Heissulivei, toivottavasti teillä kaikilla on ollu mukava äitienpäivä? Meikäläisen päivään sisältyi vähän huolta, koska pojalleni nousi yli 40 asteen kuume, juuri kun tyttäreni on paranemassa keuhkokuumeesta. Lääkärin luona ollaan viikonlopun aikaan siis vierailtu useampaan otteeseen, viimeksi tänään – ja niinhän se aina menee, että kun toisen lapsen saa paranemaan niin sitten toinen sairastuu. Mieheni laitteli kuitenkin tänään herkkuaamiaista, sain kotijoukoilta ihanan paketinkin – ja kaikki me ollaan kiitollisia, että saatiin olla yhdessä tämä päivä.

Sitten olisi vähän asujuttuja… Tämän viikon käytetyin asuni on collegepaita + farkut lenkkareiden kanssa. Kissankellon värisessä kotipaidassani olen juoksennellut paikasta toiseen ja huulipunaa olen sutaissut huulille piristämään kokonaisuutta – kuten sanottu, toimii aina, kun katsojan huomio kiinnittyy herkun värisiin huuliin ;)

 

vans1 vans2 vans3Takki/Mango
Farkut/Pull & Bear
Paita/H&M
Laukku/Zara
Kengät/Vans/Cartel

 

vans4Ensi viikolla pukeutumismeininki jatkuu varmaan ihan samoilla linjoilla, kunnes viikonloppu koittaa. Tiedossa on nimittäin muotikirppistelyä, treffit vanhan ystävän kanssa ja mahdollisesti yhdet kemutkin. Lupaan olla pukeutumatta collegepaitaan, ehkä… :P

-Maj

0 Comments

 1. inkku 12.5.2014

  Näpsäkkä asu! Toivottavasti lapset jaksaa paremmin!!!

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Kiitos, onneksi lapset ovat jo kunnossa :)

   Vastaa
 2. hanna 12.5.2014

  Aivan järkyttävän rumat kengät, sori!

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Haha, no worries! Ymmärrän kyllä :D

   Vastaa
 3. L.S 12.5.2014

  Kiva tuo paidan väri, vähän uudenlainen sävy :) Tykkään kyllä myös kengistä!

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Kiitokset sinulle! Mukava kuulla, että miellyttää :)

   Vastaa
 4. Mirka/Kasvukipuja 12.5.2014

  En ole itse vielä lämmennyt platformeille -tosin tulen aina vähän viiveellä näiden trendien ja villitysten kanssa! ;) Kengät sointuvat kuitenkin kivasti puserosi väriin! :)

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   No ehkä se ihastus platformeihin sieltä vielä tulee – tai sitten ei, mitä sitä nyt kaikkiin villityksiin lähtemään. Fiksu poimiikin lukuisien trendien seasta ne omalta tuntuvat jutut, eikä lähdekään jokaiseen haihatteluun mukaan, eiks je?

   Vastaa
 5. Linda 12.5.2014

  Ihanan värinen paita ja huulipuna näyttää kivalta :)

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Kiitos, mulla ei ole tainnut olla aikaisemmin mitään tuon väristä vaatetta – eikä kyllä tuon sävyistä huulipunaakaan! :)

   Vastaa
 6. saöla 13.5.2014

  Mun on pakko jo kommentoija, rakastan sun blogia! Seuraan sua instagramissakin ja odotan aina innosta piukiana uusia kuvia tai postauksia. Olit julkassu kivan nomakeup instaan, ja täytyy sanoa että sun kasvot oli niin todella kauniit ilman meikkiä että ihan kateudesta menin vihreeksi! Sun iho Oikeen säihkyy! Tosi hyvä tyyli näissä tämän postauksen kuvissa, tykkään tosta kirkas huulipuna piristämässä tyylistä :) kaikkea hyvää teille koko perheelle! <3

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Voi mikä ihana kommentti ja ihana täytynee olla kirjoittajakin <3 Olenkin päivittänyt sitä Instagramia aika ahkerasti lähiaikoina ja hyvä tietää että ei toistaiseksi vielä kyllästytä :))

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *