Edellisessä postauksessa se tulikin jo ilmi, että meidän lapset ovat jääneet päikystä pois nyt kesän ajaksi, katsotaan sitten koska palataan takaisin, ainakin elokuun puoleen väliin nautitaan kesästä kotosalla :) Päiväkodin tädeille on kiva antaa jotain pientä näin ”kauden” päätteeksi. Koska päiväkodissa on aika paljon henkilökuntaan, niin mitään superhenkilökohtaista on kovin vaikea ostaa ja monenlaista turhaa krääsää kaikille muutenkin nurkkiin kertyy, niin me päätettiin antaa jotain, jonka voi jakaa ja se kuluu pois :P

 

maukastakesaa1 maukastakesaa2Lapset saivat viedä päiväkodin henkilökunnalle herkkuja! Hillopurkit on täytetty irttareilla, joten kaikki saavat vähän herkutella ja toivottavasti purkeillekin keksitään jotain käyttöä niiden tyhjennyttyä. Printtasimme tarra-arkille nuo etiketit ja sitten ne leikattiin vaan saksilla oikeaan muotoon.

 

maukastakesaa3 maukastakesaa4Hillopurkithan voi täyttää millä vain, itsetehdyillä leivonnaisilla, kekseillä tai tikkareilla, olen myös nähnyt sellaisia söpöjä purkkeja, joissa on leivonta-ainekset kerroksittain. Tuollainen purkkihan on helppo ja maistuva vieminen vaikka kesämökillekin.

-Maj

0 Comments

 1. Haha 29.5.2014

  Aivan ihana idea! Itsekin ennen lasten kanssa työskennelleenä, olen nähnyt vaikka millaisia lahjoja :D täytyy pistää muistiin omia lapsia varten!

  Ps. Ne ei oo päiväkodin tätejäää!!!!:’D

  Vastaa
 2. Anne 29.5.2014

  Tosi kiva idea. Varmasti ilahtuvat. T. Yx hoitsu kans;)

  Vastaa
 3. Elina 29.5.2014

  Tosi kiva idea :)

  Vastaa
 4. Ella 29.5.2014

  Voi täyttää myös vaikka pähkinöillä, niin on astetta terveellisempi vaihtoehto. Itse ajattelin hakea Punnitse&Säästä liikkeestä ja täyttää vähän vastaavan purkin.

  Vastaa
  • Krista 29.5.2014

   Pähkinät on siinä mielessä herkkä vaihtoehto, koska kovin moni on niille allerginen.

   Vastaa
 5. Essi 29.5.2014

  Vitsi miten ihana idea! <3

  Vastaa
 6. Sanka 29.5.2014

  Huippu idea!! :)

  Pitääpä muistaa tämä, kun seuraavan kerran pähkäilee lahjoja..

  Vastaa
 7. Emmi L. 30.5.2014

  Meidän äidin työpaikalla yksi taiteilija oli maalannut taulut kaikille tädeille :) Mun mielestä se oli kanssa upea lahja! Tällainen vähän erilainen on aina hyvästä :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *