän kanssa iso murea entrecote-mötkäle puoliksi ja sitten vielä vähän lisukkeita, joista pekonipavut olivat mainioita. Niitä ei vaan taida olla enää listalla. Suosittelen siis käymään vielä ainakin kerran kunnon nälän kera.

  Vastaa
 5. Perhoneito 31.3.2014

  Huber on pihvipaikka, joten kala ei varmastikaan ole heidän parasta osaamistaan. Mä kävin illalla syömässä lihaa ja en voi muuta kuin suositella. Sairaan hyvää! Eli anna toinen mahdollisuus ja tällä kertaa, nauti annoksesi lihaisana :)

  Vastaa
 6. Tiina 31.3.2014

  Mulla ei ole tästä kokemusta, koska aina Tampereella ollessani päädyn Grilliin. Oletko käynyt paljon siellä? Meidän on pitänyt monta kertaa kokeilla jotain muuta, mutta aina vaan sitten mennään tonne samaan paikkaan (pari kertaa vuodessa käydään Tampereella), siellä on vaan aina sattunut olemaan loistava ruoka ja erinomainen palvelu.

  Vastaa
 7. ps 31.3.2014

  niin paljon negatiivista palautetta tosta huuperista kuulleena, ei tulis mieleenkään mennä sinne rahoja tuhlaan. Tosi ällön näköstä toi salaatin päällä oleva kelmee liman näkönen läntti.

  Vastaa
 8. Riikka 31.3.2014

  Huberista saa kyllä älyttömän hyvät pihvit. Niin suussa sulavaa ja mureaa lihaa en ole vielä Tampereella muualla saanut. Eli pihvipaikasta pihviä tilaukseen, niinkuin he mainostavatkin ja olen kuullut hyvää palautetta hampurilaisista. Lisukkeista jäi itsellekin hieman vaisu maku, ei kovin kauniisti oltu aseteltu niitä lautaselle ja se aika suolaisia ne todellakin olivat. Ilta aikaan paikka oli täynnä ja ruokaa sai odotella tosi kauan vaikka tilasimme ennen ruuhkan syntymistä. Jälkiruokaa emme kerenneet enää syömään, koska olimme menossa teatteriin. Ja olimme varanneet siis aikaa teatterin ja syömisen väliin 3 h. Meitä kuului seurueeseen neljä. Yllättävästi se aika siellä sitten vierähti. Muuten ihan hyvä kokemus ja ainoastaan lihan loistavasta mausta. :)

  Vastaa
 9. Tuija 31.3.2014

  Olen kuullut ravintolasta niin paljon negatiivista, että en ole käynyt. Mielestäni tuon tason henkilökunnan, mitä ravintolaan on palkattu pitäisi myös kalan valmistus taitaa. Tai sitten sitä ei pitäisi menussa olla ollenkaan.

  Vastaa
 10. Oopsie 31.3.2014

  Grill on aika pettymys aina, tämä kommentti siis sille joka Tampereella ollessa käy siellä. Lisukesalaatti siellä on hyvä. Creme brulee vetistä kakkaa.

  Huberiin en ole vielä itse ennättänyt, mutta sekä hyviä että huonoja kokemuksia olen kuullut. Pihvit ja hampparit siellä on käsittääkseni loistavia!

  Vastaa
  • Tiina 1.4.2014

   No onpas mulla erilainen kokemus Grillistä! Olen käynyt siellä ehkä kahdeksan kertaa, ja joka kerta lähtenyt äärimmäisen tyytyväisenä pois. Aika hyvin olen sitten onnistunut käymään siellä silloin kun kaikki menee ok, jos kerran se on AINA pettymys ;) No, makuasioitahan nämä kai on :)

   Vastaa
 11. Born Grown 1.4.2014

  Näyttää kivalta paikalta! ja nuo lamput, monissa Fazerin ravintoloissa on vastaavat! ;)

  Born Grown

  Vastaa
 12. Maria 2.4.2014

  Tamperelaisena raflaharrastajana Huber löytyy mun top3:sta. Illallista siellä on lähinnä tullut syötyä. Pihvit sulaa suussa. Mun oma kokemus raflasta parin kuukauden takaa tässä: http://lovingleisure.blogspot.fi/2014/01/restaurant-huber.html

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *